HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica IZVIRNO SPOROČILO: Katte No, pa se začenja. Točno kot urica. Nič novega. Ne vem, kako sploh lahko pričakujem kaj drugega kot ... Sem prevelik optimist po 20 krogih, ne? Skoraj spregledala tvoj post! Najprej en velik objem! Nisi prevelik optimist, ker če so te na laparo "poštimali" imaš seveda veliko možnosti za . Pozabila sem, tvoj ima v redu spermiogram? Če ima, potem je verjetno samo vprašanje časa, sama pa veš da je vsak ciklus samo 25% možnosti....drugače pa verjemi, da če te kdo razume te jaz! Tudi jaz vsakič pred M mislim "kaj pa če me tokrat preseneti...", ko pa priteče pa se tolčem po glavi, ker je itak neverjetno, da bi zanosila. A vidva sta že v obravnavi v neplodnostni? Ker če nista bi jaz na tvojem mestu malo zagnjavila, saj vaju nič ne stane. Ehhhh Katty,kaj naj rečem...razen to da te razumem...če bi mogla bi bla ob tebi in te objela,a ker te ne morem ti pošiljam en kup virtualnih,čeprav vem da ne morjo nadomestit pravih .Drgače pa jst tut z meseca v mesec ne pričakujem drugega kot ,ker se mi zdi da bi zagledala misija nemogoče. Helenčica jst sem bla po laparo fulllllll velik optimist,pa me je G na realna tla postavla maja na kontroli,da če do zdaj nisem zanosila verjetno tut ne bom in res nisem. 28.1. bo točno eno leto kar so me "poservisirali" pa ni še nič. Sam jst še nam obupala,nop,jst vem da bo enkrat ratal.kdaj ne vem,vem pa da bo. Mislim, zakaj ti je pa rekla to? Meni se to ne zdi normalno, halo?! Jaz vseeno verjamem, da boš zanosila, samo pač malo bolj dolgo traja, tak kot pri meni in nekaterih borkah Kliki, jaz sem imela take M, da prvi dan nisem bila včasih sposobna sploh iz postelje vstat. Zdaj pa če ne bi teklo, pa ok, malo me križ boli, sploh ne bi vedla da imam M. Ne vem čemu naj to pripišem, sem pa jemala maco (s katero sem prenehala, ker me noro boli želodec zaradi nje) in pijem krvomočnico. Najbrž je "kriva" krvomočnica. Lizz, dobrodošla! Sa.je, tak naredite, resetirajte kroge, jaz sem jih že in sem zdaj v 2. krogu ha ha ha (drugače pa v 15. al 16., sej se mi ne da več štet). Ninej