|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
14.1.2012 10:59:34   
Anonimen
no moja O lih poteka moj je pa kao bolan tako da nisva še niti enkrat od konca M... user posted image

skratka čis sm žalostna, ker je to prou tipično za naju... in pol se čudm kako to, da nama ne uspe... ja Marija pa le nism, da bi brezmadežno nalulala user posted image ... eh, škoda zgubljat besede... vem, sam, da se bova morala resno pogovort o najinem spolnem življenju, ker če bo šlo tko naprej si bom morala al kupt kšn pripomočk al pa najt enga bolj volnega dečka... pa je ponavad tako, da moški večkrat hočjo pa ženske zmer neki glava boli... pr nama je prou nasprotno, skor prost ga morm... user posted image
še zdej ne vem čis točno kako nama je uspel taprvo narest, glede na pogostost najinga user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Izabelina

(odgovor članu oreh)
  Neposredna povezava do sporočila: 951
14.1.2012 11:12:42   
lizz
ojej izabelina user posted image user posted image user posted image user posted image najboljše da se čimprej pogovorita!
ja mogoče še je upanje samo nimam občutka da bo zdaj ratalo.. ma nimam nič posebnih znakov razen boleče napete prsi in en kup mozolčkov user posted image tak kot ponavadi pred vsako M. če ne bo zdaj pa upamo na valentinovo da nam prinese lepo darilo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 952
14.1.2012 12:02:54   
SILVA
Ojla pupe moje, kako kaj ?

Jaz jo še vedno čakam, zdaj pred postopkom me zajebava in noče pridet....sem delala test v četrtek pa je bil negativen, tako, da mora pridet in naj pride čim prej, da že začnem s postopkom.
Takrat, ko ni treb pa zaostaja, res jeuser posted image

Držim pesti za vse, ki še čakateuser posted image

(odgovor članu lizz)
Neposredna povezava do sporočila: 953
14.1.2012 13:08:30   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: skrivnost

zewa, monsy in ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  navijam za  škropjončke ;)

pri nas tako čudni občutki... od ovulacije napete prsi pa tudi nek obučutek kot da bo ravno kar prišla.. hmm...upamo na najboljše!!

Prijeten petek in še lepši vikend! pa ne pozabite navijati in stiskati pestke za rozikouser posted image

držimmmmmm pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 954
14.1.2012 16:04:57   
darchy82
Pozdravljene user posted image
Jst bi se vam pa pridružila. Doma imam eno malo pupiko ki bo zdaj zdaj praznovala svoj 1. rojstni dan, z možekom sva pa po novem letu spet začela delat na še enem user posted image Predvideno user posted image imam 25.01., čeprav upam da je ne dočakam user posted image
Pa lep vikend vsem.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 955
15.1.2012 10:15:58   
marantz
Dobrodošla darchy82. Upam da čim prej zapustiš to skupino in se preseliš na lepši del foruma. To bo pa majhna razlika med otročičkama, če vama takoj uspe nareditiuser posted image .

Izabelina, upam da se vama z dragim uspe pogovorit in uskladit priuser posted image . Sem se nasmejala ob tvojem postu. A misliš da so pred 2012 leti, ko je Marija zanosila že imeli teste in lulali nanje...hihihi. Bom drugo leto v jaslicah pod smrečico pustila še en testek, da bo Marija preverila če je noseča...hihihih.

Skrivnost, čebelica81 držim pesti!!

Moje user posted image še vedno ni! Tudi znakov ne čutim ne enih ne drugih, razen včeraj zvečer pred spanjem so me nekoliko pekle prsi.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 956
15.1.2012 10:28:31   
lizz
ojla!
moja tečka je pritekla user posted image ampak nič zato mogoče nam valentinovo prinese.. user posted image pa ostale kako kaj??

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 957
15.1.2012 10:43:56   
dspela
lizz, user posted image  držim pesti, da vama valetinovo prinese nekaj lepega in tudi vsem ki vas je obiskala user posted image .

darchy82, dobrodošla.

skrivnost in silva, držim pesti za user posted image .

Jaz sem ponovila test in je pokazal  močni user posted image . user posted image  user posted image Zdaj pa lahko verjamem, da nama je uspelo. Tokrat pa bom avgusta/septembra mamica in . !!!! More biti tako in nič drugače!
Se pa že prehlajena. Nahod, rahlo boleče grlo, malo me glava boli,...

(odgovor članu lizz)
Neposredna povezava do sporočila: 958
15.1.2012 11:34:41   
Maisha
Čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 959
15.1.2012 12:10:50   
Anonimen
Če lahko, se vam pridružim. Na user posted image še ne delava zelo aktivno, ta mesec je bolj tako tako, tudi user posted image ne veliko (kar naprej bolezen), če bo, bova zelo vesela, drugače bova šla pa s polno paro v februar, ko bova začela "res zares"user posted image Doma imava že enega user posted image starega skoraj 2 letiuser posted image   user posted image ne pričakujem okrog 27.1. (imam malo zmešane cikle).

Čestitke vsem novim nosečkam, tistim, ki pa ni uspelo, pa verjamem, da bo že v naslednjem krogu!!

Anonimna user posted image

(odgovor članu Maisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 960
15.1.2012 13:32:04   
Anonimen
Jst mam pa problem ... učer me je trebuh bolu, čist na izi, tko k me 2. dan M, po user posted image sm dobila krvav izcedek (sveža kri), pa se izcedek še ni nehu, samo izcedek je zdej temno rjav :S
Učer so me bolele tut ledvice mal (sm predvidevala da zarad vina). Pa moj mi je reku da mam mal večje joške :D
Zdej noseča ne morm bit, ker je bil test 6.1. negativen pa še M sm mela od 6.1. do 10.1. M je bla čudna, sm jo dubla ob 22h zvečer in jo je blo konc že 10.1. Tko da sm jo mela ubistvu 4 dni.
Mal me skrbi da ni kej narobe, k G mam pa šele marca al pa aprila.
Kaj mislte da bi lohk blo???

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 961
15.1.2012 13:34:51   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jst mam pa problem ... učer me je trebuh bolu, čist na izi, tko k me 2. dan M, po user posted image sm dobila krvav izcedek (sveža kri), pa se izcedek še ni nehu, samo izcedek je zdej temno rjav :S
Učer so me bolele tut ledvice mal (sm predvidevala da zarad vina). Pa moj mi je reku da mam mal večje joške :D
Zdej noseča ne morm bit, ker je bil test 6.1. negativen pa še M sm mela od 6.1. do 10.1. M je bla čudna, sm jo dubla ob 22h zvečer in jo je blo konc že 10.1. Tko da sm jo mela ubistvu 4 dni.
Mal me skrbi da ni kej narobe, k G mam pa šele marca al pa aprila.
Kaj mislte da bi lohk blo???

user posted image
lahko je karkoli, jaz bi vseeno na tvojem mestu poklicala G jutri in ji omenila -opisala kot si nam tukaj in ti lahko ona potem sama takoj pove ,če te bo vseeno sprejela prej ali pa boš poćakal na naslednjo M ,ki pa lahko da je ne bo in si imela pozno res pozno vgnezditev M.Držim pesti da bo vse ok in navijam zate ;)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 962
15.1.2012 13:37:16   
sonček85
dspela:vidiš da je bilo to ot in iskrene čestitke še 1xuser posted image user posted image user posted image

dobrodošle vse nove in čim prej zagledajte user posted image
vse ki pa ste dobile user posted image pa velikkkkkkkkkk user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 963
15.1.2012 14:02:25   
ninocka26
Anonimna lahko je tudi kakšno vnetje sečil (mehur, ledvice), sploh če te še vedno bolijo ledvice. Prijateljica je imela take bolečine, kot jih opisuješ ti, ter krvav izcedek in je imela hudo vnetje mehurja.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 964
15.1.2012 23:21:47   
Anonimen
Izabelina,

nič se sekirat. Pri nama je (bilo) podobno, le da nama je celo parkrat ratalo se zorganizirat okoli O in je uspelo. Sem vesela v pričakovanju letos.

Ti pa povem, da je najino spolno življenje začelo upadati počasi, ko sva nehala jesti meso, se šla vmes tudi presnojedstvo, veganstvo itd. Ampak to ne pomeni, da je drugo šlo kam. In tudi ne pomeni, da seksa ni, ampak ga je res manj. Seveda nekaj tudi k tej suši doprinese mali otročiček.

Včasih se sprašujem in njega tudi, kako drugim rata toliko seksat (ves čas, ne samo ko delajo otroke), pa moj pravi, da zato, ker nimajo nič drugega - hobi itd. Da imajo le službo, otroke, futr in seks. Bo nekaj na tem, pa četudi je dober izgovor. user posted image

Vseeno se pogovorita, uskladita in veselo dalje! Vse pride ob svojem času!

user posted image

(odgovor članu ninocka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 965
16.1.2012 7:57:49   
Kim80

Najprej naj pozdravim vse nove. Upam, da ne boste dolgo na tej temiuser posted image
Izabelina - ljudje smo pač različni. Midva sva user posted image , ko nisva delala na user posted image , približno 2x na teden, imam pa kolegice, ki mi pravijo da včasih tud sam 1x na mesec - pa ne sam eno, več je takih. Če je drugače vse ok, ljubeča zveza, dovolj pozornosti, da se odnosi niso ohladili in pač obema tako paše, pol pač naj bo tako. Če pa v odnosu še kje drugje škripa, potem pa se bo treba pogovoriti. Upam, da vama rata in bo vse ok.
Pri nas pa ta vikend nismo bili nič aktivni (sicer naj bi bila O že mimo), ker sem zbolela. Ali vzamete samo Lekadol, če vas kaj boli, zdaj ko delate na user posted image ? Mene je kar strah, da če bi se ta mesec prijelo, da bi bilo kaj narobe zarad bolezni, pa čeprav sem jemala le lekadol, ker drugače nisem mogla zaspat.
Glede znakov nosečnosti je verjetno še prehitro, ker je bila O prejšnji teden, samo pri meni se nič ne pojavlja (nobenih napetih prsi, špikanja ipd.), tako da mam občutek, da nam spet ne bo ratalo.

Lepo se imejte, pa upam, da se javi kaka nova user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 966
16.1.2012 9:05:48   
cebelica81
dspela user posted image user posted image user posted image

upam, da tudi mi naslednji teden zagledamo user posted image .

Vidim, da veliko pišete o user posted image , sploh med O. Js sem se ful sekirala, ker v tem času nisva vsak dan, ampak nekje vsak drug dan (občasno tretji), pa vidim da očitno pretiravam.

Drugače user posted image 1-2 na teden, včasih tudi bolj redko, pa se mi to ne zdi neki zaskrbljujoče. Pač imamo v življenju toliko skrbi in obveznosti, da ponavadi zvečer padeš v posteljo in zaspiš. Poleg tega je tukaj še majhen otrok, ki zahteva svojo pozornost in čas - pogosto tudi takrat, ko se podajaš v akcijo. Če se drugače dobro razumeš s partnerjem in se ujameta se mi zdi da user posted image niti ni tako pomemben - vsaj kvantiteta. Bolj je pomembna kvaliteta user posted image .

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 967
16.1.2012 9:55:26   
oreh
user posted image user posted image user posted image bravo zame, sem rekla, da bom ta teden vsak dan šla se mal razmigat na sonček, preden sedem za računalnik in mi je ratalo.

dobrodošle vse nove, upam da se bo trend novink nadaljeval in da bomo z vami kmalu odšle tudi vseee starine.

kar se tiče SO tudi mislim, da je boljša kvaliteta. je pa zlo obremunjujoče tole v času O, k loviš minute. midva se čez teden vidiva pol ure na dan in sva res k v proizvodnji, sploh pa še ob uporabi pre-seed gela je pa romantika na višku.

sonček, tole je pa res čudn, ker bi te morala sprejet vsaj 1x, mene reš je in ko je videl, da reagiram, je rekel, da ni potrebe po nadaljnih UZ v času klomifena. je pa res, da dosti punc piše, da G noče naredit UZ. kaj pa če si zmisliš, da 14. dan krvaviš, maš hude krče, si napihnjena in greš na urgenco (pač da sumiš hiperstimulacijo), tam pa mogoče naredijo UZ. Vem, da ravno, ko sem imela splav, je ena notr šla in potem je rekla, da so ji naredili UZ in odkrili cisto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 968
16.1.2012 10:23:31   
sonček85
oreh:sem se naročila na samoplčaniško v februarju po klomifenu ,ker ta mese nima prostora G-sam ne moja. Lej jaz čez mojo G ne morem rečt nič slabega ,ker je res super ,sam pač nimap relgedov in mene zanima ,če reagiram ali ne .Bomo videli.Se bom prepustila presentit ,pač bo kar bo .user posted image

vidva pa le pridno slončkajta z gelom in drugi mesec bo plusekuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 969
16.1.2012 10:40:57   
oreh
kakorkoli že, upam, da ugotoviš, da reagiraš na K že s pomočjo testa in UZ sploh ne bo potreben v ta namenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 970
16.1.2012 11:05:12   
skrivnost
lizz- objemček, pogumno naprej v nove boje. Držim pesti!
oreh - user posted image , ja upam, da nama bo uspelo. Si tako želiva, da sem čist v teh roza črticah. pa še navijačica sem in močno navijam tudi za vse vas!!! Sicer za zelo nerodna situacija... ja tile poštarji znajo biti svojga dnarja vredni.
SILVA - pestke!!!
darchy82 - dobrodošla!! pestke!
maranz - pestke, upam da je nebo!

Sicer pri nas nič novega. Imam pa v četrtek G in nestrpno pričakujem, da ugledava +. Javim...

(odgovor članu lizz)
Neposredna povezava do sporočila: 971
16.1.2012 13:32:38   
HeLenčica
Oj pupe! SILVA..kaj zdaj? Je prišla al ne? SI delala kaki test? Maranz, pa ti? Držim pesti za user posted image !

Kje je pa kaj srce77, pa Mamabear? Kako ste kaj ostale?
Lizz, bo pa februarja zamudila! user posted image user posted image user posted image

Anonimna user posted image , srečno!

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 16.1.2012 13:43:25 >

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 972
16.1.2012 13:45:27   
HeLenčica

user posted image  

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
Izabelina user posted image
Ana88user posted image

1.1.       
anckica (1. krog)user posted image

2.1.
   Pajama (4. krog po IMN)user posted image

3.1.
Epica user posted image

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
user posted image
RoseBay  user posted image

05.1.

Anonimnauser posted image user posted image
GregUr (2. krog)user posted image

06.1.
S*(4. krog)user posted image
mmojka (3. krog)user posted image
princess13 (2. krog) user posted image user posted image

07.1.
Lunica85user posted image user posted image
HeLenčicauser posted image

8.1.
Monsy user posted image
 dspelauser posted image  

9.1.

Žabica86 (2. krog) user posted image
Aksi (1. krog)user posted image
Romare user posted image

10.1.
srce77
Mamabear
Anonimna user posted image (1.krog)user posted image

11.1.
Roxy (5.krog) user posted image
Mažiga user posted image

12.1.
Anonimnauser posted image user posted image
Katte (20. krog) user posted image

13.1.
marantz
mladikauser posted image
SILVA
Zewa user posted image
lizz (1. krog)user posted image

14.1.
šaci

15.1.
Niri (1.krog po SS)user posted image
ninej user posted image

17.1.
Tarinca

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)
Nitkica11

21.1.
PinaColada

22.1.
štručka2503

25.1.
zvezdica5
darchy82 (1. krog)

27.1.

Klopek
Kim80 (6. krog)
Anonimna user posted image

28.1.
skrivnost
chungalunga

29.1.
oreh

30.1.
Acjom1

31.1.
rozi55
kliki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 52
NOSEČK user posted image :8

PROCENTNO : 15,38 %user posted image

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun, rozi55, HeLenčica, srce77,
klopek, Katte, Srečkiuser posted image , Lunica85user posted image , iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m, crtekuser posted image , coco22user posted image , Kratkauser posted image , tarinca
haram, kliki, monsy, skrivnost, Mojarožicauser posted image
Pajamauser posted image , princess13, mojamura

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 973
16.1.2012 15:55:41   
marantz
HeLenčica, moje M še vedno ni. Testa še nisem delala, ga bom med vikendom, ampak mislim da je to to. Menstruacija mi še nikoli ni zamujala za 2 dni in več, poleg tega me ščemi v prsih.....še 4 dni ji dam da me preseneti, drugače pa upam da se v soboto izriše en VELIK plus 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 974
16.1.2012 18:11:21   
marmot
Zdravo vsem skupaj!
Pa sem se pridružila tudi jaz. Sicer že encajt brskam sam po takšnih straneh in forumih, a sem do zdej le brala...in doskrat postala kr žalostna, ko se vidla da se nekatere trudite že tako dolgo, občudujem vaš optimizem in držim pesti tudi za vas;)
Sama sem še čist 'frišna' v tem in komaj v 2.krogu. Sicer mi M zamuja že pet dni, ampak vzrok je lahka tud stres, kr prenavljamo stanovanje. Kupla sem si test, zdej pa zbiram tudi za to pogum..ampak bo treba kr si grem že na živce, da z strahom gledam v hlačke in upam da ne bo rdečega madeža...

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?