|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
13.1.2012 8:30:23   
oreh
Dobro jutro!
zelo, zelo močno držim pesti za vse, ki danes ali ta vikend lulate. Lepo bi bilo, da nadaljujete, kar so punce na začetku januarja začele. user posted image user posted image

Lizz upam, da slediš tistim, ki so se samo pofočkale, nalulale in odšle, pa se vračajo samo s pozdravi.

ko pa se enkrat trudiš in trudiš pa ne rata, vsi okoli tebe pa rojevajo, se ne moreš neobremenjevat. včasih pride trenutek ko vidiš kako malo kepico (sploh od kake mamice, ki ima in dobi vsako stvar v življenju takoj, ko si jo zaželi) in te začne od bolečine stiskat v prsih, si v telesnem krču in nekaj trenutkov ne moreš govorit (vsaj pri meni je tako) takrat pa res ne vem kako ostati sproščen in odmislit.S svojo  neučakanostjo pa ne zahtevamo čisto nič posebnega, samo eno malo pikico. kar je pa point vseh živih bitij.
Tako, da jaz se sploh ne trudim več neki neobremenjevat se, ker vem, da bi to potem šlo v podzavest in nato bi ven prišlo recimo v obliki depresije, čira... sprijazni se s svojo bolečino, marsikaj obrni na hec in čakaj ter upaj, pa tu in tam seksaj, predvsem pa živi življenje. če pa pač tisti teden pred testom životariš, pa pač životariš. Eni životarijo celo življenje- služba, gostilna, kavč, služba-gostilna, kavč...

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 926
13.1.2012 9:04:06   
oreh
Sa.je mene je vzela na pregled osebna gin. šele eno leto po SS. že prej sem s takim in drugačnim izgovorom iztržila pregled z UZ ni pa želela slišati o nadaljnih ukrepih. 1 leto po SS pa mi je naredila še en UZ in rekla, da je vse ok, da pa če se v 3 mesecih res ne prime, me bo dala naprej (ker so bili vmes dopusti). po 35. letu pa te vzame po pol leta po SS.

Rabite nasvet kako celi vasi povedat, da imate težave z zanositvijo? takole:
včeraj sem naročila tisti gel, ki bo prineseluser posted image pri dr. Gorkič. danes mi ga je poštar dostavil in mi izročil račun nič zapakiran, pač na listu, kjer z velikimi črkami piše vaginalni gel pri želeni zanositvi, 9 aplikatorjev za enkratno uporabo... pa to ne moreš verjet, pa naš poštar je taka gofla, da večje ni . danes sem res ruknla 1 jegra (niri ne se bat, je tako nagravžen, da ne bom nikoli več tega ponovilauser posted image ) in me je zdej sram po vasi iti k sosedi na kofe, da me kdo ne bi zavohal, zdej pa še tole.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 927
13.1.2012 9:13:33   
monsy
Evo moja user posted image se je po 5 dnevih zamude in dveh negativnih testih, pravkar ulila!!! No končno!! user posted image Pa naj gre čimprej mimo, da se user posted image user posted image user posted image ko nori u mescu ljubezni!!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 928
13.1.2012 10:12:33   
HeLenčica
Oreh, ne jemlji si k srcu....sigurno je v vasi katera, ki bo mogoče slišala čveko od poštarja in ji bo laže, ker ni sama...ampak vem kako se počutiš ker meni je še to žal, da sem povedala par prijateljicam da delamo user posted image (ker sem valda mislila da bom v nekaj mesecih user posted image ).

Monsy, bo pa oktoberček, ane? user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 929
13.1.2012 10:34:13   
Katte
monsy - user posted image user posted image user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 930
13.1.2012 10:43:11   
monsy
Ja upam da bo u februarju + !!! Pa še moj bo vesel k je oktoberček...tko da bosta oba škorpijončka!! user posted image

Po 3 letih bi bil že čas...

Katte In Helenčica hvala za user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 931
13.1.2012 10:45:24   
oreh
Monsy, v tretje gre rado, upam, da je tudi s klomifenom tako.user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoj optimizem.

stare borke se spomnite srečice17, sem ravno zasledila, da je že 3 tedne mamica. kako lepo.

helenčica prav imaš.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 932
13.1.2012 11:41:00   
lizz
pozdravljene!
pri nas še nič novega... razen prsi so se mi kar povečale al so bolj napete to pa je tudi ponavadi pred M.. bomo vidli kaj vikend prinese user posted image testeka še nebom delala bom kar malo počakala kaki dan. pa ostale kak vam kaj kaže? user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 933
13.1.2012 11:49:37   
Zewa
Jaz še dobro, da sem v službi cel dan, če ne bi že v kopalnici lulala :)

Nonstop hodim na WC, pa se še ni prkazala user posted image . V življenju mi še ni zamujala, upam da mi danes prvič - vendar z razlogom... user posted image Bomo videli, javim ko bo kaj novegauser posted image Ostale?

(odgovor članu lizz)
Neposredna povezava do sporočila: 934
13.1.2012 12:18:39   
mladika
Eh pupe moje tole z "odklaplanjem" tut meni ne gre,pa se pretirano ne sekiram...namreč odkar delama na bebiki sva tut že bla dvakrat na dopustu polet,tudi v času O in takrat res nisem misnla na bebiko,ko pa sva se mela tko fajn,pa useen ni ratal,tak da...ne trdim da za koga odklop ni biu uspešen,vem samo da zame ni biu.Samo spomnite se tistega seznama,k ga je orehek prpopala od une punce,ni da ni kaj nisem use tut sama probala pa ni rata...žal...enim pač ni namenjeno,al pa še ni pravi čas!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 935
13.1.2012 14:36:15   
Zewa
No, eko, moja user posted image se je prikazala... user posted image

Gremo pa novim zmagam naproti in bomo imeli oktobrčkauser posted image Upam..

Za ostale pa še držim pesti.. user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 936
13.1.2012 15:50:34   
princess13
Zewa user posted image user posted image user posted image
Nič obupat, pridi k nam v februar, kjer se borba nadaljuje user posted image

Kako pa kaj ostalim kaže? Lizz? user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 937
13.1.2012 16:22:24   
marantz
Evo, moje user posted image tud še ni...čeprav se najbrž počasi pripravlja. Take čudne občutke imam v trebuhu....šibka topa bolečina, potem spet nič, pa potem neko pretakanje.... skratka mislim da bo danes, morda najkasneje jutri prišla. Sem izgubila kolendarček, tako da ne vem kdaj točno je dan D. Mogoče je celo sobota.

Zewa, moja je tud točna kot urca. Sem jo imela pol leta na 28 dni, potem je bila enkrat na 27 dni, potem spet na 28 dni. Objemčke zate...Se bo pa v naslednjem mesecu en velik plus zasvetil. A to bo tvoja prva nosečnost?

Meni je pa ta mesec minil dokaj hitro, niti nisem razmišljala veliko o nosečnosti. HB sem v službi in nimam časa da bi na dolgo razpredala o tem. Priznam, da sigurno najmanj 10krat na dan pomislim na dojenčka, vendar je to  malo v primerjavi s prvo nosečnostjo, ko sem bila doma in hodila na WC vsakih 5 minut. Danes sem v službi le 2krat preverila situacijo. Poskušam se prepričati, da ni nič hudega, če nama ne bo v prvo uspelo, konec koncev ta mesece nisva bila najbolj pridna. Hja, tako razmišlam trenutno, ko bom zagledala rdeč madež bo razočaranje najbrž vseeno veliko.

Monsy, Ninej, Katte, ROXY, maldika in ostale. Upam da bo mesec februar vaš mesec! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 938
13.1.2012 17:44:54   
skrivnost
zewa, monsy in ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  navijam za  škropjončke ;)

pri nas tako čudni občutki... od ovulacije napete prsi pa tudi nek obučutek kot da bo ravno kar prišla.. hmm...upamo na najboljše!!

Prijeten petek in še lepši vikend! pa ne pozabite navijati in stiskati pestke za rozikouser posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 939
13.1.2012 17:45:51   
Zewa
V bistvu ne bo prva nosečnost, sem bila že pred leti noseča, vendar le toliko časa, da vem da je bil pozitiven test, potem pa se je začela velika krvavitev in sem mogla na čiščenje-je pa bila nezaželjena nosečnost, tako da sem bila takrat celo vesela. In niti ne štejem tistega kot nosečnost..
Sem pa zanosila zaradi počenega kondoma - evo sedaj ko pa ne pazim več, se pa noče prijetuser posted image

Sedaj sem pri februarkah, vas bom pa seveda spremljala še naprej in držala pestiuser posted image

Marantz, kako kaže?

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 940
13.1.2012 18:17:34   
HeLenčica
Jeeeej, popravili so forum user posted image
Zewa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 941
13.1.2012 18:22:09   
HeLenčica

user posted image  

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
Izabelina user posted image
Ana88user posted image

1.1.       
anckica (1. krog)user posted image

2.1.
   Pajama (4. krog po IMN)user posted image

3.1.
Epica user posted image

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
user posted image
RoseBay  user posted image

05.1.

Anonimnauser posted image user posted image
GregUr (2. krog)user posted image

06.1.
S*(4. krog)user posted image
mmojka (3. krog)user posted image
princess13 (2. krog) user posted image user posted image

07.1.
Lunica85user posted image user posted image
HeLenčicauser posted image

8.1.
Monsy user posted image
 dspelauser posted image  

9.1.

Žabica86 (2. krog) user posted image
Aksi (1. krog)user posted image
Romare user posted image

10.1.
srce77
Mamabear
Anonimna user posted image (1.krog)user posted image

11.1.
Roxy (5.krog) user posted image
Mažiga user posted image

12.1.
Anonimnauser posted image user posted image
Katte (20. krog) user posted image

13.1.
marantz
mladikauser posted image
SILVA
Zewa user posted image
lizz (1. krog)

14.1.
šaci

15.1.
Niri (1.krog po SS)user posted image
ninej user posted image

17.1.
Tarinca

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)
Nitkica11

21.1.
PinaColada

22.1.
štručka2503

25.1.
zvezdica5

27.1.

Klopek
Kim80 (6. krog)

28.1.
skrivnost
chungalunga

29.1.
oreh

30.1.
Acjom1

31.1.
rozi55
kliki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 50
NOSEČK user posted image :8

PROCENTNO : 16 %user posted image

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun, rozi55, HeLenčica, srce77,
klopek, Katte, Srečkiuser posted image , Lunica85user posted image , iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m, crtekuser posted image , coco22user posted image , Kratkauser posted image , tarinca
haram, kliki, monsy, skrivnost, Mojarožicauser posted image
Pajamauser posted image , princess13, mojamura

Neposredna povezava do sporočila: 942
13.1.2012 18:40:37   
lizz
pri meni še nič novega :) razen da me prsi kar bolijo in so napete user posted image jutri bom vrjetno delala testeka.. nimam nekega občutka kaj bo.. upajmo pa na user posted image user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 943
13.1.2012 19:26:14   
Kim80
lizz - me pa res zanima, če boš ena izmed tistih srečnic, ki se pojavijo na forumu in rata v 1.user posted image  Bi bilo lepo.
oreh - ti maš pa smisel za humor oz. smisel za pisanje postov, ki človeka spravijo v dobro voljouser posted image  Si že predstavljam tvojo faco, ko si vidla račun od poštarjauser posted image  Sicer vem, da tebi najbrž ni smešno, samo meni pa je taka simpatična situacija.
Moje kolegice tud vedo, da delava na user posted image , pa skušajo bit obzirne in vprašajo: "Je že kaj novega?" Pa točno vem, kaj mislijo, pa samo rečem: "Nič." In tukaj se naš pogovor konča. Sem tud povedala, ker sem mislila, da se bo v kakih 3 mesecih prijelo.

(odgovor članu lizz)
Neposredna povezava do sporočila: 944
13.1.2012 22:38:00   
cebelica81
Se vam lahko pridružim še jaz? Dan D bo 25. januarja, to je najin 3. poskus.

Pri prvi nosečnost je uspelo v 1., tako da me je zdaj kar presenetilo - nekako si nisem mislila, da ne bo takoj uspelo. Ampak verjamem, da bomo kmalu zagledali user posted image . Upam, da že ta mesec, če ne imam pa še kak mesec časa da izgubim kakšen kg user posted image .

Čestitke vsem, ki ste zagledale user posted image , vsem tistim, ki ste dobile user posted image pa želim uspeh v naslednjem mesecu.

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 945
14.1.2012 9:37:12   
HeLenčica
cebelica81, dobrodošla, upam da se boš 25. selila na drugo temo - septemberke user posted image
Marantz, Silva, Lizz, šaci....čakam na dobre novičke! dajmo, dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte vikend punce pa čimveč novih nosečk!

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 946
14.1.2012 9:57:03   
skrivnost
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jutro princeske! ste se naspale? jest zeloooo, je tako pasalo.
cebelica81 - dobrodošla, tudi jaz ti želim, da čimprej zapustiš tole temico ;)
sicer pa ja, kje ste rozike? pričakujemo pluske!!
Pa lep viken!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 947
14.1.2012 10:39:29   
lizz
pozdravljene.. jaz sem delala testek ampak je bil minus na žalost user posted image user posted image user posted image tečka pa še ni prišla. naj čimprej pride in se izlije da gremo v nov boj user posted image mogoče na valentinovo kaj prinese user posted image

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 948
14.1.2012 10:42:03   
oreh
O, kakšen lep dan je spet danes.
skrivnost sem že mislila, da si nalulala, ker so samiuser posted image user posted image

kim hvala za kompliment, sej drugače sem kar resen tip človeka, ampak o temi zanositve se skušam pa zadnje čase bolj kot ne hecati, ker če ne, se mi bo slej k prej utrgalo in bom postala depresivna in živčna razvalina. smeh pa itak vedno pomaga. seveda ne zmorem tega v času user posted image in teden pred testom,  tisto je pa itak čist drug svet.

ja, moj je rekel, če sem razmišljala, da bi še en gel naročila, če poštar slučajno ni prebraluser posted image

včeraj sva šla po 1 mesecu na en krožek (da se ne izdam preveč)- ne boste verjele- 4 pari ne hodijo več, ker so 4 nosečeuser posted image user posted image user posted image ( v roku 2 mesecevuser posted image ), sem rekla mojmu, da zdej bova pa ziher zanosla, k hodiva na ta krožek.

no, lizz?

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 949
14.1.2012 10:55:10   
marantz
Lizz, mogoče je pa še prezgodaj za test. Dokler ne priteče ostaja upanje. A maš kake znake?

Pri nas ni nič novega.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?