|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
23.1.2012 9:21:05   
vali88
Jutro mamice..... Ewo po težkem vikendu se spet oglašam (ni blo cajta) da vas pozdravim, Sandra85 upam da je vse ok. Sem mela podobno težavo v 9 tednu :(
Ju3 mam končno ČHT,potem pa dolgo čakanje al pa tudi ne na rezultate če je vse ok.
Drugače pa mislim da sem vceraj začutila prvi gibuser posted image ,čeprav nisem ziher user posted image user posted image

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
23.1.2012 9:29:04   
fabula
punce dobro jutro,

mene pa zanima če in kam hodite na telovadbo oz.pilates za nosečnice...predvsem tiste ki ste iz Lj in okolice, pa seveda ali vam je všeč? Sem se čez vikend odločila da je zdaj pa res že čas, da se spravim na kakšno skupno vadno, v prvi nosečnosti sem bila glede tega prikrajšana ker sem imela rizično, ampak zdaj pa je k sreči čisto drugače in res komaj čakam da grem user posted image  ....sam nimam prav nobenih izkušenj kam in kje so dobre vadbe...

(odgovor članu vali88)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
23.1.2012 9:43:26   
beti82
Jutro punce!

Jaz hodim na pilates pri Fitmami in sem super zadovoljna zaenkrat. Lahko malo pogledaš tukaj http://www.fitmami.si/ 

Drugače pa je bil en super lep vikend - samo zakaj morajo tako hitro se končati? user posted image

(odgovor članu fabula)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
23.1.2012 10:41:34   
mala06
Živijo souser posted image !

Po dolgem času se vam zopet malo javim. Berem vas ves čas, a pišem bolj malo. Z jutrijšnem dnem vstopam v 18-ti teden user posted image . Naslednji pregled imam 2.2., morfologijo in test sladkorja pa 27.2.  Komaj čakam! Za test sladkorja me malo skrbi, ker imam v familiji sladkorno pa bo že nekako.
Drugače pa mislim, da že čutim gibe našega škratka a nisem čisto sigurna, ker je to moja prva user posted image . Sploh, ko se udobno zleknem na sedežno.

Uživajte v tem toplem in sončnem vremenu idealnim za sprehod!

(odgovor članu beti82)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
23.1.2012 10:50:13   
amyZ
mala06 - čestitam za prvih uspešno prestanih 17tednov user posted image  Jaz pa sem včeraj prišla do konca 13t in začenjam 14t. Ampak morfologijo imaš pa pozno a ne? V katerem tednu? 22, 23? No, sej piše da se dela nekje od 18 do 22t. Jaz bom na naslednjem pregledu izvedela kdaj imam.

fabula - jaz nikamor ne hodim, tudi ne vem če je pri nas v bližini kakšna možnost. Sem si pa zato kupila steper in hodim user posted image . Da bojo noge močne.

Uf...jaz komaj čakam na trebušček in prve gibe! Ampak ker sem med zadnjimi med vami me še čaka nekaj tednov do tam.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
23.1.2012 11:20:04   
polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: mala06

Drugače pa mislim, da že čutim gibe našega škratka a nisem čisto sigurna, ker je to moja prva user posted image . Sploh, ko se udobno zleknem na sedežno.

Jaz tudi mislim da že čutim naše malo dete. Čeprav sem drugič noseča, nisem sigurna če čutim otroka ali prebavo. Zvečer ko se vležem na levi bok, me nekaj žgečka v trebuhu, pod popkom.

Drugače sem polna energije, ampak grozljivo občutljiva. Zjokam se lahko za vsako malenkost.

Ena je pisala da opazi kri ko gre na blato. To se je dogajalo tudi meni, ampak v nenosečem stanju, ampak se je sedaj lepo uredilo. Res pa ej da vsak dan spijem cca pol litra donata in prebava funkcionira na polno.

Res imamo lep sonček zunaj, ampak...in se je prav fino sprehajati, poslušati ptičke, ampak...kje je pa zima? Moje dete še sploh ni videlo pravega snega. Tisto zimo ko je bil sneg je bil novorojenček, sedaj pa...že dve zimi takšna žalost.

No punce pazite nase in na svoje bušije!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
23.1.2012 11:24:44   
mala06
amyZ sicer prvotno mi je dal datum 7.2., a je rekel, da je mal hitro. Dopolnila bom pa 22-ti teden, ko bom imela pregled. Je rekel, da je čisto ok.
Telovadbe za nosečnice se tudi jaz ne bom udeležila, bodo pa zato sprehodi dnevno na tapeti.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
23.1.2012 12:04:46   
bankc
Punce jaz imam pa juri ginekologa in bom vidla kdaj imam morfologijo! domnevam da takrat enkrat ko ti, Mala06! Sem danes vstopila v 17 teden nosečnosti! In res komaj čakam jutrišnji pregled, da vidim user posted image !

Drugače pa kar se telovadbe tiče, tudi jaz ne bom nikamor hodila! Imam že zdaj preveč natrpan urnik, vsaj popoldan! sina vozim na plavanje, sama hodim pa na tečaj italjanskega jezika! Tudi jaz prakticiram veliko sprehodov v naravi! Še posebej komaj čakam na pomlad, ko se še utopli ter bo vse zeleno!

Tudi meni se vsake toliko časa zdi da čutim brcike, vendar nisem čisto vedno sigurna! In to kljub temu da je to moja druga nosečnost! No sej še malo pa bomo fajn čutile brcike naših user posted image ! Komaj čakam user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
23.1.2012 12:19:51   
me ni
Evo, avto so mi vzeli v reklamacijo, zdej morm pa počakat kaj bojo vrli mehaniki izvedli. Sm jim pa kr "napovedala vojno", če mi avta permanentno ne popravijo, ker če bom morala čez par mesecev nazaj zaradi iste napake, ne bom tako mirno sprejelauser posted image
V soboto sem vstopila v 15t in še ne zaznam nobenih gibanj. Upam, da bom kmalu, me zanima občutek, saj je to moja prva nosečnost.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
23.1.2012 12:25:28   
fabula
vidim, da bo večina od vas prakticiralo samo sprehode...no jaz sem dnevno po 1-2 uri na srehodu, ker sem še na porodniški in s prvorojencem izkoristiva vsak sončen dan...ampak kljub temu je to meni premalo in rabim še mal razgibat križ, tako da jaz bom pa kar šla na vodeno vadbo.

lep dan user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
23.1.2012 12:29:47   
bankc
Me ni bravo za avto! Upam da ti ga uštimajo tako kakor je treba!

Drugače pa če si v prvo noseča, se zna zgodit da boš prve brcike čutila šele okoli 20 tedna ali celo kasneje!
Jaz sem v druge pa tudi nisem vedno čist prepričana!
Jaz bi občutek opisala kot da imam črvička v trebuhu user posted image , druge pa menda da občutijo kot metuljčke! Vsaka po svoje!

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
23.1.2012 15:35:09   
amyZ
Pravkar prišla od veterinarja...moram malo potožit...očitno bodo hlačke ostale na ritki naše psičke in poleti bomo lahko dvema menjali zjutraj pleničke. Bogica moja! user posted image  Upam samo, da bo vseeno dolgo živela, ko pa ni stara niti eno leto.

Mi je pa to prišlo veliko bolj do živega kot sem mislila, ker ni me tako neposredno skrbelo ampak očitno od znotraj, ker ko mi je veterinarka kazala slike in razlaga stanje, se mi je začelo vrteti, postalo vroče in sem morala se usesti in spiti kozarec vode. In šele potem sem se zavedla, da se me je kr fejst dotaknilo se tole.

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
23.1.2012 18:41:30   
junior08
Hoj, hoj.
Dane sem bila na NS...rok 1. avgust :) Rezultati so fantastični, imeli bomo še eno punčko ...čist sem vesela...bolečine pod trebuhom so baje sam mišice, ki se prilagajajo. Zakaj tako velik trebuh...ker nosim vse čisto spredaj...tudi brez nosečnosti imam trebušček če kaj pojem, ali pa ne grem lulat takoj ko me tišči :)
Lepo bodite. In vsem želim še naprej lepo nosečnost.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
23.1.2012 19:35:54   
Maat
amyZ, kaj točno pa je tvoji psički? user posted image
Vem pa, kako je, ko si tako zelo navezan na psa... pri nas sta bila oba na koncu že zelo bolna, tako da jima kaj dosti niso mogli pomagati. Je pa res, da sta bila vsaj v letih, medtem kot tvoja kužika ni. Drži se user posted image user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
23.1.2012 19:53:17   
amyZ
Kužika ima probleme s sečevodi. Pred dvema mesecema smo ugotovili, da ima eno ledvičko slabšo, nepravilne oblike in ne vedo koliko sploh dela. Medtem ko so s testom sedaj ugotovili, da ji pa sečevod iz druge zdrave ledvičke, namesto da bi tekel v mehur, teče naravnost v nožnico kar ji potem dela težave s kapljanjem urina, predvsem med spanjem. Tako da nosimo hlačke in pa človeške vložke za blažjo inkontinenco. Sploh ponoči. Baje se ne da kaj veliko storit, oz. operirajo v tujini, ampak za velike denarne. Potem pa to prinese še, da se ledvica lažje vname, ker je sečevod direktno povezan z njo. Ob normalnem vnetju bi dobila vnetje mehurja, tukaj pa že ledvičke, kar je lahko nevarno. Tako da moramo biti pozorni.

Pa da to ne bi bilo za en dan dovolj, sem prejle znova zasledila na papirju malo večjo količino svetlo rjavega izcedka. Sedaj me že malo bolj skrbi, pa tako dobro sem se držala celi dan, zvečer pa takole user posted image . Čustveno sem res čist pobita user posted image .

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
23.1.2012 20:30:41   
julieb
amyZ - meni je G že v prvi nosečnosti rekel, da naj ne bi bilo nič strašnega, če ni sveža kri, torej ne preveč skrbet, lahko da je od stresa glede na to kar si nam povedala o tvoji psički.
Vsekakor pa je mogoče pametno, da pokličeš in vprašaš kako naprej.

Meni pa se spet vrača neka slabost, pa nori glavobol, v glavnem počutim se kot neka cota v vetru.
Nobene moči pa še tamali je začel smrkat pa kašljat, kar ima za posledico krajše noči za mene, uf...

Punce enostavno nisem uspela slediti novostim za seznam, prosim, če me malo spomnite, da ga malo posodobim.

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
23.1.2012 20:39:50   
bankc
Junior08 čestitke za uspešno NS in za user posted image ! user posted image user posted image user posted image

AmyZ full mi je hudo za vašo kužiko! Jaz zdele delam celo paniko že sam ker je bila muca sterilizirana! user posted image . Ja hudo je, ker se na živali navežeš kot na ostale člane družine. Nam je kužka povozilo po petih letih,smo žalovali ne vem koliko mesecev! Sedajn imava pa z dragim kužka, ki je pa tudi že v letih in samo upava, da bo čim dalj časa z nama!

AmyZ jaz bi na tvojem mestu poklicala ginekologa in povprašala, če se moraš pridti kaj pokazati. če ne drugega te bo pa vsaj pomiril, da je vse ok in se ne boš več toliko sekirala!

Kar se pa tiče zdravja smo pa pri nas vsi trije v groznem stanju! Moj dragi je na pol bolan in kot da ni dost, si je danes zvil prst! user posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
24.1.2012 7:12:35   
xdmx
Amy, najin ginekolog zelo resno jemlje vsako krvavitev v nosečnosti. Jaz tudi nisem imela svetle krvi, ampak samo staro, rjavo in mi je takoj predpisal 2 tedna strogega počitka. Je rekel, da je vsaka krvavitev lahko kritična, v bolnici so me dosti bolj potolažili. Tudi pri meni je bilo tako, da sem začela krvavet, ko sem bila pod stresom...

Pokliči ga, pojdi na pregled, verjetno te bo malo prestrašil, ampak to bo bolj preventivno, da se boš pazila in počivala ter se sprostila. Pokliči ga - boš takoj na vrsti.

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
24.1.2012 8:21:37   
amyZ
Punce sem poklicala G in je sestra rekla, da morem prec pridit. Sicer še vedno ni krvi in upam, da je ne bo, je pa iozcedek malce temnejše rjav in bolj obilen kot včeraj. Sporočim kako bo šlo.
Držite pesti!

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
24.1.2012 8:46:45   
SamoTi
Pozdravljene nosečke!!!
Pa je tudi za mano NS, rezultati so v redu 1, 71; razmerje pa 1:8436. Mi je bilo na včarajšnjem pregledu tako lepo, ko sva lahko tako dolgo gledala najinega malčka. Pa skoz je nekaj migal z rokicami, sva se še pol celo pot domov z mojim kar smejala tako posrečeno ga je bilo videti. No, veliki smo 6, 77 cm. Za dva dni mi je prestavil PDP, in sicer na 28. 7. Sicer pa je to tako vse na kupu... Naslednji pregled imam 20.2.

amyZ- držim pesti da je vse v reduuser posted image user posted image
Sicer pa smo mi doma imeli podobne težave s psičko. Že od malega ne drži vode in je bila skoz mokra, pozimi je to lahko problem, da se prehladi, poleti pa seveda ta vonj urina lepo zaudarja. Bili smo pri ne vem kolikih veterinarjih... Težava pa naj bi bila ker nima dovolj močne mišice, katera zadržuje urin in ji zato uhaja. Vglavnem, nazadnje je bila na operaciji v Lj, boljše da ne povem koliko nas je to stalo, pa še vseeno ni bilo tako kot bi moralo biti. Vsak dan smo ji morali dajati hormonske tablete, ki so stanje nekoliko izboljšale. Je pa problem, ker te tablete lahko povzročajo raka, tako da smo po določenem času prekinili s temi tabletami. Zdaj je boljše, se je nekako izboljšalo samo od sebe. Saj ne, da bi te hotela strašit ampaks temi stvarmi so lahko težave. Pri naši verjetno ne bo nikoli tako kot bi moralo biti. Je pa res, da je takšnih primerov, kot ga imamo mi pri nas zelo malo. Na žival pa se seveda navežeš in ji želiš pomagati na čim boljši način.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
24.1.2012 8:58:46   
bankc
Dobro jutro!

Pri nas smo danes full slabo spali! Smo čisto vsi full nahodni,še naš kuža user posted image

AmyZ držim pesti, da bo vse ok in se nam pol javiuser posted image user posted image user posted image

SamoTi čestitke za NS user posted image . A mogoče veste kaj pričakujete: user posted image ali user posted image ?

Jaz imam pa danes popoldan pregled in komaj čakam, da vidim kako smo napredovali!

Mene pa kar malo skrbi, ker se naša Sandra85 nič ne javi! Upam da je vse vredu user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
24.1.2012 9:04:14   
polho3006
AmyZ upam da ta izcedek ne pomeni nič slabega, je pa zoprno, ker dela te dela nestrpno.

Ali katera kaj ve kaj je z Sandro 85? Odkar je javila da ima nek sluzast krvav izcedek se ni javila več. Upam da je z njo vse o.k. in da se ne javi ker pač nima časa.

Mene pa že dva dni boli trebuh. K sreči me ne boli spodaj ampak malo pod želodcem. Pa tudi ko grem na WC spraznit črevesje ni nič boljše. Sicer bolečina ni huda ampak...boli pa.

Spala sem spet slabo. Vsako noč namreč ZELO intenzivno sanjam in...ampak ne razumem zakaj sanje ne morejo biti prijetne?! Vsako noč je namreč na spredu GROZLJIVKA!!! In potem ko se zbudim vsa prestrašena, ne morem nazaj zaspati. Ah saj bo že!

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
24.1.2012 9:05:08   
vali88
amiZ držim pesti da bo vse ok...čimprej nam javi....

No jas pa sporočam da sem danes opravila ČHT test,glede na UZ je moja G rekla da je vse lepo,druge rezultate pa dobim šele čez 14 dni.
Ja gledale sve tudi spol baje da bi naj bil user posted image ......naslednji pregled imam 21.2. potem naj bi tudi imela morfologijo
Dan se mi zdi čudovit,samo zaradi tega ker sem vidla svojega bebija kako se obrača pa maha z rokicamiuser posted image user posted image
Drugače pa pune kašljam pa sem zelo prehlajena.....pa še gužva je v službi

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
24.1.2012 9:16:11   
iwa
Vidm da mamo bolj kot ne vse zdravje "v riti".... sej bo kmal pomlad... Jest kašljam v bistvu že od pozitivnega testa, mala nosi iz vrtca vse povprek in je st seveda zbolim bolj kot ona.... A kaj ko tko rada gre....
Prosim da punce ki krvavite čim prej sporočite kako in kaj!!!!

Sandra85, amyZ
držita se!!!!

Vsem pa ki ste uspešno opravile preglede pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu vali88)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
24.1.2012 10:16:59   
amyZ
Evo mene. Se takoj javljam. Vnetje je. G je rekel, da ne more točno rečt ali je od drgnjenja materničnega vratu ali pa se je iz maternice sprostilo malo krvi in je to botrovalo vnetju. V glavnem ni neke nevarnosti, za 7 dni sem dobila kremo Dalacin (antibiotično), da se mi to pozdravi. Drugače pa maternični vrat je zaprt, srček bije, mali živahen (par sekund je pogledu, tok da je srček vidu).
Tako da sem si malo oddahnila in upam, da bom kmalu zdrava.

Čestitam za dobro opravljene NS, tebi junior08 in tebi SamoTi! Lepe novičke!user posted image

Ja za sandro pa tudi že mene skrbi, upam, da ni v bolnici, ko se nič ne javi user posted image .

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......