sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: julieb sandra85 - v začetku, ko še nisem vedela za nosečnost in še nebi pokazal noben test, sem s tamalim hodila na rentgen, ker je imel pljučnico in me pač to malo bolj skrbi, sicer pa itak ni nič 100%, glede na to, da sem predlani imela SS v 8. tednu, menim, da bi se to ponovilo, ker zaupam naravi, da dela selekcijo tam kjer je to potrebno. Sicer pa se veselim, ker naj bi imeli parček, pa še pupa naj bi se rodila za moj rojstni dan, kaj te čem več. pa si to imenila svoji G? a je mogoče, da bi sevanje že vplivalo? js nevem...pozanimaj se magari pri svoji G, da te vsaj seznani in pomiri, ker sem prepričana, da bi bilo še prezgodaj, da bi karkoli vplivalo...sicer banalen primer, ampak sem js v nekje 4.t nosečnosti (seveda še nisem vedela, da sem noseča, saj sem en dan prej mislia, da sem dobila menstruacijo, ker sem krvavela, očitno pa je bila ugnezditev) se ga zelo zelo napila in to po večini žganih pijač, naslenja 2 dni sem se basala z nalgesin tabletami in 2 dni sam bruhala...sem imela tako slabo vest, ko sem krvavela in ko sem to omenila G, se je smejal, da je bilo itak prezgodaj, da bi kakorkoli škodilo plodu. kakor sem omenila, mogoče je banalen primer, ker nevem kako resnično rentgen vpliva na telo, ampak upam, da je moj primer tudi v tvojem primeru enak! amyZ a imaš trenutno kako vnetje? ker imam js že vseskozi vnetje in izcedek....pa je izcedek včasih že mal rozaste barve (in vem, da je to od vnetja, ker sem teh vnetij v zimskem času že tako navajena...... :/ pa bolj se oblačim, nič ne pomaga )
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|