ronja
|
hvala vsem za čestitke! Je res lušten fant (pravi pristranska mami ), pa 4 kile tudi ni kar tako, hehe . Sicer sva od včeraj doma, ampak sem včeraj malo preterala (a se kira slučajno čudi ) in mi je ratlo slabo (od napora, ne od hrane, čeprav se tudi pri tej nisem šparala ). Skratka: zaenkrat zgleda vse ok, sva z malim princem doma, skup z mojima princeskama, lubijem in sploh sreča na vrvici . So me zdravniki pomirili, da če bi se mali okužil z burelijo, bi moral bit ornk defekten, zgleda pa krasen zdrav dojenček, tak da . Vseeno bo pa fajn, ko ga še infektologi pogledajo in mi zagotovijo da ga vse sranje v ni niti malo motilo (to bo šele pri 3 mesecih, ampak če bo ves čas takole zadovoljen zgledal, potem bo kar fajn ). Ampak čas gre tako hitro. Pa malo delat, doma malo z dragim in je dneva konec. Prav neverjetno. Jaja, verjamem, da imaš drugo okupacijo zdaj, ko je dragi doma . Potem pa daj prosim ta paketek pldonosti v celoti pošlji meni. withch, izvoliš! Mi je bilo kar čudno, ko sem odhajala iz p., vedoč, da zdaj je pa to to, da se sem ne vračam več... Še bolj hecno je bilo pa, ko sva spokala otroke v avto in je bila cela zadnja klop zasedena. Sedaj je pa ta dieta tako stroga, da bodo kile še naprej letele jagodka, ja, to je najbolj ziher - zdravstvene diete - po njih VEDNO shujšaš! Vsaj jaz sem še zmeraj, čeprav pri nobeni naj ne bi - to je bil vedno samo "stranski učinek"... Ronja, evo si videla, dosti hrupa za nič. Pa ni bilo glih za nič - navsezadnje bi se v 34. tednu res skoraj skoraj rodil, pa tudi mali glih ni, hehe - tehtal je ob porodu 4030 g (zdaj ma verjetno tudi že toliko, ker se ful pridno doji in CELO SPI! To mi je nekaj čisto novega pri dojenčkih!) Mene celo zimo ful zebe in potem moram več jest, da me hrana pogreje. Enako, jaz mam pozimi vedno 1-2 kili več kot poleti - pač zaščita pred mrazom, hehe. Jaz tudi ne maram mraza, če bi bilo po moje, bi bilo ves čas 35+. Ne morem pa več rečt, da "ne volim janoar i bele zimske danove" - ker januarja sta dva od treh najlepših dogodkov v mojem življenju . Kar se kil tiče - sem vam prejšnjič povedala, da je dieta s popadki ful učinkovita - no, če ti voda odteče, je pa še bolj učinkovito . Danes sem mela 60,5 kg zjutraj (kar je pol kile več kot sem imela pri tamalihdveh, ko sem prišla iz p. - ampak j* ga, ta nosečnost je ipak bila krona vseh, kot jo je imenovala moja g. ) in seveda od poroda dalje jem ko , bašem se s sadjem, jogurti, sladkarijami oz. vsem, kar so mi prinesli v bolnico in sploh vsem, česar nisem smela, lačna sem itak skoz, ker pač dojim (pri meni je to aksiom). Predvsem mi je pa fajn, da se lahko pri obroku dejansko NAJEM!!! Jupi!!! Madona, diete res niso zame, upam, da mi ne bo treba nikoli hujšat, ker jaz definitivno nimam živcev za to! Šport - super, komaj čakam, ampak diete pa - na-a, to pa ne bo šlo! Rodim lahko naravno, brez vsega, ampak dietirat pa ne morem .