Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.1.2012 20:34:34
|
|
|
|
Paštetka
|
ha, ha petarda Jaz moža nisem prevarala niti v sanjah. Ok sanjala sem že kakšnega, ampak ko pride še v sanjah tak daleč vedno rečem, da sem poročena in kliznem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.1.2012 20:50:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ha, ha petarda Jaz moža nisem prevarala niti v sanjah. Ok sanjala sem že kakšnega, ampak ko pride še v sanjah tak daleč vedno rečem, da sem poročena in kliznem Resno? Jaz bom o sanjah raje tiho ...ni za take vrste forum
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 28.1.2012 7:01:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 28.1.2012 7:08:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro. Pa gremo veselo na delo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 28.1.2012 7:35:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro. Pa gremo veselo na delo imaš delovno soboto a je kaj manj duhomornega Drugače pa danes spet navijamo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 28.1.2012 10:01:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nič danes ne navijamo Anže si je včeraj (s planinci so šli na nočni pohod do Peričnika) zvil gleženj. Pa zvečer še rekel ni nič oz. je rekel, da ga od čevljev bolijo gležnji OK nisem komplicirala... Danes zjutraj je pa komaj s postelje vstal , ker kljub razmigavanju ni bilo bolje sva šla na urgenco... diagnoza - zvin in predpisan počitek vsaj en teden, od tega vsaj 3 dni strikten počitek z dvignjeno nogo oooooo so tekle solze
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 28.1.2012 11:05:00
|
|
|
|
*bubi*
|
za Anžeta. Jap, naslednje 3 sobote so delovne. Pa v bistvu še četrta zapored, če štejem maturantski ples. No, to še ne vem, če bom šla.... še tehtam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 28.1.2012 14:30:31
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* za Anžeta. Jap, naslednje 3 sobote so delovne. Pa v bistvu še četrta zapored, če štejem maturantski ples. No, to še ne vem, če bom šla.... še tehtam Kak te ne boš šla na maturantskega, če te povabijo špilfederberka!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 28.1.2012 14:33:05
|
|
|
|
Paštetka
|
Anže Čim prejšnje okrevanje želim. Ej, koliko se naši deci dogaja, . Ne morem verjet, da obstajajo deca, ki do 6. leta niso dobila antibiotika, ali obiskala zdravnikovo pomoč.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 28.1.2012 14:41:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kak te ne boš šla na maturantskega, če te povabijo špilfederberka! 1. niso me (še) povabili 2. to je med počitnicami 3. nisem razrednik 4. imam še eno alternativo za tisti večer
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 28.1.2012 14:42:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ej, koliko se naši deci dogaja, . Ne morem verjet, da obstajajo deca, ki do 6. leta niso dobila antibiotika, ali obiskala zdravnikovo pomoč. bubika še ni dobivala atb. Smo pa kar pogosti gostje na poškodbenem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 28.1.2012 14:48:41
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kak te ne boš šla na maturantskega, če te povabijo špilfederberka! 1. niso me (še) povabili 2. to je med počitnicami 3. nisem razrednik 4. imam še eno alt_ernativo za tisti večer Aja, sem mislila, da so te povabili in da ne boš šla.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 28.1.2012 14:49:46 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 28.1.2012 19:57:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
Uh tole bodo pa pasji 3je dnevi Hudo je otroku, ki mu "nič ni" mirovati... ...on bi kar skakljal po stanovanju ... no popoldne sem se končno domislila Playstationa tako da mu je bilo lažje mirovati in sva se na koncu že mogla skregat, da sem ga ugasnila . Sem ga potem transportirala k mojim staršem, da ga še oni malo zabavajo in da greva lahko jutri zjutraj s Tino smučat ( se je prijavil za delo na tekmi in bi imela slabo vest samega ga doma puščat, ko bo že tako v ponedeljek moral dopoldne biti sam ).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 28.1.2012 20:50:04
|
|
|
|
Paštetka
|
Poznam to Tina, poznam. Če se spomniš je par mesecev nazaj moj moral samo ležati
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 28.1.2012 20:51:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ samega ga doma puščat, ko bo že tako v ponedeljek moral dopoldne biti sam ). od kdaj naprej se sploh lahko otroka samega pusti doma?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 28.1.2012 21:01:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
Poznam to Tina, poznam. Če se spomniš je par mesecev nazaj moj moral samo ležatiuser posted image N ja se spomnim... IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ samega ga doma puščat, ko bo že tako v ponedeljek moral dopoldne biti sam ). od kdaj naprej se sploh lahko otroka samega pusti doma? od 7. leta... bom pa naredila s slabo vestjo... ampak imamo v isti hiši v.d. taščo, ki jo bom prosila, naj ga vsake toliko malo pogleda, prinese zajtrk in kosilo... Aja, če bi bil resno bolan, s slabim počutjem tega ne bi naredila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 28.1.2012 21:52:15
|
|
|
|
ada2
|
samo na hitro v službi sem dobila pogodbo še za 2 meseca na tem delovnem mestu se je vrnil iz nemčije in se grem k njemu stiskat.... aja, hotla sem še vprašat kje se urša potika
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 29.1.2012 7:10:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Ja, kje se Urša potika tudi jaz že premišljujem Punce, dajte namignit katere telefone imate (predvsem znamka me zanima), koliko časa vam (že) delujejo bp in ali ste z njimi zadovoljne? Jaz sem imela ca 15 let SonxEricssone in bila z njimi ultra zadovoljna , trenutno imam pa Samsunga, ki sem ga dobila in mi je po ca. letu in pol začel trokirat - fullll počasi se odziva (npr. ko kdo kliče, aktiviram klic in potem traja še 3 zvonjena, da se telefon aktivira). Ogledujem si eno čip Nokio (C2)... Telefon potrebujem le za klice SMSe in MMSe, tako da kaj high nimam namena kupovat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 29.1.2012 8:38:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro. Sem že pri . Malo bom pa še tvoje, Nina Jaz imam Samsung Galaxy Spica in sem zadovoljna. Imam ga že več kot eno leto, ja, krepko več. Petarda, kdaj si bila ti službeno v MB, še s trebuščkom? No, takrat sem ga šla iskat Ja, zadovoljna.... itak 3/4 funkcij ne uporabljam. Edino kar me ful moti je to, da mi kaže pol baterije, potem pa je naenkrat rumeno, ob naslednjem SMS že rdeče, pol pa se vgasne. grrr.... Saj mi zdrži ful časa, tudi en teden, ampak me še vedno znova in znova preseneti, da je prazen. Itak da ravno takrat, ko sem kje in moram bit dosegljiva zaradi otrok No, fotoaparat je tudi popolnoma neuporaben, ker dela s takim zamikom, da so otroci že 3x okol obrnjeni. Zato pa nosim novo igračko skoraj vedno s sabo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 29.1.2012 8:40:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, smo pa na Festivalu Lent merili sevanje, ki ga telefon oddaja. Je tisti tam kar skočil, kaj imam to za en telefon.... veeeeeeliko manjše sevanje kot vsi ostali. No, ko si je pisal seznam top modelov, sem pa videla, da je imel večinoma Samsunge zapisane. Evo, to pa mi je všeč. Si bom pa zdaj za probo nabavila bluetooth prostoročno telefoniranje, pa da vidim, če deluje.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 29.1.2012 8:51:26
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro. Jaz imam tudi SE. Res ga uporabljam samo za telefoniranje in sem zadovoljna. Lubi ima pa večinoma Nokio in je tudi zadovoljen. Imejte lep dan....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 29.1.2012 9:22:46
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz imam NOKIO E71. Sem zadovoljna. Jao Tina, Nina . Jaz sem pa zadnjič o amy in tincci razmišljala.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 29.1.2012 10:26:04
|
|
|
|
petarda
|
Še za Anžeta...da bo čimprej lahko spet stopil na smučke .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 29.1.2012 20:43:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Gleda katera Bob leta?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 29.1.2012 20:52:27
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Gleda katera Bob leta? Kje pa? Ah...itak nimam časa . Bubi...a si vplačala loto? Sedmica je menda pri vas končala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......