afnica mala
|
Dobro jutro, vidim, da je veliko malih sončkov bolanih...kar nekaj naših znancev oz. njihovih otročkov je zdaj bolanih..... za sončke. Ko je moja bolna tako da je boga (nprzdaj pri škrlatinki in angini ji ni bilo nič, dan oz 2 dni nizke vročine in konec)npr. ne je in pije in bruha- takrat jaz ne morem nič jesti...čist me sesuje.....trkam, ampak tako ni blo že od novembra 2010. naša miška pa je šla danes 1. v varstvo k moževi mami- in prvi vtis je bil super, sta se šla z očkom včeraj zmenit kaj ne mara (takoj ko pride jo začne žgačkat in lupčkat in...našo to ful moti) zdaj pa sta to rešili in se je fulll veselila da gre.....moramo navadit še to, ker če bomo imeli še enega , ne more za oba vedno skrbet moja mami Tinkkara- jaz eno poznam, so se ful trudili za otročka, mislim, da je umetno zanosila in po AC splavila, potem je pa 2 po naravni poti dobila . Mene kar zvija ko pomislim na AC v torek.... ampak to je tako mali %, bomo zmogle, boš videla.... jaz že Neli razlagam, da grem v torek v bolnico za čisto malo časa, da bodo pogledali dojenčka in kako bodo to naredili, pa je vprašala, če so njej tud to delali, pa sem ji potrdila, pa je rekla, ampak mene (Neli) je to bolelo....da bom morala 3 dni čisto pri miru ležat in se ne bom igrala z njo, ona se bo šla s prijateljčki igrat.... ker pri nas je zdaj vse, ko npr. rečem da sem pred leti hodila z nečakom drsat ali pa na sliki ko sva z možem, sprašuje "kje sem bila pa jaz" -in zdaj vedno rečeva v trebuščku, razložila sem ji, d ako sem bila jaz majhna, nisem poznala očka, da potem sva se spoznala, se poročila in Neli dobila....uglavnem zanimivo je razlagat te stvari 3 letniku, ki si težko predstavlja določene stvari
|