|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
30.1.2012 9:59:17   
tasa_m
Tulipan, iskrene čestitke prijateljici. Res bo blažena ja, tako kot je Persida user posted image

kako si?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
30.1.2012 10:14:40   
KOKICA32
Dan!user posted image

Mamo snegeca....čisto malo a je....Valentina sem danes zjutraj peljala v vrtec in mi ni pustil, da bi iz avta sčistila sneg....user posted image user posted image Tako se mu dopade, potem pa sem njemu dala metlico in je delal kot veliki!user posted image user posted image

Torej ob kateri uri bi vam pasalo jutri? Meni bi od 16.30 ure dalje!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
30.1.2012 12:04:53   
Najaa
Sneg? Pri nas pa sonce. user posted image S strupenim vetrom že od včeri tak da ni za vzuni bit. user posted image
Danes smo meli zelo slabo noč, moja volja je temu primerna in sploh se ne morem skoncentrirat. Najraje bi se ulegla in zaspala sam pol bom mela slabo vest, da nisem nič naredila. H delu se pa ne spravim. user posted image user posted image hmmm, zakomplicirano. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
30.1.2012 12:22:27   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Sneg? Pri nas pa sonce. user posted image S strupenim vetrom že od včeri tak da ni za vzuni bit. user posted image
Danes smo meli zelo slabo noč, moja volja je temu primerna in sploh se ne morem skoncentrirat. Najraje bi se ulegla in zaspala sam pol bom mela slabo vest, da nisem nič naredila. H delu se pa ne spravim. user posted image user posted image hmmm, zakomplicirano. user posted image

Pa daj, Naja, nehaj me strašit s temi slabimi nočmi. Jaz računam na to, da bodo se dobre noči začele pri nas že letos in trajale dokler jaz ne bom mogla spat, ker bosta žurala po klubih!!!
Vleži se, bo najbolj produktivno, ker boš po počitku vse postorila!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
30.1.2012 12:24:38   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dan!user posted image

Mamo snegeca....čisto malo a je....Valentina sem danes zjutraj peljala v vrtec in mi ni pustil, da bi iz avta sčistila sneg....user posted image user posted image Tako se mu dopade, potem pa sem njemu dala metlico in je delal kot veliki!user posted image user posted image

Lahko se zmenimo ob 17h. Kolko te rabim do B.? Pol ure?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
30.1.2012 12:40:12   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dan!user posted image

ja, ob tej uri lahko toliko računaš....te pa se dobimo ob 17h na OMV pumpi (izhod Sl.Bistrica jug, kar na 1. rondoju jo boste videle ), pa gremo potem skupaj dalje.user posted image ..

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
30.1.2012 12:42:23   
KOKICA32
Ravnokar pijem Malt od Laškega...ste že poskusile? Brezalkoholno pivo z okusom breskve..pa je tak tak....user posted image Sploh ne vem, če je že dolgo na tržišču, ker sem ga danes na polici v trgovini prvič videla.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
30.1.2012 14:12:56   
Tulipan12

Dan!user posted image

ja, ob tej uri lahko toliko računaš....te pa se dobimo ob 17h na OMV pumpi (izhod Sl.Bistrica jug, kar na 1. rondoju jo boste videle ), pa gremo potem skupaj dalje.user posted image ..

Zaenkrat pri meni velja. Če zvečer ne pridem nič gor, jutri med službo pridem naokoli.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
30.1.2012 14:13:56   
Tulipan12

Ravnokar pijem Malt od Laškega...ste že poskusile? Brezalkoholno pivo z okusom breskve..pa je tak tak....user posted image Sploh ne vem, če je že dolgo na tržišču, ker sem ga danes na polici v trgovini prvič videla.

Pila sem breskev od Bavarie, pa mi je bila dobra. Je pa bilo poletje, želja po kakršnemkoli pivu pa zelo velika!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
30.1.2012 15:12:30   
MalaČebelica
Tulipan - kak lepa novica za dvojčke...

Taša - pa recimo da sem v redu. malo manj tečna kot v petek in čez vikena, ampak ne še čist ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes so me v službi razkurili. če bote brale o kakemčudnem streljanju v MB - sem to verjetno jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa več ne vem, kaj se še moremo zmenit. Za jutri je ok. Kam pa gremo? Za vsak slučaj vprašam, če slučajno zamudim - kot je v moji navadi user posted image user posted image user posted image samo ob petih po moje ne bom zamudila, ker sem že doma ob štirih..... vsaj upam...

Neposredna povezava do sporočila: 2310
30.1.2012 17:43:01   
tasa_m
MČ ali pa Tulipan a bi katera mene jutri pobrala, prosim? Da ne hodimo z 3 avti?

Se pravi 16.30 odrinemo iz Mb.user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
30.1.2012 18:39:52   
Najaa
Jaz te poberem tasa, no problem.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
30.1.2012 19:56:22   
KOKICA32
Ojla!

Torej je za jutri zmenjeno? Vas čakam ob 17 uri na pumpi! MČ pazi, da ne boš zamudila...Najaa ti pa kar pogumno!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
30.1.2012 20:14:53   
tasa_m

Jaz te poberem tasa, no problem.

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
30.1.2012 20:15:37   
Najaa
Jutri bo očitno dan srečanja marčevk brez otrok. Me se tudi dobimo tukaj. user posted image

In, a otroci spijo? Naši sta v postelji, tiho sta tak da upam, da kmalu mrkneta. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
31.1.2012 7:58:02   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

Trenutno mi kaže -6,7 stopinj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
31.1.2012 8:01:37   
Nina00
Pozdravljene!

Po tako dolgem času, da vprašanje, če se me še spomnite, se malo javim. Sem na hitro preletela in vidim, da vstrajate štajerke in Najaa (no, saj ona je tudi štajerka user posted image  , a ne). Me veseli, da ste še aktivne! Meni enostavno časovno ne uspe in je šla RR na stranski tir.

Sicer pa se mi vstrajno dajemo z virusi. Ni da ni. Čeprav je vsako leto za malenkost boljše, a res le za malenkost. Tja do 18. leta bosta pa zdrava kot dren tudi čez obdobje viroz, ker bosta tako prekužena user posted image  No, pa sedaj, ko sta večja, ni vedno nujno, da jaz doma ostanem, včasih je tudi očka dober in celo babi - tega so v službi zeloooo veseli.

Pa zelo pozne čestitke Tulipan in Kokici za najmlajšega člana oz. članico! MalaČebelica tebi pa lepo nosečnost še naprej in srečno!

Lepo se imejte pa če bom imela še kdaj tak "časovni preblisk" se še javim, če vam je prav. Pa čeprav nisem štajerka user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 31.1.2012 8:02:03 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
31.1.2012 9:37:08   
KOKICA32
Nina00 pozdravljena! S čim pa si tako zaposlena, da se ne moreš več javljati? user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
31.1.2012 9:57:26   
Tulipan12
Meni je kazalo -9 v svtu.user posted image Res je brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! Pa sem že mislila, da sem zaman kupovala kombinizone.user posted image

Tasa, te jaz poberem! Naja tebe tut, če češ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
31.1.2012 10:13:40   
KOKICA32

Meni je kazalo -9 v svtu.user posted image Res je brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! Pa sem že mislila, da sem zaman kupovala kombinizone.user posted image

verjetno je tak bilo tudi pri nas ja...samo jaz sem gledala to ob 08h! Sem še doma, veš?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2320
31.1.2012 10:18:02   
KOKICA32
Sedaj pa šibava počasi ven....vem, da je mrzlo a sonček tako lepo sije, da me fulll ven vleče. Julija pa je tak tako zadekana v tej košari, da ji mraz sploh ne pride do živega. Vedno, ko prideva domov iz sprehoda, ima lička ful topla, tak da.user posted image

Danes ne kuham, bodo drugi namesto mene. Jutri sem spet morala skenslati masažo, ker nimam varstva. Sem si jo prestavila na četrtek in resnično upam, da mi tokrat uspe iti. user posted image

Posesala sem že, pa Julijo preoblekla, ker je bila spet pokakano do lopatic. Sem Tulipan, upoštevala tvoj nasvet in sem bodi kar stran vrgla....user posted image Ta drekec gre dol edino z Varekino!user posted image Kaj te jem jaz!?user posted image

Komaj čakam srečanje danes! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
31.1.2012 10:19:35   
KOKICA32
Najaa, s kom pa se ti dobiš?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
31.1.2012 10:26:18   
Tulipan12
Danes še velja stara vinjeta, ne?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
31.1.2012 10:29:08   
Najaa

Uf, to bi bil en oreng ovinek. user posted image
In ja, velja še stara vinjeta. Ti tud še nimaš nove? Midva tud še ne... če jo bova sploh kupila. user posted image Za ta fijakanja tule okol se lahko obvoznice tud izognemo. Sam ne smem pozabit, ko že tak avtomatsko zavijem na njo.

Neposredna povezava do sporočila: 2324
31.1.2012 10:40:55   
Tulipan12

Uf, to bi bil en oreng ovinek. user posted image
In ja, velja še stara vinjeta. Ti tud še nimaš nove? Midva tud še ne... če jo bova sploh kupila. user posted image Za ta fijakanja tule okol se lahko obvoznice tud izognemo. Sam ne smem pozabit, ko že tak avtomatsko zavijem na njo.

Ne, nimamo, nič ni Božiček prinesel.user posted image
Saj za tu okoli je tut mi ne rabimo, jo bo pa treba kupit, ker gremo konc meseca v Kranjsko Goro. Vsako leto jo kupimo, ko gremo tja!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.