|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
12.1.2012 20:00:25   
amyZ
Katerina - držim pesti za jutri da bojo rezultati dobri! user posted image

Danes sem se peljala v Novo mesto v Baby center, ker ga zapirajo in moram rečt, da so ga v parih urah čisto oropali, tako da ni nič kar bi se splačalo kupit in za kar bi se splačalo rinit in čakat v trgovini. user posted image

Sem si pa potem v knjigarni kupila knjigo Glej kako rastem. Super knjigica.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
12.1.2012 20:11:54   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: iwa

user posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se podpirat pa ko je sila huda in nas hormoni mečejo user posted image user posted image user posted image user posted image pa se raj od tega pogovarjat!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image sem s tabo!!!user posted image

amyZ kar se takih razprodaj pred zaprtjem tiče user posted image sem bila js samo 1x in še to v tehnomarket v kopru, kamor se res splača it stat v kilometrske vrste, kako bi se splačalo it tudi v baby center, ampak sem bila tam 15 minut po odprtju in ti povem od cele ogromne trgovine, ni ostalo nobenega TV ja, računalnika, mikrovalovne in nobene večje bele tehnike več user posted image vse kar sem si kupila je bil dober likalnik od gorenja za -70%, tako, da sem šla ven zelo zadovoljna, kljub temu, da sva z kolegico stali v vrsti skoraj 2 uri user posted image user posted image user posted image

Natyy77 in spelap user posted image za super rezultate NS!!! še malo pa bo pregled NS za našo skupinco mimo user posted image pol pa čakat na morfologijo...in seveda poroduser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
12.1.2012 23:06:38   
TinKkara
hvala punce za odgovore o rh-., sicer sem to že vse vedla, saj sem se pozanimala, zanimalo me je le, če je še katera od nas rh-......vem, da po vsaki krvavitvi je potrebna inekcija in mislim, da tudi po AC. Jaz sem imela eno krvavitev v 2. mescu nosečnosti, ampak po spolnem odnosu in upam in se mi zdi tudi logično, da v takih primerih ne dobiš inekcije........sklepam, da samo če je krvavitev iz maternice.....jaz sem jo po vsej verjetnosti imela iz materničnega vratu, naj bi mi počila kaka kapilara........vsaj tako je omenil ginekolog.......sam takrat še ni vedel, da sem rh-.......hm.....no, upam, da je vse ok.....in da ne bi bilo potrebno že takrat dobit inekcijo.....???

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
12.1.2012 23:19:26   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: TinKkara

hvala punce za odgovore o rh-., sicer sem to že vse vedla, saj sem se pozanimala, zanimalo me je le, če je še katera od nas rh-......vem, da po vsaki krvavitvi je potrebna inekcija in mislim, da tudi po AC. Jaz sem imela eno krvavitev v 2. mescu nosečnosti, ampak po spolnem odnosu in upam in se mi zdi tudi logično, da v takih primerih ne dobiš inekcije........sklepam, da samo če je krvavitev iz maternice.....jaz sem jo po vsej verjetnosti imela iz materničnega vratu, naj bi mi počila kaka kapilara........vsaj tako je omenil ginekolog.......sam takrat še ni vedel, da sem rh-.......hm.....no, upam, da je vse ok.....in da ne bi bilo potrebno že takrat dobit inekcijo.....???

o kakšni injekciji to govoriš? js sem namreč tudi krvavela, pa mi ni G nič omenil injekcijo.
js sem tudi običajno krvavela po spolnem odnosu

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
13.1.2012 6:26:50   
xdmx
Injekcijo dobis, ce si RH- in krvavis v zgodnji nosecnosti in ja...tko kot je tinkara rekla, ce ni zaradi spolnega odnosa ali pac po vaginalnem ultrazvoku. Pri meni je bil po moje kriv stres, ker nisem poslusala svojega telesa ampak sem pustila, da so me drugi se toliko bolj spravili ob zivce in vse to zaradi enga butastega faksa...kakorkoli, se pa moj boji, ker sva 3 dni prej 2krat, pa ne najbolj nezno..:) ampak zdej je kar je, krvavitev se umirja in je je ravno toliko, da vidim, da se cisti, morm ze res dobro pogledat, da vidim, da je rahlo rjavo...pa se to na vsake 5krat ko grem na wc.

No kot sem ze rekla, mi je ginekolog rekel, da je krvavitev in RH- slaba kombinacija, me poslal na coombsov indirektni test, ki je bil negativni in potem sem dobila injekcijo...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
13.1.2012 8:22:50   
iwa
jest sm tud rh-, in to A-, kar je menda najbolj redka kombinacija za dobit kri.... to glede krvavitve in rh- prvič slišim, dobro je vedet, je pa res da sm v prvi user posted image dobila pol v inekcijo kasneje in to je bilo to, moj je tud rh-, tamala tud tko da je menda to kul user posted image pa nič nikol nisem krvavela....

Življenje je lepo!

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
13.1.2012 8:28:09   
*bobika*
dobro jutro ..

Komaj smo vstali, hvala bogu da je petek ..

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
13.1.2012 8:28:15   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

amyZ kar se takih razprodaj pred zaprtjem tiče user posted image sem bila js samo 1x in še to v tehnomarket v kopru, kamor se res splača it stat v kilometrske vrste, kako bi se splačalo it tudi v baby center, ampak sem bila tam 15 minut po odprtju in ti povem od cele ogromne trgovine, ni ostalo nobenega TV ja, računalnika, mikrovalovne in nobene večje bele tehnike več user posted image vse kar sem si kupila je bil dober likalnik od gorenja za -70%, tako, da sem šla ven zelo zadovoljna, kljub temu, da sva z kolegico stali v vrsti skoraj 2 uri user posted image user posted image user posted image

no moj je tud stal v vrsti takrat v tehnomarketu v CE, sam sva pa nardila ornk nakup... nov soround za dnevno , toaster, mesoreznico, TV za brata, in dolce gusto kavni aparat ..namest 4000€, sva dala 1500€, to pa je že nekaja ne?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
13.1.2012 8:28:18   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: bankc

Mislim da je moj mali star toliko kot tvoj:4 leta!
In tudi slučajno noče slišati za družinske igre! sam vse mi iz škatel raznosi pol pa zgubi!

naš bo aprila 4 leta in ga zanimajo samo avtomobilčki, dirkanje in Lego kocke- železnica .. z igrami sva poizkusila, pa ni bilo efekta, bomo februarja na smučanje nesli zraven, tam ne bo avtomobilčkov user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
13.1.2012 8:30:11   
xdmx
To je super, da je tvoj tut RH-, pol ni nevarnosti, da bi plod bil RH+. Moj pa nima pojma kaj je...drugace sem pa tudi jaz A-. :) dobila si pa verjetno inj. V 28. Tednu. Super, da si bila brez krvavitev...upam, da bom tudi jaz od zdaj naprej.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
13.1.2012 9:30:21   
ancy7
Puncee, toliko pišete da vam ne morem več slediti, hehe ...... a že veste kje boste rodile? Bo katera rodila u Postojni? a bo katera šla kmalu v šolo za starse? kdaj je sploh pravi čas za it?

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
13.1.2012 9:40:49   
iwa
V prvo sm rodila v LJ, smo pa živel v LJ. Zdaj živimo v Radovljici pa ne vem kako se bo izšlo z Lj. Bi pa noro rada rodila tam, imam čudovito izkušnjo in zelooooooo sm bla zadovoljna. Če bo le zneslo boho šibal tja, drugače pa na Jesenice.
Glede šole za starše pa bom verjetno sam šla na kako posamezno predavanje ponovit, mam še vse zapiske pa bom kar doma preplonkalauser posted image user posted image user posted image
Ja v bistvu je tko glede rh- da jest inekcije drugače sploh ne bi rabla ker sva oba negativna, a so mi razložili da mi jo bodo tud tokrat dali, ker ne sprejmejo tveganja ali je otrok res od možauser posted image user posted image user posted image , ali pa je bilo kaj drucga in zato jo bom spet dobilauser posted image user posted image user posted image Ja pač se zavarujejo, mi je bilo pa hecno ko mi je šla to razlagat da ne morejo zaupat da bo res vse BP

Življenje je lepo!

(odgovor članu ancy7)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
13.1.2012 9:45:29   
iwa
Še glede igric, naša je stara 4,5 let pa človek ne jezi se še ne pride v poštev zaradi "žretja", rada ima pa zelo memory in domino k lahko malo priredimo pa ji je zelo všeč. Smo jo pa mi dobili na foro da smo ji te igre kupili od toy story k ga rada gleda in se poj že zato hoče igrat. Drugače pa ogormno delava s kolažem, npr. naredi sebe, ali hišo od babice in dedka z dvoriščem....črke zna, jih tud že piše delno, številke so pa leva vas, do 20 prešteje to je pa tud vse... Isto k mami, ati je pa fizka in matematikauser posted image user posted image user posted image pa mala pravi številke so za moške k velik mislijo, črke pa za ženske ki veliko govorimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
13.1.2012 9:59:00   
polho3006
Punce toliko pišete, da vas niti prebrati ne utegnem.

Jaz ima v pon. pregled in...se ga veselim in se ga bojim. Zadnjih nekaj noči imam takšne zoprne sanje in sem potem vsa prestrašena. In potem sem vsa neprespana, tečna...Nocoj sem npr. sanja da sem začela krvaveti in sedaj vsakič grem s strahom na WC, ker so se mi sanje tako zažrle v spomin.

Samo toliko da sem se vam malo javila, sedaj pa nazaj na delo.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
13.1.2012 10:22:41   
mala_roo
Pozdrav souser posted image

Čeprav se vam nekaj časa nisem oglasila, se trudim redno brati poste, ki se kar množijo user posted image

ancy7 verjetno da bom tudi jaz šla v Ljubljano. Sicer bo to zame prvi porod, ampak imam od tam po drugih plateh same dobre izkušnje...
Sigurno se bomo katere srečale v porodnišnicah user posted image Upam, da se bomo prepoznale user posted image

Kako ste pa kaj z vozički? Prosila bi mamice ki imajo že izkušnje kaj je treba biti pozoren pri njih? Glede tri ali štiri kolesnika---- to bo pač večno vprašanje za vsakega posameznika, ampak sama nekako pristajam na štirikolesnik. user posted image Zaenkrat imam ogledat tale zelen kompletek http://www.sb-poceni.si/danny_sport_prestige_classic.html (živo zelen ali vijoličen) ali pa tale http://www.sb-poceni.si/danny_sport_prestige_butterfly_2012.html (zeleno siv)
Ima katera mogoče izkušnje z njimi?

Lepo božajte svoje user posted image

< Sporočilo je popravil mala_roo -- 13.1.2012 10:24:39 >

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
13.1.2012 10:38:55   
bankc
Dobro jutro!

Jaz sem danes spala do 9h, ker celo noč nisem zaspala, zjutraj me je pa zmanjkalo!

Kar se tiče porodnišnice, sem v prvo rodila v Ljubljani, sedaj ko smo se preselili na obalo, pa najbrž kar v Izoli! Moj se namreč ne strinja z vožnjo v Ljubljano in pol se vsak dan vozit na obisk v Ljubljano! Me je pa kar mal strah, ker v Lj sem bila zelooooo navdušena, o Izolski pa na forumih nisem nič kaj dost lepega prebrala user posted image user posted image .

Mala_roo žal ti ne morem pomagati! za tedva vozička prvič slišim! Jaz sem pri prvem imela Quinniya in sem bila zelo zadovoljna! Žal sem vožiček vmes prodala, tako da moram v nakup novega in bo najbrž spet Quinny, odloča pa seveda moj user posted image user posted image user posted image ! More imeti mal veselja, ker cunce in podobno ga ne zanima! Tako da bom še vidla, kaj bom na kancu vozila user posted image !

Iwa bodi vesela, vaša vsaj šteje! Naš noče, pravi da je še premajhen in da s tem se bo on ukvarjal ko zraste user posted image user posted image user posted image ! Ne zanima ga čisto nič, pri čemer je treba sedeti, je pa res da je full bil priden pri pomaganju gradnje hiše in pri vseh drugih hišnih opravilih! Mi pomaga tudi stopnice oprati user posted image user posted image user posted image !
Vsake toliko časa ga pripravim, da narediva kakšno čestitko, sam se kar hitro naveliča! Pravi da on tega ne bo rabil saj bo on astronavt ali pa delavec user posted image user posted image user posted image ! Se tolažim, da ga bo še minilo user posted image user posted image !

(odgovor članu mala_roo)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
13.1.2012 11:26:00   
julieb

user posted image

NICK / starost / kraj/  št.user posted image  / št.user posted image  / kaj bo? 

2.7.
user posted image
bankc / 28 let / Primorska / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

3.7.
user posted image mala06 / 33 let / Šentjur / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

5.7.
user posted image polho3006 / 36 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

6.7.
user posted image beti82 / ? let / ? / 2user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image mala_roo / 25 let / Celje / 4user posted image / 0user posted image / user posted image

7.7.
user posted image tamy82 / 25 let / Ajdovščina / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Ajsika / 28 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image  

8.7.
user posted image Soncek17 / 27 let / LJ / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image

10.7.
user posted image nina166 / 29 let / Savinjska dol. / 3user posted image / 2user posted image / user posted image  
user posted image miska6 / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted imageuser posted image   
user posted image Katka86 / 25 let / Rogaska slatina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image   

11.7.
user posted image fabula / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

12.7.
user posted image TinKkara / 36 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

13.7.
user posted image P1ka23 / ? let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Tyraa / 25 let / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

14.7.
user posted image kajčy / 26 let / NM / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

15.7.
user posted image rola / 25 let / KR / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

16.7.
user posted image ancy7 / 24 let / Ajdovščina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sandra85 / 26 let / Portorož / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image iwa / 29 let / Radovljica / 2 user posted image / 1user posted image / user posted image

17.7.
user posted image tallla / 33 let / Domžale / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image Suzy29 / 30 let / Laško / 5user posted image / 1user posted image / user posted image

18.7.
user posted image šalčkaa / ? let / ?user posted image / ?user posted image / ? / user posted image
user posted image miska32 / 32 let / NM / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image borovnicka / 30 let / MB / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

19.7.
user posted image Caarmen / 28 let / Radovljica / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image tigica / ? let / ? / ? / ?user posted image / user posted image

20.7.
user posted image xdmx / ? let / ? / 1
/ 0 / user posted image
user posted image alysa / 34 let / Slovenj Gradec / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image lidy31 / 31let / Črna na Kor. / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
2bambinos / 30 let / Gorenjska / 1 / 0 / user posted image  user posted image  

21.7.
user posted image sisi8 / ? let / Štajerska / 4user posted image / 3user posted imageuser posted image
user posted image buškolinka / 31 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image spelap / 24 let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image ThinkPink / 29 let / MB / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

22.7.
user posted image valek / 30 let / Ptuj / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image Maat / ? let / 3user posted image / 2user posted image / ? / user posted image
user posted image katerina / 37 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image Vegi / 18 let / KR / 2user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image me ni / 38 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

23.7.
user posted image uta_ / 33 let / Kamnik / 1user posted image / 0user posted image /
user posted image afnica mala / 34 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

24.7.
user posted image Katalenca / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

25.7.
user posted image Tečnobica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image Natty77 / 35 let / Celje / 3user posted image / 2user posted image / user posted image

28.7. 
user posted image Arya / 23 let / Velenje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

30.7.
user posted image amyZ / 25 let / Krško / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image SamoTi / 28 let / Ptuj / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image *bobika* / 30 let / Celje / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image julieb / 33 let / Pomurje / 3user posted image / 1user posted image / user posted image

1.8.
user posted image am...mami bom / 34 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

2.8.
user posted image ananaska78 / 33 let / Celje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

5.8.
user posted image junior08 / ? let / ? / 2user posted image / 0user posted imageuser posted image

x.7.

user posted image asteraki / 31 let / ? / 3user posted image / 2user posted image / user posted image
user posted image mommy to be / ? let / LJ / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image zvezdica** / ? let / ? / ? / ? / user posted image
user posted image srečki / ? let / LJ / ?user posted image / ?user posted imageuser posted image
user posted image Afrodita / 25 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image Tanza / ? let / ? / ?user posted image / ? / user posted image   
user posted image julji / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image marettimara / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled:
16.1.
polho3006, nina166
18.1.
spelap1, alysa, *bobika*
19.1.
xdmx
23.1.
SamoTi
25.1.
 mala_roo
31.1
TinKkara
1.2.
2bambinos
2.2.
xdmx
3.2.
Soncek17
6.2.
julieb
7.2.
iwa
9.2.
amyZ
14.2.
afnica mala
2.3.
Soncek17

Nuhalna svetlina:
16.1.
amyZ, ananaska78, arya, julieb
23.1.
SamoTi

Morfologija:
5.3.
iwa
9.3.
afnica mala

AC:
7.2.
afnica mala

3D:

SKUPAJ NAS JE : 60
OD TEGA Z DVOJČKI :  1

user posted image : 6
user posted image : 3

Z nami so pot začele:
 butt3rfly, cebela2, MioBambino, racka8, 31Goga, julij82 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
13.1.2012 11:35:50   
Katka86
Pozdravček.

Mogoče je še malo prehitro... ampak meni je všeč tale http://www.bimbo.si/product.php?id_product=165

Lepo bodite pa brez skrbi user posted image

(odgovor članu mala_roo)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
13.1.2012 11:36:58   
afnica mala
hojla user posted image

jaz se pa že 2 dni počutim user posted image .včeraj me je fulll bolel trebuh, tko da sem bila kar leže, šele ob 19h je nehal, danes pa trebuh,križ, utrujena,pa popoldan sva sami z miško...upam, da pri babi in dediju ne bo spala (ji dajemo še kapljice v učko), ker to pomeni da bo zaspala v avtu, jo preselim notri in potem spi vsaj do 18:30. Uglavnem komaj čakam VIKEND... pa naša hiška je od danes v prodaji, pa sem malo žalostna še za to.....bomo videli....

ni najboljši petek 13.....

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
13.1.2012 12:19:20   
julieb
Mi smo voziček kupli na tej strani, pravtako stolček za hranjenje, super zadovoljna, poštnine je smao 9,90€, ostalo pa noro poceni, pošiljka pa pride v roku 3 dni.

http://www.babyartikel.de/informationen

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
13.1.2012 12:33:49   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Mi smo voziček kupli na tej strani, pravtako stolček za hranjenje, super zadovoljna, poštnine je smao 9,90€, ostalo pa noro poceni, pošiljka pa pride v roku 3 dni.

ne vem kakšne so cene pri nas za dotične produkte, ampak men se zdi že skoraj "sumljivo" poceni user posted image , ampak če si bla zadovolja- sem jo že shranila med priljubljene

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
13.1.2012 13:57:55   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

no moj je tud stal v vrsti takrat v tehnomarketu v CE, sam sva pa nardila ornk nakup... nov soround za dnevno , toaster, mesoreznico, TV za brata, in dolce gusto kavni aparat ..namest 4000€, sva dala 1500€, to pa je že nekaja ne?

hja, to pa se je izplačalo user posted image   mi smo se sicer pred 1 letom selili na svoje in takrat tudi vse na novo opremili, tako da hvala bogu, ker če bi to bilo glih ko bi midva opremljala, pa da nebi niti en hladilnik al tv dobila znižan, bi pa bila jezna user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
13.1.2012 14:06:17   
sandra85
vozički, mi imamo še od taprvega in sicer peg perego pliko p3 in nisem zadovoljna user posted image user posted image user posted image bi ga menjala, ampak smo ga dobili za darilo in se bojim, da bo kdo užaljen....bomo videli, bom na lep način razložila, da pač hočemo tokrat roza user posted image   če ne pa bomo pač imeli tega, sej ne da je slab, sam je kr težek, pa sploh se mi ne zdi tako enostaven za ga zložit user posted image

bi rajši imela kakšnega z večjimi koleščki...mah...bomo videli, je še čas za premislek user posted image   ostalo opremo imamo: stolček za hranjenje, kengurujček, posteljica, vrtiljak, igralne podloge, gugalnik,avtosedež,banjico...vse to je še kot novo...tako, da hvala bogu, ne bo spet treba trošit tok euričičkov

grem v vrtec po Eneja.....tako vreme danes user posted image ne bo nič od sprehoda in kolesarjenja danes...bomo verjetno izkoristili in šli v baloni parkuser posted image

lep dan naprej user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
13.1.2012 14:34:29   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: julieb

ne vem kakšne so cene pri nas za dotične produkte, ampak men se zdi že skoraj "sumljivo" poceni user posted image , ampak če si bla zadovolja- sem jo že shranila med priljubljene

no za voziček ki ga midva želiva ni ceneješi, 30 € je dražji kot v BC user posted image  .. Abc Design 3 tec,  limited edition puzzle white ..

Mi smo za prvega oba avtosedeža kupili na www.babysmobile.de in res oba dobili dosti ceneje kot v BC .. prvega Roemerja za 100€ ceneje, drugega Roemerja za 60€ ceneje s poštnino vred govorim ..

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
13.1.2012 16:19:56   
Anonimen

dan...mal prej sem iz pojstle zlezla user posted image ob 8h smo se vsi trije cartali v pojstli, kar je naš skoraj vsakdanji ritual (Enej ko se ob 8h zbudi pride k nama, da se pocartamo pa da svojo navito kaset___o vklopiuser posted image )

kar se uporabnic foruma tiče: sem že bila na RR in moram povedat, da se med takim velikim številom bab user posted image vedno vname kaka vojna. to ni še nič. ko smo rodile se je šele začelo:FOUŠIJA! čim si napisal, da tvoj user posted image prespi celo noč, je že bil napad, da se hvališ ker pa veš da se od kere otrok zbuja celo noč..če si napisal, da je dobil 1. zobka, spet foušija......tak da se ne obremenjujem s tem, če kera forum zapusti, ker jih bo kasneje še tolko večuser posted image   js sem že v 1. user posted image sklenila prijateljstva s tistimi, ki smo se razumele, se dobivale, pisale,....pa smo še zaj nekatere med sabo...je pa res žalostno, iz izkušenj, da se po navadi starejše pripadnice bolj pikajo na te stvari in znajo bit včasih glih te povzročiteljice ognja--pa NE NAROBE RAZUMET!!! od marsikere starejše uporabnice pa smo dobili največ dobrih nasvetov, podpore, lepih misli in vse lepo!!!...ampak js se sploh ne sekiram, ker VAS NE POZNAM! user posted image sekirala se bom, če me bo kdo od mojih skritiziral , ne pa katera koli med 1000000 uporabnicami tega foruma! ni mi pa vseeno, če katera doživi SS ali pa karkoli slabega, to pa je to, kar ME briga

konec koncev se ne poznamo, nismo tesno povezane prijateljice in kratko povedano, mi je vseglih če kera gre, kaj se bom s tem obremenjevala? če jih bo 10 zapustilo, jih bo še vedno 30 ostalo...js pa bom forum prebirala ko bom pač imela čas in če se mi bo dalo in to je to...

IN NEJ ŠE ENKRAT, KER JE OČITNO KERA NAROBE RAZUMELA,DDD :  FORUM JE ZATO, DA VSAKA NAPIŠE IN VPRAŠA KAR JO ZANIMA!!! mene je edino zmotil post (ki sploh nevem kdo ga je napisal!!!) ko je pisalo da NS sploh ni zanesljiv in kako sta se 2 otroka rodila z DS al neki tazga!!! nisem sploh brala do konca...KAR SE AC TIČE, PA ME TEMA SPLOH NI ZANIMALA IN SEM JO VEDNO PRESKOČILA in nisem nikoli komentirala, da je tema brezvezna!!! hvala bogu da je, saj je isto pomembno kot NS, morfologija in podobne preiskave! tako da ste pol nekatere iz muha naredile slona   (kar se mene tiče...je bilo tako)

ok...

imena: ja naš tamali je tudi izbral, ampak ga moram še na lep način prepričat...mu moreva dati par lepih imen na izbiro in pol bo lahko ponosno izbral user posted image   čeprav nimam idej user posted image user posted image user posted image
zaenkrat samo 2 imeni, pa še za tedve nisem zihr, če sta mi top

RH sem 0 pozitivna   (če bi le lahko, bi darovala kri vsake pol letauser posted image   ampak ne morem, enostavno skori skupi zlezem že pri normalnem odvzemu krvi

MENI PA VČERAJ NI BILO SLABOOOOOOOOOOOOOOOOOO... po 2 mesecih slabosti, sem se včeraj počutila.....čudnouser posted image   ker mi ni bilo slabo user posted image

tolko od mene, spet imamo krasno vreme....spet bo 13°C? user posted image   včeraj sva šla z Enejem pogledat vse barkice v portoroški marini...je tako užival, vse une največje bi on imeluser posted image aha,reči tatiju

papa, pa lep dan vsem user posted image

Anonimen, tokrat le opozorilo. Obnašaj se primerno.

< Sporočilo je popravil Ajra RR -- 14.1.2012 12:02:57 >

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......