|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
25.1.2012 21:41:49   
MalaČebelica
Ni šlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
25.1.2012 21:42:17   
MalaČebelica
Juhuuuu!!! zdaj pa je šlo user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2252
25.1.2012 21:43:08   
MalaČebelica
Aja, glede torka še: meni paše - kaka ura pa? Meni je načeloma vseeno, samo ne bi nekak ful pozno, ker nisem v formi...

Neposredna povezava do sporočila: 2253
25.1.2012 21:43:18   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Juhuuuu!!! zdaj pa je šlo user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Samo boš morala še "delati", da boš na prvem mestu pristala!user posted image No, ko boš na porodnišški....

Neposredna povezava do sporočila: 2254
25.1.2012 21:48:25   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

user posted image user posted image user posted image user posted image Samo boš morala še "delati", da boš na prvem mestu pristala!user posted image No, ko boš na porodnišški....

saj računam na to user posted image user posted image user posted image user posted image zaenkrat sem kar zadovoljna z rezultatom glede na moj razpoložljivi čas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
25.1.2012 22:40:07   
MalaČebelica
Nič, grem spat.

Nočko vsem....

Neposredna povezava do sporočila: 2256
26.1.2012 7:35:42   
KOKICA32
Dobro jutro!

Neposredna povezava do sporočila: 2257
26.1.2012 8:38:32   
trezika
Dobro jutro! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2258
26.1.2012 8:47:05   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image

Vidim, da se vse grebete za prestol!user posted image user posted image user posted image Pa jaz že fulllllllllllll dolgo nisem bila prva!!!user posted image

Torek: meni paše!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
26.1.2012 8:48:57   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Vidim, da se vse grebete za prestol!user posted image user posted image user posted image Pa jaz že fulllllllllllll dolgo nisem bila prva!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image URA?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
26.1.2012 9:11:35   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image URA?

Meni je načeloma vseeno katera ura, samo tak najkasneje do 19.30 moram bit doma. Kam smo prišli!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
26.1.2012 9:18:15   
Tulipan12
Včeraj sem zvedela čiudovito novico, ki se me še danes drži, da mi gre skoz na smeh - T.jev najboljši prijatelj in njegova partnerka sta skupaj že 11 let. Sta edina v družbi, ki še nimata otrok. In včeraj nama zaupata, da septembra pričakujeta!user posted image Pričakujeta dvojčka!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2262
26.1.2012 9:28:47   
Tulipan12
Včeraj sva bili z Lio na plesnih. Naslednjo uro za njeno vadbo imajo plesne vaje skupina 4+. So same deklice in vse imajo oblečene tiste baletne tile. In to je moji Lii tak fascinantno, da zdaj samo še o baletu govori. Včeraj, ko so se preoblačile v garderobi, je stala kot vkopana in jih gledala. Pa sem ji rekla, če želi, da jih lahko malo gledava, ko plešejo. Jaaaaaaaaaa. No in potem jo je učiteljica povabila, da naj pleše z njimi. V sekundi je bila spet slečena in preobuta, rekla: mami, ti kr idi na kavico, v tej skupini ni mamic zraven.user posted image Sem res šla na kavico, ker poznam 2 mamici od teh starejših. Pridem gor čez3/4 ure, je plesala kot nora, bila cela mokra. Je učiteljica takoj rekla, naj jo kar na to skupino vozim, če bo želela. In seveda je bila Lia totalno navdušena.user posted image Doma je po dveh urah treninga pojedla 3 toaste s tuninim namazom!user posted image user posted image user posted image
Danes pa greva kupit baletno oblekico, ker je včeraj zgledala ko revšče med onimi kiči-miči pupikamiuser posted image ... tak da mislim, da sem rešila tudi vprašanje pusta.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2263
26.1.2012 9:44:19   
KOKICA32

Včeraj sva bili z Lio na plesnih. Naslednjo uro za njeno vadbo imajo plesne vaje skupina 4+. So same deklice in vse imajo oblečene tiste baletne tile. In to je moji Lii tak fascinantno, da zdaj samo še o baletu govori. Včeraj, ko so se preoblačile v garderobi, je stala kot vkopana in jih gledala. Pa sem ji rekla, če želi, da jih lahko malo gledava, ko plešejo. Jaaaaaaaaaa. No in potem jo je učiteljica povabila, da naj pleše z njimi. V sekundi je bila spet slečena in preobuta, rekla: mami, ti kr idi na kavico, v tej skupini ni mamic zraven.user posted image Sem res šla na kavico, ker poznam 2 mamici od teh starejših. Pridem gor čez3/4 ure, je plesala kot nora, bila cela mokra. Je učiteljica takoj rekla, naj jo kar na to skupino vozim, če bo želela. In seveda je bila Lia totalno navdušena.user posted image Doma je po dveh urah treninga pojedla 3 toaste s tuninim namazom!user posted image user posted image user posted image
Danes pa greva kupit baletno oblekico, ker je včeraj zgledala ko revšče med onimi kiči-miči pupikamiuser posted image ... tak da mislim, da sem rešila tudi vprašanje pusta.user posted image

user posted image user posted image user posted image Lepo, kot v pravljici!!! Naj se ji želje uresničijo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2264
26.1.2012 9:44:51   
KOKICA32

Včeraj sem zvedela čiudovito novico, ki se me še danes drži, da mi gre skoz na smeh - T.jev najboljši prijatelj in njegova partnerka sta skupaj že 11 let. Sta edina v družbi, ki še nimata otrok. In včeraj nama zaupata, da septembra pričakujeta!user posted image Pričakujeta dvojčka!user posted image user posted image user posted image user posted image

Uuuuu! Bravo!!! Pa po naravni poti?

Neposredna povezava do sporočila: 2265
26.1.2012 9:47:46   
Tulipan12

Uuuuu! Bravo!!! Pa po naravni poti?

Jaaaaaaaa!!! Zdaj samo držimo pestke, da bo vse ok, je šele v 8. tednu... In oba sta v "isti posteljici", torej enojajčna, kar je mislim, da bolj riskantno. Persida bi verjetno več vedela povedat o tem.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
26.1.2012 9:51:00   
Tulipan12
To me rajca, da bi šli v nedeljo:
http://www.gradovikraljamatjaza.com/ Sem bila že 2x, ker imam sorodnike s koroške, pa mi je bilo veno fajn. Zdaj bi pa še otroka peljala, pa upam, da bo T. malo prej končal z delom v nedeljo, da bi lahko šli.

Neposredna povezava do sporočila: 2267
26.1.2012 18:19:25   
tasa_m

ooo, čestitke!
in to kar dvona doza! Sta bila pridnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2268
26.1.2012 18:21:26   
tasa_m

OOOO, super. Bravo Lia! Sicer pa je ona itak bila predobra za tisto tamalo skupino. Moje mnenje.

Neposredna povezava do sporočila: 2269
26.1.2012 18:24:13   
tasa_m
Pa dober dan.

Lija me frizira, jaz pa berem RR. Komu lepše :)
Jutri imave z Lijo sistematskega za 3.leta ob 9.00 tak da bo jutri šefica doma, jaz pa sem tak prosta user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
26.1.2012 18:26:59   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pa dober dan.

Jutri imave z Lijo sistematskega za 3.leta ob 9.00 tak da bo jutri šefica doma, jaz pa sem tak prosta user posted image

fajn zrihtajta

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
26.1.2012 18:50:22   
PERSIDA

Pa dober dan.

Kolko jaz vem smo se mi prvi rodiliuser posted image user posted image user posted image Vidve to kar po levi ,svaštauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
26.1.2012 18:54:25   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Pa dober dan.

Kolko jaz vem smo se mi prvi rodiliuser posted image user posted image user posted image Vidve to kar po levi ,svaštauser posted image

Pr vam pošta zamuja user posted image

Ja, ne vem zakaj imama stalno pre hitro. Tud ko sma imele tiste prglede ko je bila dojenčica, je stalno imela prej.

upam da bo šla še kaj kakat danes, ker drugače ne vem kak da boma nesle pokazat :))

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
26.1.2012 19:13:26   
PERSIDA

Pa dober dan.

Ja, ne vem zakaj imama stalno pre hitro. Tud ko sma imele tiste prglede ko je bila dojenčica, je stalno imela prej.

upam da bo šla še kaj kakat danes, ker drugače ne vem kak da boma nesle pokazat :))

Naravni talent ,sprijazni se user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
26.1.2012 20:13:33   
tasa_m

Pa dober dan.

Naravni talent ,sprijazni se user posted image

lalalalalala user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.