|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
30.1.2012 13:37:13   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: iwa

Moja Ema je pravkar prišla do mene in rekla "mami, kolk je zej že bebica velika, a tok?" In ne boste verjele, pokaže lih enih 10cm, tko kot zej približno je in ko sm ji rekla da je zadela je rekla, "a vidš mami, sm pa ta prava zdravnica"user posted image user posted image user posted image

Verjamem da je ful težko ko so otorčki bolni pa ne moreš bit z njim doma, to je res hudo... Pri nas imamo srečo, k sva z mojim tko zastavila, da on naful dela, kmal bo doktoriral iz gradbeništva, pol še naprej... jest sm pa mamica in gospodinja... tamala gre sicer za 4 ure v vrtec, a ko pride bolezen ni problemov, pa ponavadi se vsem hujšim epidemijam vrtca izognemo.... Tko da, mogoč vam pa pri ta drugem rata kej podaljšat porodniško, al skrajšat delovnik al.... jest pravim da bi moglo bit s strani države omogočeno da je mamica lahko do tretjega leta doma, za kak mali denar, pol pa nazaj normalno sprejeta na delo... a to so sanje... Mi mamo kot mamo, a smo zato skoz na nuli, v podnajemu.... Pač ne gre vse, bo že!

jaz si pa ne upam, da bi doma ostala, čakam da zadanem na lotu cca 150.000 euruser posted image - to bi blo dovolj, da sem naslednjih 7 let doma, ne da bi me skrbelo kaj bo..... ....sam bi mogla več kot 4x letno (zadnje 4 kroge) loto kupovat user posted image , no pol se ne bi sekirala na bolniški ostat, bi me pač fliknili iz službe....

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
30.1.2012 14:22:56   
me ni
Uf, en problem manj, no dva. Stanovanje in delodajalecuser posted image  Res si ne predstavljam, da bi me moralo skrbeti še za to ali grem lahko na bolniško ali ne. Trenutno se mi še ne gre na bolniško zaradi mojega dohodka (na žalost imam večjega kot partner in bi bilo bolje, če bi šel onuser posted image ), ki bi bil za 1/3 manjši, ampak če bi potrebovala it, bi šla pa brez problemov.

Sem na netu najdla PegPerego stran. Mi je všeč en voziček, moti me samo ker ima 4 dvojne male koleščke http://www.pegperego.si/si/on-track-switch-modularni-sistem-g1687.shtml?_=groupped

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
30.1.2012 15:44:58   
iwa
Pozabila sm še dodat, da službe itak ne dobim kake spodobne in potem če vse dobro preračunava se tkole nič manj ne splača, če bi mela pa fajn službo pa je itak drugo... Drugače bi pa loto vsem prov prišeluser posted image user posted image user posted image user posted image itak, mi smo že dve leti skoz okrog minusa, sloh mi ni jasno kako enim uspe tud po par 1000e našparat na leto...sva čast!

Glede peg perego, pramette ma točno taka kolesa, mi smo zelo zadovoljni, tud po makadamu fajn gre, pa nič se niso znucala od tamale prej, je pa res da za kakšen total camel trophy pa ni

Življenje je lepo!

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
30.1.2012 16:27:41   
*bobika*
iwa midva sva skos v minusu, ampak nam gre .. sicer stanujemo v isti hiši z mojimi z ločenim gospodinjstvom, želja je da bi bila v svoji hiši, ampak glede na to, da je kredit za bajto skor nemogoče dobit .. bova še neki časa tuki ..
Služba - delam doma pri mami v rač. servisu, tako da delam lahko tud sobote in nedelje, če je kriza, kadar je mali doma, sem pač jst doma, oziroma če lahko moj nekak vzame dopust  kak dan .. Delam pa še honorarno za eno naravno kozmetiko in je neki dodatnega cvenka tud tam..ni pa bog ve kaj .. bomo že .. dokler smo srečni, je denar najmanjši problem..

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
30.1.2012 17:02:28   
nina166
Moj in otroka so se šli ven sankat, jaz pa sem pospravila po kosilu, spekla kukije in skuhala čaj...zdaj pa čakam, da pridejo user posted image

*bobika* jaz pa delam podobno kot ti. Zaposlena sem pri očetu in delam v računovodstvu. Ko sta otroka bolana, ne rabim letat po bolniško, ampak enostavno takrat ne grem delat in kasneje nadoknadim. Vendar je pri meni ena slabost, ki jo pač vzamem v zakup...ker nimam zamenjave, delam navadno celo porodniško...sicer ne vsak dan, ampak kar mora bit narejeno pač naredim. Delam pa polovični delovni čas, kar se sicer kar pozna pri plači in zdajle ko delamo hišo, bi kak evro več zelo prav prišel. Ampak najbolj važno mi je, da sem lahko več zraven otrok.

iwa tud midva sva skoz v minusu...delamo hišo in gre skoraj vse za to...pa ko se spomnim koliko še rabiva me kar mine user posted image

peg perego: meni pa so ti mali vrtljivi koleščki tako zanič...je imela moja sestrična tak voziček in ko so prišli na obisk mi je blo zlo težko vozit ta voziček....mogoče zato, ker sem jaz navajena velikih koles in da gre povsod brez problema

Grem zdaj še zadnjo rundo kukijev vzet iz pečice, da jih ne zažgemuser posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
30.1.2012 17:35:36   
Arya
Ja midva se počasi tudi odločava za voziček, in vidima, da bodo tukaj nekateri nasveti prišli prav.

Odločava pa se (oziroma sem bolj jst na tekočem s tem, ampak zmeraj je dokončna odločitev obeh) za  Jaguar Car s3, ker mi je že od začetka bil všeč, in pa ker ima velika kolesa - imela ga je tudi svakinja in je bila zelo zadovoljna, in pa za Peg Perego.

Me pa zanima če je katera imela Jaguar Car oz. vaša mnenja ali izkušnje o tem?

Danes sem bolj lenobne volje in že cel popoldan počivam, ker me križ boli ko user posted image .

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
30.1.2012 17:45:28   
Arya
IZVIRNO SPOROČILO: sanyy

oj sem nova na forumu se pridružujem julijkam ker imam user posted image PDP 28 .7 2012 mislim da smo na ta dan zdaj že 3 user posted image sem z okolice ljutomera ,
zanima me če ima katera težave z želodčno kislino oz prirojene težave z želodcem ker mene muči slabost kislina jemljem rutacid pa pazim pri prehrani pa težave kar ne pojenjajo lp

Sem pozabila dodat, sanyy dobrodošla in sem vesela da smo že 3 s tem datumom PDP!user posted image

Drugače pa jst za želodec uporabljam  predvsem donat, ker imam zadnje čase bolj leno prebavo in pa izogibam se pekoči hrani.

< Sporočilo je popravil Arya -- 30.1.2012 17:46:05 >

(odgovor članu sanyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
30.1.2012 17:59:13   
amyZ
Sicer ne vem če šteje, moja mami je imela Peg Perego s takimi malimi koleščki (vendar že 8 let nazaj) in jaz ga nisem rada vozila. Itak je pa možno poskusit v trgovini, če že ni nobene kolegice, ki bi ga imela. Samo ne vem kako grejo ti koleščki kaj po različnih terenih. Ko vidiš ene, ki rinejo voziček po pesku, kolesa pa kar po svoje ali pa kar stojijo in se ne vrtijo. Men bi se zmešalo user posted image  hehe... Mogoče so pa kateri tudi dobro narejeni pa šibajo.

Midva sva pa še sama in se verjetno to kar pozna na proračunu. Pojutrišnjem bo eno leto odkar živiva skupaj v najemniškem stanovanju. Eno leto sem jaz delala, zdaj pa ni več nobenega delovnega mesta zame, da bi šla pa pred porodniško delat za kakšen trak se mi pa ne zdi najbolj pametno, glede na to, da nisem nikoli kaj preveč delala fizično (le preko študenta). Upam pa, da kasneje dobim službo, po koncu porodniške, ker bo sigurno lažje, čeprav zaenkrat vem da ne bo kriza, imamo nekaj našparano od lanskega leta in še od prej. Če bi pa želela kaj kupit bi bila pa kriza ja, kredit bi že dobila nekako, ampak kaj ko ne veš kaj bo in kako boš potem odplačeval, če do česa pride in da se potem za tolko let zavežeš. Malo sva skeptična glede tega, tako da upava, da bi vsaj en del našparala, ampak ko pride mali in bom jaz doma bo tole šparanje pod vprašanjem.

(odgovor članu Arya)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
30.1.2012 19:00:55   
Sitnoba
Hej souser posted image !

Hvala za doborodošlico in DOBRODOŠLE nove!! Sedaj nas je pa že cel kup a? user posted image
jaz sem pa 29, NM, hm kaj še...

Drugače pa glede mojega neznanja o nosečnosti :D

Marca 2011 sem postala mamica in ker se še vedno dojimo ali pa zato ker imam neredne menstruacije kar še ni bilo po porodu...
user posted image smo, pa uživali :D

Pa novembra sem si bila malo sumljiva, decembra so mi bile hlače v pasu malo tesne,ampak sem zaradi praznikov vse odmislila, januarja sem pa rekla nič bom kar test naredila. In na srečo je bil pozitiven in  mi vsi srečni!
Malo me je šokiralo, da smo že 14 tednov, pa smo zamudili NS, po drugi strani bo pa bejbi kmalu tu user posted image

voziček: ne vem, če je katera gledala MOTHERCARE vozički. Mi imamo MY3 in smo ZELOOO zadovoljni.
Je trikolesnik, košara se da v športni del in po 6 mesecih, ti ne stoji nekje v napoto. Mislim mi smo zeloo zadovolni in je bil mislim da 470 €. Ni nas še razočaral!

Kako ste kaj s spominom...mene ZELO zapušča in ne vem kaj sem hotela napisat!!!

Glede KAŠLJA:(pozabila katero muči): baje da pomaga materina dušica, da se namaže po prsnem košu.

Pripravljamo še nič, ker bo vse od sestrice otroček podedoval :D
No hišo imamo v razsulu, da naredimo prostor še za enega člana :D

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
31.1.2012 8:25:31   
afnica mala
Dobro jutro- danes sem pa prva

sitnoba- to pa je bilo res veliko presenečenje user posted image

jaz sem pa danes spaaaallllaaaa-po dolgem času, Neli je spala pri možu, ker je danes doma, mala pa si ful želi pri nama spat...in mi ni blo treba pokrivat hodit...tko da od 22:30 do 5h, ko sem ustala za zadnjo dozo Nelinega antibiotika.....ne pomnim.....naslednji teden bom 4 dni...ko bom imela AC, si moram knjig,revij nabavit

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
31.1.2012 8:38:34   
bankc
Dobro jutro!

In dobrodošle vse nove user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes tudi po doooolgem času zelo dobro spala in mali je spal do 7h! Sem bila čist šokirana, ker ponavadi mi vstaja ob 5h zjutraj!
Me je pa zdele dva dni noro bolel trebuh, tako da sem včeraj popoldan ves preležala in tudi hodit nisem mogla!

Drugače pa da vam povem kako velik trebuh imam: popka skoraj nimam več! Je že skoraj zravnan s trebuhom user posted image ! In tudi zredila sem se že za 4,5 kg! In moj se ves čas dela norca iz mene, ker menda da hodim kot račka in mu je to blazno smešno!!!!!
V prvi nosečnosti ni bilo tako!!!!

No zdaj grem pa si skuhat kavico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1786
31.1.2012 8:39:23   
*bobika*
dobro jutro

jaz sem tako zaspana  .. to pa zato ker sem šla spat ob polnoči ..nisem mogla zaspat,dokle rmoj ni pršu domov.. je user posted image  šel na rekreacijo ob 18h in prišel ob 23.30  ..

sitnoba tole pa je zanimiva izkkušnja..no moja kolegica je tudi za drugega zvedla pri 13 tednih, je pa takrat ravn šla nazaj v službo in misla da zarad stresa nima M.
Ja materina dušica zelo pomaga, samo pa se je v nosečnosti ne priporoča zaradi tega ker nekak deluje na maternico , po moje kakšna krema ali čaj ne moreta škodovat ,kot sama rastlina.

nina166 ..uf zamenjava ..prvič sva z mami dobile eno njeno bivšo sodelavko, ampak se je vozila iz Velenja, in še pol leta sem potem popravljala za njo napake .. tako da me prav skrbi kako bo zdaj .. jaz sem rekla da prve tri mesece ne mislim delat ..pri nas je vsak dan za polnih 8-10 ur dela,ki ne more čakat, zato nujno rabiva zamenjavo .. sicer bom hodila pomagat, ampak ne mislim vse ure tu preždet .. bom pa šla potem tudi na tisto varianto 4 ure, samo delala bom pač 8+

Neposredna povezava do sporočila: 1787
31.1.2012 8:41:12   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: bankc

Drugače pa da vam povem kako velik trebuh imam: popka skoraj nimam več! Je že skoraj zravnan s trebuhom user posted image ! In tudi zredila sem se že za 4,5 kg! In moj se ves čas dela norca iz mene, ker menda da hodim kot račka in mu je to blazno smešno!!!!!

to sploh ni veliko - 4,5 kg .. jaz se na 4kg plusa, pa sem skoraj en mesec za tabo .. rast trebuha se mi je malo ustavila, samo pa boki rastejo user posted image  ..morem se spravit na telovadbo čimprej..

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
31.1.2012 9:05:53   
amyZ
Sitnoba - je pa nekaj dobrega v tem, ker si dala skozi to najbolj kritično obdobje, brez skrbi in podobnih težavic, ki smo jih imele me. Pa tudi razlika med malima bo majhna. Drugače pa tudi mene spomin malo zajebava na čase, se ne morem spomniti nekaterih stvari, imenov, krajev in to. Upam samo, da ne bo problemov pri strokovnem izpitu, tam se morem vse spomnit :)

Oh, ko bi tudi jaz lahko normalno spala, eno noč ali dve, pa bi bilo idealno. Pa še vedno ne. Zvečer, ko sem skoraj zaspala sem morala spiti malo vode pa se po nočni omarici prevrnila kozarec in imela še to delo, ker se je vse razlilo za omarico. Groza! user posted image  Nerodna sem postala, večraj sem se z nožem udarila po prstu, sreči zraven nohta, tako da je šlo v kožo samo malo in se nato ustavilo.

Ko vse pravite, da ste pridobile toliko in toliko kg, mene kar malo skrbi, ker sem še vedno na istem kot v začetku decembra. Hm...user posted image  Trebušček počasi raste, marsikatere hlače ne spravim več gor, kile pa ne grejo. Verjetno bodo šle kasneje a ne? Zaenkrat to verjetno ni nič narobe?

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
31.1.2012 9:24:16   
xdmx
Jst sem isto razmišljala Amy, tudi meni ne gredo kile nikamor. No, sej v bistvu sem 2 kg gor od samega začetka, samo to se po moje čez dan še nekaj nabere. Tudi napihnjena nisem več toliko. Bušija sicer vidim, da je, ampak nazven pa ljudje ne opazijo. :) Je pa res, da nobenih hlač ne spravim več gor, razen nosečniških, v bistvu sem pa cele dneve kar v pižami, kaj pa naj, če še iz hiše ne smem.

Sem se pa danes po doooolgem času naspala, oz. spala tako dolgo, da sem zdaj še bolj utrujena. Nikoli v redu. :)))

Krvavitev se je ustavila, hvala bogu, zdej pa v upanju, da je ne bo več.

Lep dan...:)

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
31.1.2012 9:32:17   
afnica mala
amy- mene pa tud skrbi zdaj že malo, sem v 15 tednu, pa sem še vedno 3 kg minus, a naj štejem, da sem 2+, ker sem shujšala 5 in pol dobila 2kg, sam zdaj pa nikamor, pa normalno jem....res pa večerjam sadje (pašejo jabolka in kivi) ali pa palačinke (ko si jih mala zaželi-2x tedensko zadnje čase), komaj čakam danes teden, da mi povejo kolk je zrasel

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
31.1.2012 9:41:13   
nina166
Dan!

Spala sem katastrofalno. Včeraj popoldan je umrla od mojega stara mama...bila je krasna ženska in jo bomo res pogrešali. Ponoči pa sem imela nonstop neke more...pa se sploh ne spomnim več kaj user posted image

Kilogrami: jih bom  verjetno spet kar nekaj pridelala. V prvi nosečnosti sem jih 19, v drugi 12 in upam, da jih bom zdaj tudi tu nekje kot v drugi. Imamo pa pokvarjeno tehtnico in se nič ne tehtam...samo mislim, da sem že šla gor kake 5kg. Bom vidla na naslednjem pregledu. Tako da tiste, ki se bolj počasi redite se nič ne sekirajte...bo šlo potem lažje dol.

xdmx super za krvavitev...držim pesti, da tako ostane do konca

Spomin pa tudi meni trenutno močno peša...baje je to za nosečnice značilno user posted image

Pijem kavo in čakam, da me malo zbrihta. Včeraj sedimo za mizo, otroka pijeta čaj in jesta kukije, jaz pa pijem kavo. In mi reče sin: "Mami zakaj pa ti piješ kavo, če pa jo dojenček ne sme?" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1792
31.1.2012 9:45:16   
bankc
Punce hvala bogu da ne grejo kile gor in tudi to je normalno da še nimate vse trebuščka.
Moja prijateljica ima rok en teden za mano, pa sem jaz kot v 7 mesecu, ona pa še sploh ne nosi nosečniških hlač! Tako da nič skrbet,samo tako smo si različne! Jaz imam pač ogromen trebuh in ogromen apetit user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1793
31.1.2012 10:09:08   
afnica mala
bankc- saj sem upala, da se tokrat ne bom tolk zredila kot v 1user posted image , ker sem začela z 8kg več, ampak me skrbi, d aima user posted image  dovolj hrane zase....verjetno že ima....

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
31.1.2012 10:10:29   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

amy- mene pa tud skrbi zdaj že malo, sem v 15 tednu, pa sem še vedno 3 kg minus, a naj štejem, da sem 2+, ker sem shujšala 5 in pol dobila 2kg, sam zdaj pa nikamor, pa normalno jem....res pa večerjam sadje (pašejo jabolka in kivi) ali pa palačinke (ko si jih mala zaželi-2x tedensko zadnje čase), komaj čakam danes teden, da mi povejo kolk je zrasel

Punce men se zdi da se nimat kaj sekirat zarad kg, če normano jeste in se ne zredite, imate pač to srečo .. jaz pa zdej 50% več jem kot prej in ne migat ,pa se kg hitro nabirajo ..

spomin  : groza, pozabljam zelo ..

xdmx user posted image  da se je krvavitev ustavila.

Neposredna povezava do sporočila: 1795
31.1.2012 10:19:19   
vali88
Živjo punce......pridno vas berem, vendar redko pišem ker je v sluzbi spet norišnicauser posted image
Blagor tistim ko ste lahko doma.....

Mene pa že od vceraj popoldne ves čas boli trebuh, katastrofa user posted image
Hmmm spomin....kriza

bankc.....jas tudi mam kr lepi bušek, nekateri mislijo da sem v 6 al 7 mesecu. Pa čeprav nosim hlače št 34...sem suha user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
31.1.2012 10:32:51   
xdmx
nina166, moje sožalje za staro mamo...

(odgovor članu vali88)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
31.1.2012 10:53:06   
bankc
Joj sem šele zdaj prebrala!
Nina166 sožalje!

Xdmx super, da je konec krvavitev user posted image user posted image , vendar kar počivat oz. ubogat ginekologa!

Vali88 tudi mene je cel vikend, včeraj me je tok, da nisem mogla hodit in pol sem cel popoldan preležala, se zvečer prevalila v pojstlo in danes je že bolje! kaže da rabimo malo počitka!

Afnica mala naj te ne skrbi, user posted image najprej poskrbi zase in si vzame kar rabi, in grem stavit da če bi premalo jedla, bi se ti nekje poznalo (npr. slabost, kruljenje, vrtoglavice, brez energije...) Telo nam vedno pokaže, kadar mu kaj manjka!
Drugače je pa znanka celo nosečnost bruhala in zgubila ne vem koliko kil! Je bila čist posušena, pa je bil user posted image čisto normalen! Otrok zase poskrbi!
Sem se pa jaz tudi v prvi user posted image zredila za 18kg! Pa pazim kaj jem, sam ko ratam lačna, se mi kar v glavi vrti in moram nekaj pojesti! Je pa res, da probam čim bolj pazit kaj jem! Sem pa prve tri mesece zaradi hudih slabosti jedla samo kruh, tako da so mi najbrž tudi zato kg poskočili user posted image ! Upam da bo šlo sedaj počasneje gor!

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
31.1.2012 10:55:52   
me ni
Jz sm pa fino spala (itak zaspim samo da se uležem, nobene nanizanke ne vidim do konca, kaj šele filmauser posted image ). Sanjalo se mi je , da sem rodila user posted image s čist črnimi laski (po očiju). Mogoče imam pa preroške sanje, samo še to upam, da bo imela temnejšo polt po njem (je čistokrven gorenjc, ne vem od kje ima tak prigment user posted image ).

(odgovor članu vali88)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
31.1.2012 10:56:32   
amyZ
Aha. No potlej nisem edina. Čeprav se mi zdi, da potem bo pa neka prelomnica in bom začela vzhajati kot kakšen kruh. Hehe... Moja mami se je pri tamali v tem času zredila že za 4 ali 5kg, pri meni ni bilo veliko drugače, vendar sem na dobri poti, da je ne bom dohajala, ker je bila na koncu res preveč razlezena. Sam nikol ne veš, sem malo brala po drugih temah in forumih in tiste, ki so se začele rediti kasneje niso potem nič zaostajale za ostalimi samo na hitro so kipnile user posted image
Jaz tudi že razmišljam, da bi si vzela ene jeans nosečniške v kratkem, da bom lahko jih imela brez da bi me kaj tiščalo, sploh ko se najem ali ko jih imam nekaj časa gor.

xdmx - super, da so se krvavitve prenehale. Sicer pa ja, kaj pa češ, če moraš biti kar doma. Upam, da bo sčasoma bolje in da ti bo dovolil vsaj krajše sprehode.

Kako pa je kaj Natty77???

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......