Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.1.2012 8:30:23
|
|
|
|
oreh
|
Dobro jutro! zelo, zelo močno držim pesti za vse, ki danes ali ta vikend lulate. Lepo bi bilo, da nadaljujete, kar so punce na začetku januarja začele. Lizz upam, da slediš tistim, ki so se samo pofočkale, nalulale in odšle, pa se vračajo samo s pozdravi. ko pa se enkrat trudiš in trudiš pa ne rata, vsi okoli tebe pa rojevajo, se ne moreš neobremenjevat. včasih pride trenutek ko vidiš kako malo kepico (sploh od kake mamice, ki ima in dobi vsako stvar v življenju takoj, ko si jo zaželi) in te začne od bolečine stiskat v prsih, si v telesnem krču in nekaj trenutkov ne moreš govorit (vsaj pri meni je tako) takrat pa res ne vem kako ostati sproščen in odmislit.S svojo neučakanostjo pa ne zahtevamo čisto nič posebnega, samo eno malo pikico. kar je pa point vseh živih bitij. Tako, da jaz se sploh ne trudim več neki neobremenjevat se, ker vem, da bi to potem šlo v podzavest in nato bi ven prišlo recimo v obliki depresije, čira... sprijazni se s svojo bolečino, marsikaj obrni na hec in čakaj ter upaj, pa tu in tam seksaj, predvsem pa živi življenje. če pa pač tisti teden pred testom životariš, pa pač životariš. Eni životarijo celo življenje- služba, gostilna, kavč, služba-gostilna, kavč...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.1.2012 9:04:06
|
|
|
|
oreh
|
Sa.je mene je vzela na pregled osebna gin. šele eno leto po SS. že prej sem s takim in drugačnim izgovorom iztržila pregled z UZ ni pa želela slišati o nadaljnih ukrepih. 1 leto po SS pa mi je naredila še en UZ in rekla, da je vse ok, da pa če se v 3 mesecih res ne prime, me bo dala naprej (ker so bili vmes dopusti). po 35. letu pa te vzame po pol leta po SS. Rabite nasvet kako celi vasi povedat, da imate težave z zanositvijo? takole: včeraj sem naročila tisti gel, ki bo prinesel pri dr. Gorkič. danes mi ga je poštar dostavil in mi izročil račun nič zapakiran, pač na listu, kjer z velikimi črkami piše vaginalni gel pri želeni zanositvi, 9 aplikatorjev za enkratno uporabo... pa to ne moreš verjet, pa naš poštar je taka gofla, da večje ni . danes sem res ruknla 1 jegra (niri ne se bat, je tako nagravžen, da ne bom nikoli več tega ponovila ) in me je zdej sram po vasi iti k sosedi na kofe, da me kdo ne bi zavohal, zdej pa še tole.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.1.2012 9:13:33
|
|
|
|
monsy
|
Evo moja se je po 5 dnevih zamude in dveh negativnih testih, pravkar ulila!!! No končno!! Pa naj gre čimprej mimo, da se ko nori u mescu ljubezni!!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.1.2012 10:12:33
|
|
|
|
HeLenčica
|
Oreh, ne jemlji si k srcu....sigurno je v vasi katera, ki bo mogoče slišala čveko od poštarja in ji bo laže, ker ni sama...ampak vem kako se počutiš ker meni je še to žal, da sem povedala par prijateljicam da delamo (ker sem valda mislila da bom v nekaj mesecih ). Monsy, bo pa oktoberček, ane?
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.1.2012 10:34:13
|
|
|
|
Katte
|
monsy -
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.1.2012 10:43:11
|
|
|
|
monsy
|
Ja upam da bo u februarju + !!! Pa še moj bo vesel k je oktoberček...tko da bosta oba škorpijončka!! Po 3 letih bi bil že čas... Katte In Helenčica hvala za
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.1.2012 10:45:24
|
|
|
|
oreh
|
Monsy, v tretje gre rado, upam, da je tudi s klomifenom tako. za tvoj optimizem. stare borke se spomnite srečice17, sem ravno zasledila, da je že 3 tedne mamica. kako lepo. helenčica prav imaš.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.1.2012 11:41:00
|
|
|
|
lizz
|
pozdravljene! pri nas še nič novega... razen prsi so se mi kar povečale al so bolj napete to pa je tudi ponavadi pred M.. bomo vidli kaj vikend prinese testeka še nebom delala bom kar malo počakala kaki dan. pa ostale kak vam kaj kaže?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.1.2012 11:49:37
|
|
|
|
Zewa
|
Jaz še dobro, da sem v službi cel dan, če ne bi že v kopalnici lulala :) Nonstop hodim na WC, pa se še ni prkazala . V življenju mi še ni zamujala, upam da mi danes prvič - vendar z razlogom... Bomo videli, javim ko bo kaj novega Ostale?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.1.2012 12:18:39
|
|
|
|
mladika
|
Eh pupe moje tole z "odklaplanjem" tut meni ne gre,pa se pretirano ne sekiram...namreč odkar delama na bebiki sva tut že bla dvakrat na dopustu polet,tudi v času O in takrat res nisem misnla na bebiko,ko pa sva se mela tko fajn,pa useen ni ratal,tak da...ne trdim da za koga odklop ni biu uspešen,vem samo da zame ni biu.Samo spomnite se tistega seznama,k ga je orehek prpopala od une punce,ni da ni kaj nisem use tut sama probala pa ni rata...žal...enim pač ni namenjeno,al pa še ni pravi čas!!
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.1.2012 14:36:15
|
|
|
|
Zewa
|
No, eko, moja se je prikazala... Gremo pa novim zmagam naproti in bomo imeli oktobrčka Upam.. Za ostale pa še držim pesti..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.1.2012 15:50:34
|
|
|
|
princess13
|
Zewa Nič obupat, pridi k nam v februar, kjer se borba nadaljuje Kako pa kaj ostalim kaže? Lizz?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.1.2012 16:22:24
|
|
|
|
marantz
|
Evo, moje tud še ni...čeprav se najbrž počasi pripravlja. Take čudne občutke imam v trebuhu....šibka topa bolečina, potem spet nič, pa potem neko pretakanje.... skratka mislim da bo danes, morda najkasneje jutri prišla. Sem izgubila kolendarček, tako da ne vem kdaj točno je dan D. Mogoče je celo sobota. Zewa, moja je tud točna kot urca. Sem jo imela pol leta na 28 dni, potem je bila enkrat na 27 dni, potem spet na 28 dni. Objemčke zate...Se bo pa v naslednjem mesecu en velik plus zasvetil. A to bo tvoja prva nosečnost? Meni je pa ta mesec minil dokaj hitro, niti nisem razmišljala veliko o nosečnosti. HB sem v službi in nimam časa da bi na dolgo razpredala o tem. Priznam, da sigurno najmanj 10krat na dan pomislim na dojenčka, vendar je to malo v primerjavi s prvo nosečnostjo, ko sem bila doma in hodila na WC vsakih 5 minut. Danes sem v službi le 2krat preverila situacijo. Poskušam se prepričati, da ni nič hudega, če nama ne bo v prvo uspelo, konec koncev ta mesece nisva bila najbolj pridna. Hja, tako razmišlam trenutno, ko bom zagledala rdeč madež bo razočaranje najbrž vseeno veliko. Monsy, Ninej, Katte, ROXY, maldika in ostale. Upam da bo mesec februar vaš mesec!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.1.2012 17:44:54
|
|
|
|
skrivnost
|
zewa, monsy in ostale navijam za škropjončke ;) pri nas tako čudni občutki... od ovulacije napete prsi pa tudi nek obučutek kot da bo ravno kar prišla.. hmm...upamo na najboljše!! Prijeten petek in še lepši vikend! pa ne pozabite navijati in stiskati pestke za roziko
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.1.2012 17:45:51
|
|
|
|
Zewa
|
V bistvu ne bo prva nosečnost, sem bila že pred leti noseča, vendar le toliko časa, da vem da je bil pozitiven test, potem pa se je začela velika krvavitev in sem mogla na čiščenje-je pa bila nezaželjena nosečnost, tako da sem bila takrat celo vesela. In niti ne štejem tistega kot nosečnost.. Sem pa zanosila zaradi počenega kondoma - evo sedaj ko pa ne pazim več, se pa noče prijet Sedaj sem pri februarkah, vas bom pa seveda spremljala še naprej in držala pesti Marantz, kako kaže?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.1.2012 18:17:34
|
|
|
|
HeLenčica
|
Jeeeej, popravili so forum Zewa
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.1.2012 18:22:09
|
|
|
|
HeLenčica
|
05.1. Anonimna GregUr (2. krog) 06.1. S*(4. krog) mmojka (3. krog) princess13 (2. krog) 07.1. Lunica85 HeLenčica 8.1. Monsy dspela 9.1. Žabica86 (2. krog) Aksi (1. krog) Romare 10.1. srce77 Mamabear Anonimna (1.krog) 11.1. Roxy (5.krog) Mažiga 12.1. Anonimna Katte (20. krog) 13.1. marantz mladika SILVA Zewa lizz (1. krog) 14.1. šaci 15.1. Niri (1.krog po SS) ninej 17.1. Tarinca 18.1. Maisha 19.1. Sa.je (3.krog po SS) Nitkica11 21.1. PinaColada 22.1. štručka2503 25.1. zvezdica5 27.1. Klopek Kim80 (6. krog) 28.1. skrivnost chungalunga 29.1. oreh 30.1. Acjom1 31.1. rozi55 kliki SKUPAJ NAS JE : 50 NOSEČK :8 PROCENTNO : 16 % NAVIJAČICE LittleSun, rozi55, HeLenčica, srce77, klopek, Katte, Srečki , Lunica85 , iwa , S*, *viva*, alysa, *bobika* , curly, majcy_m, crtek , coco22 , Kratka , tarinca haram, kliki, monsy, skrivnost, Mojarožica Pajama , princess13, mojamura
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.1.2012 18:40:37
|
|
|
|
lizz
|
pri meni še nič novega :) razen da me prsi kar bolijo in so napete jutri bom vrjetno delala testeka.. nimam nekega občutka kaj bo.. upajmo pa na
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.1.2012 19:26:14
|
|
|
|
Kim80
|
lizz - me pa res zanima, če boš ena izmed tistih srečnic, ki se pojavijo na forumu in rata v 1. Bi bilo lepo. oreh - ti maš pa smisel za humor oz. smisel za pisanje postov, ki človeka spravijo v dobro voljo Si že predstavljam tvojo faco, ko si vidla račun od poštarja Sicer vem, da tebi najbrž ni smešno, samo meni pa je taka simpatična situacija. Moje kolegice tud vedo, da delava na , pa skušajo bit obzirne in vprašajo: "Je že kaj novega?" Pa točno vem, kaj mislijo, pa samo rečem: "Nič." In tukaj se naš pogovor konča. Sem tud povedala, ker sem mislila, da se bo v kakih 3 mesecih prijelo.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.1.2012 22:38:00
|
|
|
|
cebelica81
|
Se vam lahko pridružim še jaz? Dan D bo 25. januarja, to je najin 3. poskus. Pri prvi nosečnost je uspelo v 1., tako da me je zdaj kar presenetilo - nekako si nisem mislila, da ne bo takoj uspelo. Ampak verjamem, da bomo kmalu zagledali . Upam, da že ta mesec, če ne imam pa še kak mesec časa da izgubim kakšen kg . Čestitke vsem, ki ste zagledale , vsem tistim, ki ste dobile pa želim uspeh v naslednjem mesecu.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 14.1.2012 9:37:12
|
|
|
|
HeLenčica
|
cebelica81, dobrodošla, upam da se boš 25. selila na drugo temo - septemberke Marantz, Silva, Lizz, šaci....čakam na dobre novičke! dajmo, dajmo Uživajte vikend punce pa čimveč novih nosečk!
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 14.1.2012 9:57:03
|
|
|
|
skrivnost
|
jutro princeske! ste se naspale? jest zeloooo, je tako pasalo. cebelica81 - dobrodošla, tudi jaz ti želim, da čimprej zapustiš tole temico ;) sicer pa ja, kje ste rozike? pričakujemo pluske!! Pa lep viken!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 14.1.2012 10:39:29
|
|
|
|
lizz
|
pozdravljene.. jaz sem delala testek ampak je bil minus na žalost tečka pa še ni prišla. naj čimprej pride in se izlije da gremo v nov boj mogoče na valentinovo kaj prinese
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 14.1.2012 10:42:03
|
|
|
|
oreh
|
O, kakšen lep dan je spet danes. skrivnost sem že mislila, da si nalulala, ker so sami kim hvala za kompliment, sej drugače sem kar resen tip človeka, ampak o temi zanositve se skušam pa zadnje čase bolj kot ne hecati, ker če ne, se mi bo slej k prej utrgalo in bom postala depresivna in živčna razvalina. smeh pa itak vedno pomaga. seveda ne zmorem tega v času in teden pred testom, tisto je pa itak čist drug svet. ja, moj je rekel, če sem razmišljala, da bi še en gel naročila, če poštar slučajno ni prebral včeraj sva šla po 1 mesecu na en krožek (da se ne izdam preveč)- ne boste verjele- 4 pari ne hodijo več, ker so 4 noseče ( v roku 2 mesecev ), sem rekla mojmu, da zdej bova pa ziher zanosla, k hodiva na ta krožek. no, lizz?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 14.1.2012 10:55:10
|
|
|
|
marantz
|
Lizz, mogoče je pa še prezgodaj za test. Dokler ne priteče ostaja upanje. A maš kake znake? Pri nas ni nič novega.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?