Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 18:21:15
|
|
|
|
Kliki
|
marmot dobrodošla in hitro test naredi in sporoči rezultat.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 18:25:20
|
|
|
|
skrivnost
|
Čer bejbike! maranz-držim pestke in navijam, da je to to! res ti želim ! marmot - dobrodošla. pestke tudi za tebe, da je vzrok v in ne v stresu in prenovi stanovanja. Sicer ti želim, da čimprej zapustiš tole temo in se vključiš v kakšno zabavnejšo.. sj veš!! kje ste kaj druge? ste kr mal nehale čeblat... no, če vam oprostim, sicer ne !! Pri nas so vedno bolj očitni znaki, ki nakazujejo, da bo ravno kar prišla . pa tako pridno smo bili... pa vendar, dokler je ni, je še vedno upanje ! pozdravčki in držim pestke za vse tiste, ki še ta mesec ne pričakujete te grdobice !!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 19:05:55
|
|
|
|
Kliki
|
evo sam vas malo prišla pogledat. Skrivnost so bile tukaj tudi punce ki so imele čisto enake znake kot za M pa so na koncu zagledale . Pa srečno.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 19:10:21
|
|
|
|
skrivnost
|
Kliki hvala. Si mi prav polepšala večer . Veš še malo "spoznavam te nosečniške znake", tečeva 3. krog ;) Pa še kaj nas pridi pogledat
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 19:18:42
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: skrivnost Kliki hvala. Si mi prav polepšala večer . Veš še malo "spoznavam te nosečniške znake", tečeva 3. krog ;) Pa še kaj nas pridi pogledat Sej bo berem vas kar redno komentiram pa bol malo. Ni časa pa še na delamo tko da mora biti . Sam se kljub temu vrjetno selim v marec ker se je moj rahlo poškodoval in ne more. Bomo pa malo počili.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 20:05:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Marmot, ti nas delaš firbčne Javi rezultat, stiskam pesti, da bo . Ko govorimo o : midva skoraj redno 3x na teden, imava pa veliko boljše spolno življenje po tem, ko sva postala starša (pa se mi je zdelo, da imava že prej dobrega). Ne vem zakaj, se mi zdi, da sva bolj povezana. In kljub noremu tempu življenja in , ki nama včasih požre vse živce in energijo, zelo velikokrat, no, razen zdaj, ko sva začela govoriti o drugem in so naju povozile vse možne bolezni Skrivnost: tudi pri meni je bilo tako, pa je bil potem +. Držim pesti! Kliki, če ne bo zdaj, bo pa v marcu sigurno! oreh: bravo za miganje! kim80: mogoče bo pa vseeno, ne obupaj prekmalu! cebelica 81:držim pesti za naslednji teden! marantz: držim pesti za soboto! Upam, da nisem katere izpustila. Lep večer! Anonimna
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 20:10:57
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kliki, če ne bo zdaj, bo pa v marcu sigurno! Anonimka hvala za lepe želje. Upam da vama tudi rata čim prej.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 20:37:10
|
|
|
|
Kim80
|
Anonimna - res pozorno od tebe, da se dotakneš vsakega posta. Sem videla na seznamu, da M ne pričakuješ na isti dan kot jaz. Kako ti kaj kaže? Kakšni znaki že prisotni? Skrivnost - jaz sem v prvi nosečnosti imela enake znake kot pred M, tako da sem si celo šla vložke kupit za vsak slučaj No, ampak potem je k sreči ni bilo. Držim pesti za vse, ki boste v kratkem delale test.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 20:51:41
|
|
|
|
Anonimen
|
.
< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 16.1.2012 20:52:07 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 20:59:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Kliki: hvala kim80: koliko pa je star tvoj , če nisem preveč radovedna Jaz znakov nimam nobenih, sicer pa res dvomim, da je kaj, ker nisva bila pridna ta mesec, ker so naju povozile bolezni. Tako se tudi psihiram, da sploh ni najbolj pametno, da sva nezaščiteno, ker sem vase zbasala toliko tablet Ampak, zdaj je kar je. Zdaj pa šibam imam še goro dela Se javim kaj jutri, lepo spite!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 21:02:18
|
|
|
|
Anonimen
|
A če si anonimen ne moreš popravljat svojih postov? Podpisat sem se pozabila - zgornji post Anonimna
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 16.1.2012 21:59:14
|
|
|
|
Mamabear
|
Spet je nadležna na obisku... Več sreče ostalim! Čestitam !
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 17.1.2012 8:30:21
|
|
|
|
HeLenčica
|
Mamabear marantz, dobra si da zdržiš tako dolgo! Še jaz sem nestrpna, javi dobro novičko čimprej in malce popravi statistiko! Marmot, dobrodošla in reeeees upam, da je !
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 17.1.2012 8:46:15
|
|
|
|
Sa.je
|
Jutro! Danes ponoči sem obupno slabo spala, bilo mi je grozno slabo...nekaj mi ni dalo miru in sem naredila zjutraj test. Bil je - Selim se v februar... več sreče ostalim, držim pesti, da nalulate
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 17.1.2012 10:39:36
|
|
|
|
SILVA
|
Helenčica moje še vedno ni, test sem delala v nedeljo in je bil negativen, tako, da sploh ne vem kje sem
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 17.1.2012 11:53:27
|
|
|
|
šaci
|
jaz se se kr ne selim v februar..ker M se kr ni na vidiku, ceprau bi morala prit ze 14.1...testek 14.1 je bil pa negativen :(
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 17.1.2012 13:36:48
|
|
|
|
Kim80
|
marantz - čakamo novice Upam, da se poveča število na seznamu. Anonimna - moja tamala je stara 4 leta. Koliko pa je star tvoj otrok? Tud midva sva bila ta mesec oba nekaj bolna. Mogoče pa nam ravno zdaj uspe Vsem, ki se selite v februar, pa želim v mesecu ljubezni.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 17.1.2012 14:37:49
|
|
|
|
cebelica81
|
cebelica 81:držim pesti za naslednji teden!user posted image Anonimna , res si pozorna, ko se spomniš na vsakega posebej. Hvala za pesti. Tudi jaz jih držim zate, dva dni za mano. marmot, ti ravno obratno od mene, čakaš in čakaš in čakaš. jaz test vedno naredim prehitro in potem še enega in še enega - tako je bilo vsaj pri prvi , zdaj je po prvem vedno prišla, preden sem uspela narediti še kakšnega. držim pesti. pogumno. Mamabear, Sa.je, šaci , držim pesti da bodo v naslednjem mesecu odločni . silva, mogoče te pa presenetijo še za mesec . Jaz sem te dni kar malo pozabila na naslednji teden - sem ful v gužvi in mi kar paše. Upam, da čim prej mine, da vidim pri čem smo. Upam, na čim več dobrih novic do konca meseca.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 17.1.2012 16:01:40
|
|
|
|
marantz
|
Marmot dobrodošla! si že opravila s testkom? Poročaj! MamaBear, upam da bo februar tvoj mesec. Sa.je, šaci zakaj se kar selita?? Dokler ne dobiš obstaja upanje. Ponovita testek čez nekaj dni. SILVA, a drugače maš redne menstracije? Mogoče si prezgodaj naredila test? Čebelica81, naslednji teden držimo pesti, medtem pa bodita pridna :) Pri nas še vedno nič novega. Menstruacija zamuja že 4 dni, znakov pa tudi nobenih.
< Sporočilo je popravil marantz -- 17.1.2012 16:04:09 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 17.1.2012 20:30:48
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen A če si anonimen ne moreš popravljat svojih postov? Podpisat sem se pozabila - zgornji post Anonimna še prej si se pa pozablaa dat kot A ,in vemo kdo si ;) bo pa ta mesec mogoče res ,kaj ,sam da bo ok
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 17.1.2012 20:32:57
|
|
|
|
šaci
|
marantz sej sem pa jaz napisala da se NE selim v februar, ker je se kr ni in ni...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 17.1.2012 21:09:27
|
|
|
|
tarinca
|
no danes naj bi prišla nepovabljena , zaenkrat je še ni vendar že čutim rahlo špikanje. Mislim, da se bomo kar v februar preselili. Čestitke vsem novim , ostalim soborkam pa .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 17.1.2012 21:38:34
|
|
|
|
Anonimen
|
mamabear: Želim ti roza februar!! Sa.je: zakaj se že seliš v februar?? Počakaj, mogoče je bila ovulacija in vgnezditev kasneje. Dokler ni je upanje! SILVA: držim pesti, da ne pride in nalulaš ! šaci: tudi zate stiskam pestke! kim80: navado imam komentirati vse, se pa že dooolgo nisem oglasila na RR - ena slaba izkušnja, pa me je zdaj premamilo, da bi počvekala z novimi puncami Moj mali bo maja star 2 leti cebelica81: naj bo ena izmed najboljših novičk ta mesec ! marantz: kako zdržiš, da ne delaš testa? Jaz ne bi Držim pesti! sonček85: ker sem se pozabila podpisat sem šla na nazaj na urejanje, pa se ni dalo uredit posta, zato naknaden post. Mogoče bo kaj, ampak se ne počutim nič drugače tarinca: špikanje je lahko tudi pri nosečnosti Držim pesti! Jaz sem danes ful utrujena Kot, da bi mi primanjkovalo energije. Lep večer vsem!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 17.1.2012 21:39:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna - spet zgoraj. Pozabim.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 18.1.2012 8:00:20
|
|
|
|
Katte
|
Objemčke za tiste, ki ste dobile in za tiste, ki vas zafrkava . Upam, da bo čez par dni . Hočemo še v januarju!
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?