|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
12.1.2012 12:33:06   
Najaa
Meni je tudi zima pisana na kožo, takoj podpišem da bo do konca takole. Da virusi v tahudem mrazu pocrkajo, itak ne verjamem več, ker če bi bilo tako, ne bi bili julija bolani in na AB. user posted image Tak je pa fajn, da smo vsak dan na tem lepem sončku, vse tri uživamo.
Zdele šele kavo pijem, ker sem prej mela toliko dela... Ve kaj kuhate? Ko mam otroke v vrtcu, sploh ne kuham. Jaz kaj uspust pojem, mojega pa tak cel dan ni.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
12.1.2012 12:37:55   
KOKICA32
Danes ne kuham, sem včeraj, pa jutri bom. Čisto dost!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
12.1.2012 12:39:07   
KOKICA32
Najaa, sedaj ima 5400g in 59 cm. Prava baba!user posted image

Pri isti dolžni ima 500g več kot je imel v tem času Valentin.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
12.1.2012 12:53:17   
Najaa
user posted image user posted image user posted image za našo Julijo! No vašo, mal sem si jo prisvojila, ko je taki user posted image .
Vidiš, ti lahk primerjaš z Valentinom, jaz Nike nisem mogla s Tijo. Še zdej, pri skoraj treh letih močno zaostaja za Tijo. Nika ima zdej cca 13-14 kil, Tija je mela že... kar tam ene 18. Je pa dolga tamala ko pondelk. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
13.1.2012 9:31:22   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tulipanček jaz sem si študirala ,če bomo jutri doma sem te hotela povabit na pijačo,no pol ,pa ugotovim ,da ti že delaš.
Maladva očitno ne pustita ,da mati hodi na pijače.Prej sta bla skoz bolana ,sedaj ,pa ti nimaš več časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image not funny!!!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
13.1.2012 9:33:47   
Tulipan12
Good morning!
Fridaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
13.1.2012 9:35:10   
Tulipan12
Persida in Kokica hvala za slikice!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1957
13.1.2012 13:43:44   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

>Cel dan samo laufanje....samo, da je vreme super.user posted image user posted image user posted image

Kje ste?

Neposredna povezava do sporočila: 1958
13.1.2012 13:45:17   
KOKICA32
>Kako so sedaj "popravili" ta RR, da imamo le 79 strani 4. dela?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
13.1.2012 14:00:08   
KOKICA32
Sedaj pa je spet 131 strani-----user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
13.1.2012 18:52:19   
trezika
Dan!

Persida in Kokica.... hvala za slike... sem jih vedno zelo vesela...

Jaz sem bila pa prej na polno presenečena.... moja Maruša fuul rada poje, pa nonstop neke mikse dela, ampak prej bi jo morale slišat, ko je začela pet od Zečiča: Ej sokole, ptico siva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je kar na rit vrglo... in nimam pojma kje se jo je naučila, ko pa moramo nonstop njene otroške pesmice poslušat....

Ko sem že tu, pa si bom še malo reklame naredila: http://gospodinjskiservis.com/  user posted image user posted image user posted image user posted image

V nedeljo pa grem po dolgem času spet k sestri na obisk... zdaj je že 7 deklin gor tako da dolgčas jim ziher niuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
13.1.2012 19:01:22   
trezika
In kako se vam zdi letošnja zima? Moj otrok je čisto zmeden.... je rekla prej, če bomo jutri bazen zunaj postavli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
13.1.2012 20:49:17   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

In kako se vam zdi letošnja zima? Moj otrok je čisto zmeden.... je rekla prej, če bomo jutri bazen zunaj postavli user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Saj so resnično lahko zmedeni!user posted image Ampak meni taaaak paše!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
13.1.2012 21:27:47   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image

Saj so resnično lahko zmedeni!user posted image Ampak meni taaaak paše!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

saj meni tudi, se sploh ne pritožujem.... ampak me pa skrbi, da ne bomo potem te tople zime v aprilu in maju odsluževali in v bundah okol hodili user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
15.1.2012 20:56:26   
trezika
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu user posted image

Ja kje se skrivate??

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
16.1.2012 7:31:53   
tasa_m

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
16.1.2012 7:32:38   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sedaj pa je spet 131 strani-----user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz se m trenutno na 79 strani user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
16.1.2012 7:36:26   
tasa_m
Evo, danes doma. Sem prosla za menjavo da bom raje jutri delala user posted image tak da mam dans Lijo še doma, da se probava vsaj malo rešit tega kašlja.

Jaz pri kavici, Lija pa sestavljenke sestavlja. Ji je Žan kupil za Božička sestavljanko Pooh-ja in sem ga skrila in danes spet pokazala. Tak sem tudi z abecedo naredila... Ma sem ji pospravila igrače in jih sploh pogreša ne.
Full mi je všeč. ker rada sestavlja.. Tak da mi je kul. ko vem, da s sestavljanko zadenem v polno user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
16.1.2012 7:38:04   
tasa_m

Dan!

Persida in Kokica.... hvala za slike... sem jih vedno zelo vesela...

Jaz sem bila pa prej na polno presenečena.... moja Maruša fuul rada poje, pa nonstop neke mikse dela, ampak prej bi jo morale slišat, ko je začela pet od Zečiča: Ej sokole, ptico siva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je kar na rit vrglo... in nimam pojma kje se jo je naučila, ko pa moramo nonstop njene otroške pesmice poslušat....

Ko sem že tu, pa si bom še malo reklame naredila: http://gospodinjskiservis.com/  user posted image user posted image user posted image user posted image

V nedeljo pa grem po dolgem času spet k sestri na obisk... zdaj je že 7 deklin gor tako da dolgčas jim ziher niuser posted image

Brvo MAruša, ja mami na skrivaj si ona Zečica suče. Kaj gre v petek na Ribo? user posted image user posted image
Ne odpre mi tiste povezave user posted image
In kako je sestra? Boljše?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
16.1.2012 7:38:57   
tasa_m

saj meni tudi, se sploh ne pritožujem.... ampak me pa skrbi, da ne bomo potem te tople zime v aprilu in maju odsluževali in v bundah okol hodili user posted image

ja, saj to tud mene skrbi. In mislim, da se ne motima kaj dost user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
16.1.2012 7:39:13   
tasa_m
tulipan, si na svojem delovne mestu že? 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
16.1.2012 9:53:32   
Tulipan12
Dobro jutro!
Evo mene, na delovnem mestu, ja. Kaj češ, je le ponedeljek. So mi v petek novi računalnik dali, pa še nisem imela nič inštaliarano gor, zdaj pa sem si morala še RR račun gor nastavit, da grem lažje gor.
Kak ste babe žabe? Kak je bil vikend?
Pri nas so ti vikendi taka katastrofa... se jih full veselim, ampak ker T. tak al tak dela vedno do kakih 14h, smo spet samo po temi skupaj.user posted image
Sem mu danes prav rekla, da ga pogrešam, da pogrešam "naju" in seveda tudi "nas". Kako ve to hendlate? Al ste med vikendi lahko skupaj?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
16.1.2012 9:54:23   
Tulipan12
Jaz sem tut na 79. strani! WTF?

Neposredna povezava do sporočila: 1973
16.1.2012 9:55:43   
Tulipan12
Aja, Lia tak kašlja, da že 3 noči NE SPIMO NIČ. Ne pomagajo smrekovi vršički ne lovor in ne Slezov sirup. Mate kaj boljšega, da bi vsaj ponoči spala???

Neposredna povezava do sporočila: 1974
16.1.2012 10:53:38   
Tulipan12
Kaj za davčno olajšavo odda pač tisti, ki ima večji dohodek oni obrazec na davčno in je to to al je treba še kaj v računovodstvo javljat??? Ve katera?

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.