|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
11.1.2012 10:33:40   
PERSIDA
tulipanček - zelo težko ti razložim glede Lie,imam kolegico ,ki ji je umrl dejansko mož  doma in sinek je bil tudi prisoten.Nekako ni dojel ,da atija ne bo.Je ,pa imela pomoč psihologa,socialne delavke,ker mislim,da je umrl ko je šel otrok v prvi  razred.Nekih hujšiš traum ni imel samo zamišljen jebil na čase.
Danes hodi v 9 razred in se ne rad pogovarja o svojem atiju.Ravno mi je zadnjič to njegova mamica pravila in sem rekla ko bo pripravljen bo že prišel k njej.
Res ti nebi znala pomagat samo mislim ,da je najbolje ,da ji vsi skupaj poveste.

Bolj vedra tema ,pa res škoda ,da niste mogle prit dogajalo ful.Od norenja ,pretepanja,divjanja,hranjenja ,nehranjenja,smeha in še in še.V glavnem vse skupaj prekratko.Na koncu ugotoviš ,da bi človek mogel imet cel dan čas za take hece ,ker vidiš kolko si nismo uspeli povedat.Mali so ,pa itak glavni user posted image .

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
11.1.2012 10:40:10   
PERSIDA
Aja to še ti hočem povedat da K. od čebelce nima rada naše družbe.Ne vem ,če ji je mamica prepovedala se z nami družit al kaj.V glavnem izolirala se je ,ni ji zakurblalo niti do odhodauser posted image .Ne vem al sem res taka huda teta al kakuser posted image user posted image .
Sem jaz mislila ,da sta mojadva navezana na mene ampak K. zmagauser posted image  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
11.1.2012 10:47:28   
Tulipan12
Kokica kaj ti praviš, da se pri vas bord za voziček full obnese? Mi smo imeli na začetku enga sposojenega, pa Lia ni šans, da bi gor stopila. Vedno sem jo morala nosit. Zadnjič pa je videla eno deklico, ki se pelje, pa je rekla, zakaj nimamo tega. Jaz sem pa to zadevo že vrnila. Zdaj pa malo po Bolhi rabljene iščem, ker ne vem, če bi novega kupovala, ker verjetno do gimnazije ne bo gor stala!user posted image Moram na kaj pazit pri nakupu, razen seveda na to, da paše na voziček??

Neposredna povezava do sporočila: 1928
11.1.2012 10:53:36   
Tulipan12
Ja, res mi je žal, da nas ni bilo.user posted image Sem še imela pomisleke v nedeljo, ker je brat potem tak odpovedal nečakovo zabavo zaradi nas, da bi Lio vsaj malo pripeljala, ker nismo bili zadnje dni kaj dosti zunaj, pa nisem imela srca T.-ja samega puščat... začaran krog!!!
Klara pa se bo morala navadit na gužvo in deljenje mamice počasi, a ne?user posted image user posted image user posted image Bi prej rekla, da bo Lia imela finte, ker ne hodi v vrtec, ampak zaenkrat lahko trkam... če je naspana, sita in odžejana, je pravi biserček. Klara pa je mogoče ljubosumna??? Glede kake marčevske ljubezni, mislim??? Ji je kdo koga speljal???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1929
11.1.2012 13:14:52   
MalaČebelica
Ojla.

Danes pa je res en lep sončen dan. Klara je že ok, sva že ble malo zunaj pred blokom. Jutri jo bom kar dala v vrtec pa upam, da ne bo kot prejšnjo zimo, da je bila več doma kot v vrtcu...

Tulipan, nisem še rabila Klari razlagat o smrti, niti ne vem, kak bi se tega lotila user posted image user posted image user posted image

Glede Klarine navezanosti pa ne vem, kaj naj rečem. Bolj se mi zdi, kot da jo je ful sram, kot pa da bi bila navezana na mene. Čeprav včasih me ful pozitivno preseneti - zadnjič je pri moji sodelavki kar takoj letela v sobo od njene ta male in se skoraj ni dala domov. Zadnjič pri nas ste tak videle, kako je blo, pri Persidi pa ni blo skoraj nič boljše. Čeprav malenkost je blo boljše, ker je že vedla naštet kdo bo tam, ko sma se odpravljali od doma. Premalo se vidimo - midve vedno odpovema in potem nobenega ne pozna user posted image user posted image user posted image Sma pa gledali slike danes in je tak lepo naštela - vse otroke (Anžeta in Tomaa vedno zamenja user posted image user posted image user posted image ) pa pol je naštela še teta Taša pa teta Prosida user posted image user posted image user posted image user posted image nasednjič ko se vidimo, bo že super user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1930
11.1.2012 13:16:25   
MalaČebelica
Aja, glede lupinice pa Persida hvala - zdaj mi je svakinja obljubila pa še celo na oni naš stari voz paše. Tak da hvala. Če se slučajno kaj spremeni - da je od nje ne bom mogla dobiti, pa te zagnjavim 

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
11.1.2012 13:37:40   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ja, res mi je žal, da nas ni bilo.user posted image Sem še imela pomisleke v nedeljo, ker je brat potem tak odpovedal nečakovo zabavo zaradi nas, da bi Lio vsaj malo pripeljala, ker nismo bili zadnje dni kaj dosti zunaj, pa nisem imela srca T.-ja samega puščat... začaran krog!!!
Klara pa se bo morala navadit na gužvo in deljenje mamice počasi, a ne?user posted image user posted image user posted image Bi prej rekla, da bo Lia imela finte, ker ne hodi v vrtec, ampak zaenkrat lahko trkam... če je naspana, sita in odžejana, je pravi biserček. Klara pa je mogoče ljubosumna??? Glede kake marčevske ljubezni, mislim??? Ji je kdo koga speljal???user posted image

MIslim, da ja.user posted image user posted image user posted image

Glede smrti ti tudi jaz ne znam svetovati. Sem pa se tudi sama to spraševala, ko sem zvedela za vašo tragedijo. Ne vem...mogoče res kakšna knjigica. mogoče samo to. Ko je nam umrl Gioco (kuža, ki ga je Valentin imel zeloooo rad, bil je naš družinski član, vsepovsod z nami) sva mu povedala, da je bil bolan in da je umrl ter da ga nikoli več ne bo videl ,le na slikah. Bil je zraven, ko sva ga na parceli pokopala, mu prižgala svečko, sam pa je izbral eno igračko, da smo jo pokopali z njim. Sedaj je vedno zraven, ko mu prižigamo svečko. ....

Neposredna povezava do sporočila: 1932
11.1.2012 13:40:25   
KOKICA32
Jaz sem kupila originalno stopničko za naš voziček, ker ima naš voziček neobičajne štange in ne vem, če bi univerzalni pasali gor. Sem pa dala 45,00 EUR v NE. Se ti splača pogeldati na ebay ali amazon, ker je ful ceneje.

Nam se res ful obnese. user posted image Super nakup.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
11.1.2012 13:41:16   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Ne vem ,če se vam bo zdelo normalno ampak ko sem bila z Anžetom na pediatriji  so že nedonošenčkom dajali za pit čaj.Tako ,da odločitev je vaša in otrokovauser posted image .
Pust jaz že tak mam sten pa olija tak,da se ne rabita šemituser posted image .
Najaa user posted image ,pa vsem bubančkom.
Mi zaenkrat dokaj stabilno ,ampak glede na to,da mi vodimo v nezdravju smo lahko enkrat kolko tolko.Sicer ponoči al ,pa zjutraj malo pokašljata ,pa mogoče enkrat na dan obrišemo nos.To je v primerjavi  z dnevi in meseci nazaj milina.

user posted image Na peditriji in EINT je itak čisto en drug svet. Tam dajejo tud riževo kašico dojenčkom, sam da jejo in se redijo. Persida, šele ko sem mela Niko na EINT sem dojela, kako včasih kompliciram za majhne stvari. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
11.1.2012 13:46:28   
Najaa
Tulipan, sem brala da je fajn otroku čim bolj na kratko in jedrnato povedat, nič obširno razlagat. Če vpraša kje je dedi, rečeš, da je bil bolan in je umru in ga ne bo več. Ga bomo pa obiskali na pokopališču, kjer leži v zemlji in mu prižgali svečko. Za te male buče je vse to čist preveč abstraktno in itak ne štekajo. Sama se s tem še nisem srečala, edino za pradedija so vprašale, kje je in sem rekla, da pri zvezdicah, sam to je prišlo iz tega, ker smo eno zvezdico poimenovale Lina (po njuni sestrici) in sem rekla, da je pradedi pri tisti zvezdici... v glavnem nekaj sem zmutila, zdej pa vedno rečeta, da pradedi je pri zvezdici, svečko pa prižgemo na pokopališču.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
11.1.2012 14:42:29   
Tulipan12
Ja, sem si tudi sama malo prebrala o tem in videla, da je najprimernejša razlaga kratka in jedrnata, pa čimbolj naravna, ker je smrt res del življenja... upam samo, da se ne zlomim med razlago, ker samo, ko pomislim, kako bom oblikovala razlago, imam solzne oči. Sva dala naredit venček, na katerem je pisalo: zlatemu dediju v slovo, Lia in Luka in me je to tam na dan pogreba najbolj pretreslo.user posted image

Kokica jaz sem oba izključno dojila do 6. meseca in Lii nisem dala nič drugega za pit, ker ni sprejela nobene flaške ali kozarca, Luki pa sem dala nekje poleti vodo, ne vem kolko je bil star, nekje okoli 6. mesecev, pa je kr pil že iz lončka. Če bi rodila ob takem času kot si ti, ne bi dajala do 6. meseca, ker itak ni neke vročine in potrebe po dodatni tekočini. Če pa ti gre za to, da se malo razbremeniš in da ne visi skoz na joški, pa ji komot ponudiš kak čaj ali vodo, ker so ti Baby čaji že od 0 mesecev, torej je vse dovoljeno!user posted image

Pust: za Lio nimam pojma, govori o nekih princeskah, tak da mislim, da bo kaj v tej smeri, Luka bo pa letos zajček, naslednje leto čebelica (po Liinih korakihuser posted image , no, potem ga pa ne bom oblačila v princesko, bo lahko kaj po svoje!user posted image )

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
11.1.2012 14:48:03   
Tulipan12
Prva dvakrat danes!!!user posted image user posted image user posted image
Grem domov! Uživajte v sončku, se beremo...

Neposredna povezava do sporočila: 1937
11.1.2012 14:58:58   
KOKICA32
PIFLARKA!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Midve z Julijo sva že ves dan zunaj. user posted image user posted image user posted image Naj bo takšna "zima" še do konca.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1938
11.1.2012 20:37:42   
KOKICA32
Čer!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
12.1.2012 6:50:17   
KOKICA32
Dobro jutro.

Danes smo zgodnji, ker imava že čez eno uro posvetovalnico in cepljenje. Julija ne smrka več, tak da upam,da jo danes bo cepila.
Tudi to noč, se mi zdi, da je bila non stop na joški, tak da srčno upam, da mine to "obdobje". user posted image Sploh je več ne odlagam v njeno posteljico, ker se takoj zbudi, ko jo dam tja. user posted image

Se še kaj pišemo. Pa bodite bolj zgovorne.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
12.1.2012 9:38:26   
KOKICA32
Tako, Julija je dobila prvega pikeca. user posted image Jokala je kot prava baba.user posted image Se spomnim, da ni Valentin niti trznil.

Sedaj pa šibava ven. Sonček je!!!! Jupijej!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
12.1.2012 9:50:12   
Tulipan12
Dobro jutro ali dober dan, kak čete!user posted image

Julija, prava baba, ja!user posted image Pri nas je bilo isto, Lia je jokala kot dež, Luka pa je sam "zobke" stisnil!user posted image Kaj češ, zato pa oni jočejo na nogometnih tekmah (Tasa, oprosti, mogoče ti tutuser posted image ), me pa pri Beležnici (film, če katera ni gledala, priporočammmmmmmmmm, z goro robčkov, seveda!user posted image ).

Jaz v službi, pravkar mi je sodelavec povedal, da je jutri že petek!!!user posted image user posted image user posted image

Noč: katastrofa! Oba sta se neprestano budila, Lia skoraj celo več kot Luka, zjutraj sem ji vročino zmerila (37,9 - v ustih merjeno, torej nekaj čisto malega povišanega, ampak tote so najbolj hinavske, se mi zdi... bomo videli, kaj prinese dan!)

Kokica poznam obdobje na joški, to so navadno poskoki v rasti (pri 3 tednih, 3 mesecih, 6 mesecih... tak nekak...) Potem pa to mine, pa so zobki, pa tak daljeuser posted image , neverending story!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
12.1.2012 9:56:42   
PERSIDA
Dan.
Ravno iz pijačke s svakomuser posted image -beri edini pameten v žlahtiuser posted image .Upam,da žlahta ne prebira tega foruma,ker pol se nimam kaj čudit zakaj nimam obiskovuser posted image .
Bavca ,pa trenutno nimam pripomb.Hvalila ne bom ,ker ponavadi drug dan že pišem o katastrofi.Samo rečem naj traja.Malo pokašljujeta ponoči ampak gre.Zakurblamo vlažilec in pomaga.Upam,da tako ostane.
Sedaj ,pa grem malo čistilko špilat ,če je že tak sonček moram energijo porabituser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1943
12.1.2012 9:57:10   
Tulipan12
Včeraj sva bili z Lio po doooolgem času na plesnih. Nisva bili cel december, ker nisem hotla, da kaj faše od koga in bi imeli praznike fuč. No, prejšnji teden tak ni prišel v poštev, včeraj pa sva šli. Je komaj čakala, full uživala, cel čas plesala, se je nisem mogla nagledat, kak se mi je zdela po dolgem času sproščena in preprosto vesela.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1944
12.1.2012 9:59:33   
PERSIDA
Nekaj sem še pozabla zadnjič ZAHVALA MAMICAM NAŠIH MARČEVČKOV ZA PODARJENA DARILA.CELO KREGATA SE NE VEČuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
12.1.2012 10:00:35   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Včeraj sva bili z Lio po doooolgem času na plesnih. Nisva bili cel december, ker nisem hotla, da kaj faše od koga in bi imeli praznike fuč. No, prejšnji teden tak ni prišel v poštev, včeraj pa sva šli. Je komaj čakala, full uživala, cel čas plesala, se je nisem mogla nagledat, kak se mi je zdela po dolgem času sproščena in preprosto vesela.user posted image

In zato jo toliko bolj pogrešam v naši družbi ,ker je res pravi sonček.

Neposredna povezava do sporočila: 1946
12.1.2012 10:02:26   
PERSIDA
tulipanček jaz sem si študirala ,če bomo jutri doma sem te hotela povabit na pijačo,no pol ,pa ugotovim ,da ti že delaš.
Maladva očitno ne pustita ,da mati hodi na pijače.Prej sta bla skoz bolana ,sedaj ,pa ti nimaš več časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
12.1.2012 10:03:50   
PERSIDA
kokica - ta zima ,pa vama je na kožo pisana.Res prav paše ,čeprav nas bacili kar bombandirajo iz vseh strani.
Vama privoščim.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
12.1.2012 11:57:43   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kokica - ta zima ,pa vama je na kožo pisana.Res prav paše ,čeprav nas bacili kar bombandirajo iz vseh strani.
Vama privoščim.user posted image

Hvala! Res je luštno!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
12.1.2012 12:31:13   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tako, Julija je dobila prvega pikeca. user posted image Jokala je kot prava baba.user posted image Se spomnim, da ni Valentin niti trznil.

Sedaj pa šibava ven. Sonček je!!!! Jupijej!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image za pikico, pa seveda mora mal tulit, to je žensko poslanstvo. user posted image Koliko je pa kaj zrastla in se poredila princeska?
p.s. pa hvala za slikice... lepotička mala... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.