|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
29.1.2012 20:52:34   
Paštetka
Jap. Gremo na banko po kredit za stanovanje in na fejsbuk zakone sprejemat user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 576
29.1.2012 20:58:38   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Bubi...a si vplačala loto? 

Sem mislila, da me boljše poznaš user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 577
29.1.2012 20:59:23   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Gremo na banko po kredit za stanovanje

itak, če pa v ustavi piše user posted image user posted image user posted image  pa da si vsak lahko svobodno zaposlitev izbira user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 578
29.1.2012 21:04:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubi...a si vplačala loto? 

Sem mislila, da me boljše poznaš user posted image user posted image user posted image

Saj sem si mislila, da nisi user posted image ...samo sem vseeno preverila....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 579
29.1.2012 21:07:23   
*bubi*
Imam dovolj problemov... tisti 4mio bi mi povzročali samo še dodatne glavobole user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 580
29.1.2012 21:10:38   
petarda
Veš kak pravijo...kdor nima v ljubezni, ima pa pri igrah na srečo.... očitno se ti na prvem področju nekaj obeta user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 581
29.1.2012 21:37:36   
*bubi*
že, že, ampak igram na srečo jaz niti šanse ne dam, da bi kaj prinesle user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 582
30.1.2012 11:07:32   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

Sem mislila, da me bo kaka kavica čakala tukaj user posted image user posted image user posted image

Petarda, zdrži user posted image user posted image user posted image

Evo, pa smo dočakali sneg. Cel cm ga je bilo zjutraj user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 583
30.1.2012 12:10:26   
Paštetka
vi ga imate vsaj cm, mi ga pa še povohali nismo user posted image

je pa v sredo pri nas šla toča user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 584
30.1.2012 12:12:08   
Paštetka
Petarda, zdrži

user posted image

konec je z jutranjimi kavicami user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 585
30.1.2012 15:46:57   
Paštetka
Petarda, ajde, zdaj si valjda že prišla iz službe user posted image . Si kaj utrujena? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 586
30.1.2012 18:35:22   
NinaŠ
Petarda user posted image upam, da ti je današnji dan minil čimbolj prijetno.

Nam so čez vikend prenavljali pisarno, tako da sem bila včeraj popoldne oz zvečer (do 22.30 user posted image ) v službi, ko smo nazaj postavljali stvari... danes ob strankah seveda s krpo v roki user posted image user posted image , da smo prebrisali povornk vse... pa ne vprašte če ni bilo naročeno generalno čiščenje pri čistilnem servisu user posted image user posted image upam, da jim direktor tega ne bo plačal user posted image

Imam pa končno novo vinjeto user posted image user posted image (btw: sem jo kupila, ne zadela kje user posted image ), zdaj je bil pa res že skoraj skrajen čas user posted image . No ja, jutri mi jo mora uspeti še nalepit user posted image

Anže je bil danes dopoldne sam doma, v.d. tašča mu je priskrbela zajtrk, kosilo, posladek,... user posted image in mu je bilo ful všeč, ko mu ni nihče težil in je lahko v nedogled igral igrice in gledal risanke user posted image . No ja, tiste tri strani knjigice, ki sva se jih dogovorila, je tudi prebral user posted image Noga je bolje, če hodi previdno ga ne boli... bo pa jutri preventivno še doma, da bo lahko malo več miroval, v sredo gre pa normalno v šolo, le telovadil ne bo.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 587
30.1.2012 18:42:30   
petarda
Hvala drage moje, da mislite name. Hvala za user posted image  in user posted image  - res mi veliko pomenijo.

Ne samo, da je bilo grozno, ampak je bilo GROZNO user posted image . Kaj več ne bom pisala, ker nikoli ne veš kdo nas bere....bom pa upala, da se uresničijo sodelavkine besede - slab začetek, dober konec. user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 588
30.1.2012 19:13:13   
NinaŠ
O joj user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 589
30.1.2012 19:28:28   
Paštetka

Hvala drage moje, da mislite name. Hvala za user posted image  in user posted image  - res mi veliko pomenijo.

Ne samo, da je bilo grozno, ampak je bilo GROZNO user posted image . Kaj več ne bom pisala, ker nikoli ne veš kdo nas bere....bom pa upala, da se uresničijo sodelavkine besede - slab začetek, dober konec. user posted image  

user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 590
30.1.2012 19:48:25   
Paštetka
Zdaj sem se spomnila...
A ve kaj kradete sladkarije otrokom? user posted image jao... Ko jih dam spat kot npr. Zdaj, navalim v hladilnik po kinder pingui. Evo zdaj sem enega že vrezala, zdaj pa grem še po maxi King user posted image . Moj me že gleda postrani koliko žrem user posted image .
Danes sem 1. delala mlečno juho s hrenovkami...in je noro dobra bila. Noro. Mogla sem to deliti z vami user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 591
30.1.2012 20:21:29   
NinaŠ

A ve kaj kradete sladkarije otrokom?

ja user posted image user posted image ...ampak itak je skoz tolk zaloge, da jih sama ne bi mogla pojest (oz. jaz ne bi dovolila user posted image ) Edino kadar kupimo/dobita kaj takega "waw!!!" jima ne snedem (če seveda slučajno vmes pozabilta na to user posted image )

mlečno juho s hrenovkami

nekaj dni nazaj sem nekje zasledila recept in mi je tudi v uč padel user posted image , a do izvedbe še nisem prišla... no recept pa lahko tudi pošlješ user posted image , ker zdaj se itak ne spomnim  kje sem stvar videla

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 592
30.1.2012 20:41:49   
*bubi*
Petarda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 593
30.1.2012 20:46:15   
Paštetka
Nina, na kulinariki sem jaz spraševala za recept. Naredila sem jo po receptu. Dodala sem tudi korenček in stroči fižol

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 594
30.1.2012 21:42:23   
ada2
samo na hitro se javim... zadnje čase sploh do računalnika prav ne pridem... ok, pridem, ampak komaj se prav vsedem že nekdo kliče mojega po skypu za posel in potem to zgleda tak, da visi gor pol ure, pol gre na balkon na cigaret, pa se jaz hitro vštulim nazaj, pa ga že spet nekdo kličeuser posted image user posted image
pa da bi vsaj kaj haska blo od tega....

no, ok, mogla sem malo spihatuser posted image
petardauser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 595
30.1.2012 23:38:28   
Urša
Helou, helou! Joj, kako jaz začutim, da me kličete! user posted image user posted image Po pravici povedano, se mi ni dalo it gor, sem pa mislila na vas vsak dan! user posted image
Petarda, vidim, da je prišel ta dan!? user posted image user posted image user posted image Saj bo bolje, boš videla! user posted image
Jaz sem uradno na porodniški še 10 dni. user posted image Vmes sem imela celo en razgovor-ponavadi kar direkt dobim obvestilo neizbranemu kandidatu. user posted image Klicali me še niso, tako da bo verjetno negativno, kar se ne čudim, ker je imela ravnateljica na razgovoru pred seboj celo mapo prošenj.
En kup pikapok za Anžeta! user posted image user posted image user posted image
Zdaj grem pa malo prečekirat, če je kaj novega. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 596
30.1.2012 23:43:46   
Urša

Resno? user posted image

Jaz bom o sanjah raje tiho user posted image ...ni za take vrste forum user posted image

user posted image user posted image user posted image O, jaz sem imela tudi že kakšne vroče sanje za na drug forum! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 597
31.1.2012 0:37:11   
Urša
Danes sem mu dala take primere:

23+15=
42-28= (ta je še meni ful težak user posted image )=

88-35=
12+16=
72-16=

In je VSE prav izračunal

user posted image user posted image user posted image Pri nas vadimo seštevanje in odštevanje do 5, pišejo ta teden. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 598
31.1.2012 0:54:58   
Urša

Kam se je pa Urša zgubila...zdaj je pa že nekam dolgo ni brat? user posted image

Uršaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Da vidim, če še deluje user posted image [image]

U, vidim, da ste me že pred enim tednom klicale! user posted image Pa ni delovalo! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 599
31.1.2012 8:14:20   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Urša držim user posted image user posted image user posted image , da ti čimprej uspe kaj najti user posted image Je pa v tvojem poklicu sredi leta verjetno najtežje najti kako luknjo user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......