sandra85
|
me ni zanimivo, pri meni je bilo isto, ko sem bila mala, mi je za vsako figo začela lit kri iz nosu....ko sem dobila svojo 1. menstruacijo, se je to končalo (nevem po kateri logiki)...mi je pa pred 1 mesecem 1. od takrat tekla kri iz nosa. no iz nožnice pa tudi js velikokrat krvavim po spolnem odnosu...verjetno je pri meni enako-tanke žilice...se pa strinjam s tem, da ni tako moteče, da bi se odločila za žgat kar se pomoči staršev in ostalim tiče: meni so se v 1. nosečnosti tudi vsi ponujali, kako mi bojo na začetku hodili kuhat, likat, čuvat......pa se mi je zdelo tako fajn, ko pa sem rodila, pa resnično nisem hotela tiste gužve vsak dan in sem raje vse sama postorila, pa če je 1 dan počakalo, pač je, sam da sem imela svoj ljubi mir seveda pa jim nisem odrekala, da so prišli otroka pogledat...pa tudi kakšni pomoči se tu pa tam nisem odrekla... sicer je pa vse odvisno od tega, kako naporen porod imaš (koliko šivana, CR...) js sem se drugi dan po porodu počitila kot, da sploh nebi rodila, tak da so se sestre v porodnišnice hecale z mano, kje je una mamica, ki je včeri rodila marsikera pa ima strog počitek po porodu, v takem primeru pride vsaka pomoč prav (baje je nevarno, da se maternica povesi, če ne počivaš po porodu) časa je. za vse se najde :) moram reči, da ko gre najin sinek na počitnice za 1 teden, je prve 3 dni še vredu, pol pa včasih že gledava po hiši, kje bo mulc prilaufal...pa tak prazno je in kr naenkrat imaš preveč časa... za pospravljanje UZ pri svojem G sem do zaj imela 3 preglede, in sicer 2 vaginalna UZ. 1 trebušni UZ sem imela v bolnici ko sem krvavela in zaj pri NS. mi pa bo zaj 24.1. delal trebušni UZ (če mi ga bo delal) dobrodošle nove nosečke mi smo spet preživeli lep dan (tak lep sonček ) podpišem za tako vreme vse do konca zime , pol pa otoplitve seveda
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|