me ni
|
Dobrodošle vse, ki ste se nam pridružile v preteklem vikendu Se ne čudim, da nekatere ne vejo, da so noseče. Če jaz ne bi planirala, verjetno tudi ne bi vedela vsaj dva meseca. Nisem imela redne menstruacije (nekoč mi je ginekolog celo dal injekcijo, da je spodbudil menstuacijo, potem sem pa začela jemati KT), slabo mi še sedaj ni, niti mi noben vonj (razen tistih, ki so mi že prej smrdeli) ne smrdi. Na wc hodim toliko kot spijem tekočine, s prebavo pa imam tudi že celo življenje probleme. Ker sem boj okrogle postave in mi teža vedno niha (odvisno koliko športam) za 3-4 kg, tudi to, da sem pridobila 2kg ne bi bil zame pokazatelj nosečnosti. Telo se na nosečnost ni odzvalo, edino kar opažam zadnje dni je povečanje prsi Kar se tiče vmešavanja staršev (obojih) se tudi jaz strinjam, da so imeli svojo priložnost, ko so pričakovali in vzgajali nas, sedaj pa naj uživajo in edina vloga, ki jim pripada je razvajanje vnukov. Bom vesela vsakega prostega trenutka, ki si ga bom lahko vzela, ko bojo pazili na , to je pa tudi vse kar pričakujem od njih. Lahko nasvet, pod pogojem, da je končna odločitev moja in partnerjeva Že od nekdaj poslušam nasvete staršev, prijateljev, učiteljev... ampak odločitev je pa vedno moja. Včasih usekam mimo, ampak na napakah se učimo In kdor mi potem nemesto tolažbe ponudi "sej sm ti reku/la", takega nikoli več ne prosim za nasvet. No kar se nabave tiče, je pri nas obratno. Mami prehiteva in že kupuje zložljivo posteljico za na viken, mama mi je dala stvari, ki so še moja zapuščina (starejši vse spravljajo ), jaz pa odlašam, še po moj košek nisem šla do prijateljice, ki sem ji ga rentala. Res je, da se zanimam in raziskujem, ampak za nakupe se bom pa malo kasneje odločala. No pa grem veselo v nov teden. Ta bo že 16.
|