*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ Sicer pa, ve ki ste že imele otročke, kdaj ste si kupile nosečniška oblačila? In ali so se vam že takoj na začetku prilegala ali ste pustile kakšno številko več okrog? Ker jaz sem si zadnjič te športne kupila take, da sicer ok stojijo na nogah in riti, je pa še vedno nekaj prostora, če se razširim, so pa še široke pri pasu, še niso za uporabljat. Verjetno je boljše pustit nekaj placa za nadaljnje mesece a ne? Čeprav je večina vse elastična, ampak vseeno potem ni tako lagodno, če je čisto pritisnjeno. Jaz sem jih prvič kupila v 4 mesecu, kavbojke št.38, kasneje pa še žametne hlače št.40, na koncu pa une kavbojke na prislc, ki sem jih tud mnde ene 3x oblkela,vmes pa še kakšne majčke in legice, pa debelejšo kiklo, ki je nisem niti 1x oblekla .. nisem kupovala večje številke vnaprej, ampak potem ko sem potrebovala.. Mi je pa za sedaj frendica posodila še krilo iz jeansa, pa ene elegantne hlače, pa dve srajčki.. tako da kej veliko ne bom kupovala, le poleti oblekce..pa kavbojke z nizkim pasom grem dones kupit eno št.večje, da jih bom še kasneje lahko nosila.. IZVIRNO SPOROČILO: bankc Ja na začetku ne pridejo čez trebušček čist oprijete, vendar nič za to! Važno da ti je udobno in da te ne tišči! Kupujem pa izrecno mojo števiko hlač, ker so itak vse prirejene na kasnejše širjenje! jaz jih sedaj še kr dol zaviham, tisti pas za trebušček..me moti čez trebuh ko sedim, ker še ni tako velik trebuh. IZVIRNO SPOROČILO: me ni tako da sm mela 15.10. prvi dan zadnje .Moj je mel ravno "pestre" dneve, ga je žural in seveda pil pivo, tako da sem se norca delala s kvalitete njegove sperme, da ".. s to vodo pa ne boš nič naredil.." No in glej, ko najmanj pričakuješ se pa prime tudi jaz sem imela na isti dan zadnjo M., sva pa tudi 31.10. nazadnje, potem pa 10 dni sigurno ne .. in jst sem ta mesec čist odklopila delanje otročka, ker sem imela polno drugič obveznosti, prejšnja dva meseca sem bila pa čisto obsedena z delanjem O. testov ..
|