Tulipan12
|
Kuham kosilo za jutri, pa sem si računalnik zraven privoščila - luksuz!!! Vsi spijo, sedmica je baje padla, ne vem, kje so loto listki, T.-ja pa tut ne mislim zbujat, je tak vseeno, če danes obogatimo al jutri, ne? Sneg - k.o.n.č.n.o.!!! Je rekla Lia prej: mami, jaz ne morem zaspat, ker ne sneži tak fejst, kot bi se za ta čas spodobilo! Rodila sem papigo??? Zadnje čase ima res take, da se samo proč obračam, da ne planem v smeh pred njo. Včeraj smo bili na zabavi od mojga nečaka in je Lia spoznala 5-letno punčko, ki stanuje zelo blizu nas. Sta se cel čas igrali, kljub kopici drugih otrok in na koncu pride ta pupa do mene in reče: midve z Lio bi se radi spoprijateljili, da bi si lahko hodili na obiske in skupaj h Galiču! Pa reče <Lia: saj sva že prijateljici, mogoče bi lahko prišla k meni danes spat, bova počakali, da Luka zaspi, potem pa lahko v sobi šepetava dolgo v noč, ampak se ne smeva glasno smejat!!! V petek mi je rekla, da si želi imet eno živalco. Pa sem vprašala kaj si želi. Psa (sem rekla, da ga ima spodaj pri T.jevi teti), mačko (sem rekla, da pobegnejo pobalinke ), prašička!??? Kakega? Morskega? Sem takoj asociacijo na Vinkota dobila ! Pa je rekla, da ne, da pravega, ampak malega. V glavnem, zgleda, da hoče odojka! Sem jo zaključila s temi živalcami, ker nimam ne časa, ne energije za to, pa glede na to, koliko smo doma, bi to bilo mučenje živali. Tak, omaka boloneze gotova!!! Naja super za Tijo za zdravje, not so super za šolo! Res gre prehitro.... Ko gledam Luko, ki mi laufa po stanovanju, me kar prešine, da bo poleti že poganjalca potiskal, Lia kolo, drugo leto pa bomo že v 4 smučali!!! Pol pa še par let, pa maturantske obleke! Grem spat. Nočko! Aja, Tasa, sem mislila, da se malo bolj potrudijo na tem sistematskem.
|