|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
26.1.2012 20:34:38   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pa dober dan.

Lija me frizira, jaz pa berem RR. Komu lepše :)
Jutri imave z Lijo sistematskega za 3.leta ob 9.00 tak da bo jutri šefica doma, jaz pa sem tak prosta user posted image

Kaj jih je treba že naročiti?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
26.1.2012 20:35:40   
KOKICA32
Čer!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
26.1.2012 20:42:52   
KOKICA32
Tasa, hvala za CD! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
26.1.2012 21:15:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tasa, hvala za CD! user posted image
A si dobila?
kull :)user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
26.1.2012 21:15:45   
tasa_m

Pa dober dan.

Jutri imave z Lijo sistematskega za 3.leta ob 9.00 tak da bo jutri šefica doma, jaz pa sem tak prosta user posted image

Midve se nisam nič, sma samo vabilo dobile da se naj v petek javima.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
26.1.2012 21:18:32   
KOKICA32

Pa dober dan.

Midve se nisam nič, sma samo vabilo dobile da se naj v petek javima.

eh, pri nas se je treba ziher naročiti...bom poklicala....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
27.1.2012 8:31:22   
tasa_m
Dobro jutro.
Evo s šefico greve počasi na sistematskega. Malo prej mi je iz kavča padla in se udarla v mizo. Uhico ma celo modro user posted image . Upam, da bo to čimprej minlo in ni kakšnih drugih poškodb še fasala cuj

Pol pa grema malo stanovanje v red spravit. Je bomba v pravem pomenu besede :)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
27.1.2012 8:55:49   
MalaČebelica
Dober dan!

kak ste kaj? jaz sem neka tečka danes. v službi.... komaj čakam konec... nič se mi ne da. sem misila začet hodit na jogo za nosečnice pa se mi ne da... joj kak sem tečna danes - sama sebi že grem an živce user posted image user posted image user posted image

uživajte

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
27.1.2012 11:22:08   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dober dan!

kak ste kaj? jaz sem neka tečka danes. v službi.... komaj čakam konec... nič se mi ne da. sem misila začet hodit na jogo za nosečnice pa se mi ne da... joj kak sem tečna danes - sama sebi že grem an živce user posted image user posted image user posted image

uživajte

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
27.1.2012 13:53:04   
Tulipan12
Ojla!
, jaz sem tut tečna sama sebi danes, pa nisem noseča!user posted image Tak da je tebi oproščeno, jaz pa se tak lahko na PMS zgovarjam.user posted image
sistematski: meni je rekla zdravnica, ko sem bila z Luko na posvetovalnici, da mi za Lio pošlje papirje in vabilo domov, ko bo čas. Imata pa Lija in Lia isto pediatrinjo, se mi zdi.
Tasa kak je bilo? Meni so punce rekle, da rabiš za to fraj dan, ker vse skupaj traja cca. 3 ure???
Persida kak to, da vi niste še meli?user posted image

pijača: torek? kje? kdaj? še velja???

Včeraj sva šli z Lio po baletno oblekco in še neke dodatke, je bila do 22h v tej opravi, vmes v pižami, pa od 6.30 dalje v baletni oblekci.user posted image Reeeeeeees je navdušena.

Kokica že imate verjetno pancarje za V., ne?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
27.1.2012 14:07:59   
tasa_m
Pa babe kaj mate bit za tečne user posted image  user posted image

Moj otrok spi, pol šibama na RD kolegici, pol pa ateja domu cartat :)

Tulipan, ma ne ni tak dolgo trajalo. Je morala nardit stolp iz 8 kock in ona je nardila 2 stolpa po 4 kocke user posted image , v bistvu namesto stolpa nardila bloke user posted image , pa stehtala jo je in zmerla. Ima 13,8 kg in 95,5cm je velika. Obseg glave ima 49 in obseg prsnega koša ma 51cm :) Pol pa je morala še pogledat z eno očko kaj ji kaže pol pa sva šle noter zdravnici, katera jo je pogledala. Lija itak pr nejj ni sodelovala, bi bil že čudež če bi user posted image . Pol pa v laboratorij dale vodo, blato in kri.

Bi pa mogoče trajalo vse skup 3 urce ja samo ker je pri psihologu trenutno full kolona, nam oni pošljejo vabilo kdaj naj pridemo do njega. Tak da... Čakamo :) v roku dveh mesecev je rekla.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
27.1.2012 14:20:29   
Najaa
Dober dan. user posted image
Kakšen lep dan je danes... In sem namesto ob knjigah dopoldne preživela v dobri družbi dveh marčevk, od katerih ima ena RD... presenečenje je uspelo, tortice so bile dobre, čvek svetoven, zdej pa grem počas po otroke in naj se vikend začne. user posted image
Moram še tu povedat zelo dobro novico in sicer, da je Tijino stanje po operaciji žrelnice BP, sliši super, sluznica je sicer mal nabrekla ampak ne dela problemov. Edino treba je delat še teste za alergijo. Ampak da ona sliši! Tak sem vesela, da bi vriskala. Poleg tega smo dobili vabilo na vpis v šolo... vam povem, da mi gre kar na jok, ko vidim tisto pošto... Pa kako je tako hitro minilo? Moje dete gre že v šolo...
Nika je par noči tak nabijala s kašljem, da sem včeri končno kupila inhalator in zdej inhaliramo. Danes je probala s kamilico in bomo vidli, kako bo. Po včerajšnjih dveh inhalacijah je bila danes noč občutno boljša.

Neposredna povezava do sporočila: 2287
27.1.2012 14:20:59   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kokica - jaz mislim,da ti ni treba razlagat kako lepo pupo imašuser posted image

Se strinjam. user posted image
Pa ni debela, mami ne govori tako! Lepo zaobljena, tudi moji dve sta bili taki, Tija polno dojena in je bila kar oreng.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
27.1.2012 14:21:40   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Včeraj sem zvedela čiudovito novico, ki se me še danes drži, da mi gre skoz na smeh - T.jev najboljši prijatelj in njegova partnerka sta skupaj že 11 let. Sta edina v družbi, ki še nimata otrok. In včeraj nama zaupata, da septembra pričakujeta!user posted image Pričakujeta dvojčka!user posted image user posted image user posted image user posted image

Uuuuu! Bravo!!! Pa po naravni poti?

Jaaaaaaaa!!! Zdaj samo držimo pestke, da bo vse ok, je šele v 8. tednu... In oba sta v "isti posteljici", torej enojajčna, kar je mislim, da bolj riskantno. Persida bi verjetno več vedela povedat o tem.

Ko sem jaz zanosila z Niko, sem imela enojajčna dvojčka, pa je v 8t eden odmru... To sem izvedela na prvem pregledu in ni bil več živ. Je zelo riskantno ja, verjetno bo spadala v rizično noseče in bo morala zelo pazit in skoz kontrole...

Neposredna povezava do sporočila: 2289
29.1.2012 12:27:28   
tasa_m
Dober dan.
Zunaj sicer nekaj naletava ampak nič kaj dost. Škoda user posted image Zdaj pa bi res rada že sneg dočakala...

Drugače pa z Lijo čakava, da pride kolegica po naju, da grema z njo do njih na kosilo, ker najin ati že tam njenemu pomaga nekaj delat. Si stanovanje rihtata ven, ker bosta konec aprila dobila user posted image .

Lija je sicer šla zdaj spat, ker je baje utrujena. Tak je rekla, samo ne vem od česa? Od sprehoda do lota, ko sma ga šle vplačat čez cesto user posted image user posted image Revica.

Sem pa skoraj diplomo napisala zdaj iz te dohodnine...
Sem računala komu se bolj splača da jo da noter. In tale CPM mu je dobesedno vse zjebal. Seveda ker oni gledajo bruto in ne netto user posted image in vse tiste odbitke ki so jim odbijali, v glavnem v 3 mescih je z regresom ven dobil nekaj malega čez 500€ (neto), bruto ima pa kar 1800€ user posted image user posted image
Tak da sem zdaj preračunala, da od jan-mar. dam jaz Lijo noter, ostalo on. Dobima skupaj nekaj čez 500€ nazaj, če pa jo on da sam čez celo leto pa 430€. Tak da skoraj 90€ gre navzkriž, to pa se že pozna!

In kako ste ostale? Vsi zdravi?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
29.1.2012 22:04:24   
Najaa
tasa si zadela sedmico? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
29.1.2012 22:15:01   
PERSIDA
tasi -upam,da zadaneš na lotu in se nehaš skrbet za te user posted image finance
Drugač,pa nebom komentirala zdravja ,ravno dva dni smo spali kot polhi ,sedaj ,pa spet jovo na novo.Enostavno ne razumem več in če se nebi spomnila zmes na tiste boge otroke ,ki imajo hujše bolezni bi vse poslala u ku...
Tak sem dala ven sedaj ,pa lahko grem malo koce pospravljat.Dva dni nismo nič pospravjali ,pa da ne pridem jutri iz šihta in gledam to katastrofo se sedaj vržem na zlaganje.Itak je vseeno ,če grem spat al ne sem tako ali tako zlamana do amena.
Če se nebi imeli tako radi bi se mi verjetno strgalouser posted image .

upam samo ,da ste vse ostale bolje kot mi

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
29.1.2012 22:22:35   
Najaa
Persida user posted image vem kak se počutiš... Spomni se, da je nekje še ena mama, ki ima vsega poln kufer, predvsem kašljanja... pa boš takoj boljše volje. user posted image Vsi pravijo kak bodo zrastli, pa kak bo kmalu pomlad pa kak ne vem kaj... sej bo ja sam men se bo pa spipal do takrat. user posted image

Lahko noč. Lepo iztočnico si dala, da sem se še sama mal olajšala. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
29.1.2012 22:34:54   
Tulipan12
Kuham kosilo za jutri, pa sem si računalnik zraven privoščila - luksuz!!!user posted image user posted image user posted image  Vsi spijo, sedmica je baje padla, ne vem, kje so loto listki, T.-ja pa tut ne mislim zbujat, je tak vseeno, če danes obogatimo al jutri, ne?user posted image
Sneg - k.o.n.č.n.o.!!!user posted image user posted image user posted image  Je rekla Lia prej: mami, jaz ne morem zaspat, ker ne sneži tak fejst, kot bi se za ta čas spodobilo!user posted image  Rodila sem papigo???user posted image  Zadnje čase ima res take, da se samo proč obračam, da ne planem v smeh pred njo. Včeraj smo bili na zabavi od mojga nečaka in je Lia spoznala 5-letno punčko, ki stanuje zelo blizu nas. Sta se cel čas igrali, kljub kopici drugih otrok in na koncu pride ta pupa do mene in reče: midve z Lio bi se radi spoprijateljili, da bi si lahko hodili na obiske in skupaj h Galiču!user posted image  Pa reče <Lia: saj sva že prijateljici, mogoče bi lahko prišla k meni danes spat, bova počakali, da Luka zaspi, potem pa lahko v sobi šepetava dolgo v noč, ampak se ne smeva glasno smejat!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V petek mi je rekla, da si želi imet eno živalco. Pa sem vprašala kaj si želi. Psa (sem rekla, da ga ima spodaj pri T.jevi teti), mačko (sem rekla, da pobegnejo pobalinkeuser posted image ), prašička!??? Kakega? Morskega? Sem takoj asociacijo na Vinkota dobilauser posted image ! Pa je rekla, da ne, da pravega, ampak malega. V glavnem, zgleda, da hoče odojka!user posted image  Sem jo zaključila s temi živalcami, ker nimam ne časa, ne energije za to, pa glede na to, koliko smo doma, bi to bilo mučenje živali.

Tak, omaka boloneze gotova!!!user posted image

Naja user posted image user posted image user posted image  super za Tijo za zdravje, not so super za šolo!user posted image  Res gre prehitro.... Ko gledam Luko, ki mi laufa po stanovanju, me kar prešine, da bo poleti že poganjalca potiskal, Lia kolo, drugo leto pa bomo že v 4 smučali!!! Pol pa še par let, pa maturantske obleke!user posted image

Grem spat. Nočko!user posted image

Aja, Tasa, sem mislila, da se malo bolj potrudijo na tem sistematskem.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
29.1.2012 22:55:57   
PERSIDA
tulipanček - verjemi pri nas se bodo več kot preveč potrudili na sistematskem ,ko bomo celo morje napotnic dobiliuser posted image

Ampak jaz vem,da fanta razturata v vseh drugih stvareh razen govora.Vesela sem samo ,da kar povesta ,povesta  čisto brez pomanjšalnic.
Ko ju človek opazuje in razmišljaš vidiš in si misliš od kje zaboga sedaj to veš.In ja naše male glave so brihtne kot le kaj.Pa hb da so ,čeprav od viška včasih glava boli -mamice mislim user posted image .

Aja to še moram povedat sedaj sta si našla novo finto za prepiranje.Ko smo končno nakrampali legice ,da jih imata dovolj za sestavljanje sta sedaj našla druge kocke na clics.Ampak ženske preden sem ugotovila kako se jim reče sem skoraj doštudirala.Dobila sem jih enkrat na banki ob odprtju računa in ko sem spraševala po njih so me vsi gledali ko sveto čudo.Včeraj ,pa končno obrnem kocko in piše gor clics .Pogoooglam  in evo ti jih na.To jima je zadnje kar jima dokupim ,pa ima da imata do šole iste kocke.Kaj hočem povedat ko jima je nekaj zanimivo in pač ni tistega veliko na razpolago ravno zaradi tistega se kregata.In res T.svašta ustvarja ful je ustvarjalen.Ta drug bi ,pa rad bil,pa mu bratec vse skor pojemljeuser posted image .

Tako,da ,če katera pozna to stvar se toplo priporočam po sindikalni ceniuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2295
30.1.2012 8:19:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

tasa si zadela sedmico? user posted image user posted image user posted image
če vse skup prištejem, pol mam glih 7 št.prav.user posted image
Sem pa bla jezna, ker če bi mi kokla dala loto plus, mi mela 5tko.user posted image user posted image user posted image Pa še rekla sem jiuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
30.1.2012 8:22:25   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tasi -upam,da zadaneš na lotu in se nehaš skrbet za te user posted image finance
Drugač,pa nebom komentirala zdravja ,ravno dva dni smo spali kot polhi ,sedaj ,pa spet jovo na novo.Enostavno ne razumem več in če se nebi spomnila zmes na tiste boge otroke ,ki imajo hujše bolezni bi vse poslala u ku...
Tak sem dala ven sedaj ,pa lahko grem malo koce pospravljat.Dva dni nismo nič pospravjali ,pa da ne pridem jutri iz šihta in gledam to katastrofo se sedaj vržem na zlaganje.Itak je vseeno ,če grem spat al ne sem tako ali tako zlamana do amena.
Če se nebi imeli tako radi bi se mi verjetno strgalouser posted image .

upam samo ,da ste vse ostale bolje kot mi

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
30.1.2012 8:35:03   
MalaČebelica
Dobro jutro! O ti mast kako zatišje je tu gori. Vse že niste mogle dobit sedemke, če je bla samo ena žrebana user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak je zdaj za jutri? kaj smo zmenjene v SB? Ob kolkih pa?

user posted image user posted image user posted image bolanim za kašelj.

Uživajte - danes bo spet zgleda sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
30.1.2012 9:35:59   
Tulipan12
Dan!
Mrzloooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
Se na hitro javim, potem pa šus k zdravniku izvide pokazat!
Persida ne poznam kock. Sem jih guglala, pa jih ne poznam. Nimamo. Ma ta kašelj pri vas user posted image user posted image user posted image Saj bo kmalu pomlad!user posted image
Tasa, to pomeni, da maš štirko?user posted image
Pri nas so danes vsi v službi, torej noben ni dobil sedmice!user posted image

Sem pozabila povedat, da je včeraj rodila prijateljica iz otroštva, rodila je dvojčka (same dvojčke imam zadnje čase okoliuser posted image ), fanta, rok je imela 12.3. (na moj rduser posted image ), pa sta pohitela. Tehtata pa vsak 2kg. Zdaj ima 3 fantke!user posted image Se je bo lepo godilo, blaženi med moškimi!user posted image

To je to, pridem po zdravniku še kaj naokoli, če me ne bo preveč papirjev čakalo na mizi!user posted image

Jutri????????????

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
30.1.2012 9:58:34   
tasa_m
Joj, jaz sem čisto pozaba na srečanje. O f*k user posted image . Načeloma sem še vedno za, bo šla tašča po Lijo in Tomaž po njo, ker če grem jaz po Lijo in pol rečem da grem, bo jok in stokuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.