Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 16:21:57
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ne, nič mi ni rekel, da bi si morala kaj kontrolirat.... šit, no, a zdaj pa še to.... kak pa naj vem kje točno koram pošlatat.... joj joj, jaz bi šla raje na UZ Ah joj....kaj pa romantika? Naj kar lubi preveri ti daj samo prst noter in boš že pošlatala nitko. saj zait ne moreš nikamor
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 16:25:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Se pa še vedno tolažim z mislijo, da grem lahko spet na porodniško, če se mi zahoče ...fajn občutek Super tolažba! Tvoj kaj ve o tem? Jaz zadnje čase pogosto gledam dokumentarc One born every minute in vsakič me rojstvo gane do solz. Bi takoj ponovila. Moj je bolj za, kot jaz ... in tega me je najbolj strah...ker mene pa ni težko prepričat pri takih stvareh..ijooooouuuu .....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 17:44:45
|
|
|
|
Urša
|
Ja, potem pa super, če je tvoj še bolj za kot ti! Jaz mislim, da se obeta povečana družinica, jupiiiii!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 20:01:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
Danes zjutraj sem se peljala v službo z vinjeto v denarnici Šele ko mi je ena stranka omenila, da gre zdaj še po novo vinjeto, me je spreletelo .... pa tako vestno sem jo kupila že 2 dni nazaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 20:03:32
|
|
|
|
Paštetka
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 21:14:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Danes zjutraj sem se peljala v službo z vinjeto v denarnici Šele ko mi je ena stranka omenila, da gre zdaj še po novo vinjeto, me je spreletelo .... pa tako vestno sem jo kupila že 2 dni nazaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.2.2012 10:00:03
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ja, potem pa super, če je tvoj še bolj za kot ti! Jaz mislim, da se obeta povečana družinica, jupiiiii! samo, če želi punčko, bo mogla menjat inštalatera
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.2.2012 14:16:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka samo, če želi punčko, bo mogla menjat inštalatera
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.2.2012 14:18:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz grem danes na roditeljski sestanek za bubija. Pričakujem, da bomo dobili polletno spričevalo Kar se discipline tiče, pa raje sploh ne bom vprašala. Sem zadnjič učiteljico PB malo vprašala, pa mi je bilo žal
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.2.2012 17:54:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Čistka po kuhinjskih omaricah Uf se bolje počutim . Me je zjezala polica s sladkarijami/slnarijami, ko sem not našla že ene pol leta odprt čips in velikonočne zajčke ...pol je pa samo letelo... Našla sem tudi en že skoraj cvetoč krompir še dobro, da je raje rastel kot gnil
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.2.2012 18:54:42
|
|
|
|
*bubi*
|
dobra si, Nina
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.2.2012 19:13:35
|
|
|
|
petarda
|
Bubi kaj si zvedela na govorilnih?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.2.2012 19:23:22
|
|
|
|
petarda
|
Drgač pa....dobro, da je jutri petek Čeprav moram rečt, da tkole od osmih do dveh se kar da preživet . Zjutraj vstanemo ob šestih...najprej jaz, in mini, ki je ob šestih že čisto živahen, saj odhaja zgodaj spat. No potem se kmalu pridružita še junior in petardito. Jaz jim pripravim za oblečt (se moram navadit to zvečer delat...samo zdaj nam kar ni ratovalo...vedno je še kaj v sušilcu, stroju...), lubi jih obleče - no petardito se sam, potem jim pripravi zajtrk, jaz se pa med tem časom zrihtam. Ob pol sedmih gre lubi delat, jaz pa postorim še kar je potrebno. Danes sem recimo še preoblačila juniorja, ki se je danes hotel sam zrihtat, pa si je narobe obrnil gatke....in potem sedi med zajtrkom za mizo in: "Mene gatke nekaj motijo" ....mu jih preoblečem...ne mine pet minut, ga tišči lulat...teče, teče...ko pride do školjke, so bile že gatke malo polulane...kaj čem...itak preoblečt še enkrat. Jaooooo . Pa mini je bil zjutraj tudi pokakan do vratu, tak, da sva ga tudi še zjutraj tuširala... No potem do sedmih se spravimo v avto, do pet čez pol osmih jih ponavadi razvozim in kakšnih petnajst do osmih sem že v službi..... Tale vmesni čas raje ne bom opisovala ....no, ob dveh grem še v trgovino, pa danes sem šla recimo hlače iskat, ker sem jih dala krajšat, včeraj v knjižnico...in potem po otroke. Ob treh, oz. najkasneje ob pol štirih smo doma . Ko bo še lubi končal točno in se bomo odpravili direkt v novo hišo...bo ČUDOVITO .... Nič ne bomo punčke delal!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.2.2012 19:32:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi kaj si zvedela na govorilnih? Dobili dve strani ciljev in označeno z datumom, kdaj so jih ocenjevali. Variante "Ne dosega", "Delno dosega" in "Dosega". Evo, bubi dosega vse cilje Konec leta pa dobimo vse napisano v obliki bla bla bla... če mene vprašaš, je to zdaj bolj pregledno Drug teden začnejo pisati črke, moramo dokupiti en zvezek in en delovni zvezek, ker to pač ni bilo letos v planu. Pa še veliko raznih stvari.... je bila točka razno kar obsežna
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.2.2012 19:34:50
|
|
|
|
*bubi*
|
petarda, lepo se tvoj delovni dan bere. Mi vstanemo malo kasneje, ker zajtrk izpustimo, pa vsak sam se oblači, tako da je nekaj časa še v + Končam pa jaz najpogosteje ob pol treh in je ravno prav, da otroka poberem. Preostale delovne obveznosti pa zvečer naredim. Ali pač kak popoldan, ko sem sama. No, plus delovni popoldnevi, tega je tudi vedno več
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.2.2012 19:38:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi kaj si zvedela na govorilnih? Dobili dve strani ciljev in označeno z datumom, kdaj so jih ocenjevali. Variante "Ne dosega", "Delno dosega" in "Dosega". Evo, bubi dosega vse cilje Konec leta pa dobimo vse napisano v obliki bla bla bla... če mene vprašaš, je to zdaj bolj pregledno Drug teden začnejo pisati črke, moramo dokupiti en zvezek in en delovni zvezek, ker to pač ni bilo letos v planu. Pa še veliko raznih stvari.... je bila točka razno kar obsežna Bravo bubi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.2.2012 19:41:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* petarda, lepo se tvoj delovni dan bere. Mi vstanemo malo kasneje, ker zajtrk izpustimo, pa vsak sam se oblači, tako da je nekaj časa še v + Končam pa jaz najpogosteje ob pol treh in je ravno prav, da otroka poberem. Preostale delovne obveznosti pa zvečer naredim. Ali pač kak popoldan, ko sem sama. No, plus delovni popoldnevi, tega je tudi vedno več Tvoj se bere še bolje . Jaz se kar malo bojim, ko bo prva plačilna lista s šest urnim delovnikom prišla ....ampak mislim, da bom vseeno ostala na tem...ker si ne predstavljam, da bi hodila domov ob pol šestih . Lubi pa tudi pravi, da je super zdaj, ko njemu ni treba otrok niti vozit, niti pobirat, ker takoj profitira na času in bo res lahko pravočasno končeval
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.2.2012 20:08:07
|
|
|
|
Paštetka
|
Mi vstanemo ob sedmih, se kakšnih 5 minut še pocartamo v postelji, ati naredi zajtrk, mami si ta čas lase opere. Umivata se vsak sam, M pomagam obleči, M se sam. Oblačila si M sam izbere iz omare. Pri vratih si samo pripravimo, kaj moramo nesti v šolo, vrtec, službo, da česa ne pozabimo. Ob pol osmih ženem M v vrtec, lubi in M me prideta pred vrtec z avtom iskat. M pospremim v šolo, lubi mi ta ča v avtu ogreje sedež, da me je toplo v rit , potem pa greva na kavico, po kavici tam nekje 8.15 pa v službo. Ob desetih do enajstih na malico pa na kavico... No danes sem šlaprej iz službe, ker sem bila kot cota. Ob dvanajstih sem doma zaspala in se zbudila ob 14.30 , šla po malo v vrtec, lubi pa malega...Skuhali kosilo, zvečer palačinke, zdaj pa že lepo spita
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.2.2012 20:28:14
|
|
|
|
kvaka
|
En dober večer, da se še jaz malo javim, sedaj ko RR vsaj normalno dela Sem že včeraj malo preletela strani in vidim da me pogrešale ravno niste. Sem otroke ravno dobro v posteljo spravila, saj smo tudi mi imeli danes roditeljski sestanek in dobili kao letna spričevala v obliki opisnih ocen. ... sedaj se mi pa malo čveka , čeprav bi se mi raje kak pogovor v živo bolj prilegal.
< Sporočilo je popravil kvaka -- 2.2.2012 20:29:51 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.2.2012 20:30:45
|
|
|
|
Paštetka
|
Ola kvaka.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.2.2012 20:32:28
|
|
|
|
Paštetka
|
Glede na to, da te dolgo ni bilo imaš veliko tem za obdelati
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.2.2012 20:38:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka ... sedaj se mi pa malo čveka , čeprav bi se mi raje kak pogovor v živo bolj prilegal. hojla! Kot je že paštetka napisala, res ne bo zmanjkalo materiala. No, pa za začetek napiši, v kakšni obliki ste dobili obvestilo o uspehu - bla bla bla oblika ali tabela in samo označeno doseganje ciljev?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.2.2012 20:47:10
|
|
|
|
kvaka
|
A naš dnevni ritual: Zbudimo se tam okol pol sedmih, se počasi zrihtamo, pogledamo kakšno risanko ali pa še kaj pozajtrkujemo (ponavadi jaz otroci pa imajo itak ob 8.10 že zajtrk). Potem se okol 7.15 napokamo v avto, JinA gresta v svojo garderobo se preoblečeta in pritečeta za mano, da skupaj pospremimo L v njegovo skupino, nato oddam še JinA. In že gasiram z avtom do službenih vrat, tam itak obvezno še prej en štuk nižje na jutranjo kavo in potem obveznotim naproti. Otroke mi vsakodnevno dvigneta iz šole in vrtca tast in tašča (zlata sta) cca malo pred četrto. Jaz pa uletim domov nekaj po četrti, kjer me na taščini mizi pričaka kosilo. Nato malo poklepetamo, naredimo domačo nalogo in se pripavimo delat večerjo. Potem je pa itak ura že sedem preč in že smo pri odpravljanju v pančevo. pa otroci ne vidijo skoraj nič, zjutraj ko se odpravi v službo. Jaz pa, če imam srečo še zvečer . Ne me vprašat kdaj smo nazadnje . Ker ne vem in še dobro, da sva se odločila za tretjega tak zgodaj, ker danes bi zagotovo ostali samo pri dveh.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.2.2012 20:51:23
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz se opavičujem, ampak, jaz moram iti ponovno spat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.2.2012 20:52:51
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: kvaka ... sedaj se mi pa malo čveka , čeprav bi se mi raje kak pogovor v živo bolj prilegal. hojla! Kot je že paštetka napisala, res ne bo zmanjkalo materiala. No, pa za začetek napiši, v kakšni obliki ste dobili obvestilo o uspehu - bla bla bla oblika ali tabela in samo označeno doseganje ciljev? Vsak straš je dobil za otroka na A4 obojestransko opis kakšne cilje je dosegel pri predmetu: slo, mat, spo, liv, itd. Ko sem dobila lista v roke, sem si misla kva pa je to saj sta od obeh čist glih, copy paste varianta. No potem je učiteljica s pomočjo projektorja razložila, kaj naj bi dosegel pri določenem predmetu in spet vse isto kot na listu in šele kasneje, mi je kapnilo, ko sem škilila eni mami v list, da tisti ki pa določenih nalog niso dosegli, jih pa na listu nimajo Tak da sem polna ponosa = špeh, ki se mi v zadnjih mesecih kar lepo nabira
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?