|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
18.1.2012 16:46:37   
Vegi
Dan! user posted image

lulanje - ponoči grem vsaj dvakrat, včasih tudi štirikrat, kar je meni povsem tuje, ker sicer spim kot polh. Me pa tudi smrčanje od mojega zbuja, pa budilke (čeprav me prej niso), tako da najbrž res bolj rahlo spim. Dostikrat zadnji teden tudi nisem našla ugodnega položaja. Med opravljanjem potrebe me trebuh kar precej boli, sploh ker sem še zaprta za povrhu, pa med kihanjem in kašlanjem ampak me samo za trenutek...

Jaz pa sploh ne vem koliko sem noseča, ker si ne morem računat po zadnji user posted image , UZ mašina ma pa itak vsakič drugačno mnenje. Nazadnje je na slikci pisalo 11t6d/7d, torej sem bila 4.1. noseča 12t, sepravi sem zdaj (išče koledar) točno 14 tednov. Potem se pa PDP ne ujema...mah, kot sem že rekla PDPja ne bova spreminjali, ven pa itak takrat pride, ko njemu paše.

Jaz imam za zdaj 2 slikici, eno iz 9t in eno iz 12t user posted image Moja G ma sicer zelo dober UZ, ampak za srček poslušat pa nima, tako da bom verjetno dobila UZ in slikco tudi naslednjič. Upam vsaj...

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
18.1.2012 19:16:44   
amyZ
Moja ovulacija je bila točna kot ura, čeprav je bila to šele tretja po končanem jemanju kontracepcije. Točno 14 dni po zadnji M in tudi velikost ustreza. Tako, da smo čisto natančni, kdaj bo pa tale naš mali ven prišel je pa druga stvar. Hehe...

Jaz sem si danes sposodla v knjižnici knjigo Mamica bom. In se mi zdi zelo super. Sem mojemu omenila, da bi jo rada za RD pa je rekel, da itak imam revije od ringaraje in internet in da ne rabim za teh par mesecev pa knjige kupovat. Hm... Sicer je od začetka nosečnosti pa do 10 meseca po porodu. Tako da ni samo par mesecev, ampak leto in pol user posted image  sem mu tudi to omenila, pa je rekel, da je še vedno premalo. Razen če bi res želela.
Kaj ve pravite? Se splača? Ker je le 33€.

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
18.1.2012 19:46:18   
xdmx

IZVIRNO SPOROČILO: me ni

xdmx : jaz pa 13t4d user posted image  Kdaj so pa tebi napovedali PDP?

V bistvu imam rok 23.7. glede na zadnjo menstruacijo, ki je bila 16.10., ampak ker sem imela cikel na 23-25 dni, je tudi vedno na ultrazvoku prikazan datum od 19.-20. Tako da jaz računam tam nekje. :) Čeprav na nuhalni je pa res se mi zdi rekla, da je PDP 22. No, ko bo hotel/a pridet bo več kot dobrodošel/la. :)))

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
18.1.2012 19:49:26   
capyka1981
ojla
amy z:je res,da obstajajo knjižnice in internet,sam knjiga ti pa le ostane.tudi moj je godel,ko sem že nekaj takega kupovala,pol jo je pa še sam pregledal.user posted image pa še za spomin ti ostane,vedno jo imaš pri roki,ko kaj rabiš.tak da....

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
19.1.2012 9:11:02   
bankc
Dobro jutro!

Kaže da še vse spite! user posted image

Jaz sem danes full slabo spala, in skoz imam kar neke čudne sanje!user posted image Čeprav načeloma v nosečnosti ne pijem kave, sem si sedaj privoščila eno veliko, za lepše jutro!

AmyZ jaz si tudi kupujem razne revije in knjige in moj pol zavija z očmi, da če je tega treba! Da itak skoz visim na ringaraja in da res ne rabim še knjig in revij user posted image Pol me je pa presenetila njegova mama, ki mu je kupila knjigo Očkov kotiček od Damijana Šinigoja! Tako da je ostal čist brez besed in se ne pritožuje več user posted image user posted image user posted image ! Sva pa knjigo oba prebrala in je tako smešna... Jaz sem crkavala od smeha ko sem jo brala!
V knjigi se gre o očku, ki piše dnevnik in notri opisluje vse vragolije in občutja okoli svojega otroka! Res full dobra knjiga!

Kar se pa tiče točnega roka nosečnosti: men se tudi ne izide z ovulacijo, pa sem imela zelo redne menstrualne cikluse! Tako da smo rok prestavili za en teden prej! Je rekel ginekolog, da kaže da mi je ratal zanosit izven ovulacijskega ciklusa user posted image !

(odgovor članu capyka1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
19.1.2012 10:32:40   
xdmx
Jutro! :)

Joj, tej deci...kok so smotani s tem, ko nas ne zastopijo, da nas zanima kaj se dogaja z našim telesom in da rade preberemo čimveč. Po drugi strani, pa so zmožni cel dan gledat avte in teme o avtih, ipd. NAM brezveznih stvareh. Eh...:))

Jst sem pa ravno iz pregleda...ginekolog je zadovoljen, da ne krvavim več, pravi, da je z vsakim dnem manjša možnost splava. :) Je pa pikica velika 80mm, pa tok lušna...čist sem že zaljubljena in navdušena. :)

Mi2 greva v soboto malo po trgovinah, ker opremljava dnevno sobo, pa bom obisk v LJ izkoristila še za nakup kakšne nosečniške cotke, ker lahko nosim samo trenirko ali pa odpete hlače. :)

Zanima me; kje v LJ imajo sploh nosečniške obleke? V katerem H&M-u in v katerem C&A-ju? Verjetno kr oboje na Rudniku? Ali pa kakšna druga trgovina, ki nima pretiranih cen.

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
19.1.2012 10:39:58   
capyka1981
jaz sem imela zadnjo m.13.10.11,rok pa mi je postavil kar 26.7.12!!pa mam tud redene m.,na cc.28 dni.tudi meni je g.rekel,da sem zanosila izven ovulacijskega ciklusa,in to kar teden preko.hvala boguuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
19.1.2012 11:05:32   
amyZ
Potem nimam edina takega desca. user posted image

xdmx - super novičke! user posted image  Naj bodo še naprej take. Uf...velika že! Lepo raste. Nosečniška oblačila pa imajo tudi verjetno v kakšnem btc-ju, na Rudniku pa itak vse omenjajo, da je. Drugače jih imajo kar nekaj tudi v NM.
Jaz sem si zadnjič kupila škornje (ker imam samo debele zimske, navadne mi je pa kužika zgrizla enegauser posted image ), in jih bom kombinirala s pajkicami, ker se v tem tako fajn počutim. Nič ne veže, nič ne tišči, čez pa pulover in je. Ali pa kakšne žabice debelejše, če je bolj mrzlo. Ker kavbojk se bom počasi vseh znebila, ene dvoje so res še udobne, ene pa tako za silo. Bom rabila tudi ene nosečniške kavbojke kmalu.

Sicer pa, ve ki ste že imele otročke, kdaj ste si kupile nosečniška oblačila? In ali so se vam že takoj na začetku prilegala ali ste pustile kakšno številko več okrog? Ker jaz sem si zadnjič te športne kupila take, da sicer ok stojijo na nogah in riti, je pa še vedno nekaj prostora, če se razširim, so pa še široke pri pasu, še niso za uporabljat. Verjetno je boljše pustit nekaj placa za nadaljnje mesece a ne? Čeprav je večina vse elastična, ampak vseeno potem ni tako lagodno, če je čisto pritisnjeno.

(odgovor članu capyka1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
19.1.2012 11:57:27   
nina166
Pijem kavo in malo čekiram po netu user posted image

Nosečniška oblačila sem si jaz kupila nekaj v H&M (samo tu moreš imet kar srečo, da dobiš kaj pametnega), ene hlače sem si kupila v Baby Centru v BTC-ju (na vrhu je bla pred leti ena trgovina), pa še v eni drugi trgovini v BTC-ju imajo (oz so imeli zdaj ne vem več) trenerke za nosečnice. So pa povsod razen H&M-a cene kar zasoljene.

xdmx user posted image  user posted image  user posted image  za dobre novičke

bankc jaz sem tudi danes imela grozne sanje...sem sanjala, da sem začela krvavet...sem se pa kar hitro zbudila

knjige o nosečnosti: meni je moj sicer kupil za rojstni dan knjigo Nega matere in otroka, ko sem bila prvič noseča. Knjiga je sicer fajna, piše od spočetja, do rojstva in potem nege otroka, pa najpogostejše bolezni. V prvi nosečnosti sem še kar spremljala kako se plod razvija po tednih, zdaj pa jo skoraj ne vzamem v roke...razen pogledam not za kako otroško bolezen, če sumim da jo imata otroka in ne poznam znakov. Drugače pa je večina teh knjig napisanih bolj skopo in na splošno. Do sedaj sem res vse kar sem rabila našla na netu.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
19.1.2012 12:20:22   
bankc
AmyZ jaz sem si pri prvem kupila nosečniška oblačila v 12 tednu, sedaj pa že v 8 tednu nosečnosti user posted image . Na žalost se mi trebušček takoj pozna. Moj se heca, da če bom še enkrat noseča, da bom rabila nosečniške že v 4 oz 5 tednu!user posted image user posted image
Ja na začetku ne pridejo čez trebušček čist oprijete, vendar nič za to! Važno da ti je udobno in da te ne tišči! Kupujem pa izrecno mojo števiko hlač, ker so itak vse prirejene na kasnejše širjenje!

xdmx čestitke user posted image user posted image user posted image in le tako naprej! Je potrebno samo upoštevat nasvete zdravnikov in bo vse ok! Drugače sem pa jaz vse cunje kupila v HMju (CA v prvi nosečnosti še ni bilo)! Sta pa to mislim da edini trgovini, ki nimata zasoljenih cen! Če pa greš v kakšnega Buši ali kaj podobnega, pa te cene lahko vržejo na rit!

Nina166 jaz sem že nekajkrat sanjala, da sem začela krvavet in pol sem se vsakič zbudila in najprej tekla na WC čikirat! Upam da bo takih mor čimmanj!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
19.1.2012 12:22:06   
me ni
Jz sm se v času zanositve še ukvarjala z ugotavljanjem ovulacije, tako da sm mela 15.10. prvi dan zadnje user posted image , potem je test pokazal ovulacijo 29. in 30. 10, tako da takrat enkrat sva oplodila jajček. Moj je mel ravno "pestre" dneve, ga je žural in seveda pil pivo, tako da sem se norca delala s kvalitete njegove sperme, da ".. s to vodo pa ne boš nič naredil.." user posted image  No in glej, ko najmanj pričakuješ se pa prime user posted image
Meni bo ta vikend prijateljica prinesla svoja nosečniška oblačila, pol bom pa vidla, kaj si bom mogla še dokupit. No, spodnje perilo vsekakor, ker to se pa ne posoja, vsaj jaz tako mislim.
Moj si dejstvo, da bo postal očka ni postavil kot projekt, je pač človek, ki se sproti uvaja v spremembe, se pa zaveda, da življenje ne bo več tako kot sedaj. Tud jaz sem odločene, da ga ne bom zapostavljala in ga bom aktivno vključila v vzgojo otroka. Ne tako kot nekatere (poznam primer), "bom jaz, ti ne znaš". Če bom otroka navezala nase in vse hotela opraviti sama me bo "pokopalo", tako časovno kot živci. To bo sicer zame preizkušnja, saj do sedaj nisem prosila za pomoč, razen, če res ni bilo nujno in sem vse raje opravila sama ("jaz znam najboljše"), tako doma, v službi, kot med prijatelji. Raje sem sama naredila, kot da nekomu najprej razlagam, potem moram pa še popravljati za njim, ampak bo treba zamenjat taktiko, k drgač me bo res "pokopal"user posted image
Komej čakam vikend, ker med tednom se sploh ne morem odpočit, vsak dan po službi imam še kakšno zadevo za uredit.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
19.1.2012 12:43:40   
vali88
xdmx
najprej čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Sem malce zdai v sluzbi počekirala kai se dogaja tukai, pa vidim da vas kar nekaj bolj slabo spi zaradi krutih "nočnih mor"
jas pa sem sinoči sploh slabo spala, tak da sem zdai v službi čist fertih.
Am glede nosečniških hlač, pa mislim da je bw pretiravat pa kupovat newem kolk stvari (pa še poceni niso),
če pa bomo lahko nosili čist preproste stvari čez nekai časa ko bo toplo, kakšno oblekco pa to

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
19.1.2012 12:44:15   
afnica mala
knjige o nosečnosti- imam še od 1user posted image  od Pušenjaka-tko po tednih, pa jo komaj kdaj pogledam, v prvi user posted image  je blo pa drugače....

jaz imam v torbici staro in novo materinsko....ko se kaj spomnim, grem primerjatuser posted image .
Zdaj predvsem kg. V prvi sem se do 20 tedna zredila 4kg. To user posted image  sem začela z 8 kg več, ampak če bo šlo tako naprej še 6 tednov, bom na istem....no kako kg lahko, da bo otroček ok...ker me res skrbi, če jih spet dobim 16 gor, kako bodo šle pol dol....v 1user posted image  sem jih 13 zgubila takoj oz. v roku 2 mesecev (zaradi skrbi), čez pol leta sem jih pa počasi začela nabirat....

oblačila...kavbojke mi še lepše sedejo kot pred 3 meseci user posted image , samo ko sedim v službi, si jih odpnem- imam pa skoraj  vse z nizkim pasom....pa še ene 2 hlače imam normalne, ampak imajo uno elastiko in bodo spomladi super....kako običajno krilo v H&M-u si še kupim, ko imajo un širši, raztegljiv pas...v prvo so mi super prav prišle....si pa kupujem majčke živih barv, se mi zdi, da imam za zimo samo črne, modre in bele majce, srajce,pulije,tunike ....poleti pa najrajši ciklam nosim...tko da sem si nabavila rdečo, ciklam...da bo dojenček že v trebuhu v veselih barvah....user posted image

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
19.1.2012 13:19:34   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ
Sicer pa, ve ki ste že imele otročke, kdaj ste si kupile nosečniška oblačila? In ali so se vam že takoj na začetku prilegala ali ste pustile kakšno številko več okrog? Ker jaz sem si zadnjič te športne kupila take, da sicer ok stojijo na nogah in riti, je pa še vedno nekaj prostora, če se razširim, so pa še široke pri pasu, še niso za uporabljat. Verjetno je boljše pustit nekaj placa za nadaljnje mesece a ne? Čeprav je večina vse elastična, ampak vseeno potem ni tako lagodno, če je čisto pritisnjeno.

Jaz sem jih prvič kupila v 4 mesecu, kavbojke št.38, kasneje pa še žametne hlače št.40, na koncu pa une kavbojke na prislc, ki sem jih tud mnde ene 3x oblkela,vmes pa še kakšne majčke in legice, pa debelejšo kiklo, ki je nisem niti 1x oblekla .. nisem kupovala večje številke vnaprej, ampak potem ko sem potrebovala..
Mi je pa za sedaj frendica posodila še krilo iz jeansa, pa ene elegantne hlače, pa dve srajčki.. tako da kej veliko ne bom kupovala, le poleti oblekce..pa kavbojke z nizkim pasom grem dones kupit eno št.večje, da jih bom še kasneje lahko nosila..

IZVIRNO SPOROČILO: bankc
Ja na začetku ne pridejo čez trebušček čist oprijete, vendar nič za to! Važno da ti je udobno in da te ne tišči! Kupujem pa izrecno mojo števiko hlač, ker so itak vse prirejene na kasnejše širjenje!

jaz jih sedaj še kr dol zaviham, tisti pas za trebušček..me moti čez trebuh ko sedim, ker še ni tako velik trebuh.user posted image

tako da sm mela 15.10. prvi dan zadnje user posted image .Moj je mel ravno "pestre" dneve, ga je žural in seveda pil pivo, tako da sem se norca delala s kvalitete njegove sperme, da ".. s to vodo pa ne boš nič naredil.." user posted image  No in glej, ko najmanj pričakuješ se pa prime user posted image

tudi jaz sem imela na isti dan zadnjo M., sva pa tudi 31.10. nazadnje, potem pa 10 dni sigurno ne .. in jst sem ta mesec  čist odklopila delanje otročka, ker sem imela polno drugič obveznosti, prejšnja dva meseca sem bila pa čisto obsedena z delanjem O. testov .. 

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
19.1.2012 13:46:08   
afnica mala
bobika- moj user posted image  je bil tud 100% narejen na noč čarovnic (after party Mambo kings), potem je bil še na kraškem maratonu- 2 dni preden sem videla user posted image - tko da ziher  poskočna stvarcauser posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
19.1.2012 14:01:16   
beti82
Pozdravljene!

se še jaz malo javljam po daljšem času.
Javljam datum naslednjega pregleda, ki je 21.2. in sicer že morfologija.
Zaenkrat vse poteka o.k., sicer sem malo prehlajena, ampak ostalo pa kar o.k., razen to da me sedaj že ene dva dni nepresto koža srbi. Mislim, da sem se danes celo noč praskala.
Kar pa se trbuščka tiče, sem pa že kar prava bajsika user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
19.1.2012 14:08:43   
amyZ
Midva sva mojega naredla on time, kot sem omenila. In sicer brez hudega načrtovanja, ker je bil najin prvi poskus ampak bolj zato, ker je bil pred tem 10 dni v Turčiji na delu, potem pa kmalu spet šel v Nemčijo. Tako da sva imela en eden se za stiskat in ravno pravšnji teden je bil. user posted image

Sicer sem pa bila jaz baje narejena na Dan mladosti user posted image . Je bilo očitno tudi zelo veselo.

Aha, pol bom tudi jaz vzela ene kavbojke, ki mi bodo bolj ali manj prav. Da bom lahko kaj že zdaj nosila. Itak pa ne mislim veliko kupovat, ker se kar strinjam z vami, da se ne splača. Kak par hlač je pa le treba met. Komaj pa čakam poletje!user posted image

(odgovor članu beti82)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
19.1.2012 14:11:54   
julieb

user posted image

NICK / starost / kraj/  št.user posted image  / št.user posted image  / kaj bo? 

2.7.
user posted image
bankc / 28 let / Primorska / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

3.7.
user posted image mala06 / 33 let / Šentjur / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

5.7.
user posted image polho3006 / 36 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

6.7.
user posted image beti82 / ? let / ? / 2user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image mala_roo / 25 let / Celje / 4user posted image / 0user posted image / user posted image

7.7.
user posted image tamy82 / 25 let / Ajdovščina / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Ajsika / 28 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image  
user posted image vali88 / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

8.7.
user posted image Soncek17 / 27 let / LJ / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sunny21 / ? let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

10.7.
user posted image nina166 / 29 let / Savinjska dol. / 3user posted image / 2user posted image / user posted image  
user posted image miska6 / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted imageuser posted image   
user posted image Katka86 / 25 let / Rogaska slatina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image   

11.7.
user posted image fabula / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

12.7.
user posted image TinKkara / 36 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

13.7.
user posted image P1ka23 / ? let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Tyraa / 25 let / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

14.7.
user posted image kajčy / 26 let / NM / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

15.7.
user posted image rola / 25 let / KR / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

16.7.
user posted image ancy7 / 24 let / Ajdovščina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sandra85 / 26 let / Portorož / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image iwa / 29 let / Radovljica / 2 user posted image / 1user posted image / user posted image

17.7.
user posted image tallla / 33 let / Domžale / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image Suzy29 / 30 let / Laško / 5user posted image / 1user posted image / user posted image
marettimara / 37 let / NG / 1 / 0 /

18.7.
user posted image šalčkaa / ? let / ?user posted image / ?user posted image / ? / user posted image
user posted image miska32 / 32 let / NM / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image borovnicka / 30 let / MB / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image nikolinca / ?let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

19.7.
user posted image Caarmen / 28 let / Radovljica / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image tigica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

20.7.
user posted image xdmx / ? let / ? / 1
/ 0 / user posted image
user posted image alysa / 34 let / Slovenj Gradec / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image lidy31 / 31let / Črna na Kor. / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
2bambinos / 30 let / Gorenjska / 1 / 0 / user posted image  user posted image  

21.7.
user posted image sisi8 / ? let / Štajerska / 4user posted image / 3user posted imageuser posted image
user posted image buškolinka / 31 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image spelap / 24 let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image ThinkPink / 29 let / MB / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
*bobika* / 30 let / Celje / 2 / 1 /

22.7.
user posted image valek / 30 let / Ptuj / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image Maat / ? let / 3user posted image / 2user posted image / ? / user posted image
user posted image katerina / 37 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image Vegi / 18 let / KR / 2user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image me ni / 38 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
23.7.
user posted image uta_ / 33 let / Kamnik / 1user posted image / 0user posted image /
user posted image afnica mala / 34 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

24.7.
user posted image Katalenca / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

25.7.
user posted image Tečnobica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image Natty77 / 35 let / Celje / 3user posted image / 2user posted image / user posted image

26.7.
user posted image  capyka1981 / 31 let / Šentjur / 1user posted image / 1user posted image / user posted image

28.7. 
user posted image Arya / 23 let / Velenje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

30.7.

user posted image amyZ / 25 let / Krško / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image SamoTi / 28 let / Ptuj / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image julieb / 33 let / Pomurje / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image

1.8.
user posted image am...mami bom / 34 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
2.8.
user posted image ananaska78 / 33 let / Celje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
5.8.
user posted image junior08 / ? let / ? / 2user posted image / 0user posted imageuser posted image

x.7.

user posted image asteraki / 31 let / ? / 3user posted image / 2user posted image / user posted image
user posted image mommy to be / ? let / LJ / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image zvezdica** / ? let / ? / ? / ? / user posted image
user posted image srečki / ? let / LJ / ?user posted image / ?user posted imageuser posted image
user posted image Afrodita / 25 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image Tanza / ? let / ? / ?user posted image / ? / user posted image   
user posted image julji / 23 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled:
23.1.
SamoTi
24.1.
bankc
25.1.
 mala_roo
31.1
TinKkara
1.2.
2bambinos,
marettimara, Vegi
2.2.
xdmx
3.2.
Soncek17
6.2.
julieb
7.2.
iwa
9.2.
amyZ
14.2.
afnica mala, polho3006
22.2.
Arya, nina166
23.2.
*bobika*
2.3.
Soncek17
12.3.
polho3006 (sladkor)

Nuhalna svetlina:
23.1.
SamoTi

Morfologija:
14.2.
polho3006, afnica mala
21.2.
beti82
5.3.
iwa
9.3.
afnica mala

AC:
3.2.
TinKkara
7.2.
afnica mala

me ni

3D:

SKUPAJ NAS JE : 65
OD TEGA Z DVOJČKI :  1

user posted image : 7
  user posted image : 4 

Z nami so pot začele:
 butt3rfly, cebela2, MioBambino, racka8, 31Goga, julij82 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
19.1.2012 14:27:05   
me ni
Po pravici povedano, me je kar malo sram, ampak dokler mi moj ni rekel, da bi pa rad otroka in bo kar v polno (september 2010), nisem mela pojma o svojem telesu, kar se tiče ženskih stvari. Šele s testi ovulacije, sem potem zaznavala in opažala znake ovulacije, ki so bili verjetno prisotni vseskozi, samo opazila jih nisemuser posted image  Je pa res, da mi je dr.Reš rekel, da vprašanje kolikokrat se mi je ob ovulaciji sprostil jajček, ker so mi to zavirale ciste na jajčnikih. Šele Clomifen mi je to omogočil in že v tretjem ciklusu s Clomifenom je ratalo. Sem pa vseeno še uporabljala ovulacijske teste, zgolj za svojo kontrolo in lahko rečem, da mi jih v prihodnjič ne bo treba več, ker sem spoznala svoje telouser posted image  Ja tile helovinčki bojo gotovo živahni. Mam pa znanko, ki je zanosila za pusta in rodila 31.10. user posted image  in njen (sedaj že najstnik) je res posrečen, poln hudomušnih zvijač in vedno nasmejan in dobre volje. Veseljak, ki popestri marsikatero zabavo.

Ker sem spomladanec (rojena konec aprila) mi jesenski in zimski čas nista všeč in komej čakam na pomlad in poletje. Če bi bila žival, bi bila najraje medved, pa da prespim ves ta turoben čas. Kar rešuje celotno zadevo je Helloween, pa VD, ok pa Valentinovo, pa pust user posted image  pol pa ugotovim, da razen januarja sploh noben mesec ni tko beden kakor sem mislilauser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1519
19.1.2012 14:33:29   
rola
hoi hoi :)

Danes sem pa tudi jaz iz pregleda user posted image
mi je spet delala uz user posted image   sem lepo videla svojegauser posted image  ki pridno raste.

Nasljedni pregled mam sedaj 16.2.

Lep dan vam želim in pridno božajte svoje user posted image

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
19.1.2012 14:34:43   
afnica mala

Ker sem spomladanec (rojena konec aprila) mi jesenski in zimski čas nista všeč in komej čakam na pomlad in poletje. Če bi bila žival, bi bila najraje medved, pa da prespim ves ta turoben čas. Kar rešuje celotno zadevo je Helloween, pa VD, ok pa Valentinovo, pa pust user posted image  pol pa ugotovim, da razen januarja sploh noben mesec ni tko beden kakor sem mislilauser posted image  

res je user posted image  samo da zdravje služi, pa si že popestriš tudi mrzle zimske dni....letos pa tud januar ni beden z vsemi našimi nosečniškimi radostmi

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
19.1.2012 15:38:36   
me ni
Sam da mi povejo, da je plod zdrav in cel, pa bom še bolj uživala nosečniške dni, zdej imajo še mal grenak priokus user posted image  
Bom pa mogla na dieto, ker mam že dva dni zapored povišan cukr, ker če ne, me čaka injeciranje inzulina do konca nosečnosti. Ne bi se čudila, ker je u rodu, ampak sem upala, da bo kako generacijo preskočilouser posted image  Zadeva ni nič kaj zapletena niti boleča, sam neprijetna. Naštimaš dozo in s pritiskom sprožiš vzmet, da ti zasadi iglo v kožo, pol pa pritiskaš zgoraj na gumb (kot bi priklapal kuli) toliko časa, da se sprazne celotna doza, ki si jo prej odmeriš, pa je . Včasih je blo bolj komplicirano.
Dons pa čist cel dan kiham in vsakič me zbode v trebuhuuser posted image   Evo še mal pa bo konc šihta, pol pa domov mal počivat (no ja, kuhat,  pa na pilates zvečer user posted image ). Juhu, jutr je pa že petek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1522
19.1.2012 16:21:35   
amyZ
me ni - jaz sem pri kihanju opazila, da moram takrat pač dat vse od sebe. Tako da glasno kihnem, z odprtimi usti. Sicer ni najbolj vljudno, ampak me je zadnjič tako zažgalo, ko nisem ornk kihnla, da ne upam več.
Se mi je pa prej tako zaletelo, da sem klečala na tleh in kašljala kot nora. So me potem vse mišice bolele. Grozno.
Pa tudi nerodna sem čedalje bolj se mi zdi, skoz neki iz rok pada.

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
19.1.2012 16:36:42   
sunny21
ojla, kar se kihanja tice, meni pomaga ce se primem z obema rokama za trebuh in potem vsaj sproseno kiham. Ker sem vmes zbolela in me je prav skrbelo, da ne bi bilo kaj narobe, tako pa roki kar dobro zascitita trebuh.
Sem sla pa na razprodaje v h&m pogledat nosecniske hlace iz firbca....sploh nic mi ni pasalouser posted image ,kavbojke so me tako cudno tiscale povsod, saj tudi drugac nisem nikoli kupovala hlac v h&m, so bile vedno predolge in ozke, pa imam 36 stev., zredila se pa nisem vec kot 3kg. A ve katera kje bi kupila kaksne bolj udobne siroke kavbojke??A morajo bit dost vecje,kje se pa dobijo pajkice vecje? Sicer se pa najbolj veselim ze toplejsih dni, vedno nosim aladinke, tako da ne bom nic novih cunj rabila, elastika je nezna, samo trak je pa sploh kul.
Jaz sem pred nosecnostjo skoraj vsak vecer plesala, folklora 2krat, salsa, pa orientalski....sem ohranila samo  orientalske, ker imam tam tudi jogo, plesem pa kolikor telo cuti. Pri salsi me so boki ze takoj v tretjem mesecu boleli, folklora v paru pa mi je bila prevec naporna.
A ima ze katera bolece kolke???Jaz sem to obcutla ta vikend, ko smo sli na Krim. 4 ure hoje je bilo tako napornih, sem imela bolecine se dva dneva, joga je to odpravlauser posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
19.1.2012 16:51:27   
sandra85
pozdravljene....
js se od včeraj zvečer ne počutim kej preveč vredu...glavobol, zaprt nos, vneto grlo....user posted image
pa še tak rjav izcedek imam in bolečine v jajčnikih, hudiča sem si sigurno hudo vnela jajčnike!!! (pa se res pazim, ampak imam te težave že od 15. leta, skozi vnetja)  bom šla jutri do G, ker me mal sekira

nosečniške obleke: v 1.user posted image jih sploh nisem imela, ker sem imela majhen trebušček in mi je zadostovalo, da sem nosila bom elastične in komot hlače (nikakor jeansa), sem si pa zaj kupila 1 user posted image pajkice in 2 majci...več nisem dobila, imajo v H&M v kopru slabo izbiro

PDP sem si že na začetku sama izračunala in mi na UZ vedno enako povejo..sicer pa kakor sem že povedala, se po izkušnjah ne zanašam na te datume user posted image

xmdx  sem vesela zate!!! super, sam da se je umirilo user posted image

nočnih mor nimam več imam pa mokre sanje user posted image user posted image user posted image neke poredne sanje imam zadnje dni, nevem, očitno so resnično noro podivjani hormoniuser posted image ko se zbudim se prav smejem, groza

knjige o nosečnosti: jih imam še nekaj od mame user posted image , pa med 1.user posted image sem bila naročena na revijo nosečnost tako da imam še tole. sicer pa veliko prebiram razne forume in spletne strani o tem

user posted image user posted image user posted image še eno vprašanje: vem, da ste nekaj časa nazaj že dosti pisale o tem, ampak se mi ne da it iskat user posted image    a še jemljete folno in do kdaj imate namen jemat???  js sem pred  2 dnevi vzela zadnjo in nisem nadaljevala, saj sem v 1. user posted image jemala samo 1. trimesečje, kakor je bilo takrat priporočljivo...kaj menite?  sicer mi ni problem jemat, sam se mi zdi, da mi malo zmeša želodec user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......