|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
29.1.2012 10:33:04   
blondi20
živjo. ko smo pri vozičkih je katera od vas mogoče gledla otroško opremo kaj v avstriji? nekateri govorijo da je zelo lepa izbira pa me zanima če mogoče katera kaj ve? ker imam namen it malo pogledat.user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
29.1.2012 12:55:27   
Vegi
Jutro? Jaz sem malo potegnila user posted image

Glede vozičkov - jaz ne bom nič še gledala, ker se že tako ne bom mogla odločit, če bi pa že zdaj začela s tem, bi imela pa čisto preveč informacij. Se mi pa zelo dopade, da ve postate linke in poveste, kakšne imajo sorodniki in prijatelji izkušnje. Dam kar veliko na to, da je stvar že preizkušena.

TinKkara - nič nisi trapastauser posted image To so pač sanje in pa načrti, kako bi bilo zate nedvomno najbolje. Kaj pa boš brez cilja? Jaz imam že od 13. leta izbrana imena, nekatera mi s časoma niso bila več všeč, ampak nekatera so pa ostala na seznamu. Vsaj veš, da je nekaj prav, če o tem sanjariš že dalj časa, pa se ti ideja še vedno dopade. Tako jaz vem, da je imeti mulčka pri 19. letih prava odločitev, ker si to želim že več let. O razlogih za to pa lahko enkrat drugič, upam pa, da vsaj približno veš kaj mislim. user posted image

(odgovor članu blondi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
29.1.2012 15:59:50   
iwa
Živjo punce!

Kar nekaj dni me ni bilo kle gor, pa ne ker bi bilo z mano in user posted image kej narobe, ampak tamala je po desetih dneh vrtca fasala ful močno virozo z zelo visoko vročino, pa še obiske iz Italije smo imeli.... skratka totalno gužvo....

Drugače je vse ok, trebuh napreduje na veliko, brcike tud.....

Upam da ste ve vse OK!user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
29.1.2012 16:08:36   
iwa
Vidm da je tema vozički spet aktualna: mi mamo še peg perego pramette od ta prve, pa mislim da bo kr kul, je res da sm jo takrat prevažala večinoma po asvaltu, a vseeno bomo najprej to probali pa vidli kako in kaj

Kar se pa user posted image tiče sm pa taka k vegi, čist se mi rola, moj uživa, user posted image pa brca k zmešan k tko uživavauser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
29.1.2012 18:58:51   
blondi20
sem opaZLA da nisem edina tako mlada tukaj... in me to zelo veseli da bom lahko delila izkušnje z vami jaz imam sedaj 15 teden in že zelo veliko čutim otroka res da na dotik ne ...ampak v trebuho je pa zelo aktiven ? ste bile na nuhalni svetlini<?

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
30.1.2012 8:04:22   
me ni
Dobrodošle vse, ki ste se nam pridružile v preteklem vikendu user posted image user posted image user posted image

Se ne čudim, da nekatere ne vejo, da so noseče. Če jaz ne bi planirala, verjetno tudi ne bi vedela vsaj dva meseca. Nisem imela redne menstruacije (nekoč mi je ginekolog celo dal injekcijo, da je spodbudil menstuacijo, potem sem pa začela jemati KT), slabo mi še sedaj ni, niti mi noben vonj (razen tistih, ki so mi že prej smrdeli) ne smrdi. Na wc hodim toliko kot spijem tekočine, s prebavo pa imam tudi že celo življenje probleme. Ker sem boj okrogle postave in mi teža vedno niha (odvisno koliko športam) za 3-4 kg, tudi to, da sem pridobila 2kg ne bi bil zame pokazatelj nosečnosti. Telo se na nosečnost ni odzvalo, edino kar opažam zadnje dni je povečanje prsi user posted image

Kar se tiče vmešavanja staršev (obojih) se tudi jaz strinjam, da so imeli svojo priložnost, ko so pričakovali in vzgajali nas, sedaj pa naj uživajo in edina vloga, ki jim pripada je razvajanje vnukov. Bom vesela vsakega prostega trenutka, ki si ga bom lahko vzela, ko bojo pazili na user posted image , to je pa tudi vse kar pričakujem od njih. Lahko nasvet, pod pogojem, da je končna odločitev moja in partnerjevauser posted image  Že od nekdaj poslušam nasvete staršev, prijateljev, učiteljev... ampak odločitev je pa vedno moja. Včasih usekam mimo, ampak na napakah se učimouser posted image  In kdor mi potem nemesto tolažbe ponudi "sej sm ti reku/la", takega nikoli več ne prosim za nasvet.

No kar se nabave tiče, je pri nas obratno. Mami prehiteva in že kupuje zložljivo posteljico za na viken, mama mi je dala stvari, ki so še moja zapuščina (starejši vse spravljajouser posted image ), jaz pa odlašam, še po moj košek nisem šla do prijateljice, ki sem ji ga rentala. Res je, da se zanimam in raziskujem, ampak za nakupe se bom pa malo kasneje odločala.

No pa grem veselo v nov teden. Ta bo že 16.user posted image

(odgovor članu blondi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
30.1.2012 8:38:16   
amyZ
Jutro user posted image !

Evo mene iz kratkega oddiha. Moram rečt, da sem se nadihala gorskega in mrzlega zraka. Vsak dan sem imela nekaj sprehoda, moj pa je bordal na Soriški. Tako, da sva bila oba zadovoljna. No, če se mi ne bi bilo treba učit bi bilo še boljše. Moram rečt, da mi sprehod zelo dobro dene, tudi malo daljši, ker sem šla včeraj do jezera in potem na njegovo drugo stran (cca. 6-7km) in je bilo ok. Ker sem pa imela čas nisem nikamor hitela in sem naredila še en kup slikic Bohinjskega jezera in okolice.

Drugače pa, TinKkara, sem misla da sem jaz kupila drag voziček. Hehe... Lahko rečem, da so še dražji, če bo kdo postrani gledal. Samo tako je to, malo denarja malo muzike. To jaz vsakemu povem. Se je pa splačalo, če si dobila tolk kupončkov. Jaz pa komaj čakam, da grem jutri še po košaro, potem pa vse skupaj pospravim v škatlo, da ne se bo prah nabiral.

Danes vstopam v 15 teden. Sem se danes stehtala in zmerila. Kile variirajo v zadnjem času za pol kilce gor, pol kilce dol, tako da jih je spet nekoliko manj. Obseg trebuščka pa je kar konkreten, glede na to, da sem imela v svojih dobrih časih cca. 15cm manj. Pred začetkom nosečnosti pa vem da ne, škoda da se nisem takrat zmerila. Tako da trebušček že raste, čisto navdušena, ker imam že zjutraj izboklino pod popkom in jo lahko opazujem. Aja, a si ve kaj slikate trebuščke? Jaz upam, da mi ga bo ratalo slikat vsak teden ali pa vsaj vsak drugi. Da bom kasneje lahko potem opazovala kako to gre.

Aja, dobrodošle nove julijke! Prava gužva je že, očitno je bil mesec oktober zelo pravšenj za podvige.

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
30.1.2012 8:46:14   
afnica mala
Jutro,

pa je vikend mem....še 8 dni do AC...

včeraj oz danes sem brala knjigo do 1h,ob 5h pa že alarm za antibiotike....

brcike...pred 14 dnevi sem jih nekaj časa precej čutila (vsaj zdi se mi tko), zdaj pa komaj kdaj-verjetno se je kako obrnil...je pa g.rekla, da bom slabše čutila otroka, ker imam posteljico zgoraj...kmaj čakam, da bo pikica lahko čutila brciko....

babice in dedki....zlata vredni...jaz moje ne dajem kaj veliko v varstvo kar tako, da greva ven, mogoče 1x na 3 mesece čez noč....mi pa prav pride, ko je bolana, v januarju je bila v vrtcu 7 dni...6 dni sem bla jaz doma, ostalo pa pri mojih dveh....ampak imam tako slab občutek, ker ne morem več biti z njo ko je bolana user posted image , tako si želim, da bi lahko nasldnjih 10 let bila doma z otrokoma ali pa da bi šla lahko na bolniško kadar bi rabila.....

voziček-bomo rabili novega, ampak to pride na vrsto kasneje...

danes mi je v avtu razlagala kako bo dojenčica (upam) spala v njeni mali posteljici in ji bomo dali trikoten (ker je ogrodje trikotno) baldahin, ker ga je ona tudi imela in je lepo spala (dobesedno tako user posted image )

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
30.1.2012 9:06:57   
vali88
Jutro punce......
Dobrodošle user posted image , ki ste se nam pridružili

Jas tudi čutim brcikee že...vendar še zelo nežne.

Kako ste preživele vikend??? Mene dajejo malo hormoni pa včasih sem fantu tečna malce user posted image user posted image (hvala bogu da me razume)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
30.1.2012 9:12:11   
bavsi
Pozdravljene julijke.

Tukaj na forumu se malo pozno oglašam, ker se nisem nikoli tako podrobno spuščala v te forume. Ampak danes zjutraj in ne vem zakaj user posted image  sem šla prebirat tale forum. Postav mi je ful zanimiv, ker res si lahko deliš mnenja in kaj novega zveš še posebej sedaj, ko se prvič user posted image . Torej danes sem vstopila v 14t in morem povedat, da so me končno nehale mučiti slabosti. Ja šele sedaj ampak kaj moremo za mojga user posted image  se vse potrpi. Sem pa opazila, da sem veliko pogovorov zamudila, tako, da če me bo kaj zanimalo upam, da mi odgovorite.

Vsem julijkam želim lep dan s soncem obsijan! user posted image

Bavsika :)

Neposredna povezava do sporočila: 1760
30.1.2012 9:28:31   
afnica mala
bavsi-dobrodošlauser posted image

hormoni-počutje...meni user posted image  hormoni zelooo koristijo...mož vedno pravi, da sem najboljš med user posted image , nič sitna, vse na easy.....ga hecam, da najbolj, da sem skozuser posted image , ampak se pol nabere otrok user posted image

(odgovor članu bavsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
30.1.2012 9:31:10   
polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

tako si želim, da bi lahko nasldnjih 10 let bila doma z otrokoma ali pa da bi šla lahko na bolniško kadar bi rabila.....

Joj jaz imam tudi takšne želje...moj mali je sedaj sicer v privat varstvu, jaz delam 4 ure ins va potem skupaj cel popoldan. Ampak moje drugo dete pa...ne bo v privat varstvu, ker bosta šla oba v vrtec in posledično bo več bolano...ah...kje je še to...se bo že uredilo tako da bo prav.

Drugače pa sem jaz o.k. user posted image včasih se mi zdi da ga čutim, pa...si potem mislim da je le prebava, ker so gibi (če so gibi) res zelo zelo nežni, kot da bi me nekdo čisto narahlo požgečkal. No prvič se tiste parve gibe, ki jih ni mogoče zamenjati za kaj drugega, začutila v 22. tednu. Sedaj sem v 18. tednu, tako da...imam še čas.

Se pa moj mali zelo veseli user posted image . Me boža in lubčka po trebuhu in pravi da mora paziti na dojenčka. Pa ko je oz. pije pravi da je user posted image lačen oz. žejen in da kozarec k trebuhu, da bo dojenček pil. Uh, kako je prisrčen...TAKO ZELO UŽIVAM Z NJIM!!!!

Punce bodite lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 1762
30.1.2012 9:55:14   
mala06
Jutro user posted image !

Pa sem se končno zbudila v malo zasneženo jutro!user posted image Mene pa že tri dni daje takšen kašelj, da je za po******. Vse me že boli, ker ne upam konkretno zakašljat in odkašljat. Upam, da to nič ne vpliva na našega škrata sicer bom pa v četrtek vprašala g. kako je s tem.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
30.1.2012 9:57:53   
nina166
Dan!

Pri nas imamo pa sneg...otroka sta bla zjutraj čist navdušena in sta že vse splanirala kaj bomo delali popoldne user posted image

Vse nove dobrodošle!

afnica mala jaz sem tudi pred kakimi 3 tedni bolje čutila brcike kot prej. Je pa res, da imam zadnje čase skoz ene prebavne motnje in potem ne ločim ali gre za to ali so brcike. Imam pa tudi jaz posteljico spredaj.

Vozički: vidim, da jih nekatere že kupujete. Mi ga imamo še od prvega sina, sicer je malo obledel od sonca in kolesa so se pokvarla (kar sicer ni čudno, glede na to da smo z njim prevozili res ogromno kilometrov user posted image )...bomo samo zamenjali kolesa in če bodo vredu bomo imeli kar tega ker je super. Živimo na podeželju in se večinoma sprehajamo po travnikih, gozdu, in po tekih stranpoteh in do zdaj smo z njim prišli še povsod. Imamo pa tegale...barva sicer ni enaka:
http://www.otroškivozički.com/otroski-vozicek-hartan-skater-s.html

< Sporočilo je popravil nina166 -- 30.1.2012 10:05:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 1764
30.1.2012 10:30:02   
*bobika*
Dobro jutro

Mi smo imeli naporen vikend ..user posted image
V soboto smo urejali sinovo sobico , zvečer sva ga pelajlaa k tašči, midva pa sva si privoščila večerjo in kino ..
V nedeljo pa smo šli v deželo Kralja Matjaža na Podpeco in si ogledali ledene skulpture.. kakšno veselje, ko je bilo toliko snega user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006
Drugače pa sem jaz o.k. user posted image včasih se mi zdi da ga čutim, pa...si potem mislim da je le prebava, ker so gibi (če so gibi) res zelo zelo nežni, kot da bi me nekdo čisto narahlo požgečkal. No prvič se tiste parve gibe, ki jih ni mogoče zamenjati za kaj drugega, začutila v 22. tednu. Sedaj sem v 18. tednu, tako da...imam še čas.
Se pa moj mali zelo veseli user posted image . Me boža in lubčka po trebuhu in pravi da mora paziti na dojenčka. Pa ko je oz. pije pravi da je user posted image lačen oz. žejen in da kozarec k trebuhu, da bo dojenček pil. Uh, kako je prisrčen...TAKO ZELO UŽIVAM Z NJIM!!!!

Jaz tudi ne vem ali je prebava ali čutim brcike, se mi zdi še prehitro, da bi jih čutila.. prvič sem sploh ne spomnim kdaj sem jih,mnda nekje okoli 20. tedna ..
Moj tamali tud skos lupčke daje na trebušček in pravi a dojenček joka? user posted image  

vozički : midva sva se odločila za ABC design, ampak ga v BC dobijo šele marca, ker bova vzela limited edition..in sem hotela izkoristit tole akcija v BC, pa ne vem če gre, moram it vprašat..
Druga opcija pa je , da ga naročiva iz Nemčije prek spleta ..

mala06 .. poizkusi z sivko ali pa smrekovimi vršički , zelo pomaga pri kašlju..

Neposredna povezava do sporočila: 1765
30.1.2012 12:04:02   
amyZ
Kako zanimivo, ko so malčki tako navdušeni nad prihajajočimi dojenčki in kako so občutljivi v zvezi s tem kaj se jim dogaja. Je zanimivo gledat in poslušat take zgodbice.

*bobika* - jaz sem danes videla da so imeli skulpture gor, vedno zamudim tisti vikend user posted image

mala06 - jaz skoz kašljam, po malem, ponoči pa včasih malo bolj. Tudi jaz upam, da to ne vpliva na malega, samo mislim, da je kar na varnem tam spodaj in da ga mogoče samo malo premetava ob kašljanju. Sicer pa ja, smrekovi vršički, če bo pa huje je pa dobro it do dohtarja, da pove kaj lahko in kaj ne. Mogoče tudi kakšna inhalacija kakšnega eteričnega olja.

Sicer pa jaz še nič ne čutim, je še prekmalu. Vendar ko me včasih špika v maternici mi moj pravi, če mali spet skače. In ko jaz rečem, da to nima veze on strokovno pove, da to je to in da mali nagaja. Hehe... pa naj bo tako, če želi user posted image . Se mi zdi, da komaj čaka, da ga bo lahko čutil, sicer nič ne reče, ampak vidim. Čedalje bolj se navezuje na moj trebušček, sploh zdaj ko se ga že malo vidi. user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
30.1.2012 12:22:00   
mala06
Hvala za odgovore! Imam domače smrekove vršičke in jih pridno pijem. Upam, da to kašljanje res ne vpliva na bebo in da se mi kmalu umeri.
Glede brc jih jaz zdaj tudi ne čutim več tako močno. Zdaj me bolj žgečka in me prav srbi. Sem pa danes dopolnila 18.-ti teden in še malo, pa bom na polovici. Saj ne morem verjet, da tako hitro čas teče. 

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
30.1.2012 12:23:29   
nina166
Naša triletnica je včeraj pripovedovala babici, da ima ona tud dojenčka v trebuščku in da bo šla po njega v porodnišnico, ko še malo zraste. In da če se bo jokal, ga bo pa babica potolažla user posted image  Ja res so zanimivi...naša ima včasih prav smešne izjave user posted image

mala06 jaz sem nekaj časa nazaj tud kar precej kašljala...suh kašelj. Mi je zelo pomagal slezov sirup...je čisto naraven in ga lahko piješ kljub nosečnosti. Drugače pa kašelj na otročka ne vpliva....sem se pozanimala, ker je mene tudi skrbelo.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
30.1.2012 12:25:14   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: mala06

Hvala za odgovore! Imam domače smrekove vršičke in jih pridno pijem. Upam, da to kašljanje res ne vpliva na bebo in da se mi kmalu umeri.
Glede brc jih jaz zdaj tudi ne čutim več tako močno. Zdaj me bolj žgečka in me prav srbi. Sem pa danes dopolnila 18.-ti teden in še malo, pa bom na polovici. Saj ne morem verjet, da tako hitro čas teče. 

Pa kaj te po vršičkih ne sili še bolj na kašelj. Vršički so drugače za izkašljevanje, kadar je kašlj moker. Če pa je suh, pa je boljši kak sirup za pomirjanje kašlja...slezov sirup. Imam doma dva škrata, ki sta včasih kar naprej kašljala in sem skoraj doktorirala iz teh sirupov user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
30.1.2012 12:32:53   
amyZ
Kakor vzameš.Meni je recimo pomagal sirup od smrekovih vršičkov od Vogel, da sem prenehala kašljat. Slezov sirup pri meni ni naredil nobene spremembe. Niti čebula in sladkor, redkev in sladkor, potem panatus, in vse različni sirupi, ki se jih dobi v lekarni na recept in celo pholcodin, ki je močan, sem od njega dobila le rahlo vrtoglavico, kašljala še vseeno ker je za izkašljevanje, samo da bi to potem popravilo kašelj pa ne. Sicer pa sem imela bronhitis. In preizkusila že vse žaube razen domačega frišnega kozjega mleka zjutraj. Nisem imela možnosti. Sicer pa, sem itak poseben primer in veliko stvari komu pomaga medtem ko meni ne. So pa dobre pastile od islanskega lišaja, in pa imajo tudi bombone medex s smrekovimi vršički, daš v usta in ližeš in za takrat en čas ne kašljaš, ker imaš delo z lizanjem in ker se sproti ustvarja sluz v grlu.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
30.1.2012 12:43:34   
*bobika*
Punce a mogoče katero bolijo kolki ?
jaz sem se zjutraj zbudila s tako bolečimi kolki, kakor da sem včeraj šla na Triglav .. grozno ..

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
30.1.2012 12:52:04   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

Punce a mogoče katero bolijo kolki ?
jaz sem se zjutraj zbudila s tako bolečimi kolki, kakor da sem včeraj šla na Triglav .. grozno ..

Mene...kolki in rit. So me pa že v drugi nosečnosti. Me pa bolijo če nekaj časa sedim, potem se morem malo razhodit, da je boljše, ko zjutraj vstanem iz postelje, občasno ko grem po stopnicah. Se pa spomnim proti koncu druge nosečnosti, da zjutraj nisem vedla ali bi vstala iz postelje ali bi se raje zjokala...ker so me tako boleli.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
30.1.2012 12:55:54   
sanyy
oj sem nova na forumu se pridružujem julijkam ker imam user posted image PDP 28 .7 2012 mislim da smo na ta dan zdaj že 3 user posted image sem z okolice ljutomera ,
zanima me če ima katera težave z želodčno kislino oz prirojene težave z želodcem ker mene muči slabost kislina jemljem rutacid pa pazim pri prehrani pa težave kar ne pojenjajo lp

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
30.1.2012 13:00:13   
iwa
Moja Ema je pravkar prišla do mene in rekla "mami, kolk je zej že bebica velika, a tok?" In ne boste verjele, pokaže lih enih 10cm, tko kot zej približno je in ko sm ji rekla da je zadela je rekla, "a vidš mami, sm pa ta prava zdravnica"user posted image user posted image user posted image

Verjamem da je ful težko ko so otorčki bolni pa ne moreš bit z njim doma, to je res hudo... Pri nas imamo srečo, k sva z mojim tko zastavila, da on naful dela, kmal bo doktoriral iz gradbeništva, pol še naprej... jest sm pa mamica in gospodinja... tamala gre sicer za 4 ure v vrtec, a ko pride bolezen ni problemov, pa ponavadi se vsem hujšim epidemijam vrtca izognemo.... Tko da, mogoč vam pa pri ta drugem rata kej podaljšat porodniško, al skrajšat delovnik al.... jest pravim da bi moglo bit s strani države omogočeno da je mamica lahko do tretjega leta doma, za kak mali denar, pol pa nazaj normalno sprejeta na delo... a to so sanje... Mi mamo kot mamo, a smo zato skoz na nuli, v podnajemu.... Pač ne gre vse, bo že!

Življenje je lepo!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
30.1.2012 13:14:55   
mala06
Saj ravno v tem je problem, da se ne morem izkašljat, ker zatiram kašelj, ker me že vse boli. Nekaj dni nazaj me je malo grlo bolelo, zdaj imam pa polno grlo user posted image Če do četrtka ne bo bolje, bom pa g. vprašala, kaj storit.
Hvala vam za izkušnje. Vse prav pride in sem prav vesela, da ste me potolažle, da bo s škratkom vse ok.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......