Tulipan12
|
Ja, sem si tudi sama malo prebrala o tem in videla, da je najprimernejša razlaga kratka in jedrnata, pa čimbolj naravna, ker je smrt res del življenja... upam samo, da se ne zlomim med razlago, ker samo, ko pomislim, kako bom oblikovala razlago, imam solzne oči. Sva dala naredit venček, na katerem je pisalo: zlatemu dediju v slovo, Lia in Luka in me je to tam na dan pogreba najbolj pretreslo. Kokica jaz sem oba izključno dojila do 6. meseca in Lii nisem dala nič drugega za pit, ker ni sprejela nobene flaške ali kozarca, Luki pa sem dala nekje poleti vodo, ne vem kolko je bil star, nekje okoli 6. mesecev, pa je kr pil že iz lončka. Če bi rodila ob takem času kot si ti, ne bi dajala do 6. meseca, ker itak ni neke vročine in potrebe po dodatni tekočini. Če pa ti gre za to, da se malo razbremeniš in da ne visi skoz na joški, pa ji komot ponudiš kak čaj ali vodo, ker so ti Baby čaji že od 0 mesecev, torej je vse dovoljeno! Pust: za Lio nimam pojma, govori o nekih princeskah, tak da mislim, da bo kaj v tej smeri, Luka bo pa letos zajček, naslednje leto čebelica (po Liinih korakih , no, potem ga pa ne bom oblačila v princesko, bo lahko kaj po svoje! )
|