Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 29.1.2012 20:52:34
|
|
|
|
Paštetka
|
Jap. Gremo na banko po kredit za stanovanje in na fejsbuk zakone sprejemat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 29.1.2012 20:58:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi...a si vplačala loto? Sem mislila, da me boljše poznaš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 29.1.2012 20:59:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Gremo na banko po kredit za stanovanje itak, če pa v ustavi piše pa da si vsak lahko svobodno zaposlitev izbira
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 29.1.2012 21:04:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi...a si vplačala loto? Sem mislila, da me boljše poznaš Saj sem si mislila, da nisi ...samo sem vseeno preverila....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 29.1.2012 21:07:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Imam dovolj problemov... tisti 4mio bi mi povzročali samo še dodatne glavobole
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 29.1.2012 21:10:38
|
|
|
|
petarda
|
Veš kak pravijo...kdor nima v ljubezni, ima pa pri igrah na srečo.... očitno se ti na prvem področju nekaj obeta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 29.1.2012 21:37:36
|
|
|
|
*bubi*
|
že, že, ampak igram na srečo jaz niti šanse ne dam, da bi kaj prinesle
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.1.2012 11:07:32
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Sem mislila, da me bo kaka kavica čakala tukaj Petarda, zdrži Evo, pa smo dočakali sneg. Cel cm ga je bilo zjutraj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.1.2012 12:10:26
|
|
|
|
Paštetka
|
vi ga imate vsaj cm, mi ga pa še povohali nismo je pa v sredo pri nas šla toča
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.1.2012 12:12:08
|
|
|
|
Paštetka
|
Petarda, zdrži konec je z jutranjimi kavicami
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.1.2012 15:46:57
|
|
|
|
Paštetka
|
Petarda, ajde, zdaj si valjda že prišla iz službe . Si kaj utrujena?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.1.2012 18:35:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda upam, da ti je današnji dan minil čimbolj prijetno. Nam so čez vikend prenavljali pisarno, tako da sem bila včeraj popoldne oz zvečer (do 22.30 ) v službi, ko smo nazaj postavljali stvari... danes ob strankah seveda s krpo v roki , da smo prebrisali povornk vse... pa ne vprašte če ni bilo naročeno generalno čiščenje pri čistilnem servisu upam, da jim direktor tega ne bo plačal Imam pa končno novo vinjeto (btw: sem jo kupila, ne zadela kje ), zdaj je bil pa res že skoraj skrajen čas . No ja, jutri mi jo mora uspeti še nalepit Anže je bil danes dopoldne sam doma, v.d. tašča mu je priskrbela zajtrk, kosilo, posladek,... in mu je bilo ful všeč, ko mu ni nihče težil in je lahko v nedogled igral igrice in gledal risanke . No ja, tiste tri strani knjigice, ki sva se jih dogovorila, je tudi prebral Noga je bolje, če hodi previdno ga ne boli... bo pa jutri preventivno še doma, da bo lahko malo več miroval, v sredo gre pa normalno v šolo, le telovadil ne bo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.1.2012 18:42:30
|
|
|
|
petarda
|
Hvala drage moje, da mislite name. Hvala za in - res mi veliko pomenijo. Ne samo, da je bilo grozno, ampak je bilo GROZNO . Kaj več ne bom pisala, ker nikoli ne veš kdo nas bere....bom pa upala, da se uresničijo sodelavkine besede - slab začetek, dober konec.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.1.2012 19:13:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
O joj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.1.2012 19:28:28
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Hvala drage moje, da mislite name. Hvala za in - res mi veliko pomenijo. Ne samo, da je bilo grozno, ampak je bilo GROZNO . Kaj več ne bom pisala, ker nikoli ne veš kdo nas bere....bom pa upala, da se uresničijo sodelavkine besede - slab začetek, dober konec.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.1.2012 19:48:25
|
|
|
|
Paštetka
|
Zdaj sem se spomnila... A ve kaj kradete sladkarije otrokom? jao... Ko jih dam spat kot npr. Zdaj, navalim v hladilnik po kinder pingui. Evo zdaj sem enega že vrezala, zdaj pa grem še po maxi King . Moj me že gleda postrani koliko žrem . Danes sem 1. delala mlečno juho s hrenovkami...in je noro dobra bila. Noro. Mogla sem to deliti z vami
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.1.2012 20:21:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
A ve kaj kradete sladkarije otrokom? ja ...ampak itak je skoz tolk zaloge, da jih sama ne bi mogla pojest (oz. jaz ne bi dovolila ) Edino kadar kupimo/dobita kaj takega "waw!!!" jima ne snedem (če seveda slučajno vmes pozabilta na to ) mlečno juho s hrenovkami nekaj dni nazaj sem nekje zasledila recept in mi je tudi v uč padel , a do izvedbe še nisem prišla... no recept pa lahko tudi pošlješ , ker zdaj se itak ne spomnim kje sem stvar videla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.1.2012 20:41:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.1.2012 20:46:15
|
|
|
|
Paštetka
|
Nina, na kulinariki sem jaz spraševala za recept. Naredila sem jo po receptu. Dodala sem tudi korenček in stroči fižol
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.1.2012 21:42:23
|
|
|
|
ada2
|
samo na hitro se javim... zadnje čase sploh do računalnika prav ne pridem... ok, pridem, ampak komaj se prav vsedem že nekdo kliče mojega po skypu za posel in potem to zgleda tak, da visi gor pol ure, pol gre na balkon na cigaret, pa se jaz hitro vštulim nazaj, pa ga že spet nekdo kliče pa da bi vsaj kaj haska blo od tega.... no, ok, mogla sem malo spihat petarda
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.1.2012 23:38:28
|
|
|
|
Urša
|
Helou, helou! Joj, kako jaz začutim, da me kličete! Po pravici povedano, se mi ni dalo it gor, sem pa mislila na vas vsak dan! Petarda, vidim, da je prišel ta dan!? Saj bo bolje, boš videla! Jaz sem uradno na porodniški še 10 dni. Vmes sem imela celo en razgovor-ponavadi kar direkt dobim obvestilo neizbranemu kandidatu. Klicali me še niso, tako da bo verjetno negativno, kar se ne čudim, ker je imela ravnateljica na razgovoru pred seboj celo mapo prošenj. En kup pikapok za Anžeta! Zdaj grem pa malo prečekirat, če je kaj novega.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.1.2012 23:43:46
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Resno? Jaz bom o sanjah raje tiho ...ni za take vrste forum O, jaz sem imela tudi že kakšne vroče sanje za na drug forum!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 31.1.2012 0:37:11
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Danes sem mu dala take primere: 23+15= 42-28= (ta je še meni ful težak )= 88-35= 12+16= 72-16= In je VSE prav izračunal Pri nas vadimo seštevanje in odštevanje do 5, pišejo ta teden.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 31.1.2012 0:54:58
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kam se je pa Urša zgubila...zdaj je pa že nekam dolgo ni brat? Uršaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Da vidim, če še deluje [image] U, vidim, da ste me že pred enim tednom klicale! Pa ni delovalo!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 31.1.2012 8:14:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Urša držim , da ti čimprej uspe kaj najti Je pa v tvojem poklicu sredi leta verjetno najtežje najti kako luknjo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Triki za odvajanje od plenic glede na astr...Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......