|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
25.1.2012 13:40:49   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Evo mene. Sem že nazaj. Nikjer nobene... Kaj ste vse zunaj? danes je res lepi sonček.

Zdravnica pravi da sem ok in da lahko grem v službo če čem. Ful je faca user posted image user posted image user posted image

Sem pa šla še en krog po trgovinah in nakupla neke cotike za našega novega člana user posted image user posted image user posted image kak je to fajn. samo vse je tak malo. sem začela kar z 62. upam da ne bo preveč češko zgledal, če mu bo vse preveliko user posted image user posted image user posted image

user posted image Boš videla kak gredo številke pri drugem hitro, ker sploh ne kupuješ po mesecih, malo pogledaš, pa kupiš. Vsaj meni se zdi, da sem tak delala. Pri Lii je bilo vse tip-top po mesecih in dolžinah, tu pa malo rokavčke zaviham, malo nategnem, pa gre!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image če se mi pa zdi vse taaaaak malo. kaj res so novorojenčki tak mali? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko sem porodila Luko, je bila moja prva izjava: kak je mali!!!!!!user posted image user posted image user posted image

moja tudiiiii pri Julijiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
25.1.2012 13:45:51   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz sem kupovala zelo malo na začetku, če pa sem pa sem tudi kupila 62, ker mi je tudi vse bilo takoooo malo. Jaz pa ponavadi tak rodim v 8. mesecu in so moji otrosi pod 50 dolžine, tak da ja, malo zavihap in je to to.user posted image

Super za nakup in zdravje!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz morem tak it najprej Klarine cotike skozi. kolko se spomnim, sem na začetku bila zelo proti rozasti, tak da bo vertjento kar nekaj za porabit user posted image user posted image user posted image user posted image no pač samo za domov iz bolnice pač more meti nekaj novega user posted image user posted image user posted image user posted image vsak izgovor prav pride da lahko zavijem v trgovino user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
25.1.2012 13:46:49   
MalaČebelica

Dan!user posted image

OOOOOO nekdo pa je dobre volje user posted image user posted image user posted image kaj to pomeni, da so nova zdravila Ok in da ti je bolje?

user posted image user posted image user posted image ne! Isto sr....user posted image !user posted image Sem se naveličala jamrat!user posted image

Ojej user posted image user posted image user posted image upam da bo kmalu bolje user posted image user posted image

kdaj maš zdaj ono na Ptuju?

Neposredna povezava do sporočila: 2228
25.1.2012 13:48:03   
MalaČebelica
Kokica kak je? Julija spi?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
25.1.2012 13:50:48   
Tulipan12

Jaz sem kupovala zelo malo na začetku, če pa sem pa sem tudi kupila 62, ker mi je tudi vse bilo takoooo malo. Jaz pa ponavadi tak rodim v 8. mesecu in so moji otrosi pod 50 dolžine, tak da ja, malo zavihap in je to to.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz morem tak it najprej Klarine cotike skozi. kolko se spomnim, sem na začetku bila zelo proti rozasti, tak da bo vertjento kar nekaj za porabit user posted image user posted image user posted image user posted image no pač samo za domov iz bolnice pač more meti nekaj novega user posted image user posted image user posted image user posted image vsak izgovor prav pride da lahko zavijem v trgovino user posted image user posted image user posted image

Moja dva pa sem nesla domov v istih oblačilih in ko talam okoli, pazim, da tega ne dam.user posted image Pa te vete kaki bošček je bil Luka v teh cotikah, če pa je bil 300g lažji!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2230
25.1.2012 13:55:55   
MalaČebelica
Tulipan, kolko je te Luka tehtal?

Klara je imela 3660g. Tak da pri totemle pričakujem vsaj toliko, ali še več in res ne upam kupit manj kot 62...

Jaz sem se pa odločila, da bom kar vsakemu svoj komplet kupila pa pol shranila....

Samo tak se mi zdi, da imajo tko bogo izbiro po teh trgovinah, da je joj. Sebi sem kupila še en modrc za dojenje. Pač sem razmišljla, da če že itak rabim modrc, si pač lahko takega kupim pa mi bo itak potem prav prišel - če dojim al pa ne. Samo so imeli v H&M samo en črni model in to je vse user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2231
25.1.2012 14:01:14   
Tulipan12

Dan!user posted image

OOOOOO nekdo pa je dobre volje user posted image user posted image user posted image kaj to pomeni, da so nova zdravila Ok in da ti je bolje?

user posted image user posted image user posted image ne! Isto sr....user posted image !user posted image Sem se naveličala jamrat!user posted image

Ojej user posted image user posted image user posted image upam da bo kmalu bolje user posted image user posted image

Sem že bila. Zjutraj sem prišla v službo, delala 1 uro, letela na Ptuj, uredila, pa prišla nazaj. Slik tak ne vidim, ker je zdaj vse moderno, sem dobila kar CDuser posted image . V izvidu pa so neki medicinski izrazi, s tem, da piše BLAGA ali RAHLA, se ne spomnim, pa mam v avtu... tak da bo se očitno dalo popravit, bom pa natančno vedela v ponedeljek. Pa da vam še eno svinjarijo povem: čakalna doba v MB za rentgen je 3-6 tednov, na Ptuju si takoj. Za magnetno resonanco v MB od pol leta dalje, na Ptuju 14 dni.!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2232
25.1.2012 14:36:02   
Tulipan12

Klara je imela 3660g. Tak da pri totemle pričakujem vsaj toliko, ali še več in res ne upam kupit manj kot 62...

Jaz sem se pa odločila, da bom kar vsakemu svoj komplet kupila pa pol shranila....

Samo tak se mi zdi, da imajo tko bogo izbiro po teh trgovinah, da je joj. Sebi sem kupila še en modrc za dojenje. Pač sem razmišljla, da če že itak rabim modrc, si pač lahko takega kupim pa mi bo itak potem prav prišel - če dojim al pa ne. Samo so imeli v H&M samo en črni model in to je vse user posted image user posted image user posted image user posted image

Lia 3780g, Luka 3470g. Oba sta bila dolga 51cm in pri obeh sem začela z oblačili 62.
Glede izbire v trgovinah pa no comment! Boš videla kasneje izbiro za fantke!user posted image Vse se mi zdi kot da je za pomanjšane moške. Včasih se zgodi, da sta T. in Luka kar enako oblečena z razliko v številkah!user posted image To je takrat, ko se zrihtata. Doma pa sta tak oba vedno v trenerkah. V glavnem, za punčke mi je ljubše kupovat, je pa tut dražje, ker je možnih dosti več kombinacij. Sem pred kratkim rekla T., da bo začel on zdaj za Lio kupovat, pa naj vidi, kolko ženske rabimo!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2233
25.1.2012 14:40:48   
Tulipan12
Babe, priporoča katera kakega dobrega, predvsem NEBOLEČEGA zobozdravnika???????? Za sebe rabim!

Neposredna povezava do sporočila: 2234
25.1.2012 16:31:03   
KOKICA32

Dan!user posted image

Sem že bila. Zjutraj sem prišla v službo, delala 1 uro, letela na Ptuj, uredila, pa prišla nazaj. Slik tak ne vidim, ker je zdaj vse moderno, sem dobila kar CDuser posted image . V izvidu pa so neki medicinski izrazi, s tem, da piše BLAGA ali RAHLA, se ne spomnim, pa mam v avtu... tak da bo se očitno dalo popravit, bom pa natančno vedela v ponedeljek. Pa da vam še eno svinjarijo povem: čakalna doba v MB za rentgen je 3-6 tednov, na Ptuju si takoj. Za magnetno resonanco v MB od pol leta dalje, na Ptuju 14 dni.!!!user posted image

Kolegica je bila na MR pred enim mesecev na Fontani, pa je z napotnico prišla TAKOJ na vrsto. Vzeli so v nedeljo popoldan. user posted image Pokliči!
Jaz pa sem pred leti morala iti samoplačniško, ker se je tak dolgo čakalo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2235
25.1.2012 16:34:40   
KOKICA32

Lia 3780g, Luka 3470g. Oba sta bila dolga 51cm in pri obeh sem začela z oblačili 62.
Glede izbire v trgovinah pa no comment! Boš videla kasneje izbiro za fantke!user posted image Vse se mi zdi kot da je za pomanjšane moške. Včasih se zgodi, da sta T. in Luka kar enako oblečena z razliko v številkah!user posted image To je takrat, ko se zrihtata. Doma pa sta tak oba vedno v trenerkah. V glavnem, za punčke mi je ljubše kupovat, je pa tut dražje, ker je možnih dosti več kombinacij. Sem pred kratkim rekla T., da bo začel on zdaj za Lio kupovat, pa naj vidi, kolko ženske rabimo!user posted image user posted image user posted image

Pa to sem vam jaz skoz jamrala....Sedaj pa je tak, da če kupuješ v H&M so potem v vrtcu vsi enako oblečeni, kar me je začelo motiti. Raje dam 2 eur več in mu grem kupiti v Zaro. Al pa Next. Pa v CE je treba iti, tam je več izbire, predvsem bolj žive barve imajo, da ni vse v modri, rjavi in bež barvi. Za punčke pa ni da ni!

Neposredna povezava do sporočila: 2236
25.1.2012 16:35:14   
KOKICA32

Babe, priporoča katera kakega dobrega, predvsem NEBOLEČEGA zobozdravnika???????? Za sebe rabim!

Ne bi vedela, še sama ga rabim, ker sploh ne vem, če že ni moj pobegnil v penzijo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2237
25.1.2012 20:23:36   
MalaČebelica
Tulipan - to naše zdravstvo je itak na psu user posted image user posted image user posted image

Oblačila za fantke - pa če pa se je meni vedno zdelo, da za punčke ni nič, ker je vse na tem svetu roza. za fantke pa je bilo v tisoč in eni barvi - od oranžne do ne vem kake... eh, mogoče pa bom jaz tudi v nextu kupovala - zdaj mam SVOJO kreditno kartico in tudi ono napravico za spletno kupovanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Zobar - jaz mam v Šentilju - ZD Corona. Neki Rus al Ukrajinec. Jaz sem ful zadovoljna. Samo mi še nikoli ni nič delal. mam samo eno plombo pa še to iz srednje šole user posted image user posted image user posted image user posted image samo jaz sem bla nekje eno leto na čakalni listi....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
25.1.2012 20:24:22   
MalaČebelica
Tak, zdaj si pa grem lase posušit, da bom lepa jutri v službi user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa likat user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2239
25.1.2012 20:42:56   
tasa_m

user posted image user posted image
maš srečo da si pri Juliji tud rodila prej, če bi kasneje se nebi mogla tak izgovarjat.

Lija je imela 48 pa ji je bilo preveliko. Vem, da sta mama in Tomaž šla v Kik za nedonošenčke kupit svari pa ji je blo še preveliko user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
25.1.2012 20:44:32   
tasa_m
Lota nismo dobili tak da še vedno bomo v službo hodli. user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
25.1.2012 20:51:16   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Lota nismo dobili tak da še vedno bomo v službo hodli. user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Pa je bil izžreban tokrat?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
25.1.2012 20:52:24   
KOKICA32

Tak, zdaj si pa grem lase posušit, da bom lepa jutri v službi user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa likat user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj lase ali oblačila?user posted image

Pa upam, da ne boš več dolgo vztrajala v službi....

Neposredna povezava do sporočila: 2243
25.1.2012 21:11:00   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image

Pa je bil izžreban tokrat?user posted image

Ne.

Saj bi bili s 6+1 tud zadovoljni user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
25.1.2012 21:11:46   
tasa_m

Kaj lase ali oblačila?user posted image

Pa upam, da ne boš več dolgo vztrajala v službi....

Kokica, ona bo do konca. Itak!

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
25.1.2012 21:13:23   
tasa_m
Nič, grem spat. Se mi zdi da mi tak spanca manjka da kar joj..
Likala bom jutri če se mi bo dalo. user posted image

Za naslednji teden pa sem v pot in tor od 6-11 v službi tak da.... se lahko dobimo, v sredo sem prosta ampak Tulipan ne odgovarja. Tak da enkrat na začetku če bo šlo?! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
25.1.2012 21:28:30   
KOKICA32
Se dobimo v torek?????

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
25.1.2012 21:28:57   
KOKICA32
Lahko noč, Tasika! Lepe sanje! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
25.1.2012 21:40:37   
MalaČebelica
Sem že zlikala - cote namreč. Lase ne rabim ker imam v nosečnosti lepe user posted image user posted image user posted image skromna sem pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj bi mogla še it še one PowerPointe pregledat do konca pa se mi taaaak ne da. Ma bom že. Še samo to, pol sem pa konec s tem sranjem user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj me zezate glede službe, a same ste tam do konca visele user posted image user posted image user posted image user posted image Pa saj zdaj mi ni panike. So že zrihtali moje nadomeščanje in v bistvu bolj kot ne predajam delo in delam izi dalje. Še samo en mesec. Saj potem pa grem na dopust še pred porodniško - 20 dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
25.1.2012 21:41:26   
MalaČebelica
Evo, zdaj pa poskušam Tulipančka zrinit s prvega mesta user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.