amyZ
|
No dobro vedit, da nimam samo jaz teh problemov, ker niti ni nekega imena za to, ampak očitno je povezano z nosečnostjo in je lahko normalno. Samo ko grem jaz lulat grem ornk lulat, mam res poln mehur, četudi grem čez pol ure spet. No, saj tudi pijem, ker se mi zdi da moram, ko gre toliko ven iz mene. afnica mala - ti se kar zamoti s knjigami. Boš lažje šla skozi tole. Samo pa res veliko bereš, jaz sicer tudi rada berem, v zadnjem času manj, ampak ko končam z izpitom bom verjetno tudi začela, samo ne pa takole ponoči. Si res pravi knjigožer Jo, TinKkara - ti že govoriš v 5 mesecu jaz še čisto v 4 nisem . V nedeljo bo točno 13 teden in potem pa lahko res rečem, da je konec tretjega. Drugače je pa bil zanimiv moj oče, ki je trdil, da še nisem v tretjem mesecu, ker če šteješ mesece do datuma jih je še 6,5. In potem mu je njegova žena rekla, da ni res, da sem sigurno že v tretjem mesecu, na koncu, pa on še kar svoje trdil. Potem pa sem prišla jaz in mu razjasnila, da se ne šteje točno po mesecih in da rodiš na koncu 9 meseca, ne pa prvi dan. In da se v bistvu lune štejejo in da je najboljše govoriti v tednih. In res je, če je meni kdo prej rekel, da je v tem in tem tednu nisem vedla kje točno je, zdaj mi je pa vse jasno. Tako da laikom govorim v mesecih, drugim pa v tednih. Je treba potem kar preračunati. Madona, kar visim tle gor, namesto da bi se učila ! Aja, v baby centru majo spet neke akcije za vozičke, high treck je v akciji, pa mutsy 4 rider bo v spletni trgovini za vikend tudi v akciji. Če ima katera ta ogledana, ker se mogoče res splača. Mojega pa nočjo nič znižat
|