Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 14.1.2012 10:59:34
|
|
|
|
Anonimen
|
no moja O lih poteka moj je pa kao bolan tako da nisva še niti enkrat od konca M... skratka čis sm žalostna, ker je to prou tipično za naju... in pol se čudm kako to, da nama ne uspe... ja Marija pa le nism, da bi brezmadežno nalulala ... eh, škoda zgubljat besede... vem, sam, da se bova morala resno pogovort o najinem spolnem življenju, ker če bo šlo tko naprej si bom morala al kupt kšn pripomočk al pa najt enga bolj volnega dečka... pa je ponavad tako, da moški večkrat hočjo pa ženske zmer neki glava boli... pr nama je prou nasprotno, skor prost ga morm... še zdej ne vem čis točno kako nama je uspel taprvo narest, glede na pogostost najinga Izabelina
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 14.1.2012 11:12:42
|
|
|
|
lizz
|
ojej izabelina najboljše da se čimprej pogovorita! ja mogoče še je upanje samo nimam občutka da bo zdaj ratalo.. ma nimam nič posebnih znakov razen boleče napete prsi in en kup mozolčkov tak kot ponavadi pred vsako M. če ne bo zdaj pa upamo na valentinovo da nam prinese lepo darilo
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 14.1.2012 12:02:54
|
|
|
|
SILVA
|
Ojla pupe moje, kako kaj ? Jaz jo še vedno čakam, zdaj pred postopkom me zajebava in noče pridet....sem delala test v četrtek pa je bil negativen, tako, da mora pridet in naj pride čim prej, da že začnem s postopkom. Takrat, ko ni treb pa zaostaja, res je Držim pesti za vse, ki še čakate
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 14.1.2012 13:08:30
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: skrivnost zewa, monsy in ostale navijam za škropjončke ;) pri nas tako čudni občutki... od ovulacije napete prsi pa tudi nek obučutek kot da bo ravno kar prišla.. hmm...upamo na najboljše!! Prijeten petek in še lepši vikend! pa ne pozabite navijati in stiskati pestke za roziko držimmmmmm pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 14.1.2012 16:04:57
|
|
|
|
darchy82
|
Pozdravljene Jst bi se vam pa pridružila. Doma imam eno malo pupiko ki bo zdaj zdaj praznovala svoj 1. rojstni dan, z možekom sva pa po novem letu spet začela delat na še enem Predvideno imam 25.01., čeprav upam da je ne dočakam Pa lep vikend vsem.
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 15.1.2012 10:15:58
|
|
|
|
marantz
|
Dobrodošla darchy82. Upam da čim prej zapustiš to skupino in se preseliš na lepši del foruma. To bo pa majhna razlika med otročičkama, če vama takoj uspe narediti . Izabelina, upam da se vama z dragim uspe pogovorit in uskladit pri . Sem se nasmejala ob tvojem postu. A misliš da so pred 2012 leti, ko je Marija zanosila že imeli teste in lulali nanje...hihihi. Bom drugo leto v jaslicah pod smrečico pustila še en testek, da bo Marija preverila če je noseča...hihihih. Skrivnost, čebelica81 držim pesti!! Moje še vedno ni! Tudi znakov ne čutim ne enih ne drugih, razen včeraj zvečer pred spanjem so me nekoliko pekle prsi.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 15.1.2012 10:28:31
|
|
|
|
lizz
|
ojla! moja tečka je pritekla ampak nič zato mogoče nam valentinovo prinese.. pa ostale kako kaj??
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 15.1.2012 10:43:56
|
|
|
|
dspela
|
lizz, držim pesti, da vama valetinovo prinese nekaj lepega in tudi vsem ki vas je obiskala . darchy82, dobrodošla. skrivnost in silva, držim pesti za . Jaz sem ponovila test in je pokazal močni . Zdaj pa lahko verjamem, da nama je uspelo. Tokrat pa bom avgusta/septembra mamica in . !!!! More biti tako in nič drugače! Se pa že prehlajena. Nahod, rahlo boleče grlo, malo me glava boli,...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 15.1.2012 11:34:41
|
|
|
|
Maisha
|
Čestitke
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 15.1.2012 12:10:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Če lahko, se vam pridružim. Na še ne delava zelo aktivno, ta mesec je bolj tako tako, tudi ne veliko (kar naprej bolezen), če bo, bova zelo vesela, drugače bova šla pa s polno paro v februar, ko bova začela "res zares" Doma imava že enega starega skoraj 2 leti ne pričakujem okrog 27.1. (imam malo zmešane cikle). Čestitke vsem novim nosečkam, tistim, ki pa ni uspelo, pa verjamem, da bo že v naslednjem krogu!! Anonimna
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 15.1.2012 13:32:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst mam pa problem ... učer me je trebuh bolu, čist na izi, tko k me 2. dan M, po sm dobila krvav izcedek (sveža kri), pa se izcedek še ni nehu, samo izcedek je zdej temno rjav :S Učer so me bolele tut ledvice mal (sm predvidevala da zarad vina). Pa moj mi je reku da mam mal večje joške :D Zdej noseča ne morm bit, ker je bil test 6.1. negativen pa še M sm mela od 6.1. do 10.1. M je bla čudna, sm jo dubla ob 22h zvečer in jo je blo konc že 10.1. Tko da sm jo mela ubistvu 4 dni. Mal me skrbi da ni kej narobe, k G mam pa šele marca al pa aprila. Kaj mislte da bi lohk blo???
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 15.1.2012 13:34:51
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jst mam pa problem ... učer me je trebuh bolu, čist na izi, tko k me 2. dan M, po sm dobila krvav izcedek (sveža kri), pa se izcedek še ni nehu, samo izcedek je zdej temno rjav :S Učer so me bolele tut ledvice mal (sm predvidevala da zarad vina). Pa moj mi je reku da mam mal večje joške :D Zdej noseča ne morm bit, ker je bil test 6.1. negativen pa še M sm mela od 6.1. do 10.1. M je bla čudna, sm jo dubla ob 22h zvečer in jo je blo konc že 10.1. Tko da sm jo mela ubistvu 4 dni. Mal me skrbi da ni kej narobe, k G mam pa šele marca al pa aprila. Kaj mislte da bi lohk blo??? lahko je karkoli, jaz bi vseeno na tvojem mestu poklicala G jutri in ji omenila -opisala kot si nam tukaj in ti lahko ona potem sama takoj pove ,če te bo vseeno sprejela prej ali pa boš poćakal na naslednjo M ,ki pa lahko da je ne bo in si imela pozno res pozno vgnezditev M.Držim pesti da bo vse ok in navijam zate ;)
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 15.1.2012 13:37:16
|
|
|
|
sonček85
|
dspela:vidiš da je bilo to ot in iskrene čestitke še 1x dobrodošle vse nove in čim prej zagledajte vse ki pa ste dobile pa velikkkkkkkkkk
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 15.1.2012 14:02:25
|
|
|
|
ninocka26
|
Anonimna lahko je tudi kakšno vnetje sečil (mehur, ledvice), sploh če te še vedno bolijo ledvice. Prijateljica je imela take bolečine, kot jih opisuješ ti, ter krvav izcedek in je imela hudo vnetje mehurja.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 15.1.2012 23:21:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Izabelina, nič se sekirat. Pri nama je (bilo) podobno, le da nama je celo parkrat ratalo se zorganizirat okoli O in je uspelo. Sem vesela v pričakovanju letos. Ti pa povem, da je najino spolno življenje začelo upadati počasi, ko sva nehala jesti meso, se šla vmes tudi presnojedstvo, veganstvo itd. Ampak to ne pomeni, da je drugo šlo kam. In tudi ne pomeni, da seksa ni, ampak ga je res manj. Seveda nekaj tudi k tej suši doprinese mali otročiček. Včasih se sprašujem in njega tudi, kako drugim rata toliko seksat (ves čas, ne samo ko delajo otroke), pa moj pravi, da zato, ker nimajo nič drugega - hobi itd. Da imajo le službo, otroke, futr in seks. Bo nekaj na tem, pa četudi je dober izgovor. Vseeno se pogovorita, uskladita in veselo dalje! Vse pride ob svojem času!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 7:57:49
|
|
|
|
Kim80
|
Najprej naj pozdravim vse nove. Upam, da ne boste dolgo na tej temi Izabelina - ljudje smo pač različni. Midva sva , ko nisva delala na , približno 2x na teden, imam pa kolegice, ki mi pravijo da včasih tud sam 1x na mesec - pa ne sam eno, več je takih. Če je drugače vse ok, ljubeča zveza, dovolj pozornosti, da se odnosi niso ohladili in pač obema tako paše, pol pač naj bo tako. Če pa v odnosu še kje drugje škripa, potem pa se bo treba pogovoriti. Upam, da vama rata in bo vse ok. Pri nas pa ta vikend nismo bili nič aktivni (sicer naj bi bila O že mimo), ker sem zbolela. Ali vzamete samo Lekadol, če vas kaj boli, zdaj ko delate na ? Mene je kar strah, da če bi se ta mesec prijelo, da bi bilo kaj narobe zarad bolezni, pa čeprav sem jemala le lekadol, ker drugače nisem mogla zaspat. Glede znakov nosečnosti je verjetno še prehitro, ker je bila O prejšnji teden, samo pri meni se nič ne pojavlja (nobenih napetih prsi, špikanja ipd.), tako da mam občutek, da nam spet ne bo ratalo. Lepo se imejte, pa upam, da se javi kaka nova .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 9:05:48
|
|
|
|
cebelica81
|
dspela upam, da tudi mi naslednji teden zagledamo . Vidim, da veliko pišete o , sploh med O. Js sem se ful sekirala, ker v tem času nisva vsak dan, ampak nekje vsak drug dan (občasno tretji), pa vidim da očitno pretiravam. Drugače 1-2 na teden, včasih tudi bolj redko, pa se mi to ne zdi neki zaskrbljujoče. Pač imamo v življenju toliko skrbi in obveznosti, da ponavadi zvečer padeš v posteljo in zaspiš. Poleg tega je tukaj še majhen otrok, ki zahteva svojo pozornost in čas - pogosto tudi takrat, ko se podajaš v akcijo. Če se drugače dobro razumeš s partnerjem in se ujameta se mi zdi da niti ni tako pomemben - vsaj kvantiteta. Bolj je pomembna kvaliteta .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 9:55:26
|
|
|
|
oreh
|
bravo zame, sem rekla, da bom ta teden vsak dan šla se mal razmigat na sonček, preden sedem za računalnik in mi je ratalo. dobrodošle vse nove, upam da se bo trend novink nadaljeval in da bomo z vami kmalu odšle tudi vseee starine. kar se tiče SO tudi mislim, da je boljša kvaliteta. je pa zlo obremunjujoče tole v času O, k loviš minute. midva se čez teden vidiva pol ure na dan in sva res k v proizvodnji, sploh pa še ob uporabi pre-seed gela je pa romantika na višku. sonček, tole je pa res čudn, ker bi te morala sprejet vsaj 1x, mene reš je in ko je videl, da reagiram, je rekel, da ni potrebe po nadaljnih UZ v času klomifena. je pa res, da dosti punc piše, da G noče naredit UZ. kaj pa če si zmisliš, da 14. dan krvaviš, maš hude krče, si napihnjena in greš na urgenco (pač da sumiš hiperstimulacijo), tam pa mogoče naredijo UZ. Vem, da ravno, ko sem imela splav, je ena notr šla in potem je rekla, da so ji naredili UZ in odkrili cisto.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 10:23:31
|
|
|
|
sonček85
|
oreh:sem se naročila na samoplčaniško v februarju po klomifenu ,ker ta mese nima prostora G-sam ne moja. Lej jaz čez mojo G ne morem rečt nič slabega ,ker je res super ,sam pač nimap relgedov in mene zanima ,če reagiram ali ne .Bomo videli.Se bom prepustila presentit ,pač bo kar bo . vidva pa le pridno slončkajta z gelom in drugi mesec bo plusek
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 10:40:57
|
|
|
|
oreh
|
kakorkoli že, upam, da ugotoviš, da reagiraš na K že s pomočjo testa in UZ sploh ne bo potreben v ta namen
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 11:05:12
|
|
|
|
skrivnost
|
lizz- objemček, pogumno naprej v nove boje. Držim pesti! oreh - , ja upam, da nama bo uspelo. Si tako želiva, da sem čist v teh roza črticah. pa še navijačica sem in močno navijam tudi za vse vas!!! Sicer za zelo nerodna situacija... ja tile poštarji znajo biti svojga dnarja vredni. SILVA - pestke!!! darchy82 - dobrodošla!! pestke! maranz - pestke, upam da je nebo! Sicer pri nas nič novega. Imam pa v četrtek G in nestrpno pričakujem, da ugledava +. Javim...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 13:32:38
|
|
|
|
HeLenčica
|
Oj pupe! SILVA..kaj zdaj? Je prišla al ne? SI delala kaki test? Maranz, pa ti? Držim pesti za ! Kje je pa kaj srce77, pa Mamabear? Kako ste kaj ostale? Lizz, bo pa februarja zamudila! Anonimna , srečno!
< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 16.1.2012 13:43:25 >
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 13:45:27
|
|
|
|
HeLenčica
|
05.1. Anonimna GregUr (2. krog) 06.1. S*(4. krog) mmojka (3. krog) princess13 (2. krog) 07.1. Lunica85 HeLenčica 8.1. Monsy dspela 9.1. Žabica86 (2. krog) Aksi (1. krog) Romare 10.1. srce77 Mamabear Anonimna (1.krog) 11.1. Roxy (5.krog) Mažiga 12.1. Anonimna Katte (20. krog) 13.1. marantz mladika SILVA Zewa lizz (1. krog) 14.1. šaci 15.1. Niri (1.krog po SS) ninej 17.1. Tarinca 18.1. Maisha 19.1. Sa.je (3.krog po SS) Nitkica11 21.1. PinaColada 22.1. štručka2503 25.1. zvezdica5 darchy82 (1. krog) 27.1. Klopek Kim80 (6. krog) Anonimna 28.1. skrivnost chungalunga 29.1. oreh 30.1. Acjom1 31.1. rozi55 kliki SKUPAJ NAS JE : 52 NOSEČK :8 PROCENTNO : 15,38 % NAVIJAČICE LittleSun, rozi55, HeLenčica, srce77, klopek, Katte, Srečki , Lunica85 , iwa , S*, *viva*, alysa, *bobika* , curly, majcy_m, crtek , coco22 , Kratka , tarinca haram, kliki, monsy, skrivnost, Mojarožica Pajama , princess13, mojamura
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 15:55:41
|
|
|
|
marantz
|
HeLenčica, moje M še vedno ni. Testa še nisem delala, ga bom med vikendom, ampak mislim da je to to. Menstruacija mi še nikoli ni zamujala za 2 dni in več, poleg tega me ščemi v prsih.....še 4 dni ji dam da me preseneti, drugače pa upam da se v soboto izriše en VELIK plus
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 18:11:21
|
|
|
|
marmot
|
Zdravo vsem skupaj! Pa sem se pridružila tudi jaz. Sicer že encajt brskam sam po takšnih straneh in forumih, a sem do zdej le brala...in doskrat postala kr žalostna, ko se vidla da se nekatere trudite že tako dolgo, občudujem vaš optimizem in držim pesti tudi za vas;) Sama sem še čist 'frišna' v tem in komaj v 2.krogu. Sicer mi M zamuja že pet dni, ampak vzrok je lahka tud stres, kr prenavljamo stanovanje. Kupla sem si test, zdej pa zbiram tudi za to pogum..ampak bo treba kr si grem že na živce, da z strahom gledam v hlačke in upam da ne bo rdečega madeža...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?