|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.1.2012 9:36:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursonok)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
   [Brisano sporočilo]
16.1.2012 9:37:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ursonok)
  Neposredna povezava do sporočila: 2602
   RE: Marčevke 2012
16.1.2012 9:39:13   
divjana
Jassika, tudi jaz sem se danes na forumu oglasila zato, da preverim, če je katera že zaznala, da se je dete umirilo. Namreč ta vikend je bil pri meni tudi manj aktiven in sem postala rahlo zaskrbljena. Cel vikend sem bila namreč zelo aktivna (intenzivno pospravljanje in pripravljanje prostora za novega družinskega člana) in sem bila tudi manj pozorna, zato nisem bila prepričana, če se mi je dostikrat "javil". Danes dopoldne ga pa spet luštno čutim, čeprav so gibi manj intenzivni kot prej.
Se pa sprašujem, kaj pomeni našteti 10 gibov - jaz ga čutim že celo jutro - se to šteje kot en gib? Ker naštela bi jih že sedaj najbrž več kot 10, ampak če pa potem ne bi mignil do večera, pa najbrž tudi ne bi bilo OK?
Lep zaključek nosečnosti vam želim,
Divjana

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
   [Brisano sporočilo]
16.1.2012 9:47:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu divjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2604
16.1.2012 10:25:47   
Pattyka
Pozdravček user posted image

Vidim da lepo klepetate user posted image  Jaz sem bolj malo na forumu zadnje čase, saj sem večino časa pri moji pupiki ali pa še kupujem stvari ki mi manjkajo user posted image

Kaj je novega...še vedno lepo sama diha, na pridobivanju teže smo pridni (čeprav so to grami user posted image ), in kaj je najlepše...sama sem jo že imela čast previt ( mi je ena ful fajn sestra izpolnila željo user posted image ) in včeraj smo se po 17 dnevih prvič cartali v naročju user posted image  Sestra mi jo je povito v pleničke dala ven iz inkubatorja za 15 min. Z mojim sva se kar topila, ko sem jo držala v naročju ( beri z solzami v očeh). Verjetno zato, ker je bila Neja tako pridna, da nisem mogla verjet...samo gledala naju je, malo dremala in se občasno smejala user posted image  

No, lušte so mi orink naredile, ker bom zdaj vsak dan pričakovala, da jo bom dobila v naročje user posted image
Toliko od mene, da sem vam povedala kako napreduje naša pupika user posted image
Ve pa se čuvajte in uživajte v zadnjih tednih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2605
   [Brisano sporočilo]
16.1.2012 10:37:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pattyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2606
16.1.2012 12:56:04   
Jassika

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Patyka: oh kako lepouser posted image user posted image , sem kr solzne oči dobila ob prebiranju tvojega posta. Lepo naj princeska napreduje da jo boste čimprej dobili domovuser posted image

populis se kar podpišem, če dovoliš. Pattyka, čim več takih trnutkov, pa da bi bla mala princeska čim prej pri vaju doma. A so kej rekli, koliko časa bo morala še biti v P? Nekje sem 1 x zaseldila da do formalne donošenosti (37 tednov), ali gre lahko že kaj prej? Še 1 x pa čestitke, za dobro napredovanje user posted image
gibi hvala punce za odgovore. Ja, tole štetje - jaz še nisem doktorirala, ker je bil mali živc in mi ni blo treba, drugač bi ziher user posted image . Kolikor sem si pa uspela zapomnit je pomembno to, da čutiš gibe preko celega dne, pa potem ni niti tolk važno koliko točno jih je. Pa če se slabše čuti, moreš it na bok in v 1 uri naj bi vsaj 1 x čutil gib (to se spomnim po Pušenjaku). No, mislim da so pač obdobja, da so otročki malo bolj živahni, potem malo bolj spet..., sej tut mi nismo skoz isto aktivni. Mene je zavedlo predvsem to, da je čisto drugače kot pri malem. Ampak če to pomeni, da bo naša pupa malo manj  "živahna" (beri navita kot urica) kot sinko, če sem iskrena, sploh nimam nič proti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2607
16.1.2012 13:53:59   
Jada82
Pattyka, joj, lepo, da sta jo že cartala!!!! Ja, verjetno jo bosta sedaj vsak dan želela. Jaz vam želim, da jo res čim prej dobita domov, da boste ves čas skupaj!!!! Samo da je vse ok!!!! Bravo!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tudi kar živahnega user posted image , brca na polno čez ves dan ... pa mi je to kar všeč, zato da nisem še zaradi tega zasrkbljena .... Ja, verjetno bomo tudi mi imeli še eno tako živahno žabo, kot je tamala, ki ne more 2 minute pri miru sedet .... kaj čmo ... user posted image user posted image user posted image Res pa je, da če sem jaz tudi ful aktivna čez dan, da manj čutim tamalo oz. verjetno ne porajtam toliko ... Bolje čutiš, če sediš, ležiš ...

Včer sem imela dober dan, čeprav sem bila ful pridna, sem pospravljala, kuhala, peglala, tamalo peljala ven .... moj je pa ležal, ker je imel user posted image . Ampak dobro, sem že prej vedela, da gre ven, tako da sem pričakovala. Ampak vse skup me je kar napolnilo z energijo. Zvečer sem razmišljala o porodu in me sploh ni bilo strah, po eni strani se veselim, vem, da bom zmogla, da bo lažje kot prvič in da bo lepo! Tako sem čutila in sem bila prav vesela za to! user posted image user posted image

Zdaj pa spet čakam, da naša Izabela zaspi ... upam, da bo .... je šla že v tamalo posteljico spat, pa sem jo sedaj prestavila v veliko, njeno. Prej ni hotla v veliko, ker je padla dol, k je nekaj lezla okoli .... valda, tašča jo je mela načez .... grrrrr. Je bil potem cel problem .... Bom prav vesela, da bom sedaj doma, da ne bo več treba tašče .... oz. če bo tako, naj jo le pelje ven, ali pa jo bom jaz kaj peljala k njej, ne pa da jo ona merka pri nas ... to mi je prav tečno!!! user posted image user posted image user posted image Itak so te stare mame tolk popustljive, da je joj ... in zdej je gospa pogruntala, da je pa tamala ratala trmasta ....a dej no?!?! Halo, a niso vsi pri 2h letih?!?! Grrrrr.....

Danes zjutraj sem se spet vagala in merila - trebuh imam sedaj isti obseg, kot v 1. user posted image takle čas, čeprav mi je ful hitreje zrastel, kot prvič, zdej pa stagnira, hehehe. Glede kg pa sem šla celo še malo dol, glede na prejšnja dva tedna user posted image user posted image user posted image user posted image Wiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image Sem si začela zapisovat, kaj pojem čez dan, in pomaga res. Recimo, prej sem sem pa tja kar kliznila kakšen bonbon brez veze ali pa kaj takega zmetala vase, sedaj pa rajš ne, ker potem takoj zapišem in konec koncev nanese ful veliko potem za en dan ... najem se pa itak ne nič od tega ... Sej ne da hujšam, itak da ne, zdaj v user posted image , toda morala sem malo omejiti .... no ...

Nič, grem malo še brat .... zdaj sem se vrgla na knjigo o vzgoji user posted image user posted image user posted image
lepo se imejte!

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
16.1.2012 15:26:50   
Anonimen
Pattyka - tudi jaz vam želim, da se mala Neja čimprej toliko razvije, da gre z vama domov in se boste lahko crkljali po mili volji. user posted image

Jada - jaz si že kar nekaj let pišem dnevnik prehrane. Začela sem ga pisat, ko se je zdelo, da proti zaprtju ne pomaga nič. Pa sem si začela pisat vse, kar pojem, pa so šle malo dol kilce (pozitiven stranski učinek user posted image ). Po nekaj mesecih sem pa še ugotovila, kaj mi pomaga, da hodim redno na wc. In ko sem nehala pisat, so šli kg gor, zato sem spet začela in zdaj to kar redno prakticiram. Res je včasih kar težko po resnici zapisat, ampak zato pa včasih kaj manj pojem, ali pa raje sploh ne pojem, da ni treba potem gledat, koliko sem žrla kakšen dan. user posted image
Kar se pa wc-ja tiče - še vedno me v najboljšo voljo spravi, če grem nekaj dni zaporedoma vsak dan. Kdor s tem ni nikoli imel problemov, ne more razumet, kakšen praznik je redna prebava. user posted image

selitev - pri nama končno kaže, da bo kuhinja montirana ta teden, potem pa samo še posteljo preselijo (imava vodno in je bolje, če jo selijo "originalni" monterji) in se lahko prestaviva v svoje stanovanje!!! user posted image user posted image user posted image Komaj čakam! Včeraj sem se spet prav grdo sesula po tukajšnjih zavitih ozkih stopnicah. user posted image K sreči sem bila že skoraj čisto spodaj, tako da sem se samo usedla in nisem resno padla. Ampak ustrašila sem se pa vseeno. Mogoče je zato potem user posted image kakšno uro norela po trebuhu sem in tja. user posted image Je bilo preveč adrenalina?!user posted image

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2609
16.1.2012 16:31:09   
ursonok
hej hej,

jaz sem po zajtrku valda mrknila za eno urico, se zbudila še bolj koma, a se mi je uspelo odvleči na bazen in zdaj sem user posted image . Kolača se že pečeta, jaz se bašem z mandarinami in delam. Sicer bosta pa kmalu mojadva doma - je sneg na cestah in gre malo bolj počasi promet user posted image .

Gibi,
ma jaz ga čutim ves čas, od jutra do večera in ponoči, kadar grem na wc in se potem spet uležem - pa me brcne enkrat ali dvakrat. Verjetno tudi on spremeni položaj in se prestavi iz enega boka na drugega user posted image . Ma ni bilo dneva, da bi bil čisto miren - pri prvi je bilo veliko takih dni, sploh dan po telovadbi (takrat sem telovadila praviloma vsak drug dan ali pa še to ne). Res je aktiven dečko.
Drugače pa jaz tudi v prvi nosečnosti, ko je bila tamala cel dan čisto pri miru, nisem nič paničarila. Na splošno nisem nek hud paničar user posted image . Meni se zdi, da imajo otroci podobno kot mi - en dan boljši, drug dan slabši. Se jim pač nič ne da in spijo. To, da pa en dan nisi naštel slavnih 10, ampak recimo le 7 gibov in zaradi tega histeriziraš, se mi pa zdi itak čudno. Če si človeka nekajkrat tekom dneva začutil, pomeni, da je živ - kaj več pa po gibih itak ni mogoče sklepati.

Kilogrami in zapisovanje
Jada in Alna, res sta pridni user posted image . Jaz jem sicer zdravo, ampak zelo zelo veliko, tako da mi gredo kg-ji kar lepo gor. Sem že na +9. Je pa res, da sem štartala z zame idealno težo (50kg, 167cm), tako da ...hm, izgledam še vedno precej ok. Bi pa rada, da bi po porodu kmalu prišla nazaj na svojih 50kg. Več res ne rabim, sem si taka prav všeč user posted image .

Pattyka
user posted image
Upam, da bo čim več takih izkušenj, preden vas spustijo domov. Madonca, si sploh ne predstavljam, kako je videti 1,5kilogramski otročič! Naša je imela 4kg, pa se mi je zdela micena. A kožo ima že kar normalno, tj. takšno kot mi, ali je še bolj prosojna? Držim pesti, da boste še naprej tako dobro napredovali!

Alna,
vidim, da si iz okolice Domžal". Od kje pa točno? Sem firbčna, ane? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
16.1.2012 18:16:13   
zuza
Živijo bodoče mamice,

tudi jaz se moram pohvaliti kako moj mali princ lepo napreduje. Danes smo že presegli porodno težo, pije že sam in nič več po sondi (hranijo ga po brizgalki), v petek sem ga PRVIČ SAMA PREVILA, danes pa sva se PRVIČ KENGURUJČKALA user posted image user posted image user posted image user posted image  - in to celo pol urce. Ne najdem pravih besed, da bi opisala vse te silne občutke, ki se porajajo v mamici, ko prvič pestuje svojega otročka.

Srečna sem do nezavesti, ...user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
16.1.2012 18:26:23   
Polzi
user posted image user posted image user posted image  delam še 8 dni - ta teden 4 dni, naslednji teden 2 dni, potem 6 dni dopusta in  potem še 2 delovna dni. S 3.2 zaključim in pričnem z 10-dnevnim dopustom, 21.2 pa nastopim porodniško user posted image user posted image  kul, kajne?

Joj, kok sem bla dans besna, ko se prišla po službi na parking user posted image user posted image  en neotesanc je tak parkiru, da zarad mojga lepega bušija nisem mogla v avto. Če ne bi blo trebuha bi se sklačla not, tak pa ni in ni đlo. Sem mogla pol po drugi strani, da sem ga naprej spustila in pol šla not. Od jeze sem mu kr z vrati butnala po avtu..... se bo vidu **** z nosečniškimi hormon. mi je žal, da mu še nisem kaj napisala in zataknala za vetrobransko steklo...bom jutri, če bo spet tko parkiru zraven mene user posted image  user posted image  user posted image

gibi - moja pikica je zadnje dni kar aktivna. predvidevam da je to posledica moje aktivnosti, ker z user posted image  na polno rihtava stanovanje. no, danes sva si vzela ležerno popoldne, ju3 pa spet s polno paro dalje.... Predvidevava selitev nekje v sredini februarja - sam da se kuhinja nardi in omare pa bo user posted image user posted image

Včeraj sem pekla krofe....se mi jih je ful zluštal in sem jih mogla kr nardit. so bli tak dobri, da jih je kr kmal zmanjkal....no, za dans sem mela še enga.

hemeroidi - ga še imam zunaj, vendar me ne moti več, pa tudi boli ne več, tudi pri odvajanju blata me ne ovira. Si pa redno mažem in spravlam nazaj not user posted image

Imejte se lepo in bodite na toplem - zunaj je mraz k user posted image

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
16.1.2012 18:55:09   
tosja
user posted image user posted image user posted image
Pozdravljene

...po krajši odsotnosti se spet javljam...user posted image prečekirala sem samo dve zadnji strani, tako da...
Spet sem bila v hotelu Puser posted image tokrat kar cel tedenuser posted image , moj bibon je v tem času prebolel laringitis user posted image a sem zelo zelo ponosna na moža, ker sta se super porihtala - nimamo nobenih babica servisov...tako da user posted image user posted image user posted image za moja moška!

Imate zelo različna mnenja in izkušnje, tako da ne bom pristavljala svojega piskrčka...user posted image
Kot prvič sem imela tudi tokrat izkušnjo, da je cimra dost prehitro rodila, tokrat je bilo vse še bolj zamotano...tako da.
Veliko vidiš, veliko slišiš...
Moji izvidi so trenutno vredu, biba ima malo čez 2 kilci user posted image , cuker pod kontrolouser posted image , kile so padle pod tiste pred zanositvijo user posted image ...se ne pritožujem.
V tednu mojega bivanaj v P sem imela enkrat ali dvakraT na dan CTGuser posted image , naša biba ga ne mara preveč - ali nori na polno, ali se potuhne...user posted image
Sem pa na srečo dan pred hospitalizacijo vse porihtala, oddala papirje na CSD, že dobila odločbo za prvi del...user posted image user posted image
Sedaj pa sem že vse oprala in lepo čaka...saj ne da bi kam hitela, ampak, da imam mir!!!user posted image

Uživajte in še enkrat uživajte...počasi bomo na vrstiuser posted image

Pa seveda čestitke našim malim borcem, ki se jim je že mudilo na svetuser posted image

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
16.1.2012 19:44:43   
ursonok
Zuza user posted image user posted image
Super, da mali tako dobro napreduje! Sploh ker so fantki baje precej švohceni v primerjavi s punčkami in jo dostikrat slabše odnesejo user posted image user posted image . Upam, da boste kmalu doma!!

Tosja,
kaj si pa ti spet počela v P?! Priznaj, da imata s tvojim M probleme, da ga imaš poln k... in se zato prostovoljno hospitaliziraš, da si malo odpočiješ user posted image . Ne, šalo na stran - povej nam, kaj se ti je hudega dogajalo!

Ja, izkušnje ... verjamem, da si videla svega in svašta. Jaz sem v življenju preživela 10dni na patologiji, v prvi nosečnosti na začetku, ko je bil kao sum na IMN. No in takrat sem tam videla teror s strani zdravnikov, ogromno nepotrebnih hospitalizacij, nepotrebnega faširanja z zdravili in hormoni (tudi mene). Že ko se je izkazalo, da je vse tam, kjer je treba, tj. v maternici, me niso hoteli spustiti domov. Češ da je treba v bolnici počakat na utrip srca. Halo. Nimam krvavitev ne bolečin, vse je ok, na srce lahko čakam tudi doma! Na srečo se je takrat z dopusta vrnil šef bolnišnice in me je zaradi gužve na oddelku poslal domov. Če ne, bi še tisti dan podpisala, da grem pač prostovoljno. Žal mi je le, da sem jedla tisti progesteron v 1. trimestru - povsem brez razloga. Bila sem pač mlada in neumna user posted image
A kot sem rekla - verjamem, da obstajajo hude zadeve, tragedije itd. Morda sem imela pač srečo, da tega nisem videla user posted image

Nabasala sem se kolača. Čist preveč user posted image Pa sploh ni tako dober kot ponavadi - je bila neka druga vrsta jabolk, bolj kisla, pa še manj rozin, ker nam jih je zmanjkalo. user posted image .

Zdaj pa na večerno koprivno čajanko v svojo sobico. In še kaj narest.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
16.1.2012 20:28:53   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: zuza

Živijo bodoče mamice,

tudi jaz se moram pohvaliti kako moj mali princ lepo napreduje. Danes smo že presegli porodno težo, pije že sam in nič več po sondi (hranijo ga po brizgalki), v petek sem ga PRVIČ SAMA PREVILA, danes pa sva se PRVIČ KENGURUJČKALA user posted image user posted image user posted image user posted image  - in to celo pol urce. Ne najdem pravih besed, da bi opisala vse te silne občutke, ki se porajajo v mamici, ko prvič pestuje svojega otročka.

Srečna sem do nezavesti, ...user posted image

Živjo mamica!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Super, krasno, da se vaš mali takole lepo rihta!!! Sem prav vesela za vas user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se imejte še naprej, javi se še kaj in povej, kaj kej počnete, pa res upam, da ga kmalu spustijo domov, da se boste crkljali na veliko cele cele dneve!!!!

Veliko pozitivnih misli in vse dobro!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zuza)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
16.1.2012 20:32:08   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

user posted image user posted image user posted image
Pozdravljene

...po krajši odsotnosti se spet javljam...user posted image prečekirala sem samo dve zadnji strani, tako da...
Spet sem bila v hotelu Puser posted image tokrat kar cel tedenuser posted image , moj bibon je v tem času prebolel laringitis user posted image a sem zelo zelo ponosna na moža, ker sta se super porihtala - nimamo nobenih babica servisov...tako da user posted image user posted image user posted image za moja moška!

Sem pa na srečo dan pred hospitalizacijo vse porihtala, oddala papirje na CSD, že dobila odločbo za prvi del...user posted image user posted image
Sedaj pa sem že vse oprala in lepo čaka...saj ne da bi kam hitela, ampak, da imam mir!!!user posted image

Uživajte in še enkrat uživajte...počasi bomo na vrstiuser posted image

Pa seveda čestitke našim malim borcem, ki se jim je že mudilo na svetuser posted image

Lepo, da si spet doma, tosja .... upam, da greš naslednjič v P le še rodit!!! user posted image Kaj večkrat se oglasi, te kar pogrešamo!!!! user posted image user posted image

Bravo za tvojadva, da sta se tako super rihtala user posted image user posted image user posted image Upam, da je mali že ok!

Tud tebi pohvale, da imaš že vse porihtano .... ja, tudi jaz to zagovarjam, da je treba prej ... hvala bogu sem precej že - ala oprala cunjice, zlikala itd. Zdej imam pa namen pripraviti torbo za v porodnišnico .... to se pa kar ne spravim, user posted image . Zgleda me je gnezdenje minilo .... me je veliko veliko bolj držalo kakšen mesec, dva nazaj. Zdaj pa .... nič več. Predvsem sem samo lena .... kar spala bi ... večkrat tudi čez dan mrknem, če tamala zaspi. Zdaj, ko bom doma, bom pa še večkrat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
16.1.2012 20:37:56   
Jada82
Drugače smo pa danes šli popoldne (že v temi) na en sprehod do slaščičarne in potem na torto - vsi 3 user posted image user posted image user posted image Potem pa še v otroško trgovino, kjer je Izabela za sestrico izbrala eno igračko ninico, da ji bo potem prinesla v porodnišnico user posted image user posted image user posted image Je bila kar vesela in je že tiščala igračko h mojemu trebuhu user posted image user posted image Kolk luštno ... potem še malo v trgovine in domov. Imeli smo se prav super, res!

Zdaj pa čakam, da moj pogleda po tv tiste smotane truckerje ... potem bova pa nadaljevanko gledala ...
Spila sem skodelico čaja in se prav fajn počutim, edino zaspana sem .... uf user posted image user posted image Pa še če grem v dnevno pred kamin, uf, bo še huje ... jah, bom pa mal zadremuckala, pa kaj.

Joj, vas kar veliko prenavlja stanovanja user posted image user posted image user posted image user posted image Super, me čisto spomni na 2 leti nazaj, ko sva midva tudi takle čas finiširala (no ja, takle čas sva bila že vseljena), tudi se mi je mudilo in sem komaj čakala. Tok je bilo potem fajn, ko sva prvič spala v novem stanovanju.
Kje pa sedaj živite - Polzi, alna? Pri starših, tašči? Mi2 sva bila takrat 10 mesecev pri tašči, ko smo preurejali .... joj, grozno je bilo, jaz sem prav trpela, res. Itak sem še taka oseba, da hočem imet po svoje in rada gospodinjim itd. Tam pa ... saj veste, kako je pri taščah .... user posted image Mislim, itak se nisem nič vtikala .. bila sva v svoji mini sobici, pa še tja je non stop uletavala .... še to mi ni jasno kako, ampak ravno tam sva naredila našo Izabelo user posted image user posted image user posted image

Nič, grem počasi vodoravno.
Lep večer želim!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
16.1.2012 21:38:08   
patella
hoJ!

Spet sem vas malo zanemarila. Soorrryyy! Sam mam res pestro in vas ponavad na hitr preberem, napišem pa nič. Uglavnem finiširam z mojim faksom - čez 10 dni mam zadnji izpit in s tem diplomiram. Se mi je pa totalna muka učit - čist sm brez motivacije in volje. Upam, da me nau dec vrgu na ustnem zagovoru (no, mal računam tut na čarobnost svojega trebuščka in na mal popustljivostiuser posted image - ja, valda, pomoje me bo še bolj zezaluser posted image - vsaj take izkušnje sem mela do zdejuser posted image ).

Dons je še mož tok nasran, da sem ga poslala "nekam". Kar ne razume, da sm noseča, da se morm učit in s tamalo ukvarjat... Kar neki teži, ker ni glih pospravljenouser posted image . Nej pa sam, če ga kej motiuser posted image .

Uglavnem, aja, Urosnok, sm tut jaz probala humus in je res okusen. No, mal sem ga še po svoje dodelala (dodala sm olive in korenčekuser posted image ). A maš še kakšn fajn recept? Jaz namreč obožujem take vrste hrano, sam živim med samimi takimi, ki jo ne in posledično je malokrat na jedilnikuuser posted image .

Gibi: Jih je en cel milijonuser posted image user posted image user posted image . Ker skos, ampak res skos udriha tamau.user posted image

Kile: No commentuser posted image . Raj preskočm vaganje, pol me pa na rednem pregledu vsakič skor fršlok zadane.user posted image Pomoje sm tut jaz nekje na +9, s tem da sm štartala s 4 kg viška. Ej, ampak zaprmej, da pridem še kdaj na svojo idealno težo 57kg!!!

Novopečene mamice nedonošenčkov: Čestitke z moje strani!!!user posted image user posted image Čimveč toplega kengurujčkanja in čimprejšnji odhod v domačo oskrbo!!!

Gnezdenje: Za tamauga nimam še nič prštimano. Nimam časa.user posted image AMpak že komi čakam, da začnem pripravljat cunjice in sobico. Sam še mal, da gre ta k**** izpit mimo!!!

Nič, me čakajo bukve (joj, k bi jih kar skurilauser posted image user posted image user posted image , ampak nekak morm pregvirat še teh 10 dni).

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 2618
16.1.2012 22:03:33   
pokalona1
Dober večer!

Današnji dan je bil prav kul-četudi je ponedeljek.Tamala je bila pridna, v službi sem bila pohvaljena, nekaj novega sem se naučila,skratka-prav super.

Upam, da se bodo nadaljevali taki dneviuser posted image

Čestitke obema že mamicama in vajinima borcema-super ste!Upam, da boste šli čim prej domov.

Gnezdenje tudi mene še ne daje.Vsake toliko me stisne, da imam še veliko za naredit in pripravit, ampak itak nimam časa za nič.Obvezno moram še nekaj spisat,preden grem na dopust,pa še vedno delam nekaj za doktorat,tako da bom tudi med dopustom najverjetneje hodila še v službo tole rihtat. Pa še belili bomo-menda da bo malar prišel 1.2.Potemtakem ne smem roditi do sredine februarja, da bomo pospravili stanovanjeuser posted image Pa na enotedenski seminar imam namen iti zadnji teden februarja in na kolokvij v začetku marca-torej teden dni pred rokom.To so moji optimistično-ambiciozni cilji pred porodmuser posted image

patella s katerim izpitom boš pa končala faks?

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
16.1.2012 22:14:31   
patella
UF, pokalona1, ti pa tut nimaš časa dihatuser posted image user posted image user posted image . Pridna, pridna!

Jah, moj zadnji izpit bo pa kirurgijauser posted image user posted image .  Upam, da bo to res čez 10 dniuser posted image ! Pa sprejmem katerokoli oceno, sam da bo konc!!!

(odgovor članu pokalona1)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
16.1.2012 22:24:12   
ursonok
Ja,
tudi mene zanima ...

Patella,
iz česa boš diplomirala?

Pikalona,
pa ti - iz česa boš doktorirala?

Ja, humus je kul, ker lahko vedno še malo eksperimentiraš in dodajaš svoje stvari - zelišča, začimbe, olive, mmm. Jaz sem čist zmešana na olive. V Sevilli sem jih vsak dan pojedla ... ma ne vem, ziher pol kg user posted image .
Najboljše so mi polnjene z mandlji ali česnom user posted image .
Pa en moj kolega, ki redno hodi na Atos (Grčija, meniška gora), je zadnjič privlekel "domače" meniške olive - stari, videti so kot suhe slive! Velike, malo nagubane, napol suhe, ampak vseeno slano-mesnate, aaaaaa user posted image user posted image .

Mene pa trenutno TAKO napenja, da bom umrla. user posted image Mislim, da zaradi mandarin user posted image . Pa želodec me zato še bolj boli - ker imam črevo polno plinov. Odklop. Kdaj bo konec februarja, aaaaa!

(odgovor članu pokalona1)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
17.1.2012 7:31:12   
Lešnica
Evo pa smo na antibiotikih!user posted image ! Baje so odkrili streptokok... Pa sem že mislila, da se bom temu izognilauser posted image .
Ni kaj, če je treba je treba, samo, da žaba raste naprej! Drugače pa ta teden še na bolniški, potem pa dopust do porodniškeuser posted image . Sva bila pa včeraj na materinski šoli, smo imeli predavanje na temo poroda, Se mi zdi, da je bilo možem kar mal zoprno poslušatuser posted image . Smo pa itak same take, prvič noseče. Kar naj poslušajo bojo vsaj vedl kako to zgledauser posted image .
Tudi jaz čestitam mamicam in držim pesti za male žabiceuser posted image !

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
   [Brisano sporočilo]
17.1.2012 8:35:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lešnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2623
17.1.2012 9:32:33   
ursonok
Jutro,
danes smo vstali že pred sedmo. Ponoči sicer ni bilo nobenega alarma (tipa "lulat"), a sem vseeno precej "švoh". Zvečer nikakor ne morem zaspat. Utrujena sem, misliti ne morem, a ko se uležem, spanca od nikoder :( Si včasih pomagam s kakšnim persenom, a je tudi to bolj za en k... Zelišča pač.

Lešnica,
kjer pa so ti odkrili streptokoka? Če v nožnici, ne vem, zakaj ti ga zdravijo. user posted image Tam je zelo pogost in edini učinkovit ukrep je, da med porodom mama dobi antibiotik v žilo - da se otrok ne okuži. Predhodno zdravljenje je baje nesmiselno - ker se bo do poroda vrnil. Ti boš pa zaradi AB morda še glive fasala. No, ne vem, tako pravi Pušenjak pa še mnogi ginekologi (med drugim tudi moja). No, ampak zgleda tudi tu vlada različna "politika".
Če pa gre za kakega drugega streptokoka, potem pa pozabi na tole moje pametovanje user posted image .

Jaz sem vesela, da v tej nosečnosti nisem fasala še nobenega AB - in ga tudi ne mislim do konca. Tudi če bi mi ga kdo predpisal, ga ne bi vzela. Streptokoka v nožnici, če bo (verjetno bo, ker sem ga v 1. N imela), ne mislim prej zdraviti, če bo kaj z urinom, pa takoj laufam k homeopatinji. Z anginami sem pa skregana do konca lajfa user posted image .

Populis,
ja, revma je strašna zadeva. Meni so, ko sem bila majhna, ves čas govorili, naj ne hodim bosa po hiši, ker bom imela revmo. In sem se vsem samo režala. Halo, kakšna revma. Pa se spomnim stare mame, ki je bila ful boga, ves čas z nekimi povitimi nogami, volnenimi nogavicami, na hudih zdravilih, da je sploh lahko spala, ker jo je vse tako bolelo. No, zdaj pa imam user posted image . Sem prav jezna. Včasih se mi zdi, da sem po svoji starših in starih starših "pobrala" samo najslabše: nervoznost, revmo, sklepno revmo, slab želodec, nespečnost in podobno sranje. No, pa slast do alkohola, predvsem piva user posted image . To vse po fotrovi strani. Od mat mama je pa psihično neuravnovešena, mislim, da ima napade panike ali enkaj takega. Je tudi na tabletih (ki jih potem na lastno pest neha jest, ker se ji zdi, da je normalna - in potem se začnejo nočno klici, češ da ji srce odpoveduje in podobno). To vse me še čaka, o tem sem povsem prepričana (zametki so vidni že zdaj user posted image ). Po drugi strani pa nimamo, recimo, raka, sladkorne, raznih čudnih pritiskov, ščitnic in podobnih kroničnih bolezni ... Tako da upam, da mi bo vsaj tu prizanešeno. user posted image

Pri nas ful mraz in sneg user posted image Joj, kako si želim toplote, topline, sončka, pomladnih dišav. Mi je pa kljub vsemu temu danes že uspelo precej narest user posted image . Zdaj grem pa papcat. Vmes pa Studio City, da se malo v slabo voljo spravim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2624
   [Brisano sporočilo]
17.1.2012 9:46:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ursonok)
  Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.