|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
24.1.2012 10:23:19   
julieb

user posted image

NICK / starost / kraj/  št.user posted image  / št.user posted image  / kaj bo? 

2.7.
user posted image
bankc / 28 let / Primorska / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

3.7.
user posted image mala06 / 33 let / Šentjur / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

5.7.
user posted image polho3006 / 36 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

6.7.
user posted image beti82 / ? let / ? / 2user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image mala_roo / 25 let / Celje / 4user posted image / 0user posted image / user posted image

7.7.
user posted image tamy82 / 25 let / Ajdovščina / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Ajsika / 28 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image  
user posted image vali88 / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted imageuser posted image

8.7.
user posted image Soncek17 / 27 let / LJ / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sunny21 / ? let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

10.7.
user posted image nina166 / 29 let / Savinjska dol. / 3user posted image / 2user posted image / user posted image  
user posted image miska6 / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted imageuser posted image   
user posted image Katka86 / 25 let / Rogaska slatina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image   

11.7.
user posted image fabula / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

12.7.
user posted image TinKkara / 36 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

13.7.
user posted image P1ka23 / ? let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Tyraa / 25 let / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

14.7.
user posted image kajčy / 26 let / NM / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

15.7.
user posted image rola / 25 let / KR / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

16.7.
user posted image ancy7 / 24 let / Ajdovščina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sandra85 / 26 let / Portorož / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image iwa / 29 let / Radovljica / 2 user posted image / 1user posted image / user posted image

17.7.
user posted image tallla / 33 let / Domžale / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image Suzy29 / 30 let / Laško / 5user posted image / 1user posted image / user posted image
marettimara / 37 let / NG / 1 / 0 /

18.7.
user posted image šalčkaa / ? let / ?user posted image / ?user posted image / ? / user posted image
user posted image miska32 / 32 let / NM / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image borovnicka / 30 let / MB / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image nikolinca / ?let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

19.7.
user posted image Caarmen / 28 let / Radovljica / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image tigica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

20.7.
user posted image xdmx / ? let / ? / 1
/ 0 / user posted image
user posted image alysa / 34 let / Slovenj Gradec / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image lidy31 / 31let / Črna na Kor. / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image 2bambinos / 30 let / Gorenjska / 1 / 0 / user posted image  user posted image  

21.7.
user posted image sisi8 / ? let / Štajerska / 4user posted image / 3user posted imageuser posted image
user posted image buškolinka / 31 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image spelap / 24 let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image ThinkPink / 29 let / MB / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image * bobika* / 30 let / Celje / 2 / 1 / user posted image

22.7.
user posted image valek / 30 let / Ptuj / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image Maat / ? let / 3user posted image / 2user posted image / ? / user posted image
user posted image katerina / 37 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image Vegi / 18 let / KR / 2user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image me ni / 38 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
23.7.
user posted image uta_ / 33 let / Kamnik / 1user posted image / 0user posted image /
user posted image afnica mala / 34 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

24.7.
user posted image Katalenca / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

25.7.
user posted image Tečnobica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image Natty77 / 35 let / Celje / 3user posted image / 2user posted image / user posted image

26.7.
user posted image  capyka1981 / 31 let / Šentjur / 1user posted image / 1user posted image / user posted image

28.7. 
user posted image Arya / 23 let / Velenje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
SamoTi / 28 let / Ptuj / 1 / 0 /

30.7.

user posted image amyZ / 25 let / Krško / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image julieb / 33 let / Pomurje / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image

1.8.
junior08 / ? let / ? / 2 / 1 / user posted image  

2.8.

user posted image ananaska78 / 33 let / Celje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

x.7.

user posted image asteraki / 31 let / ? / 3user posted image / 2user posted image / user posted image
user posted image zvezdica** / ? let / ? / ? / ? / user posted image
user posted image Afrodita / 25 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image Tanza / ? let / ? / ?user posted image / ? / user posted image   
user posted image julji / 23 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled:
25.1.
 mala_roo
31.1
TinKkara
1.2.
2bambinos,
marettimara, Vegi
2.2.
xdmx, mala06
3.2.
Soncek17
6.2.
julieb, julji
7.2.
iwa
9.2.
amyZ
10.2.
fabula
14.2.
afnica mala, polho3006
16.2.
rola
20.2.
SamoTi
21.2.
vali88
22.2.
Arya, nina166
23.2.
*bobika*
2.3.
Soncek17
12.3.
polho3006 (sladkor)

Morfologija:
14.2.
polho3006, afnica mala
21.2.
beti82
27.2.
mala06 (sladkor)
5.3.
iwa
9.3.
afnica mala

AC:
3.2.
TinKkara
7.2.
afnica mala

me ni
Maat

3D:

SKUPAJ NAS JE : 65
OD TEGA Z DVOJČKI :  1

user posted image : 8
  user posted image : 5 

Z nami so pot začele:
 butt3rfly, cebela2, MioBambino, racka8, 31Goga, julij82 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Upam, da sem vse našla. če ne prosim za opozorilo.

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
24.1.2012 10:37:55   
bankc

IZVIRNO SPOROČILO: amyZ

Evo mene. Se takoj javljam. Vnetje je. G je rekel, da ne more točno rečt ali je od drgnjenja materničnega vratu ali pa se je iz maternice sprostilo malo krvi in je to botrovalo vnetju. V glavnem ni neke nevarnosti, za 7 dni sem dobila kremo Dalacin (antibiotično), da se mi to pozdravi. Drugače pa maternični vrat je zaprt, srček bije, mali živahen (par sekund je pogledu, tok da je srček vidu).
Tako da sem si malo oddahnila in upam, da bom kmalu zdrava.

Čestitam za dobro opravljene NS, tebi junior08 in tebi SamoTi! Lepe novičke!user posted image

Ja za sandro pa tudi že mene skrbi, upam, da ni v bolnici, ko se nič ne javi user posted image .

AmyZ čestitke user posted image user posted image user posted image ! No zdaj boš vsaj pomirjena in uživala nosečnost, ne pa da te skrbi in si živčna user posted image user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
24.1.2012 10:59:42   
sandra85
pozdravljene souser posted image

ja, mene so v soboto brez besed zadržali v bolnici-je rekla, da me niti slučajno ne spustijo domov...namreč me je apregledala ginekološko, uz trebušni in tudi vaginalni. med ginekološkim pregledom se mi je kri dobesedno vlila iz materničnega vratu......in seveda, ker je bil vikend, sem morala do danes čakati na izvide brisa---in hvala bogu je bris negativen, to pomeni, da ni vnetje in da je samo m. vrat tako grozno občutljiv. v soboto zvečer sem dobila še močne krče (popadke), ki pa znao seveda sprožiti prezgodnji porod, takoj so mi dali buscopan, ki jih jemljem še zaj. no, krči so se včeraj popoldan končno umirili, tako da mi je predpisal počitek par dni in nič spolnih odnosov 1 teden. drugo pravi, da je vse ok in da bom verjetno krvavela celo nosečnost, glede na to, da imam tako občutljiv m. vrat

sem pa zagnala tako paniko, ker me je v soboto ob sprejemu pregledala ena od G, ki jo zelo pljuvajo in mi je tako grdo rekla, češ da neve kaj bo in da bom šele v torek izvedela če je plod v nevarnosti user posted image   user posted image babji, sploh ne zna potolažit že tako panično nosečnico!!!

no, če ne drugo sem imela 3 dni počitnic in se pustila razvajat, pa še v sobi sem imela eno fajn punco, ki je v 10t in tudi krvavi-na koncu se je tudi pri njej izkazalo da je vse ok, hvala bogu. in sma tolko čakulale in se nasmejale, da je cajt hitro minil

pa še eno celo knjigo sem skori prebrala :)

vas bom kasneje brala za nazaj, grem počivat...pa hvala vsem za skrb! user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
24.1.2012 11:04:43   
polho3006
Sandra samo da je vse o.k.!!!!

Ti samo lepo počivaj in se pusti razvajati. Slončkanju pa se tudi za nekaj časa odpovejta da ne bo zaradi tega nepotrebnih skrbi.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
24.1.2012 11:15:02   
julieb
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Sandra samo da je vse o.k.!!!!

Ti samo lepo počivaj in se pusti razvajati. Slončkanju pa se tudi za nekaj časa odpovejta da ne bo zaradi tega nepotrebnih skrbi.

Se podpišem.

Mi slončkat ne smemo od vsega začetka, za naše pikice pa tudi lahko prenesemo vse, ne?

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
24.1.2012 11:18:24   
bankc
Čestitam Sandra user posted image user posted image user posted image user posted image
Nas je res skrbelo zate! Hvala bogu da je vse vredu! Sedaj pa le počivaj in uživaj! user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
24.1.2012 11:34:33   
mala06
amyZ in sandra super, da je vse OK in zdaj se prepustita, da vaju drugi razvajajo. Želim vama mirno nosečnost do konca!

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
24.1.2012 11:47:09   
amyZ
Super Sandrauser posted image user posted image !!! Samo da ni kaj hujšega. Ti se kar pazi.

In res, moramo se pustiti razvajati, jaz bom danes kar kupila spletni kupon za Bohinj za dva dni, da se bova z mojim malce sproščala oz. on bo šel smučat jaz pa se sprehajat ob jezeru. user posted image  Sem resno vzela tole razvajanje user posted image . Zdaj je še treba izkoristit, ko sva še dva.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
24.1.2012 11:54:32   
amyZ
Aja, med vikendom sem našla zanimiv video o nosečnosti. Res lepo prikazano pa še online je za pogledati.

http://topdocumentaryfilms.com/national-geographic-in-the-womb/

Tako, če katero zanima, jaz sem iskala kar nekaj časa, ker od National Geographic, ki imajo posnetke za vsake dva tedna, pri nas ne moreš gledati, je zakodirano user posted image . Bi bilo pa zanimivo, za nas, ki nas zanima kaj se dogaja tam notri.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
24.1.2012 12:35:59   
me ni
Me veseli, da je z vsemi, ki imate probleme s krvavitvami vse OKuser posted image

Meni pa dva dni že intenzivno raste plod in se razteza maternicauser posted image  Občutki so podobni kot ob menstuaciji, ko se lušči maternična stena.
Zredila sem se 2kg. Presenetljivo malo, glede na to, da sem vedno imela probleme s prekomerno težo (ITM je bil vedno nekje med 25 in 26, ravno čez mejo normalne teže) in da sem nosečnost začela s 67timi kg na 160 višine user posted image
Sem pa navajena se odrekati mastni hrani in sladkorje, pa tudi tek, kolesarjenje, hoja v hrib, mi bojo pomagali, da se po koncu nosečnosti znebim odvečnih kilogramčkov.

Mene pa že dve leti na polici doma čaka knjiga Dana Browna - Izgubljeni simbol. Mogoče bo končno čas, da jo vzamem v roke. DaVincijevo šifro, Angeli in demoni, Ledena prevara in Digitalna trdnjava, so kr padle vame, v dveh dneh sem mela vsako prebrano, ta zadnja pa kr nabira prah user posted image  

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
24.1.2012 13:13:25   
SamoTi
bankc - za spol še ne vem, se nam ni hotel/a pokazati. Upam, da se bo na naslednjem pregledu videlo.

vali88 - se popolnoma strinjam. En sam pogled na mojega otročka mi je včeraj tako polepšal dan, da še se danes ne neham smejatiuser posted image .

sandra, amzY - sem res vesela, da je vse v redu. Ja, res je, bolj bi se morale pustiti razvajati!!

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
24.1.2012 14:37:54   
bankc
Evo mene, se na hitro javim! Sem ravnokar iz pregleda! Smo poslušali srčka in je vse ok! user posted image . Pol so mi pa pač merili pritisk in vagal in to je to! Na morfologijo sem pa naročena komaj 2.3.2012 user posted image ! Takrat bom noseča že 22t in 5d!? Sam imajo na žalost vmes zaprto ordinacijo! Mi je reku, da je kul, tud če sem že v 22t!

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
24.1.2012 15:19:23   
*bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: bankc
Evo mene, se na hitro javim! Sem ravnokar iz pregleda! Smo poslušali srčka in je vse ok! user posted image . Pol so mi pa pač merili pritisk in vagal in to je to! Na morfologijo sem pa naročena komaj 2.3.2012 user posted image ! Takrat bom noseča že 22t in 5d!? Sam imajo na žalost vmes zaprto ordinacijo! Mi je reku, da je kul, tud če sem že v 22t!

Jaz sem bila v prvi nosečnoti tudi noseča že 22t in 4 dni .. sedaj bom pa tud verjetno imela šele v 22 ali 23 tednu .. glede na to da imam pregled pri 18t 5 dni in mi ni rekla da bo morfologija .. imam jih pa na 5 tednov..

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
24.1.2012 15:51:48   
Soncek17
Bankc.......jaz imam tudi 2.3. tako kot ti.......in prav tako bom 22t in 5d že takrat........no ja, bomo že dočakale, važno da so pikci super in to je to :)

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
24.1.2012 16:00:32   
amyZ
Ma saj, ko sem pogledala o čem se sploh gre morfologija sem v bistvu ugotovila, da tudi če je kasneje ni panike. Saj na morfologiji pregleda organe, ki pa tam ostanejo tudi po 22 tednu. Hehe...user posted image  
Jaz bom verjetno imela okrog 20t, ker sem zdaj naročena v 16t in imam na 4t pregled.

Malo me muči vrtoglavica. Včeraj pri veterinarju, danes pa kar doma. Sreči sem sedela in je minilo čez minutko ali dve. Verjetno mi pritisk nagaja, saj sem imela zadnjič res lepega, normalnega, danes pa spet malo nižjega, ko mi je merila. Pa utrip je sedaj povečan in ne vem kako gre to skupaj, očitno tako kot gre, z občasnimi vrtoglavicami.

me ni - jaz sem Izgubljeni simbol prebrala enkrat lani. Tako da kar na delo! Če bereš njegove knjige potem ti nobena ne more biti slaba. Edino nisem prebrala Ledene prevare.

(odgovor članu Soncek17)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
24.1.2012 18:04:33   
Natty77
Zivijo. Jst Sm pa ravno iz porodnisnice prisla. Krvavim, temna, skoraj crna kri...pa tle v celju ne vedo zakaj...otrok je ziv in utrip je, plodek miga...poslal so me domov lezat. Pa kar bo pac bo. Tolk me je. strah...

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
24.1.2012 18:16:29   
amyZ
Oh Natty77! Držim pesti, da je karkoli drugega (maternični vrat kot pri sandri, vnetje kot pri meni ali karkoli pač) samo da ni tisto, česar se najbolj bojim! Pošiljam ti en velik user posted image in pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

Pa kaj je to zdaj??? Kaj ni že čas, da se take stvari končajo in da slišimo samo dobre novičke???

(odgovor članu Natty77)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
24.1.2012 19:51:41   
nina166
Natty77 pošiljam ti en kup user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo, da se vse srečno konča. Drži se in misli pozitivno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

amyZ morfologija je zelo podroben pregled otročka...pregledajo pač vse kar se lahko vidi, zato ni nobenega problema če se dela kasneje...meni jo je v drugi nosečnosti delal še v 30. tednu

bankc super za pregled user posted image

sandra super user posted image  user posted image  user posted image  Pazi nase in na svojo pikico

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
24.1.2012 20:02:44   
sandra85
vas še zaj nisem uspelo do konca prebrat, ker sem bolj v vodoravnemuser posted image

kar se krvavitev tiče: ko sem bila 1. user posted image , se ne spomnem, da bi kera od nas na forumu krvavela, zaj pa je to očitno postala neka normalna stvar user posted image
dokler je vse ok, pol hvala bogu, sam kaj ko te zagrabi panika , pa čeprav se izkaže za brezveze...in verjetno bo tega več in več-krivec je po moje ta tempo življenja in stres...

je pa na viziti G v bolnici rekel, da je danes res veliko krvavenja in da se po navadi izkaže za nedolžno, tako, da hvala bogu

kar se prepovedi slončkanja za 1 teden tiče: hvala bogu, da se bom tega držala, pa tudi, če bi mi rekel, da priporoča do konca, da se izogibam.......zato pa sem ga vprašala, karkoli bi mi priporočal, bi upoštevala. sam da rodim zdravega otroka, pol če bo treba bomo že nadoknadiliuser posted image

možek jutri praznuje 30-ko....moje plane bom pač morala prestaviti...ma bo že prišel čas za presenečenje user posted image

lepo bodite, grem povečerjat, pol pa nazaj pred TVuser posted image čuvajte se!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
24.1.2012 20:37:30   
bankc
Natty77 res upam, da se vse dobro izteče user posted image user posted image user posted image user posted image ! Ti samo počivaj in čim manj se moraš sekirat! Bom mislila nate!!!!!!!!!!

(odgovor članu Natty77)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
24.1.2012 20:42:33   
bincha
Živjo!

Se vam lahko pridružim? Sem še na drugem forumu, pa tam žal ne steče... tu je bolj pestro user posted image

Rok imam 1.7.2012, je moja prva nosečnost. NS sem imela že nekaj časa nazaj, takrat je bilo vse ok, spola se pa še ni videlo, naslednji pregled pa imam 2.2., takrat se bova z G dogovorili za morfologijo.

Zaenkrat je počutje ok, samo malo hitreje se utrudim, pa hlače me začenjajo malo tiščati - sem bila danes v qlandiji pa nimajo nič pametnega... vse je grdo pa drago! user posted image (pa nisem zbirčna)

Drugače pa že čutim svojega otročička - prej me je samo zgečkalo okrog popka in nisem vedela če je to sploh to user posted image no danes (in že 3 dni prej tudi) sem pa že bolj močno čutila - bilo je tako kot bi mi se otrok želel pretegniti - trikrat zapored je počasi pritisnil na steno trebuha (v bližini popka)... ni mogoče, da bi bila to prebava user posted image

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
24.1.2012 20:58:31   
TinKkara
bincha
seveda, dobrodošla med nami! user posted image

sam res, koliko vas krvavi, neverjetno....vazno, da bo srečen konec, za vse nas.

tudi jaz komaj čakam, da začutim otroka, to mora bit res neverjeten filling:)))

ja, meni se tudi zdi, da je časovna razdalja med pregledi predolga....jaz jih imam povprečno na 4 do 5 tednov.

no, zdaj je pa tudi meni končno trebušček malenkost zrasel :)) .....do nosečniških hlač pa mislim, da imam še vsaj 3 tedne v dobrem :))

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
24.1.2012 21:00:37   
bankc
Bincha dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz od včeraj zvečer že močno čutim brcike in jih ni več za zamenjat! Danes v čakalnici sem imela prav pestro user posted image , najbrž ker sem bila malo nervozna!

Na katerm foumu pa si bila prej, da ni pogovor stekel? Sem firbčna user posted image

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
25.1.2012 7:01:49   
Katka86
Bincha Dobrodošla in pozdravček vsem sonosečkam.

Zadnje dni sem bila kar malo odsotna...je treba poleg službe še kakšen izpit na faxu naredit, dokler še imam čas. Bincha tudi jaz sem bila prijavljena še na enem drugem forumu, ki pa ni kazal nobenih znakov življenja user posted image ... tukaj pa se bolj čveka... tako, da ne uspeš vsega prebrati. Tako, da punce, ki ste imele razno razne težave...upam, da so se vam polegle user posted image . Sem pa sama tud dobila vnetje glivic... (ki pa se jih med nosečnostjo težko rešiš). Dobila sem neke vaginelete in kremico...zdravnica pa mi je dala kar dvojno dozo terapije. Bomo videli. Sama sem naročena na naslednji pregled 9.2. Takrat bom po predvidenem PDPju v  19. tednu... ne vem a bom mela že takrat morfologijo ali na naslednjem pregledu...?

LP Katka

(odgovor članu bincha)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
25.1.2012 7:18:09   
xdmx
Joj, sam tele krvavitve so res ena sama skrb... Jst sem šla ponoči na wc in zopet opazila temen madež...tak zlo bled. Ker je bilo po user posted image , upam, da se je še malo popucalo tisto od prejšnjič...je bilo pa samo ponoči malo, zdej hvala bogu ni več in že trkam, da tudi ne bo.

Me je pa kar malo presenetilo, ko je Sandra napisala, da ni bilo nobenih krvavitev na forumu pri njeni prvi nosečnosti..se tudi meni dozdeva, da nas stres vedno bolj načenja. :/

(odgovor članu Katka86)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......