|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
11.1.2012 23:05:10   
ninej
Pozdravljene bejbe,mene je ta grdoba danes obiskalauser posted image ,tko da se selim v februar...mi je vse pomešala....ravno drug teden imam pregled pred HSG in se mi bo zaradi user posted image vse zamaknilo...ker sem pač mislila da je ne bom dobila,ker mam neredne,zdej pa že 2 mesca zapored,sej to je v bistvu OK,če nebi mogla rezultata HSG prnest 15 februarja na lkiniko v LJ.,do tistga cajta pa ne bo šlo vse skoz....joj,joj vse mi gre narobe......teli pregledi že tko čakamo celo večnost potem pa pride kej vmes pa se takoj zategne za pol letauser posted image
Vsem,ki še čakate želim en velik +++,tiste ki vas je tetka pa že obiskala se slišimo v februarju,srečke nosečke pa vso srečouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lizz)
Neposredna povezava do sporočila: 901
12.1.2012 7:02:51   
Katte
Punce, hvala za objemčke in tolažbo. Danes sem že bolje.

Nazaj objemam tiste, ki vas je tudi obiskala user posted image . Ostale tukaj boste pa itak dočakale user posted image , a ne?

Dobrodošla, lizz. Navijam za user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 902
12.1.2012 8:40:13   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

No, pa se začenja. Točno kot urica. Nič novega. Ne vem, kako sploh lahko pričakujem kaj drugega kot user posted image ...
Sem prevelik optimist po 20 krogih, ne?

Skoraj spregledala tvoj post! Najprej en velik objem! Nisi prevelik optimist, ker če so te na laparo "poštimali" imaš seveda veliko možnosti za user posted image . Pozabila sem, tvoj ima v redu spermiogram? Če ima, potem je verjetno samo vprašanje časa, sama pa veš da je vsak ciklus samo 25% možnosti....drugače pa verjemi, da če te kdo razume te jaz! Tudi jaz vsakič pred M mislim "kaj pa če me tokrat preseneti...", ko pa priteče pa se tolčem po glavi, ker je itak neverjetno, da bi zanosila. A vidva sta že v obravnavi v neplodnostni? Ker če nista bi jaz na tvojem mestu malo zagnjavila, saj vaju nič ne stane. user posted image user posted image user posted image

Ehhhh Katty,kaj naj rečem...razen to da te razumem...če bi mogla bi bla ob tebi in te objela,a ker te ne morem ti pošiljam en kup virtualnih,čeprav vem da ne morjo nadomestit pravih  user posted image user posted image user posted image user posted image .Drgače pa jst tut z meseca v mesec ne pričakujem drugega kot user posted image ,ker se mi zdi da bi zagledala user posted image  misija nemogoče.
Helenčica  jst sem bla po laparo fulllllll velik optimist,pa me je G na realna tla postavla maja na kontroli,da če do zdaj nisem zanosila verjetno tut ne bom in res nisem. 28.1. bo točno eno leto kar so me "poservisirali" pa ni še nič. Sam jst še nam obupala,nop,jst vem da bo enkrat ratal.kdaj ne vem,vem pa da bo.

Mislim, zakaj ti je pa rekla to? Meni se to ne zdi normalno, halo?! Jaz vseeno verjamem, da boš zanosila, samo pač malo bolj dolgo traja, tak kot pri meni in nekaterih borkah user posted image

Kliki, jaz sem imela take M, da prvi dan nisem bila včasih sposobna sploh iz postelje vstat. Zdaj pa če ne bi teklo, pa ok, malo me križ boli, sploh ne bi vedla da imam M. Ne vem čemu naj to pripišem, sem pa jemala maco (s katero sem prenehala, ker me noro boli želodec zaradi nje) in pijem krvomočnico. Najbrž je "kriva" krvomočnica.

Lizz, dobrodošla!

Sa.je, tak naredite, resetirajte kroge, jaz sem jih že in sem zdaj v 2. krogu ha ha ha (drugače pa v 15. al 16., sej se mi ne da več štet).

Ninejuser posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 903
12.1.2012 8:49:26   
Katte
mladikica, ne obupaj. Jaz obljubim, da ne bom. Ful ful držim pesti, da letos sploh ne vidiš user posted image . Mislim nate.

Still hoping.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 904
12.1.2012 9:20:57   
oreh
oh, ja, stare borke, kako vas razumem. ko priteče skor obupaš, po ovulaciji se pa dostkrat počutim kot, da je šele 3 krog in da zdej pa bo res!
jaz pa počasi obupujem nad klomifenom in se spogledujem z možnostjo umetne. mladikica, če se prav spomnim, sta vidva na istem, le da raje poizkušata po naravni, a ne?
ampak, potem pomislim na punce, ki so v recimo 25 krogu zagledale +, pa pride optimizem.

majcy hvala za slikcouser posted image user posted image user posted image , zgledaš tako jezna kot, da še mravljice ne bi pohodila!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 905
12.1.2012 12:03:58   
curly
Malo, da se oglasim.
Skoz vas berem, ampak nimam vedno časa kaj pripisat!

Še vedno prevladuje MODRA!? user posted image

Vsem, ki ste dobile user posted image pošiljam user posted image in držim pesti, da bo naslednji krog prinesel user posted image .
Čestitke tudi novim nosečkam, ki so nam prinesle ROZIKO. Ampak punce, rozike je premalo, dajmo pluske nalulat, da se statistika popravi! user posted image
Držim pesti za vse, ki boste v naslednjih dneh delale test, da nalulate veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Vso srečo vsem, se tipkamo!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 906
12.1.2012 12:36:21   
Niri
Hej punce jaz ful mislim na vas in upam upam, da bomo skupaj na drugih temah. Držim pesti za vas...sem vedno ful žalostna ko vidim da stare borke še kar ostajate tukaj user posted image user posted image user posted image

Pa hvala vsem za čestitke...prav pretirano se ne veselimo, nazadnje sem ful hitro nazaj sem prišla tako da smo zaenkrat zadržano veseli...

(odgovor članu lizz)
Neposredna povezava do sporočila: 907
12.1.2012 12:47:09   
Sa.je
No, pa smo spet tam....en teden pred dnevom D in misli neprestano bežijo k user posted image
res se moram trudit, da ne premišljujem o tem, ampak si ne morem pomagati.
Danes sem se tudi malo pogovarjala z prijateljico, ki ima že dva user posted image in sem ugotovila, koliko sem že "naštudirala" o celotni stvari - zanositvi, v tem času in ugotovila sem, da čisto preveč vem in, da bi bilo bolje, da nebi vedela nič... Potem bi bilo vse skupaj veliko bolj spontano in najbrž psiha ne bi delala toliko preglavic. Ona namreč po dveh user posted image pojma nima o plodnih dnevih in o ovulaciji in raznih fazah pa maci in krvomočnici in ....
pa je dvakrat zanosila. Ehhh user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 908
12.1.2012 12:47:32   
ROXY_
Punce, hvala za vašo spodbudo user posted image user posted image user posted image , super steeee.
Jaz sem bla včeraj tako down, da vam ne morm povedat user posted image user posted image user posted image , čist adijo, sitna, razdražljiva, ne vem še kakšna vse..Vsak mesec enaka pesem ko priteče, sem od razočaranja neznosna za okolico  pa tudi sama zase...Par dni tako, potem pa me mine in gremo v nove boje ...
Vsem, ki še čakate  želim, da ugledate  user posted image user posted image , vsem novim user posted image čestitke...ostalim pa user posted image user posted image user posted image , veselo na delo punce user posted image user posted image ..Sem se odločila, da nam bo februarja uspelo  in bomo imeli še enega oktoberčka doma user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 909
12.1.2012 13:43:42   
HeLenčica
user posted image  

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
Izabelina user posted image
Ana88user posted image

1.1.       
anckica (1. krog)user posted image

2.1.
   Pajama (4. krog po IMN)user posted image

3.1.
Epica user posted image

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
user posted image
RoseBay  user posted image

05.1.

Anonimnauser posted image user posted image
GregUr (2. krog)user posted image

06.1.
S*(4. krog)user posted image
mmojka (3. krog)user posted image
princess13 (2. krog) user posted image user posted image

07.1.
Lunica85user posted image user posted image
HeLenčicauser posted image

8.1.
Monsy
 dspelauser posted image  

9.1.

Žabica86 (2. krog) user posted image
Aksi (1. krog)user posted image
Romare user posted image

10.1.
srce77
Mamabear
Anonimna user posted image (1.krog)user posted image

11.1.
Roxy (5.krog) user posted image
Mažiga user posted image

12.1.
Anonimnauser posted image user posted image
Katte (20. krog) user posted image

13.1.
marantz
mladika
SILVA
Zewa
lizz (1. krog)

14.1.
šaci

15.1.
Niri (1.krog po SS)user posted image
ninej user posted image

17.1.
Tarinca

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)
Nitkica11

21.1.
PinaColada

22.1.
štručka2503

25.1.
zvezdica5

27.1.

Klopek
Kim80 (6. krog)

28.1.
skrivnost
chungalunga

29.1.
oreh

30.1.
Acjom1

31.1.
rozi55
kliki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 50
NOSEČK user posted image :8

PROCENTNO : 16 %user posted image

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun, rozi55, HeLenčica, srce77,
klopek, Katte, Srečkiuser posted image , Lunica85user posted image , iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m, crtekuser posted image , coco22user posted image , Kratkauser posted image , tarinca
haram, kliki, monsy, skrivnost, Mojarožicauser posted image
Pajamauser posted image , princess13, mojamura

Neposredna povezava do sporočila: 910
12.1.2012 15:42:05   
mladika
Evo moje "prijateljice",točna kt urca...grrr,aaaaaaaa,khhhhhhh,najraj bi kričala pa vse nekam poslala...dans pa priznam da me je prizadel,ker sva decembra res vsak dan med plodnimi dnevi,pa nič...Pismo kaj bi še mogla narest da bi ratal...........user posted image user posted image user posted image Na unmu seznamu ko nam ga je orehek prpopala od une punce,bi lahk sigurno že več kot pol stvari obkljukala pa nič.Ene pa enkrat sexsajo pa so že noseče,to res ni fer!!!!!!!!!!!
Helenčica zakaj mi je to rekla ne vem,pomojm je misnla,da če je bla endometrioza vzrok,bi moglo kmal po operaciji ratat,pa ni.No nazadnje sem dala še kri za hormone in če je tut to bp (ne vem še rezultata,bom zvedla 25.1. ko grem k njej),pol je telesno z nama use ok in najboljš da začnemo mojo psiho "zdravit"!!
Oreh ja nama je tut že umetno oploditev ponudla,sam.....kaj pa vem se mi zdi da še nisem nekak "zrela" za idejo, da mojga otročka v laboratoriju "nardijo"...Se bom pa probala z njo posvetovat,če bi probali najprej z inseminacijo. Mogoč pa od naravnih stvari še nisem use sprobala...S tem krogom štartam z glineno terapijo in pa pitjem tinkture bele omela (sem v knjižnici našla knjigo od Marije Treben-zeliščarke z naslovom Ženske težave in našla not,da se neplodnost zdravi s tinkturo bele omele,tko da grem jutr ponjo,nisem še priobala).

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 911
12.1.2012 16:33:36   
Zewa
No, eko, sem taka kot Sa.je.. samo to razmišljam, da bi šla test nardit... Ker me nič ne špika v trebuhu kot ponavadi ko dobim user posted image , pa od danes me "čudežno" neki v prsih peče pa srbi...user posted image Pismo ja, upam da zdržim danes toleuser posted image

Ostalim, ki jih je obiskala pa user posted image user posted image Mormo bit optimisti pravjouser posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 912
12.1.2012 16:58:39   
lizz
pozdravljene!
za vse tiste ki vas je obiskala tečka user posted image user posted image user posted image user posted image
pri meni še ni posebnih znakov razen malo špikanja v jajčnikih..
jaz sem mnenja da se ženske preveč obremenjujemo z vsem tem in nadziramo kdaj je kaj in je zato pol tudi težje zanositi.. pa tudi preveč vsega preberemo ker je dostop mogočen. včasih bi se morale odklopiti pa pomoje raje nič preveč spremljat in brat..

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 913
12.1.2012 17:43:01   
Kim80
lizz - ja, bi se bilo dobro odklopiti, če bi obstajalo eno stikalo, ki bi ga pritisnil in bi bil odklopljenuser posted image  Sam, a veš, ko si nekaj močno želiš, pa ne rata več mesecev zapored, je težko ne misliti na to. Lahko si rečemo, ta mesec pa ne bom mislila na to, ampak če ti to uspe, si faca - meni nikakor ne, čeprav se skušam čim bolj zaposliti z drugimi zadevami. Je pa verjetno res, da bolj ko razmišljamo o tem, dlje traja. Kaj pa vem. Ti pa si kmalu na vrsti za user posted image  ta mesec kajne?user posted image  Želim ti obilo sreče.
Enako pa tudi vsem ostalim. No, katera bo naslednja srečka user posted image ? user posted image

(odgovor članu lizz)
Neposredna povezava do sporočila: 914
12.1.2012 18:15:25   
lizz
ja res bi bilo fajn če bi bilo nekakšno stikalo za izklopitev user posted image ja pa tudi če pogledamo nekaj let nazaj ko še ni bilo teh forumov in vsega se mi zdi da se ženske niso tako obremenjevale kdaj majo ovulacijo pa to.. tak kot je ena že prej napisala pa so tudi zanosile. ja jaz bi morala dobit tečko jutri ali v soboto.. upam da je nebo user posted image jaz danes nisem imela ravno časa na vse skup mislit sem mela gužvo v službi pa še tak prehlad me daje ah groza... dajmo dekleta malo navijanja user posted image user posted image

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 915
12.1.2012 19:40:57   
oreh

jaz čist resno razmišljam ali jutri zjutraj, k sem jutri glih frej ruknem po 2 jegra in nadaljujem do dneva D (tako je ratalo pri Niri) ali pa dragega ta vikend ko bo O presenetim s fino preluknjanim kondomom (tako je ratalo pri frendici od majči) in s tem še v najino spolno življenje vnesem malo drugačnosti.

ker res, ne vem kira je že to napisala, če seksaš ful težko zanosiš. prav moreš eno finto pogruntat kako zanosit.user posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 916
12.1.2012 20:14:52   
Sa.je
Če katera najde kak "recept" kako se izklopit in ne mislit na to, se toplo priporočam. Jaz bi tudi kak gumb, na katerem piše off in potem nič več ne razmišljaš. Vedno vsi pametni delijo nasvete kako se je treba sprostit in ne mislit, pa bo...saj sliši se fino, samo v prakso spravit je pa melo bolj zaj***
Sem pa tudi že ugotovila, da bolj ko se trudim ne mislit, bolj potem mislimuser posted image user posted image
No ko sva se z dragim začela pogovarjati od poroke in družine, mi je bilo samoumevno, da bo to takoj ratalo, da ne bomo nič čakali...da se slabe stvari dogajajo samo drugim.
Nekaj me zanima punce, pri nama je sicer res "šele" 4. krog po SS, takrat pa je tudi ratalo v 4. krogu...če še kak mesec ali dva nič ne bo...ali te vzame G na pregled eno leto od poskušanja ali eno leto od SS naprej??

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 917
12.1.2012 20:17:58   
LittleSun
oreh tako sem se nasmejalauser posted image user posted image user posted image

sa.je ne vem, toda mislim, da eno leto od poskušanja.

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 918
12.1.2012 20:19:03   
haram
IZVIRNO SPOROČILO: Sa.je

Če katera najde kak "recept" kako se izklopit in ne mislit na to, se toplo priporočam. Jaz bi tudi kak gumb, na katerem piše off in potem nič več ne razmišljaš. Vedno vsi pametni delijo nasvete kako se je treba sprostit in ne mislit, pa bo...saj sliši se fino, samo v prakso spravit je pa melo bolj zaj***
Sem pa tudi že ugotovila, da bolj ko se trudim ne mislit, bolj potem mislimuser posted image user posted image
No ko sva se z dragim začela pogovarjati od poroke in družine, mi je bilo samoumevno, da bo to takoj ratalo, da ne bomo nič čakali...da se slabe stvari dogajajo samo drugim.
Nekaj me zanima punce, pri nama je sicer res "šele" 4. krog po SS, takrat pa je tudi ratalo v 4. krogu...če še kak mesec ali dva nič ne bo...ali te vzame G na pregled eno leto od poskušanja ali eno leto od SS naprej??

men je rekla G da te vzamejo eno leto od poskušanja. najboljš pa bo da jo pokličeš in vprašaš.

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 919
12.1.2012 21:38:40   
skrivnost
čer princeske. Sem prišla malo pokukat kako je z našo roza barvo. vidim, da se modra preveč kaže .. user posted image .. ninej, objemček ti pošiljam. Bodi močna in pogumno naprej. Eto pri nas je pa takole.. mislim, da smo po ovulaciji.. tako da močno upam, da smo bili uspešniuser posted image  . Pridni smo bili zelo user posted image . Prihodnji teden imam G zato upam, da že takrat izvema za plusek ;) vas obvesščam ...sicer pa navijam za vse tiste, ki je ne čakate in tiste, ki vas je nesramnica obiskala. user posted image user posted image user posted image user posted image
aja pa v zvezi s tistim OFF gumbom.. ja tut jest se priporočam zanjga. Je res tko .. bolj ko hočeš pozabit na to, bolj razmišlaš o tem. Enostavno ne gre drugače... pa kako naj bo sploh drugače. Če si nekaj močno želiš  o tem močno razmišljaš in narediš vse, da to dosežeš.. pa naj bo še tako trnova pot do uspeha. A ni res? Ni lepšega si želeti, kot želja po tem, da te nekdo nekoč pokliče MAMI!

čakamo naslednjo roziko... katera bo?

(odgovor članu haram)
Neposredna povezava do sporočila: 920
12.1.2012 21:42:50   
skrivnost
sa.je - ja tudi jaz mislim, da je "praksa" eno leto od poizkušanja. Povprašaj ginekologinjo... naju je moja dala na spermiogram že po treh mesecih, po štirih mesecih pa mene naročila na pregled... ne vem mogoče tudi zaradi najine starosti... aja pa mislim, da tudi zato, ker so bili moji hormonski testi bolj slabi. Bomo videli prihodnji teden.

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 921
13.1.2012 7:07:50   
Katte
mladikica - na žalost ti vračam objemčke, čeprav so samo virtualni, ampak so iz srca. Vem, kako se počutiš.
Ne obupaj, ok? Stara borka si, utrjena in navajena vsega hudega. Šla boš naprej, korak za korakom si bliže cilju.

Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 922
13.1.2012 8:09:26   
HeLenčica
marantz, SILVA, Zewa, lizz, danes je dan D! Katera bo user posted image ? Zewa, ti si mi sumljiva!

mladika, naj bo že čimprej user posted image ! user posted image user posted image user posted image

lizz, Kim80...odmislit je nemogoče in nobena mi ne bo rekla da je tako! Vedno imaš nekje zadaj v glavi to željo, pa četudi se kdaj zamotiš in ne študiraš tolko na to. Jaz sem že taka zadnje mesce, ampak nekaj dni pred user posted image pa je kriza!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 923
13.1.2012 8:12:52   
Zewa
No, pa je petek 13. user posted image Bomo videli, če bo srečen za nas - zame dvomim, ker imam skoz občutek da se bo vlilo. Čeprav kanček upanja obstaja...user posted image

Kaj pa ostale, ki danes pričakujete? Kako se obnašajo naše neprijatelijce?user posted image

Jaz če jo danes do popoldne ne bo, bom verjetno zvečer test delala.. držte pesti...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 924
13.1.2012 8:25:00   
Niri
Ma saj vem vsi pravjo, da se moraš sprostit...no jaz se nisem...sem se kao hotla neki prepričvat, da sm sproščena sam v resnic sm skoz gledala na dtume, pa ovulacija pa tud sva bla bolj aktivna lih zato, ker sva delala otročka, če ga ne bi se mi ne bi dal tokratuser posted image ...tko da ni nujno, da se sprostiš. In tko k je ena rekla - nej se pokaže tist k to zna pa napiše recept, jaz tega nisem znala!

Je pa res, da sem ga decembra ful prežurala, ker sem itak bla prepričana, da v prvo (po ss, sicer je bil to najin kaj pa vem ene 15-i krog) pa itak ne bo ratalo. oreh pazi da ne boš zraven pridelala še alkoholizma user posted image

Itak vsi mislimo, da je to, da narediš otročka čisto samoumevno in takoj, noben se ne zaveda na kakšne vse težave lahko naletiš...

Držim pesti za vas in mislim na vas!!!

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?