amyZ
|
marettimara - jaz niti nisem preveč striktna. Resda ne jem nič surovega mesa ali sušenega (čeprav na začetku sem, sedaj pa sem rekla, da se morem res držat tega), jem majozeno (Thomy), druge ne, včasih sem imela rada tuno iz konzerve pa mi zdaj ne paše glih, tako same paštete pa jem, zakaj pa ne. Sicer pa skušam jesti bolj raznoliko, sedaj mi je zopet zapasalo da zjutraj pojem kdaj pa kdaj kosmiče ali čokolino (da je vsaj nekaj mleka), rib pa res premalo pojem, skoraj nič. Solato jem, normalno, tudi zeleno. Ne verjamem, da se je po teh umetnih solatah iz trgovin kdaj kakšen maček sprehajal, mislim da so daleč od naravnega,s ploh v kakšnih ratslinjakih in to. me ni & nina166 - jaz bom definitivno mojemu pustila, da tudi on opravla enaka dela kot jaz pri otroku. Nič gledanja skozi prste, bo že dobil boljši želodec, če ga zdaj nima. Rada bi, da je čim bolj vključen, ker to vedno pride prav, ne samo zame, tudi za otroka in nasploh. Itak se mi pa zdi, da tukaj ne bo problema, ker je bolj tak družinski in se tudi z mojo sestrco velik igra, že prej se je ko je bila še mlajša. Sicer same bedarije ampak se pa vidi, da ima rad otroke. capyka1981 - Magnesol jaz nisem jemala in ne vem če ga bo treba. Seveda špika spodaj, včasih prav grdo zaboli in drži par sekund ampak mine. Ko pa se doli vse počasi premika in raste, saj se mora nekaj čutit. Drugače pa lahko ješ tudi več hrane, ki vsebuje magnezij, nisem prepričana, ampak mogoče pa zna pomagati, če gre res za pomanjkanje le tega v telesu. Vidim, da večino od vas nekaj matra te dneve. Jaz sem tudi začela malo bolj kašljati, zaenkrat je ok, imam domač sirup iz smrekovih vršičkov pa vzamem zjutraj in zvečer. Sicer pa tako ali tako pokašljujem po malo že skoraj 2 leti. Pljuča. Kaj točno je ne vedo, možno da tudi malo psihosomatsko. Sicer pa si ob tem kašljanju mislim, da glede na to, koliko se trebuh premika in napenja ob tem, ne bom mogla biti jezna, če mi bo mali, ko bo prišel ven nagajal. Zdaj sigurno jaz njemu. Hehe... No, pa sem pobarvana, sicer minimalno, ker je barva slabo prijela. Bo treba drugič svetlejšo. Sem pa malo osvežena in se takoj bolje počutim.
|