|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
31.1.2012 12:16:11   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Danes še velja stara vinjeta, ne?user posted image

Jaaaa!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
31.1.2012 12:17:42   
tasa_m

danes še ja. A si tud taka ki še nima nove? Jaz je nimam user posted image nimam niti stare user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2327
31.1.2012 12:19:19   
tasa_m
Tulipan, pol pa čakam tvoj klic danes user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
31.1.2012 12:19:32   
KOKICA32
Sva že nazaj! Uššššš je mrzlo danes, ta sonček me je prav nasral danes....Sem mislila, da bo topleje....user posted image Kakorkoli en krog sva naredili, sedaj pa se bašem s čufti in pirejem. Mnjami!user posted image

Zvečer sem kupovala spet malo pri Nextu, pa danes zjutraj še v NE!user posted image Kaj čem, že dolgo nisem pa je taaaak pasalo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
31.1.2012 12:21:03   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

danes še ja. A si tud taka ki še nima nove? Jaz je nimam user posted image nimam niti stare user posted image

Jaz pa jo že imam...kak teden že...Sem imela v Mercatorju 120 EUR bonusa, pa sem jo takorekoč zastonj dobila.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
31.1.2012 12:39:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz pa jo že imam...kak teden že...Sem imela v Mercatorju 120 EUR bonusa, pa sem jo takorekoč zastonj dobila.user posted image

Uf, ti pa res vse v Mercatorju kupiš user posted image da maš tolko bonusa.
Men pa nič ne paše, danes sem delala kot konj, tak da ne vem če bi sploh kaj jedla. Sem malo prej en jogurt pojedla...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
31.1.2012 12:49:36   
KOKICA32
Skoraj vse ja....nekaj pa še v Lidlu in Hoferju.....user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
31.1.2012 12:50:08   
Tulipan12

Tulipan, pol pa čakam tvoj klic danes user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
31.1.2012 12:52:45   
Tulipan12

Sva že nazaj! Uššššš je mrzlo danes, ta sonček me je prav nasral danes....Sem mislila, da bo topleje....user posted image Kakorkoli en krog sva naredili, sedaj pa se bašem s čufti in pirejem. Mnjami!user posted image

Zvečer sem kupovala spet malo pri Nextu, pa danes zjutraj še v NE!user posted image Kaj čem, že dolgo nisem pa je taaaak pasalo. user posted image

Zdaj sem si šla po Smoothie v Hofer, ki je od moje službe oddaljen toliko, da mi niti varnostni pas ne piska, če se ne pripašem, pa me je taaaaaaaaaak zazeblo!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image super za šoping, si si dala duška! Jaz bi tut morala, predvsem za sebe, ker otroka imata dovolj do toplejših dni, pa mam zdaj tolko stroškov naenkrat, da bom tudi jaz prisilno čakala na tople dni.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
31.1.2012 12:54:12   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image to se full pozna, ja. Ko sem še imela kafič, sem vedno imela full bonusa, pa se je tak fajn slišalo na koncu obračunskega obdobja.user posted image Zdaj pa sploh ne zaidem v Mercator...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
31.1.2012 13:14:47   
KOKICA32
Saj nisem nič zase kupila, Tulipan!!!! Le za otroka!!! Jaz sem ja na porodniški, pa ne rabim nič tak nujno!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2336
31.1.2012 13:26:05   
Tulipan12

Saj nisem nič zase kupila, Tulipan!!!! Le za otroka!!! Jaz sem ja na porodniški, pa ne rabim nič tak nujno!user posted image

Meni pa se zdi, da se bom zadušila od teh cunj za otroka... al pa sem jih že naveličana, pa potrebujeta novo kolekcijo.user posted image Res komaj čakam pomlad, da vidim kaj lahko zreduciram, ker imata že večinoma tričetrt rokave povsod. Edino spodnji deli so še kolko tolko ok.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
31.1.2012 13:26:56   
Tulipan12
Jaz pa si glih zdaj delam lušte z eno retro bundo, ki je -50% znižana, samo mi je še vedno dragaaaaaaaaaaaaaaa!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2338
31.1.2012 13:37:12   
KOKICA32

Jaz pa si glih zdaj delam lušte z eno retro bundo, ki je -50% znižana, samo mi je še vedno dragaaaaaaaaaaaaaaa!!!user posted image

Pa ti sedaj rabiš, ko hodiš v službo! Privošči si!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2339
31.1.2012 13:38:05   
KOKICA32
Tla umita, medtem ko si Julija ogleduje rokici in se jima čudi...Joj, kako čas beži...kako napreduje!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
31.1.2012 13:44:50   
KOKICA32
Babe žabe se vidimo ob 17h! Papa!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
31.1.2012 13:44:54   
Tulipan12

http://www.superge.si/Toper/toper-anamarija-zenska-bu-8505881/ TO GLIH NI ZA SLUŽBOuser posted image user posted image Ne smem!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
31.1.2012 13:45:52   
KOKICA32

http://www.superge.si/Toper/toper-anamarija-zenska-bu-8505881/ TO GLIH NI ZA SLUŽBOuser posted image user posted image Ne smem!

Fuuuuul dobra je! Ne, za v službo pa res ni!!!! Kaj za KG nič ne rabiš?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2343
31.1.2012 13:46:06   
Tulipan12

Tla umita, medtem ko si Julija ogleduje rokici in se jima čudi...Joj, kako čas beži...kako napreduje!user posted image

user posted image user posted image user posted image raste, raste, mali škratek!user posted image prehitro...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
31.1.2012 13:47:12   
Tulipan12

Fuuuuul dobra je! Ne, za v službo pa res ni!!!! Kaj za KG nič ne rabiš?user posted image

Imam dve... stari cca 5 let... glede na moje smučanje v zadnjih petih letih pa zelo ohranjeni... torej ne rabim, AMPAK HOČEM!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
31.1.2012 13:48:28   
Tulipan12

Babe žabe se vidimo ob 17h! Papa!user posted image

Jes, jes, na onem OMW-ju, ko pridem dol tam pri onem trgovskem kompleksu, ne?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
1.2.2012 8:38:39   
tasa_m
Dobro jutro.
Zunaj zgleda grozen mraz user posted image , brrrr. Ne grem še nikamor. Danes imam Lijo doma, ker imave ob 13h fotošuting. Mi je kar malo žal, ko pa je taaak mrzlo sedaj. Upam, da posije kaj sončka user posted image (upanje umre zadnje user posted image ).

Zdaj grem pa peglat, da bo te vsaj nekaj danes od mene, za kosilo pa sem se tašči povabla na zelenjavno juho user posted image Obožujem njeno zelenjavno juho. wiii

Neposredna povezava do sporočila: 2347
1.2.2012 9:03:10   
Tulipan12
Dobro jutro!
Ni tak mrzlo, po dolgem času nisem rabila čohat šip, al pa je to odvisno tudi od vlage, ker se mi zdi, da sem kak toplejši dan že čohala.user posted image

Kaki fotošuting?

user posted image user posted image user posted image za taščino juhico! Zelje pa kašnice ste že vse pojedli?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
1.2.2012 9:07:32   
Tulipan12
Včeraj sta šla med mojim pohajkovanjem Lia in T. v Bumbarja, pa so imeli neke rojstne dneve, Lia se je hotla kar družit z neznanci, pa jo je T. pobasal in sta šla k tašči... moški so res brez domišljije!!! No, od tam sta krenila ob 20h, mu je v avtu kar zaspala in se praktično nisva videli. Danes zjutraj pa: mami, jaz sem te tak pogrešala, ko e tak dolgo nisem videla, pa cel krožnik makarončkov sem pojedla in si zaslužim nagrado: plesne!!!user posted image user posted image user posted image
Torej je kul, če ne spi čez dan, mrkne ob 20h. Bomo probali to prakticirat, da bova z dragim imela vsaj kaj solo življenja, ker se mi zdi, da nama to zadnje čase ne uspeva najbolj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2349
1.2.2012 9:08:46   
Tulipan12
Včeraj je bilo kratko in sladko!user posted image Zelo sladko!user posted image Vročo čokolado mislim!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.