|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
16.1.2012 11:44:00   
Tulipan12
Pa kje ste vseeee...eee...e?user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
16.1.2012 11:44:35   
Tulipan12
Se niti hvalit nimam pravice, da sem prva, če pa sem edina!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1977
16.1.2012 12:26:16   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Aja, Lia tak kašlja, da že 3 noči NE SPIMO NIČ. Ne pomagajo smrekovi vršički ne lovor in ne Slezov sirup. Mate kaj boljšega, da bi vsaj ponoči spala???
Jaz sem ji Sinecod sirup kupla in ji to dam ko je hudo.

Pa PIKAPOKE pošiljam!

Neposredna povezava do sporočila: 1978
16.1.2012 12:26:42   
tasa_m
? Al ste med vikendi lahko skupaj?
kaj je to vikend? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1979
16.1.2012 12:28:21   
tasa_m

Kaj za davčno olajšavo odda pač tisti, ki ima večji dohodek oni obrazec na davčno in je to to al je treba še kaj v računovodstvo javljat??? Ve katera?
Ja, zadnjič je glih blo rećeno (neki sem brala)da ni glih od dohodka vezano, da imamo napačno predtsavo.
Jaz ko dobim iz Lidla kolk sem zaslužla grem do kolegice ki je računovodkinja in nama bo izračunala, kateremu se splača Lijo noter dat. Veretno Tomažu glede na to da daje še preživnino, samo glede na to da ni bil celo leto zaposlen pa ne vem?! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1980
16.1.2012 12:28:51   
tasa_m

Se niti hvalit nimam pravice, da sem prva, če pa sem edina!!!user posted image user posted image
user posted image user posted image pa vseeno si se malo ne? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1981
16.1.2012 12:30:39   
tasa_m

Pa kje ste vseeee...eee...e?user posted image
Midve z Lijo malo rej domov prišle. Sma šle v Lidl po mleko, čebulo in česen. In pol še vse druga cuj user posted image Ampak namen je bil samo 3 stvari.

Zdaj pa se mi goveja juha kuha, moram govedino porabit, masa za palačinke se hladi v hladilniku, solata se sama noče natrebit, meso-pišeka in kruhove cmoke imam pa še od včeraj. Tak da... bo počasi.

Lija pa gre zdaj spat! UPAM!

Neposredna povezava do sporočila: 1982
16.1.2012 12:34:00   
PERSIDA
Čakam še drugega otroka ,da zaspi sem ju pobrala iz vrtca.A. Že spi T. Pa še sestavljanko zlaga.Upam da zaspi ,ker ob pol dveh moram bit nazaj na šiht imamo predavanje iz varstva pri delu.Drugač bavca tudi pokašljujeta eden prej drugi kasneje.Sicer se še kar držimo.Tulipanček mi rešujemo z vlažilcem in trkam pomaga.

Neposredna povezava do sporočila: 1983
16.1.2012 12:39:33   
PERSIDA
Kaj si bi ve mislile ,da vas čaka v vrtcu v vrečki v omarici pravi ključ od marcedeza? :)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
16.1.2012 12:41:38   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kaj za davčno olajšavo odda pač tisti, ki ima večji dohodek oni obrazec na davčno in je to to al je treba še kaj v računovodstvo javljat??? Ve katera?
Ja, zadnjič je glih blo rećeno (neki sem brala)da ni glih od dohodka vezano, da imamo napačno predtsavo.
Jaz ko dobim iz Lidla kolk sem zaslužla grem do kolegice ki je računovodkinja in nama bo izračunala, kateremu se splača Lijo noter dat. Veretno Tomažu glede na to da daje še preživnino, samo glede na to da ni bil celo leto zaposlen pa ne vem?! user posted image

To pa ne razumem najbolj, ker je treba oddat ta obrazec do 6.2. in je to že zajeto v izračun dohodnine, ki pride kasneje, al se motim???user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
16.1.2012 12:42:46   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kaj si bi ve mislile ,da vas čaka v vrtcu v vrečki v omarici pravi ključ od marcedeza? :)

Kdo bo to registriral in tankal???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
16.1.2012 12:43:41   
Tulipan12

Čakam še drugega otroka ,da zaspi sem ju pobrala iz vrtca.A. Že spi T. Pa še sestavljanko zlaga.Upam da zaspi ,ker ob pol dveh moram bit nazaj na šiht imamo predavanje iz varstva pri delu.Drugač bavca tudi pokašljujeta eden prej drugi kasneje.Sicer se še kar držimo.Tulipanček mi rešujemo z vlažilcem in trkam pomaga.

Nisem še probala s temi mvlažilci, ker načeloma nimamo težav, razen, ko je kdo prehlajen, tako kot zdaj Lia.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
16.1.2012 12:44:17   
Tulipan12

Aja, Lia tak kašlja, da že 3 noči NE SPIMO NIČ. Ne pomagajo smrekovi vršički ne lovor in ne Slezov sirup. Mate kaj boljšega, da bi vsaj ponoči spala???

Pa PIKAPOKE pošiljam!

Pa pomaga?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
16.1.2012 12:44:58   
Tulipan12

user posted image user posted image pa vseeno si se malo ne? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
16.1.2012 12:46:03   
Tulipan12
Kaj je kdaj že katera kak oglas na Bolho al pa na RR al kam drugam pod KUPIM? Ker kupujem ta Buggyboard, pa je večina iz LJ, pa se mi nekak ne splača od tam naročat...

Neposredna povezava do sporočila: 1990
16.1.2012 13:04:21   
tasa_m

To pa ne razumem najbolj, ker je treba oddat ta obrazec do 6.2. in je to že zajeto v izračun dohodnine, ki pride kasneje, al se motim???user posted image
midva jo samo enkrat noter dama, nama ne odtegujejo pri plači.

Neposredna povezava do sporočila: 1991
16.1.2012 13:04:58   
tasa_m

Kdo bo to registriral in tankal???user posted image user posted image user posted image

in ti me kličeš, namesto da bi bila takega darila VESELA :)

Neposredna povezava do sporočila: 1992
16.1.2012 13:07:09   
tasa_m

Pa PIKAPOKE pošiljam!

Pa pomaga?

Pa kaj te vem... Po mojem se samo tolažim, da pomaga user posted image

Ji pa res dajem zvečer ko gre spat in dobi svojo dozo "kavice" noter med. In se mi zdi da ji bolj to pomaga user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1993
16.1.2012 13:07:49   
tasa_m

Kaj je kdaj že katera kak oglas na Bolho al pa na RR al kam drugam pod KUPIM? Ker kupujem ta Buggyboard, pa je večina iz LJ, pa se mi nekak ne splača od tam naročat...
Žal, nisem :(

Neposredna povezava do sporočila: 1994
16.1.2012 13:23:11   
Tulipan12

midva jo samo enkrat noter dama, nama ne odtegujejo pri plači.

Saj midva tudiuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
16.1.2012 13:24:03   
Tulipan12

Pa PIKAPOKE pošiljam!

Pa pomaga?

Pa kaj te vem... Po mojem se samo tolažim, da pomaga user posted image

Ji pa res dajem zvečer ko gre spat in dobi svojo dozo "kavice" noter med. In se mi zdi da ji bolj to pomaga user posted image

ha?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
16.1.2012 13:45:21   
tasa_m

ha?

HA?

user posted image user posted image njena "kavica" = kakao user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1997
16.1.2012 14:24:06   
Tulipan12

ha?

HA?

user posted image user posted image njena "kavica" = kakao user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
16.1.2012 14:40:22   
Najaa

Verjetno veš, da se mi s takim kašljem nočnim spopadamo že dolgo... zadnje čase sem ugotovila, da se takoj neha, če ju namažem z materino dušico in dam v sobo kuhane kamilice. In reees nehata kašljat takoj.
Glede olajšave pa se bolj splača, da da tisti, ki ima višjo plačo. Midva sva tudi vedno dala za enkratno, to ko je treba zdej oddat in dobiš več povrnjeno, pa tisti ki ima višje dohodke dobi več. Štekenzi? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1999
16.1.2012 14:42:18   
Najaa
Pa še daaaan.
Jaz grem pa zdej po otroke... sem dopoldan skakala v knjižnice, pa čeprav sem rekla, da ne grem na razprodaje, sem čist brezveze zavila s kolegico v eno trgovino in naredila nakup leta.user posted image Tak poceni plašča ziher dolgo ne bom več dobila.user posted image
zdej pa mal na sonček, uživamo v njemu dokler bo trajal.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.