|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
16.1.2012 18:21:15   
Kliki
marmot dobrodošla in hitro test naredi in sporoči rezultat.

(odgovor članu marmot)
Neposredna povezava do sporočila: 976
16.1.2012 18:25:20   
skrivnost
Čer bejbike!

maranz-držim pestke in navijam, da je to to! res ti želim user posted image !
marmot - dobrodošla. pestke tudi za tebe, da je vzrok v user posted image  in ne v stresu in prenovi stanovanja. Sicer ti želim, da čimprej zapustiš tole temo in se vključiš v kakšno zabavnejšo.. sj veš!!

kje ste kaj druge? ste kr mal nehale čeblat... no, če user posted image vam oprostim, sicer ne user posted image user posted image !!

Pri nas so vedno bolj očitni znaki, ki nakazujejo, da bo user posted image  ravno kar prišla user posted image . pa tako pridno smo bili... pa vendar, dokler je ni, je še vedno upanjeuser posted image !

pozdravčki in držim pestke za vse tiste, ki še ta mesec ne pričakujete te grdobiceuser posted image !!

(odgovor članu marmot)
Neposredna povezava do sporočila: 977
16.1.2012 19:05:55   
Kliki
evo sam vas malo prišla pogledat.

Skrivnost so bile tukaj tudi punce ki so imele čisto enake znake kot za M pa so na koncu zagledale user posted image . Pa srečno.

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 978
16.1.2012 19:10:21   
skrivnost
Kliki hvala. Si mi prav polepšala večer user posted image . Veš še malo "spoznavam te nosečniške znake", tečeva 3. krog ;)

Pa še kaj nas pridi pogledat user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 979
16.1.2012 19:18:42   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: skrivnost

Kliki hvala. Si mi prav polepšala večer user posted image . Veš še malo "spoznavam te nosečniške znake", tečeva 3. krog ;)

Pa še kaj nas pridi pogledat user posted image

Sej bo berem vas kar redno komentiram pa bol malo.
Ni časa pa še na user posted image delamo tko da mora bitiuser posted image . Sam se kljub temu vrjetno selim v marec ker se je moj rahlo poškodoval in ne more.
Bomo pa malo počili.

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 980
16.1.2012 20:05:50   
Anonimen
Marmot, ti nas delaš firbčneuser posted image user posted image Javi rezultat, stiskam pesti, da bo user posted image .

Ko govorimo o user posted image : midva skoraj redno 3x na teden, imava pa veliko boljše spolno življenje po tem, ko sva postala starša (pa se mi je zdelo, da imava že prej dobrega). Ne vem zakaj, se mi zdi, da sva bolj povezana. In kljub noremu tempu življenja in user posted image , ki nama včasih požre vse živce in energijo, user posted image zelo velikokrat, no, razen zdaj, ko sva začela govoriti o drugem user posted image in so naju povozile vse možne bolezniuser posted image

Skrivnost: tudi pri meni je bilo tako, pa je bil potem +. Držim pesti!

Kliki, če ne bo zdaj, bo pa v marcu sigurno!

oreh: bravo za miganje!user posted image

kim80: mogoče bo pa vseeno, ne obupaj prekmalu!

cebelica 81:držim pesti za naslednji teden!user posted image

marantz: držim pesti za soboto!user posted image

Upam, da nisem katere izpustila.

Lep večer!

Anonimna user posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 981
16.1.2012 20:10:57   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kliki, če ne bo zdaj, bo pa v marcu sigurno!

Anonimka hvala za lepe želje.
Upam da vama tudi rata čim prej.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 982
16.1.2012 20:37:10   
Kim80
Anonimna user posted image  - res pozorno od tebe, da se dotakneš vsakega posta. Sem videla na seznamu, da M ne pričakuješ na isti dan kot jaz. Kako ti kaj kaže? Kakšni znaki že prisotni?
Skrivnost - jaz sem v prvi nosečnosti imela enake znake kot pred M, tako da sem si celo šla vložke kupit za vsak slučaj user posted image  No, ampak potem je k sreči ni bilo.
Držim pesti za vse, ki boste v kratkem delale test.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 983
16.1.2012 20:51:41   
Anonimen
.

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 16.1.2012 20:52:07 >

(odgovor članu Kim80)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
16.1.2012 20:59:50   
Anonimen
Kliki: hvalauser posted image

kim80: koliko pa je star tvoj user posted image , če nisem preveč radovednauser posted image Jaz znakov nimam nobenih, sicer pa res dvomim, da je kaj, ker nisva bila pridna ta mesec, ker so naju povozile bolezni. Tako se tudi psihiram, da sploh ni najbolj pametno, da sva user posted image nezaščiteno, ker sem vase zbasala toliko tabletuser posted image Ampak, zdaj je kar je.

Zdaj pa šibam imam še goro delauser posted image Se javim kaj jutri, lepo spite!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
16.1.2012 21:02:18   
Anonimen
A če si anonimen ne moreš popravljat svojih postov? Podpisat sem se pozabilauser posted image - zgornji postuser posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 986
16.1.2012 21:59:14   
Mamabear
Spet je nadležna user posted image na obisku... Več sreče ostalim! user posted image
Čestitam user posted image !user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marmot)
Neposredna povezava do sporočila: 987
17.1.2012 8:30:21   
HeLenčica
Mamabear user posted image user posted image user posted image

marantz, dobra si da zdržiš tako dolgo! Še jaz sem nestrpna, javi dobro novičko čimprej in malce popravi statistiko!

Marmot, dobrodošla in reeeees upam, da je user posted image !

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Mamabear)
Neposredna povezava do sporočila: 988
17.1.2012 8:46:15   
Sa.je
Jutro!

Danes ponoči sem obupno slabo spala, bilo mi je grozno slabo...nekaj mi ni dalo miru in sem naredila zjutraj test.
Bil je - user posted image

Selim se v februar... več sreče ostalim, držim pesti, da nalulate user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 989
17.1.2012 10:39:36   
SILVA
Helenčica mojeuser posted image  še vedno ni, test sem delala v nedeljo in je bil negativen, tako, da sploh ne vem kje semuser posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 990
17.1.2012 11:53:27   
šaci
jaz se se kr ne selim v februar..ker M se kr ni na vidiku, ceprau bi morala prit ze 14.1...testek 14.1 je bil pa negativen :(

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 991
17.1.2012 13:36:48   
Kim80
marantz - čakamo noviceuser posted image  Upam, da se poveča število user posted image na seznamu.
Anonimna user posted image  - moja tamala je stara 4 leta. Koliko pa je star tvoj otrok? Tud midva sva bila ta mesec oba nekaj bolna. Mogoče pa nam ravno zdaj uspeuser posted image
Vsem, ki se selite v februar, pa želim user posted image  v mesecu ljubezni.

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 992
17.1.2012 14:37:49   
cebelica81
cebelica 81:držim pesti za naslednji teden!user posted image

Anonimna user posted image , res si pozorna, ko se spomniš na vsakega posebej. Hvala za pesti. Tudi jaz jih držim zate, dva dni za mano.

marmot, ti ravno obratno od mene, čakaš in čakaš in čakaš. jaz test vedno naredim prehitro in potem še enega in še enega - tako je bilo vsaj pri prvi user posted image , zdaj je po prvem vedno user posted image prišla, preden sem uspela narediti še kakšnega. držim pesti. pogumno.

Mamabear, Sa.je, šaci user posted image user posted image user posted image , držim pesti da bodo v naslednjem mesecu odločni user posted image user posted image user posted image .

silva, mogoče te pa user posted image presenetijo še za mesec user posted image .

Jaz sem te dni kar malo pozabila na naslednji teden - sem ful v gužvi in mi kar paše. Upam, da čim prej mine, da vidim pri čem smo. Upam, na čim več dobrih novic do konca meseca.

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 993
17.1.2012 16:01:40   
marantz
Marmot dobrodošla! si že opravila s testkom? Poročaj!

MamaBear, upam da bo februar tvoj mesec.

Sa.je, šaci zakaj se kar selita?? Dokler ne dobiš user posted image obstaja upanje. Ponovita testek čez nekaj dni.

SILVA, a drugače maš redne menstracije? Mogoče si prezgodaj naredila test?

Čebelica81, naslednji teden držimo pesti, medtem pa bodita pridna :)

Pri nas še vedno nič novega. Menstruacija zamuja že 4 dni, znakov pa tudi nobenih.

< Sporočilo je popravil marantz -- 17.1.2012 16:04:09 >

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 994
17.1.2012 20:30:48   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A če si anonimen ne moreš popravljat svojih postov? Podpisat sem se pozabilauser posted image - zgornji postuser posted image

Anonimnauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image še prej si se pa pozablaa datuser posted image kot A ,in vemo kdo si ;)  bo pa ta mesec mogoče res ,kaj  ,sam da bo ok user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 995
17.1.2012 20:32:57   
šaci
marantz
sej sem pa jaz napisala da se NE selim v februar, ker user posted image je se kr ni in ni...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 996
17.1.2012 21:09:27   
tarinca
no danes naj bi prišla nepovabljena user posted image , zaenkrat je še ni vendar že čutim rahlo špikanje.
Mislim, da se bomo kar v februar preselili. user posted image

Čestitke vsem novim user posted image , ostalim soborkam pa  user posted image .

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 997
17.1.2012 21:38:34   
Anonimen
mamabear: user posted image user posted image Želim ti roza februar!!

Sa.je: zakaj se že seliš v februar?? Počakaj, mogoče je bila ovulacija in vgnezditev kasneje. Dokler ni user posted image je upanje!user posted image

SILVA: držim pesti, da user posted image ne pride in nalulaš user posted image !

šaci: tudi zate stiskam pestke!

kim80: navado imam komentirati vse, se pa že dooolgo nisem oglasila na RR - ena slaba izkušnja, pa me je zdaj premamilo, da bi počvekala z novimi puncamiuser posted image Moj mali bo maja star 2 letiuser posted image

cebelica81: naj bo ena izmed najboljših novičk ta mesec user posted image !

marantz: kako zdržiš, da ne delaš testa? Jaz ne biuser posted image Držim pesti!

sonček85: ker sem se pozabila podpisat sem šla na nazaj na urejanje, pa se ni dalo uredit posta, zato naknaden post. Mogoče bo kaj, ampak se ne počutim nič drugačeuser posted image

tarinca: špikanje je lahko tudi pri nosečnostiuser posted image Držim pesti!

Jaz sem danes ful utrujenauser posted image Kot, da bi mi primanjkovalo energije.

Lep večer vsem!

(odgovor članu tarinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 998
17.1.2012 21:39:49   
Anonimen
Anonimna user posted image - spet zgoraj. Pozabim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 999
18.1.2012 8:00:20   
Katte
Objemčke za tiste, ki ste dobile user posted image  in za tiste, ki vas user posted image  zafrkava user posted image . Upam, da bo čez par dni user posted image . Hočemo še user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  v januarju!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?