Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutrooo Tulipan, katera babica ti sedaj Lio in Luka pazi? Sem se peljala mimo vas ob 08.08 in stalno pogledam, če te bom kje na balkonu vjagala Tak, kaj pa si mi povedala, kje si doma. Ko boš kdaj videla kakega človečka ki trobi in maha veš da sem jaz Še vedno ju čuva tašča. Moja mama še dela. Sem po tragediji kar mrzlično začela iskat kak vrtec, pa me je tašča prosila, če ju lahko ima ona, da bi ji to full pomenilo in ji dejansko pomagalo. Ju pa čuva pri nas doma in ko je treba koga uspavat al pa kak predah imet, si pokliče sestro, ki stanuje pod nami in so kar usklajeni. Edino res je malo problem s tem kdaj koga ven peljat, ker je zdaj še toliko mrzlo, spomladi bo že lepše in lažje. Pa problem je še s kuhanjem, ker večinoma nima časa kaj skuhat zraven njiju, pa moram jaz vedno zvečer kaj skuhat in pripravit za drugi dan, ko pridem iz službe, grem direktno v kuhinjo. Tak da jima zvečer kako juho skuham za pred opoldanskim spanjem, potem pa ko pridem, pa skuham še ostalo in skupaj jemo kosilo. To navadno tak zgleda, da jaz hranim Luko, ki je zadnje čase zeloooooooo naporen, zelooooooooo neješč in zelooooooo jokav, tak da ko vse opravim, nisem več lačna. Saj bo, še kako leto, pa smo na konju... Na balkonu pa me boš redko videla po 8h, takrat se navadno že votim, čeprav začenjam med 8.00-8.30. Mi je šef rekel, da ne rabim bit točno ob 8h, tak nekje do 8.30 naj pridem!!!
|