Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 31.1.2012 8:31:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 31.1.2012 18:30:14
|
|
|
|
petarda
|
Čer Danes je bilo pa že veliiiiiko bolje. Prav super je bilo. Urša....na nek način ti zavidam, da boš lahko še doma.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 31.1.2012 18:44:25
|
|
|
|
*bubi*
|
petarda
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 31.1.2012 18:47:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* petarda Se pa še vedno tolažim z mislijo, da grem lahko spet na porodniško, če se mi zahoče ...fajn občutek
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 31.1.2012 19:38:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Jao, spet začenjaš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 31.1.2012 19:43:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* petarda Se pa še vedno tolažim z mislijo, da grem lahko spet na porodniško, če se mi zahoče ...fajn občutek pol pa pazi, da ti na šihtu ne postane prefletno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 31.1.2012 19:58:48
|
|
|
|
Paštetka
|
Jao...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 31.1.2012 21:04:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jao, spet začenjaš Ampak Mireno imam pa še vedno notri ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 7:07:14
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jao, spet začenjaš Ampak Mireno imam pa še vedno notri .... jaz pa nisem najbolj ziher.... na kolko časa je treba hodit na kontrole??
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 8:06:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Ada, zaradi Mirene ni treba hodit na kontrole. Saj so kontrolne nitke. Na kontrolo greš čez 3 leta zaradi brisa, M pa drži 5 let.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 9:16:41
|
|
|
|
Paštetka
|
moja gre že proti koncu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 9:33:26
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro Ada, zaradi Mirene ni treba hodit na kontrole. Saj so kontrolne nitke. Na kontrolo greš čez 3 leta zaradi brisa, M pa drži 5 let. nitke kje? kakšne nitke??? pisker marmelade, jaz ziher nimam nitke.... ok, to vem, da drži 5 let.... se pravi, bila sem še na porodniški, ko sem si jo dala vstavit..... a še imamo kje tisti čvek, ko sem "kokice" delala al jedla al kaj je že blo? tam bi najbolj datum vidla, tak od oka pa nekje jeseni 2009 je bilo... ok, saj je pri G zabeleženo. daj, bubi, prosim razloži mi to o nitkah.... pa kak se pogleda, če je še tam .... jaz sem mislila, da ti to pač G preveri z UZ
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 9:44:55
|
|
|
|
Paštetka
|
A ti ni G rekla, da si moraš 1 x na mesec preveriti, če je nitka tam kjer mora biti. ? Imaš 2 možnosti preverjanja: ti ali tvoj dragi. Kaj ti je ljubše oz. ti bolj paše. Prst pa mora iti tja noter v vsakem primeru
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 9:45:40
|
|
|
|
Paštetka
|
ok, zdaj pa mi naj ena razloži, kje si skenslam oz. kaj moram klikniti, da mi vsa sporočila ne bodo prihajala na mail?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 10:21:29
|
|
|
|
ada2
|
ne, nič mi ni rekel, da bi si morala kaj kontrolirat.... šit, no, a zdaj pa še to.... kak pa naj vem kje točno koram pošlatat.... joj joj, jaz bi šla raje na UZ
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 10:23:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ok, zdaj pa mi naj ena razloži, kje si skenslam oz. kaj moram klikniti, da mi vsa sporočila ne bodo prihajala na mail? Odpri si okno za pisanje sporočila in spodaj izbriši kljukico pred: Obvesti me po e-pošti, ko kdo odgovori
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 10:25:56
|
|
|
|
*bubi*
|
joj, ada saj ni treba kontrolirat, itak nima kam it Je pa kljub temu možnost, da potipaš nitke, ki segajo skozi maternični vrat. Torej bo treba tam potipat Aja, pa itak bi ti trebuh zrasel, če bi Mirena ven padla Aja, jaz sem takrat dobila en kartonček z datumom... ga moram poiskat, ker bo 3 leta zdaj enkrat. Pa pojma nimam, kakšen čakalne dobe imajo zdaj
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 1.2.2012 10:26:42 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 12:03:44
|
|
|
|
Paštetka
|
pa saj nimam kljukice tam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 13:25:32
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Danes je bilo pa že veliiiiiko bolje. Prav super je bilo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 13:27:07
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Urša....na nek način ti zavidam, da boš lahko še doma. Verjamem. Najbolj idealno mi bi bilo, da sem doma še točliko časa, da izkoristim 3 esece zavoda, ki mi pripada ali pa da se moj zmeni za dvojno plačo. Potem bi bila kar do septembra doma.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 13:29:24
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka pa saj nimam kljukice tam in samo sporočila od novemberk mi letijo v poštni predal. tak, da ne dosti pisat, dokler ne uredim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 13:32:28
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Se pa še vedno tolažim z mislijo, da grem lahko spet na porodniško, če se mi zahoče ...fajn občutek Super tolažba! Tvoj kaj ve o tem? Jaz zadnje čase pogosto gledam dokumentarc One born every minute in vsakič me rojstvo gane do solz. Bi takoj ponovila.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 13:34:10
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro Ada, zaradi Mirene ni treba hodit na kontrole. Saj so kontrolne nitke. Na kontrolo greš čez 3 leta zaradi brisa, M pa drži 5 let. Jaz ne vem nič o kontroli nitk. Imam pa kontrolo kmalu, 1 leto po vstavitvi.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 13:40:17
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ne, nič mi ni rekel, da bi si morala kaj kontrolirat.... šit, no, a zdaj pa še to.... kak pa naj vem kje točno koram pošlatat.... joj joj, jaz bi šla raje na UZ ti daj samo prst noter in boš že pošlatala nitko. saj zait ne moreš nikamor
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 1.2.2012 13:48:48 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.2.2012 16:21:14
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka pa saj nimam kljukice tam in samo sporočila od novemberk mi letijo v poštni predal. tak, da ne dosti pisat, dokler ne uredim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?