|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
18.1.2012 9:54:12   
Najaa
Dobro jutro, no zdej je že dan... lep sonček sam kaj ko ga sam skozi okno gledam. Kofetek sem spila, zdaj pa veselo na delo. Sem že bila v knjižnici danes, ma zadnje čase se mi knjige sam kopičijo doma. Pa nič "pametnega" za brat sam strokovna literatura. user posted image

Tudi jaz želim vsem bolanim, da se čimprej izkopljejo iz tega. Mi smo zdej dobro, hvalit tak ne smem, no punci sta dobro, moj je pa bolan. Vedno mora nekaj bit. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
18.1.2012 10:11:25   
tasa_m
Moram še to delit z vami pol pa šibam:

Greve z Lijo danes proti avtu, ko sva se peljali v vrtec in si ona začne pet: "Maribor šampion, ole ole." Pa jo gledam pa rečem kaj ji te zdaj je, pa začne še bolj na glas: "Mi slovenci" pa ploska zraven.
En fant je šel glih takrat v sosednji avto se je začel tak smejat, jaz pa tud.
In pol ko se peljeve reče, da Zoja poje to v vrtcu in začne ona še enkrat vse od začetka.

Frača mala... user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
18.1.2012 11:08:39   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Greve z Lijo danes proti avtu, ko sva se peljali v vrtec in si ona začne pet: "Maribor šampion, ole ole." Pa jo gledam pa rečem kaj ji te zdaj je, pa začne še bolj na glas: "Mi slovenci" pa ploska zraven.
In pol ko se peljeve reče, da Zoja poje to v vrtcu in začne ona še enkrat vse od začetka.

user posted image user posted image user posted image vijolica Lijauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
18.1.2012 11:11:00   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro, no zdej je že dan... lep sonček sam kaj ko ga sam skozi okno gledam. Kofetek sem spila, zdaj pa veselo na delo. Sem že bila v knjižnici danes, ma zadnje čase se mi knjige sam kopičijo doma. Pa nič "pametnega" za brat sam strokovna literatura. user posted image

Tudi jaz želim vsem bolanim, da se čimprej izkopljejo iz tega. Mi smo zdej dobro, hvalit tak ne smem, no punci sta dobro, moj je pa bolan. Vedno mora nekaj bit. user posted image

Meni pa se tak lušta brat, pa ne utegnem. Včasih sem bila prava požiralka knjig, zdaj pa že dolgoooooo nisem nič prebrala. Mislim, da sem nazadnje v nosečnosti nekaj brala. Mislim, da knjigo Proti severnemu vetru. Bi si morala še drugi del kupit ali izposodit, pa mi ne rata.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
18.1.2012 11:12:56   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dobro jutrooo

Tulipan, katera babica ti sedaj Lio in Luka pazi?
Sem se peljala mimo vas ob 08.08 in stalno pogledam, če te bom kje na balkonu vjagala user posted image Tak, kaj pa si mi povedala, kje si doma. Ko boš kdaj videla kakega človečka ki trobi in maha veš da sem jaz user posted image

Še vedno ju čuva tašča. Moja mama še dela. Sem po tragediji kar mrzlično začela iskat kak vrtec, pa me je tašča prosila, če ju lahko ima ona, da bi ji to full pomenilo in ji dejansko pomagalo. Ju pa čuva pri nas doma in ko je treba koga uspavat al pa kak predah imet, si pokliče sestro, ki stanuje pod nami in so kar usklajeni. Edino res je malo problem s tem kdaj koga ven peljat, ker je zdaj še toliko mrzlo, spomladi bo že lepše in lažje. Pa problem je še s kuhanjem, ker večinoma nima časa kaj skuhat zraven njiju, pa moram jaz vedno zvečer kaj skuhat in pripravit za drugi dan, ko pridem iz službe, grem direktno v kuhinjo. Tak da jima zvečer kako juho skuham za pred opoldanskim spanjem, potem pa ko pridem, pa skuham še ostalo in skupaj jemo kosilo. To navadno tak zgleda, da jaz hranim Luko, ki je zadnje čase zeloooooooo naporen, zelooooooooo neješč in zelooooooo jokav, tak da ko vse opravim, nisem več lačna.user posted image Saj bo, še kako leto, pa smo na konju...
Na balkonu pa me boš redko videla po 8h, takrat se navadno že votim, čeprav začenjam med 8.00-8.30. Mi je šef rekel, da ne rabim bit točno ob 8h, tak nekje do 8.30 naj pridem!!!user posted image user posted image user posted image

Aha, ker sem videla luč zato sem vprašala kdo ju pazi.
Sem prvo pomislila, če ju T. teta, katera je spodaj.
Ja, itak da ji paše da ju pazi, drugače bi samo še bolj razmišljala nanj in bi bilo še hujše.
Mora pa bit grozno zdaj v tisti taveliki hiši, pa še sama. user posted image

Tak, da si pol zdaj služba-dom-kuhna user posted image

Ma, super za takega šefa, kapo dol pred njim!!

Neposredna povezava do sporočila: 2030
18.1.2012 11:14:07   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image vijolica Lijauser posted image

čista mama, pa je kak je user posted image

Sicer pa saj ni čudno, sem lih gledala slike iz 2009 zdaj in sem vidla, da je na prvi tekmi bila že aprila 2009. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2031
18.1.2012 11:37:47   
Tulipan12

čista mama, pa je kak je user posted image

Sicer pa saj ni čudno, sem lih gledala slike iz 2009 zdaj in sem vidla, da je na prvi tekmi bila že aprila 2009. user posted image

KO SE JE MOJA lIA KOMAJ RODILA!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
18.1.2012 11:38:22   
Tulipan12
Eh, velike črke... nekaj delam, pa sem pozabila preklopit!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2033
18.1.2012 11:40:30   
tasa_m
KO SE JE MOJA lIA KOMAJ RODILA!user posted image user posted image user posted image
ja, res mogoče si glih rojevala ko sem tud jaz navijala user posted image

Čuj, moja Lija lahko kamot tvojo Lio po kapučin že pošlje user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2034
18.1.2012 11:44:19   
Tulipan12

Dobro jutrooo

Tulipan, katera babica ti sedaj Lio in Luka pazi?
Sem se peljala mimo vas ob 08.08 in stalno pogledam, če te bom kje na balkonu vjagala user posted image Tak, kaj pa si mi povedala, kje si doma. Ko boš kdaj videla kakega človečka ki trobi in maha veš da sem jaz user posted image

Še vedno ju čuva tašča. Moja mama še dela. Sem po tragediji kar mrzlično začela iskat kak vrtec, pa me je tašča prosila, če ju lahko ima ona, da bi ji to full pomenilo in ji dejansko pomagalo. Ju pa čuva pri nas doma in ko je treba koga uspavat al pa kak predah imet, si pokliče sestro, ki stanuje pod nami in so kar usklajeni. Edino res je malo problem s tem kdaj koga ven peljat, ker je zdaj še toliko mrzlo, spomladi bo že lepše in lažje. Pa problem je še s kuhanjem, ker večinoma nima časa kaj skuhat zraven njiju, pa moram jaz vedno zvečer kaj skuhat in pripravit za drugi dan, ko pridem iz službe, grem direktno v kuhinjo. Tak da jima zvečer kako juho skuham za pred opoldanskim spanjem, potem pa ko pridem, pa skuham še ostalo in skupaj jemo kosilo. To navadno tak zgleda, da jaz hranim Luko, ki je zadnje čase zeloooooooo naporen, zelooooooooo neješč in zelooooooo jokav, tak da ko vse opravim, nisem več lačna.user posted image Saj bo, še kako leto, pa smo na konju...
Na balkonu pa me boš redko videla po 8h, takrat se navadno že votim, čeprav začenjam med 8.00-8.30. Mi je šef rekel, da ne rabim bit točno ob 8h, tak nekje do 8.30 naj pridem!!!user posted image user posted image user posted image

Aha, ker sem videla luč zato sem vprašala kdo ju pazi.
Sem prvo pomislila, če ju T. teta, katera je spodaj.
Ja, itak da ji paše da ju pazi, drugače bi samo še bolj razmišljala nanj in bi bilo še hujše.
Mora pa bit grozno zdaj v tisti taveliki hiši, pa še sama. user posted image

Tak, da si pol zdaj služba-dom-kuhna user posted image

Ma, super za takega šefa, kapo dol pred njim!!

Ja, saj to, tista velika hiša je zdaj tam... sploh ne vem kaj bomo...
Še sreča, da imam tako fajn taščo, da se razumemo in mi ni problem, ker je dosti pri nas.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
18.1.2012 11:50:47   
Tulipan12

Čuj, moja Lija lahko kamot tvojo Lio po kapučin že pošlje user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image itak! Pa naj kar 4 prinese, bomo skupaj kofetkale!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
18.1.2012 11:52:02   
Tulipan12
Joooooooooooj, kak se mi neki junkfood lušta!!! Mislim, da bom kr v mekiča skočla, ker ne vem, če bom vzdržala do kosila!

Neposredna povezava do sporočila: 2037
18.1.2012 12:54:14   
tasa_m

Joooooooooooj, kak se mi neki junkfood lušta!!! Mislim, da bom kr v mekiča skočla, ker ne vem, če bom vzdržala do kosila!
Men se že ene 3 dni tak hamburger lušta da ti ne znam povedat, pa se nekak vseeno prepričujem da ne.
Ampak zdaj si pa še ti omenla... Hmmm

Neposredna povezava do sporočila: 2038
18.1.2012 12:54:32   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image itak! Pa naj kar 4 prinese, bomo skupaj kofetkale!user posted image

user posted image user posted image Deal! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2039
18.1.2012 12:55:24   
tasa_m

Ja, saj to, tista velika hiša je zdaj tam... sploh ne vem kaj bomo...
Še sreča, da imam tako fajn taščo, da se razumemo in mi ni problem, ker je dosti pri nas.

user posted image vem kako je to, ko se fajn razumeš s taščo.
Moja sice ni dost krat tu, ampak tudi če bi bila me nebi motilo...

Neposredna povezava do sporočila: 2040
18.1.2012 14:06:53   
Tulipan12
Sem snedla mcdonaldsovo premium solato mmmmmmmljjjjjjjjjjjjjjjjassssssssssk!user posted image Malo sem si omilila željo po junkfoodu, nisem pa direktno napadla!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
18.1.2012 14:33:22   
Najaa

Meni pa se tak lušta brat, pa ne utegnem. Včasih sem bila prava požiralka knjig, zdaj pa že dolgoooooo nisem nič prebrala. Mislim, da sem nazadnje v nosečnosti nekaj brala. Mislim, da knjigo Proti severnemu vetru. Bi si morala še drugi del kupit ali izposodit, pa mi ne rata.

Nisi dobro prebrala. Strokovna literatura. Tega nočem brat po svoji želji, ampak moram. Pa bit če bolje en dan, ko bo to za mano. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2042
19.1.2012 9:47:02   
Tulipan12

Nisi dobro prebrala. Strokovna literatura. Tega nočem brat po svoji želji, ampak moram. Pa bit če bolje en dan, ko bo to za mano. user posted image

Kaj pa še maš za naredit?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
19.1.2012 9:48:53   
Tulipan12
Pa dober dan!
Kje ste vse?user posted image
Kokica, daj pridi kaj okoli, nooooooooooo!

Neposredna povezava do sporočila: 2044
19.1.2012 10:18:53   
Tulipan12
Z Lio sva bili včeraj na plesnih, potem pa šus v kino. Ampak ji tokrat ni bilo všeč, sva šli predčasno ven. Res je malo too much za te tamale, za nas starejše pa je kar finta risanka. Mi je bilo kar žal, da sva šli.user posted image
T. je šel zjutraj v Kranjsko goro, se vrne jutri zvečer ali v soboto zjutraj, odvisno kdaj bo končal s pripravami na Zlato lisico. Tak da bomo imeli pestro. Zdaj je začelo še Luki tečt iz nosa, kašlja, ne je, tečnari... včeraj sem ob 22h kuhala kosilo za danes, Lio imela nalimano dobesedno na nogi zraven, ker noče z atijem spat, Luki sem vsake toliko hodila dudo popravljat ali čaj dajat, vmes sem si glavo prala, T. je spal, ker so šli ob 5h na pot... Včasih res nisem prepričana ali še funkcioniram kot človek ali kot robot...user posted image

Pa saj bo, ne? Jutri je petek, pa čeprav imamo tudi solo vikende, mi je lažje, ker otroka vesta, da sem z njima in se tudi čisto drugače obnašata.

Neposredna povezava do sporočila: 2045
19.1.2012 13:51:03   
tasa_m
Tulipan saj bo, ma je drek ko so Lisio gor presavili. Tomaž se pa je rešil, bi drugače tud moral gor it postavljat vse tribune in to. Ampak ima Kurentovanje preko tak da bove od naslednjega tedna tud več ali manj sami. Še sreča da delam od 8 pa najdlje do 16h, da bom lahko po njo hodla.

Lija mi tud šmrka, tak da je danes doma. Se trudi zaspat sedaj.

luka in Lia user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2046
20.1.2012 9:36:17   
MalaČebelica
Dober dan.

Mene je pa čisto povozilo in sem doma na bolniški user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do srede - imam potem kontrolo...

Kak ste pa ve?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
20.1.2012 9:53:45   
Tulipan12
Dober dan!
, ostani lepo do prihoda sinčka doma, naužij se še malo prostega časa, ker potem ga več ne bo. Pa user posted image user posted image user posted image da čimprej okrevaš!

Luka ima že gost izcedek iz nosa, zelo moker kašelj, tak da smo temui primerno. Lia se mi zdi, da se bo kmalu izvlekla, čeprav opažam, da ko se razburi ali pa utrudi, da kar intenzivno kašlja. Včeraj smo bili na sprehodu in je kar precej tekla, ko je bila zasopihana, pa hud kašelj.user posted image Upam, da ne vodi v kakšno astmo...user posted image

Tasa, kak je Liji všeč Abecednik? Moja Lia ga je zdaj že skapirala in se full igra z njim, sploh ko je ona opcija "poišči prvo črko besede npr. Nos", ji je full fajn. Pa zadnjič jaz kuham, ona se igra v dnevni, računalnik non-stop govori, Odlično... ha? Sem si šla malo ogledat, pa vidim, da so slike zraven. Ni mi bilo jano, kak vse veuser posted image user posted image user posted image ... pa full je ponosna, ko jo računalnik pohvali. Se mi zdi, da je zadnje čase full potrebna pohvale, da opravlja nekatere stvari namerno, da bi bila pohvaljena. In se kar trudim ji sledit, da jo za vsako pozitivno stvar izdatno pohvalim. Mi včasih v postelji zvečer še reče, če je bila pridna danes...user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
20.1.2012 10:06:18   
PapuaNG
Pozdravljene, se opravičujem, ker takole vdiram v temo, a moj dragi bi spet potreboval vašo pomoč pri iskanju otrok za reklamo.

Tokrat se išče otroke, stare od 15-20 mesecev, snemanje bo potekalo med 30.1. in 4.2. (en snemalni dan). Zainteresirani naj pošljejo čim novejše fotografije na naslov blaz.taljan@gmail.com, zraven ne pozabit pripisat kontaktnih podatkov (ime, priimek, telefon). V kolikor bi otrok prišel v poštev, bodo kandidate poklicali do torka, 24.1. Gre pa za oglas za blagovno znamko IKEA, za francoski trg, honorar je 200 EUR/bruto. Torej, če poznate koga, ki ustreza, mu prosim posredujte sporočilo...tenk ju.

Neposredna povezava do sporočila: 2049
20.1.2012 11:04:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Pozdravljene, se opravičujem, ker takole vdiram v temo, a moj dragi bi spet potreboval vašo pomoč pri iskanju otrok za reklamo.

Tokrat se išče otroke, stare od 15-20 mesecev, snemanje bo potekalo med 30.1. in 4.2. (en snemalni dan). Zainteresirani naj pošljejo čim novejše fotografije na naslov blaz.taljan@gmail.com, zraven ne pozabit pripisat kontaktnih podatkov (ime, priimek, telefon). V kolikor bi otrok prišel v poštev, bodo kandidate poklicali do torka, 24.1. Gre pa za oglas za blagovno znamko IKEA, za francoski trg, honorar je 200 EUR/bruto. Torej, če poznate koga, ki ustreza, mu prosim posredujte sporočilo...tenk ju.
Tulipan, daj svojega manekenčka not user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.