|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
1.2.2012 16:21:57   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image  ne, nič mi ni rekel, da bi si morala kaj kontrolirat....
user posted image  šit, no, a zdaj pa še to.... kak pa naj vem kje točno koram pošlatat.... joj joj, jaz bi šla raje na UZ

Ah joj....kaj pa romantika? Naj kar lubi preveri user posted image
ti daj samo prst noter in boš že pošlatala nitko. saj zait ne moreš nikamoruser posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 626
1.2.2012 16:25:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Se pa še vedno tolažim z mislijo, da grem lahko spet na porodniško, če se mi zahoče user posted image user posted image user posted image ...fajn občutek user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Super tolažba! Tvoj kaj ve o tem? user posted image Jaz zadnje čase pogosto gledam dokumentarc One born every minute in vsakič me rojstvo gane do solz. Bi takoj ponovila. user posted image

Moj je bolj za, kot jaz user posted image ... in tega me je najbolj strah...ker mene pa ni težko prepričat pri takih stvareh..ijooooouuuu user posted image .....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 627
1.2.2012 17:44:45   
Urša
Ja, potem pa super, če je tvoj še bolj za kot ti! user posted image user posted image user posted image Jaz mislim, da se obeta povečana družinica, jupiiiii! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 628
1.2.2012 20:01:58   
NinaŠ
Danes zjutraj sem se peljala v službo z vinjeto v denarnici user posted image Šele ko mi je ena stranka omenila, da gre zdaj še po novo vinjeto, me je spreletelo user posted image user posted image .... user posted image user posted image user posted image pa tako vestno sem jo kupila že 2 dni nazaj user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 629
1.2.2012 20:03:32   
Paštetka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 630
1.2.2012 21:14:30   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Danes zjutraj sem se peljala v službo z vinjeto v denarnici user posted image Šele ko mi je ena stranka omenila, da gre zdaj še po novo vinjeto, me je spreletelo user posted image user posted image .... user posted image user posted image user posted image pa tako vestno sem jo kupila že 2 dni nazaj user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 631
2.2.2012 10:00:03   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Ja, potem pa super, če je tvoj še bolj za kot ti! user posted image user posted image user posted image Jaz mislim, da se obeta povečana družinica, jupiiiii! user posted image user posted image user posted image

samo, če želi punčko, bo mogla menjat inštalatera user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 632
2.2.2012 14:16:46   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

samo, če želi punčko, bo mogla menjat inštalatera user posted image

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 633
2.2.2012 14:18:03   
*bubi*
Jaz grem danes na roditeljski sestanek za bubija. Pričakujem, da bomo dobili polletno spričevalo user posted image

Kar se discipline tiče, pa raje sploh ne bom vprašala. Sem zadnjič učiteljico PB malo vprašala, pa mi je bilo žal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 634
2.2.2012 17:54:34   
NinaŠ
Čistka po kuhinjskih omaricah user posted image user posted image user posted image Uf se bolje počutim user posted image . Me je zjezala polica s sladkarijami/slnarijami, ko sem not našla že ene pol leta odprt čips in velikonočne zajčke user posted image ...pol je pa samo letelo...  Našla sem tudi en že skoraj cvetoč krompir user posted image še dobro, da je raje rastel kot gnil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 635
2.2.2012 18:54:42   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  dobra si, Nina user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 636
2.2.2012 19:13:35   
petarda
Bubi kaj si zvedela na govorilnih? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 637
2.2.2012 19:23:22   
petarda
Drgač pa....dobro, da je jutri petek user posted image user posted image user posted image user posted image

Čeprav moram rečt, da tkole od osmih do dveh se kar da preživet user posted image . Zjutraj vstanemo ob šestih...najprej jaz, user posted image  in mini, ki je ob šestih že čisto živahen, saj odhaja zgodaj spat. No potem se kmalu pridružita še junior in petardito. Jaz jim pripravim za oblečt (se moram navadit to zvečer delat...samo zdaj nam kar ni ratovalo...vedno je še kaj v sušilcu, stroju...), lubi jih obleče - no petardito se sam, potem jim pripravi zajtrk, jaz se pa med tem časom zrihtam. Ob pol sedmih gre lubi delat, jaz pa postorim še kar je potrebno. Danes sem recimo še preoblačila juniorja, ki se je danes hotel sam zrihtat, pa si je narobe obrnil gatke....in potem sedi med zajtrkom za mizo in: "Mene gatke nekaj motijo" user posted image ....mu jih preoblečem...ne mine pet minut, ga tišči lulat...teče, teče...ko pride do školjke, so bile že gatke malo polulane...kaj čem...itak preoblečt še enkrat. Jaooooouser posted image . Pa mini je bil zjutraj tudi pokakan do vratu, tak, da sva ga tudi še zjutraj tuširala...user posted image  No potem do sedmih se spravimo v avto, do pet čez pol osmih jih ponavadi razvozim in kakšnih petnajst do osmih sem že v službi..... Tale vmesni čas raje ne bom opisovala user posted image user posted image user posted image user posted image ....no, ob dveh grem še v trgovino, pa danes sem šla recimo hlače iskat, ker sem jih dala krajšat, včeraj v knjižnico...in potem po otroke. Ob treh, oz. najkasneje ob pol štirih smo doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko bo še lubi končal točno in se bomo odpravili direkt v novo hišo...bo ČUDOVITO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Nič ne bomo punčke delal! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 638
2.2.2012 19:32:13   
*bubi*

Dobili dve strani ciljev in označeno z datumom, kdaj so jih ocenjevali. Variante "Ne dosega", "Delno dosega" in "Dosega".

Evo, bubi dosega vse cilje user posted image user posted image user posted image

Konec leta pa dobimo vse napisano v obliki bla bla bla... če mene vprašaš, je to zdaj bolj pregledno user posted image

Drug teden začnejo pisati črke, moramo dokupiti en zvezek in en delovni zvezek, ker to pač ni bilo letos v planu.

Pa še veliko raznih stvari.... je bila točka razno kar obsežna user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 639
2.2.2012 19:34:50   
*bubi*
petarda, lepo se tvoj delovni dan bere. user posted image

Mi vstanemo malo kasneje, ker zajtrk izpustimo, pa vsak sam se oblači, tako da je nekaj časa še v + user posted image
Končam pa jaz najpogosteje ob pol treh in je ravno prav, da otroka poberem. Preostale delovne obveznosti pa zvečer naredim. Ali pač kak popoldan, ko sem sama. No, plus delovni popoldnevi, tega je tudi vedno več user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 640
2.2.2012 19:38:06   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dobili dve strani ciljev in označeno z datumom, kdaj so jih ocenjevali. Variante "Ne dosega", "Delno dosega" in "Dosega".

Evo, bubi dosega vse cilje user posted image user posted image user posted image

Konec leta pa dobimo vse napisano v obliki bla bla bla... če mene vprašaš, je to zdaj bolj pregledno user posted image

Drug teden začnejo pisati črke, moramo dokupiti en zvezek in en delovni zvezek, ker to pač ni bilo letos v planu.

Pa še veliko raznih stvari.... je bila točka razno kar obsežna user posted image

Bravo bubi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 641
2.2.2012 19:41:09   
petarda

petarda, lepo se tvoj delovni dan bere. user posted image

Mi vstanemo malo kasneje, ker zajtrk izpustimo, pa vsak sam se oblači, tako da je nekaj časa še v + user posted image
Končam pa jaz najpogosteje ob pol treh in je ravno prav, da otroka poberem. Preostale delovne obveznosti pa zvečer naredim. Ali pač kak popoldan, ko sem sama. No, plus delovni popoldnevi, tega je tudi vedno več user posted image

Tvoj se bere še bolje user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz se kar malo bojim, ko bo prva plačilna lista s šest urnim delovnikom prišla user posted image ....ampak mislim, da bom vseeno ostala na tem...ker si ne predstavljam, da bi hodila domov ob pol šestih user posted image .

Lubi pa tudi pravi, da je super zdaj, ko njemu ni treba otrok niti vozit, niti pobirat, ker takoj profitira na času in bo res lahko pravočasno končeval user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 642
2.2.2012 20:08:07   
Paštetka
Mi vstanemo ob sedmih, se kakšnih 5 minut še pocartamo v postelji, ati naredi zajtrk, mami si ta čas lase opere. Umivata se vsak sam, Muser posted image pomagam obleči, Muser posted image se sam. Oblačila si Muser posted image sam izbere iz omare. Pri vratih si samo pripravimo, kaj moramo nesti v šolo, vrtec, službo, da česa ne pozabimo.
Ob pol osmih ženem Muser posted image v vrtec, lubi in Muser posted image me prideta pred vrtec z avtom iskat. Muser posted image pospremim v šolo, lubi mi ta ča v avtu ogreje sedež, da me je toplo v rit user posted image , potem pa greva na kavico, po kavici tam nekje 8.15 pa v službo. Ob desetih do enajstih na malico pa na kavico...
No danes sem šlaprej iz službe, ker sem bila kot cota. Ob dvanajstih sem doma zaspala in se zbudila ob 14.30 user posted image , šla po malo v vrtec, lubi pa malega...Skuhali kosilo, zvečer palačinke, zdaj pa že lepo spita user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 643
2.2.2012 20:28:14   
kvaka
En dober večer, da se še jaz malo javim, sedaj ko RR vsaj normalno dela user posted image
Sem že včeraj malo preletela strani in vidim da me pogrešale ravno niste.

Sem otroke ravno dobro v posteljo spravila, saj smo tudi mi imeli danes roditeljski sestanek in dobili kao letna spričevala v obliki opisnih ocen.

... sedaj se mi pa malo čveka user posted image , čeprav bi se mi raje kak pogovor v živo bolj prilegal.

< Sporočilo je popravil kvaka -- 2.2.2012 20:29:51 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 644
2.2.2012 20:30:45   
Paštetka
Ola kvaka. user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 645
2.2.2012 20:32:28   
Paštetka
Glede na to, da te dolgo ni bilo imaš veliko tem za obdelati user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 646
2.2.2012 20:38:38   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

... sedaj se mi pa malo čveka user posted image , čeprav bi se mi raje kak pogovor v živo bolj prilegal.

hojla!
Kot je že paštetka napisala, res ne bo zmanjkalo materiala.

No, pa za začetek napiši, v kakšni obliki ste dobili obvestilo o uspehu - bla bla bla oblika ali tabela in samo označeno doseganje ciljev?

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 647
2.2.2012 20:47:10   
kvaka
A naš dnevni ritual:

Zbudimo se tam okol pol sedmih, se počasi zrihtamo, pogledamo kakšno risanko ali pa še kaj pozajtrkujemo (ponavadi jaz otroci pa imajo itak ob 8.10 že zajtrk). Potem se okol 7.15 napokamo v avto, JinA gresta v svojo garderobo se preoblečeta in pritečeta za mano, da skupaj pospremimo L v njegovo skupino, nato oddam še JinA. In že gasiram z avtom do službenih vrat, tam itak obvezno še prej en štuk nižje na jutranjo kavo in potem  obveznotim naproti.
Otroke mi vsakodnevno dvigneta iz šole in vrtca tast in tašča (zlata sta) cca malo pred četrto. Jaz pa uletim domov nekaj po četrti, kjer me na taščini mizi pričaka kosilo. Nato malo poklepetamo, naredimo domačo nalogo in se pripavimo delat večerjo. Potem je pa itak ura že sedem preč in že smo pri odpravljanju v pančevo.

user posted image pa otroci ne vidijo skoraj nič, zjutraj ko se odpravi v službo. Jaz pa, če imam srečo še zvečer user posted image .

Ne me vprašat kdaj smo nazadnje user posted image user posted image . Ker ne vem  in še dobro, da sva se odločila za tretjega user posted image tak zgodaj, ker danes bi zagotovo ostali samo pri dveh.

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 648
2.2.2012 20:51:23   
Paštetka
Jaz se opavičujem, ampak, jaz moram iti ponovno spat user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 649
2.2.2012 20:52:51   
kvaka

IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

hojla!
Kot je že paštetka napisala, res ne bo zmanjkalo materiala.

No, pa za začetek napiši, v kakšni obliki ste dobili obvestilo o uspehu - bla bla bla oblika ali tabela in samo označeno doseganje ciljev?

Vsak straš je dobil za otroka na A4 obojestransko opis kakšne cilje je dosegel pri predmetu:
slo, mat, spo, liv, itd.

Ko sem dobila lista v roke, sem si misla kva pa je to saj sta od obeh čist glih, copy paste varianta. No potem je učiteljica s pomočjo projektorja razložila, kaj naj bi dosegel pri določenem predmetu in spet vse isto kot na listu in šele kasneje, mi je kapnilo, ko sem škilila eni mami v list, da tisti ki pa določenih nalog niso dosegli, jih pa na listu nimajo user posted image user posted image

Tak da sem polna ponosa = špeh, ki se mi v zadnjih mesecih kar lepo nabira user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?