|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
27.1.2012 20:34:34   
Paštetka
user posted image user posted image user posted image ha, ha petarda user posted image user posted image

Jaz moža nisem prevarala niti v sanjah. Ok sanjala sem že kakšnega, ampak ko pride še v sanjah tak daleč vedno rečem, da sem poročena in kliznem user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 551
27.1.2012 20:50:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

user posted image user posted image user posted image ha, ha petarda user posted image user posted image

Jaz moža nisem prevarala niti v sanjah. Ok sanjala sem že kakšnega, ampak ko pride še v sanjah tak daleč vedno rečem, da sem poročena in kliznem user posted image

Resno? user posted image

Jaz bom o sanjah raje tiho user posted image ...ni za take vrste forum user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 552
28.1.2012 7:01:20   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 553
28.1.2012 7:08:58   
*bubi*
Dobro jutro. user posted image user posted image user posted image

Pa gremo veselo na delo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 554
28.1.2012 7:35:03   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dobro jutro. user posted image user posted image user posted image

Pa gremo veselo na delo user posted image

imaš delovno soboto user posted image a je kaj manj duhomornega user posted image

Drugače pa danes spet navijamo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 555
28.1.2012 10:01:31   
NinaŠ
Nič danes ne navijamo user posted image Anže si je včeraj (s planinci so šli na nočni pohod do Peričnika) zvil gleženj. Pa zvečer še rekel ni nič oz. je rekel, da ga od čevljev bolijo gležnji user posted image OK nisem komplicirala... Danes zjutraj je pa komaj s postelje vstal user posted image , ker kljub razmigavanju ni bilo bolje sva šla na urgenco... diagnoza - zvin in predpisan počitek vsaj en teden, od tega vsaj 3 dni strikten počitek z dvignjeno nogo user posted image user posted image user posted image user posted image oooooo so tekle solze 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 556
28.1.2012 11:05:00   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Anžeta.

Jap, naslednje 3 sobote so delovne. Pa v bistvu še četrta zapored, če štejem maturantski ples. No, to še ne vem, če bom šla.... še tehtam user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 557
28.1.2012 14:30:31   
Paštetka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Anžeta.

Jap, naslednje 3 sobote so delovne. Pa v bistvu še četrta zapored, če štejem maturantski ples. No, to še ne vem, če bom šla.... še tehtam user posted image user posted image user posted image  

Kak te ne boš šla na maturantskega, če te povabijo user posted image špilfederberka!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 558
28.1.2012 14:33:05   
Paštetka
Anže user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čim prejšnje okrevanje želim.

Ej, koliko se naši deci dogaja, user posted image . Ne morem verjet, da obstajajo deca, ki do 6. leta niso dobila antibiotika, ali obiskala zdravnikovo pomoč.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 559
28.1.2012 14:41:57   
*bubi*

Kak te ne boš šla na maturantskega, če te povabijo user posted image špilfederberka!

1. niso me (še) povabili
2. to je med počitnicami
3. nisem razrednik
4. imam še eno alternativo za tisti večer user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 560
28.1.2012 14:42:46   
*bubi*

Ej, koliko se naši deci dogaja, user posted image . Ne morem verjet, da obstajajo deca, ki do 6. leta niso dobila antibiotika, ali obiskala zdravnikovo pomoč.

bubika še ni dobivala atb. Smo pa kar pogosti gostje na poškodbenem user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 561
28.1.2012 14:48:41   
Paštetka

1. niso me (še) povabili
2. to je med počitnicami
3. nisem razrednik
4. imam še eno alt_ernativo za tisti večer user posted image

Aja, sem mislila, da so te povabili in da ne boš šla.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 28.1.2012 14:49:46 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 562
28.1.2012 19:57:32   
NinaŠ
Uh tole bodo pa pasji 3je dnevi user posted image user posted image user posted image Hudo je otroku, ki mu "nič ni" mirovati... ...on bi kar skakljal po stanovanju user posted image ... no popoldne sem se končno domislila Playstationa user posted image tako da mu je bilo lažje mirovati in sva se na koncu že mogla skregat, da sem ga ugasnila user posted image . Sem ga potem transportirala k mojim staršem, da ga še oni malo zabavajo user posted image in da greva lahko jutri zjutraj s Tino smučat user posted image user posted image (user posted image se je prijavil za delo na tekmi in bi imela slabo vest samega ga doma puščat, ko bo že tako v ponedeljek moral dopoldne biti sam user posted image ).

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 563
28.1.2012 20:50:04   
Paštetka
Poznam to Tina, poznam. Če se spomniš je par mesecev nazaj moj moral samo ležatiuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 564
28.1.2012 20:51:39   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

samega ga doma puščat, ko bo že tako v ponedeljek moral dopoldne biti sam user posted image ).

od kdaj naprej se sploh lahko otroka samega pusti doma?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 565
28.1.2012 21:01:09   
NinaŠ
Poznam to Tina, poznam. Če se spomniš je par mesecev nazaj moj moral samo ležatiuser posted image

N user posted image   ja se spomnim... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

samega ga doma puščat, ko bo že tako v ponedeljek moral dopoldne biti sam user posted image ).

od kdaj naprej se sploh lahko otroka samega pusti doma?

od 7. leta... bom pa naredila s slabo vestjo... ampak imamo v isti hiši v.d. taščo, ki jo bom prosila, naj ga vsake toliko malo pogleda, prinese zajtrk in kosilo... user posted image Aja, če bi bil resno bolan, s slabim počutjem tega ne bi naredila

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 566
28.1.2012 21:52:15   
ada2
samo na hitro
v službi sem dobila pogodbo še za 2 meseca na tem delovnem mestuuser posted image
user posted image  se je vrnil iz nemčije in se grem k njemu stiskat....

aja, hotla sem še vprašat kje se urša potikauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 567
29.1.2012 7:10:47   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Ja, kje se Urša potika tudi jaz že premišljujem user posted image

Punce, dajte namignit katere telefone imate (predvsem znamka me zanima), koliko časa vam (že) delujejo bp in ali ste z njimi zadovoljne? Jaz sem imela ca 15 let SonxEricssone in bila z njimi ultra zadovoljna user posted image , trenutno imam pa Samsunga, ki sem ga dobila in mi je po ca. letu in pol začel trokirat - fullll počasi se odziva (npr. ko kdo kliče, aktiviram klic in potem traja še 3 zvonjena, da se telefon aktivira). Ogledujem si eno čip Nokio (C2)... Telefon potrebujem le za klice SMSe in MMSe, tako da kaj high nimam namena kupovat.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 568
29.1.2012 8:38:29   
*bubi*
Dobro jutro. Sem že pri user posted image . Malo bom pa še tvoje, Nina user posted image

Jaz imam Samsung Galaxy Spica in sem zadovoljna. Imam ga že več kot eno leto, ja, krepko več. Petarda, kdaj si bila ti službeno v MB, še s trebuščkom? No, takrat sem ga šla iskat user posted image  

Ja, zadovoljna.... itak 3/4 funkcij ne uporabljam. Edino kar me ful moti je to, da mi kaže pol baterije, potem pa je naenkrat rumeno, ob naslednjem SMS že rdeče, pol pa se vgasne. grrr.... Saj mi zdrži ful časa, tudi en teden, ampak me še vedno znova in znova preseneti, da je prazen. Itak da ravno takrat, ko sem kje in moram bit dosegljiva zaradi otrok user posted image

No, fotoaparat je tudi popolnoma neuporaben, ker dela s takim zamikom, da so otroci že 3x okol obrnjeni. Zato pa nosim novo igračko skoraj vedno s sabo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 569
29.1.2012 8:40:58   
*bubi*
Aja, smo pa na Festivalu Lent merili sevanje, ki ga telefon oddaja. Je tisti tam kar skočil, kaj imam to za en telefon.... veeeeeeliko manjše sevanje kot vsi ostali. No, ko si je pisal seznam top modelov, sem pa videla, da je imel večinoma Samsunge zapisane.

Evo, to pa mi je všeč. Si bom pa zdaj za probo nabavila bluetooth prostoročno telefoniranje, pa da vidim, če deluje.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 570
29.1.2012 8:51:26   
petarda
Dobro jutro. Jaz imam tudi SE. Res ga uporabljam samo za telefoniranje in sem zadovoljna. Lubi ima pa večinoma Nokio in je tudi zadovoljen. user posted image

Imejte lep dan....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 571
29.1.2012 9:22:46   
Paštetka
Jaz imam NOKIO E71. Sem zadovoljna.

Jao Tina, Nina user posted image .
Jaz sem pa zadnjič o amy in tincci razmišljala.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 572
29.1.2012 10:26:04   
petarda
Še user posted image user posted image user posted image user posted image  za Anžeta...da bo čimprej lahko spet stopil na smučke user posted image .

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 573
29.1.2012 20:43:33   
*bubi*
Gleda katera Bob leta? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 574
29.1.2012 20:52:27   
petarda

Gleda katera Bob leta? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje pa? Ah...itak nimam časa user posted image . Bubi...a si vplačala loto? Sedmica je menda pri vas končala. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......