|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
13.1.2012 12:17:13   
pokalona1
Pozdravljene!

Lepi dnevi so,to mi tako paše...Sva z malo vsak dan takoj po službi vsaj dobro uro zunaj in je res super.Sonce in svež zrak mi data ogromno energije.Sicer pa pridno jem Retafer in se mi je tudi po tem počutje zelo izboljšalo. Zdaj komot vsak dan prekolesarim 40 km,pred tem pa sem bila po 20 kot cunja. Edino včeraj potem nisem bila pridna,ker se je možu zahotela čokolada z lešniki in je še mene premamila.No, bo pa danes bolje.user posted image

Glede UZ na pregledih-meni ne naredi vedno in tudi ne vidim nobenega smisla v tem. Zavarovalnice krije 2 pregleda in če ni nekih indikacij za UZ ne vem, zakaj bi ga delali?

Pa tudi te fame glede dolžine MV pravzaprav ne štekam.Če vas ne tišči, nimate bolečin, drage moje, je bolje, da vam čim manjkrat tlači UZ v nožnico.S tistim res lahko pride do kakega infekta, potem se pa vse sorte lahko zakomplicira. Bodite vesele, da je vse okej, ne pa kar iskat težav.

ursonok mogoče te pa po maku tišči.A ni mak zelo težak za prebavo?

Pa lep vikend vam želim!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
13.1.2012 13:29:24   
Caitlin
Najprej user posted image za čudovito vreme v tem tednu! Mi tale sonček res polepša vsak dan. Greva s user posted image na sprehod in je prav super, ko naju še sonček greje. Edino kakšnih 10 stopinj več bi še moralo biti pa kakšno uro kasneje bi moral sonček zaiti pa bi blo super. No, sj tko pa upam da bi potem marca, da bomo lahko vozičkale okrog user posted image

Najprej čestitke Zuzi in Pattykiuser posted image user posted image Sem zelo vesela, da mala korenjaka kljub prehitevanju odlično napredujeta! Seveda bomo pa vesele tudi kakšne nove informacije.

Vse lepo tudi disere in njenemu možeku. Moj je rekel, da je tale možek prav pojava in da bo tudi on v mojem imenu sporočil na forum sveže novičke.user posted image

Drugače pa je moje počutje zadnje čase super. Pritiska mi ne več dol (no, razen ko pretiravam s sprehodom), otrdeva mi tudi manj kot mi je. Edino popoldne postanem kar utrujena in bi najraje malo zaspala. Verjetno zato, ker tudi ponoči slabše spim. Vendar preko dneva težko kaj spim, posebej ta teden ko sva vsak dan nekaj imela. Začela se nama je šola za starše, imela sem pregled (je šel še moj zraven, ker je bil napovedan UZ, pa se je G premislil in mi bo delal UZ čez 3 tedne, ko bom v 34 tednu), danes mam obletnico mature, v nedeljo ima nečak rojstni dan ... Skos imava nekaj. No, pa saj upam, da se bo po drugem tednu malo umirilo.

Gibi: uf, žurke vsak večer. No, pa na šoli za starše tudi pridno sodelujeuser posted image Je včeraj nekaj protestirala, ko se je govorilo o vakuumskem porodu. Mislim, da je mala žaba želela povedat, da se mi tega ne bomo šli. user posted image Mi je pa res nekaj najlešega, ko gledam trebuh in kar valovi, vsake toliko poskoči. Prav lep pogled. Mi pa ni tak problem, če me brca okoli popka, problem je, ko se spravi povsem na desno stran, že prav tko nekako zadaj. Takrat me pa kar privzdigne in mi vzame sapo. Moj se pa smeji, da je že prav, da mi takole nagaja. Da se naj kar navadim user posted image Sem rekla, da bi takoj mu posodila trebuh za 1 dan, da bi potem vedel o čem govorim.user posted image

Ste enkrat na začetku leta govorile o datumu poroda ... če bi lahko zbirala, bi 3. ali pa 7. Sta mi všeč številki, pa še malo pred rokom bi blo. No, sestra pravi da bo gotovo 14., ravno 1 mesec pred mojim RD. No, bomo videli. Upam samo, da počaka do marca, ker mi je veliko lepši mesec kot februar. Sploh pa 29. 2. ne bi izbrala. Itak pa veliko za izbirat nimam, ko bo pač bo in takrat bo zagotovo najlepši danuser posted image

Sem pa opazila, da se tudi Tosja že nekaj časa ni oglasila. Upam, da si je le vzela malo časa brez foruma. Bi včasih kar pasalo samo kaj, ko potem rabiš najmanj uro, da prebereš vse za nazaj. Se vidi da smo ženske ene čvekice.user posted image

Tako, zdej pa počasi si kosilu skuhat, potem pa še na en krajši sprehod dokler je sonček. Želim vam lep dan, danes pa kar se da srečen petek 13. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
13.1.2012 13:35:11   
Caitlin
user posted image user posted image Juhuhu, forum spet normalno dela!!! Upam, da so samo povečali število objav na stran, in da niso izgubili 70 strani našega klepeta. No, pa važno, da spet dela gumb za zadnje objave, da ne bom spet iskala, kje sem ostala z branjem.user posted image

(odgovor članu Caitlin)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
13.1.2012 16:03:56   
cokolino
Pozdravček user posted image

evo jst sem glihkar s pregleda, naš user posted image  je mal manjši, in sicer ima cca 1500g. Sem pa v 31t. Počutje je tako tako, namreč prehlajena sem kot pes, danes nisem spala nič, ker sem mela nos čisto zabasan...pol sem ob 3h vstala in si sla dat v nosnice vato namočeno s fiz.raztopino, sem mela to noter kake pol urce, tko da sem pol mal bolše dihala...spala pa nič.

Aja imam pa povišan pritisk, 140/85, drugače imam pritisk zelo nizek (90/60 ali manj), samo zdaj že 3 dni opažam mal slabše počutje, pa sem si ga zmerila (sem mislilla, da bo fuuul nizek, pa glih kontra). Tko da mam kontrolo čez dva tedna, pa redno si moram pritisk merit.

To je to, zdj vas grem pa še mal brat...
Aja pa hemoroide sem dobila grrrrr....sej bolijo (še!!!!) ne, ampak sem vseno kupila neko kremo za mazanje.

(odgovor članu Caitlin)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
13.1.2012 16:50:55   
zmajcy_
Da se še jst malo javim. Imam čas, ker mala lihk spi.user posted image

Uz- men ga zadnje čase kar vsakič nardi.. v prvi nosečnosti mi ga ni.. je pa res, da zdej me zmeri kej matra user posted image
MV -  men ga je zmerla, ker mi je ful dol pritiskal in sem imela bolečine.. mi pa zdej skor nič več ne pritiska dol in tut boli me skor nič več ne.. splošno počutje je velik boljšeuser posted image
Hemoroidi - Tudi jaz sem jih dobila user posted image  pa ne zarad zaprtosti in napenjanja.. ker moje prebava je še preveč dobrauser posted image  ampak v nosečnosti pač pride do tega ker otrok dol pritiska..

Jooj jst že tok komi čakam, da pride naš novi član.. sploh ne morem dočakat user posted image  kokr v prvi nosečnosti user posted image  mi pa ni treba neki stvari kupovat, ker imam večinoma vse še od tamale.. rabim edin košaro za na voziček...pa rekla sem, da bom kupila en kompletek za domov iz porodnišnice tak fantovski user posted image  jaz imam še od prejšnje plišat pajac in prov bunda pajac, tko da ne rabim tega.. je bila januarska tko, da smo to vse kupil.

Je pa naša mala zbolelauser posted image .. po dveh tednih kašljanja in smrkanja ji je šlo na ušesa.. tko da ima zdej antibiotik in dons je prvi dan brez vročine user posted image  pa sploh ni bla boga.. nč ni kazala da jo bolijo ušesa.. razen ko jih je zdravnica pogledala je začela tult..je pa z vročino lihk tko aktivna kot brez, tko da počitka ni user posted image

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
13.1.2012 19:49:28   
ovnica8
Ojla da se jaz pokomentiram malo....
malinin caj sem danes kupila,po priporocilih prijateljice ki ji je pomagal se ga pije 2x na dan zadnji mesec. Pomaga pa pri mehcanju tkiv in medenicnega dna ter sproscanju misic.

UZ-ravno danes sem bila zopet na pregledu in mi je naredlila pregled uz in tudi MV,je pa res da sem pred kratkim padla na trenuh -rahlo sem storasta in pa mali podnjajemnik mi tisci navzdol in mi na momente otrdeva trebuh-je rekla da je to pac treba preverit,da se slucajno vrat ne zacne prevec krajsati. V soli pa so nam povedali da ti po zaonu pripadata samo 2 UZ.

Lep vikend vsem skupaj

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
13.1.2012 20:45:11   
ursonok
Kaj je zdaj to - ga vse nekje žurirate? user posted image

Jaz sem se spet ful najedla. Kolača, česa pa user posted image . Se tolažim, da sem plavala danes in da torej ni tako hudo. Eh.

Prebava
mak je težak za želodec, ampak mislim, da mene želodec boli neodvisno od tega, kaj jem, ali veliko jem ali sploh nič user posted image . Mislim, da bo ok šele po porodu user posted image .
Laneno seme je vsak dan na mojem jedilniku. Enako suho sadje. Sem pa malo premišljevala - mislim, da je kriva dehidracija. Zadnje dni nisem šla plavat in sem bila vsak večer - tri dni zaporedoma - na orbitreku. Po telovadbi zvečer pa nimam dovolj časa, da bi pred spanjem nadoknadila izgubljeno tekočino - od tod moten urin in trše blato user posted image . Tako da bom morala zdaj bolj paziti na hidriranje že med samo akcijo user posted image .

Meni se zdi, da me na cesti vsi čudno gledajo user posted image . Na bazenu to še razumem - pač ne vidiš pogosto, da pride nosečnica in obsedeno plava kravl 45 minut user posted image . Ne štekam pa tega buljenja v kavarni, na tramu itd. Res ne vem, zakaj. Takega trebuha tudi še nimam, da bi zgledalo, kot da bom ravnokar rodila. Morda vseeno zato, ker je trebuh relativno velik glede na celotno mojo postavo oziroma konstrukcijo? user posted image Ne vem, odvisno od počutja, ampak včasih mi gre kar malo na živce to buljenje. Tukaj te še posebej bulijo ženske - z nekakšno polzavistjo v očeh. user posted image Eh, morda sem pa samo občutljiva.

Naša tamala je bila pa danes tako kul user posted image . Sva se zvečer sami skopali, gledali risanke in dali spat, ker je bil moj nekaj zmenjen - in ni bilo nobenih problemov. No, ko je bila že v postelji, se je odločila, da jo kao spet lulat (pa ni nič nalulala), potem, da ima poln nosek (pa ga ni imela), potem pa še, da je žejna (spila en požirek). No, nazadnje mi je le uspelo do konca zapeti "čuk se je oženil" in sem lahko šla user posted image .
Zdaj se pa spravljam še malo delat - če me res kaj preseneti že februarja, da bo pač čim več narejenega.

Pišite kaj, babe, da imam jaz med "pavzami" kaj za brat user posted image .

(Vam povem, ob branju poljskih forumov se mi pritisk zviša ziher za 20 enot! Tam je intelektualni nivo vsaj 30% nižji (nekakšen slovenski parlament, hehe), vse punce se bašejo s tableti (nekatere same sebe imenujejo "hodeča lekarna" user posted image ), razpravljajo o tem, kakšno menikuro, pedikuro in ne vem kakšno kuro še bodo naredile pred porodom, kakšne barve nohte bodo imele (ko jim nekdo pove, da rodit pač ne smeš z nalakiranimi nohti, se jim podre svet), kako si bodo obrile luliko, kako pobarvale lase, kakšen mejkap bodo imele (user posted image ), ker ženska po 25. letu brez mejkapa je "grozna", "strašna oh in sploh. Da ne omenjam, da se tu vsepovprek daje nosečnicam steride za razvoj pljuč - tudi če so popolnoma zaprte, če jim nič ne grozi. Pač živiš nekje na vasi, kjer so dohtarji ****njeni, tebi se pa zdi, da jih "skrbi zate" in si še zadovoljna. Prav razmišljam, da bom morala o svojem bivanju na Poljskem nekoč kakšno knjigo napisat. V stilu "saj ni res, pa je" user posted image .)

< Sporočilo je popravil ursonok -- 13.1.2012 20:47:25 >

(odgovor članu ovnica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
13.1.2012 20:51:45   
Jada82
Hojla!

Evo, sem se odločila, da bom tudi jaz kupila malinov čaj tokrat user posted image user posted image user posted image user posted image Kar počasi, zdaj sem v 32. tednu, če ga čez kakšne 2 tedna začnem piti, bo čisto ok user posted image user posted image user posted image

UZ-ji v nosečnosti: ja, zavarovalnica krije 2 - potrditev nosečnosti in pa morfologijo. To velja predvsem, če imaš koncesionarja za G. Recimo, če imaš pa G v bolnici ali ZD, pa večinoma naredijo več UZ. Recimo v bolnici Jesenice vem, da ga naredijo na vsakem pregledu ... rutinsko pač. Pa še marsikje .... No, jaz sem si 2 plačala (za MV in pa zdaj proti koncu še en pregled).

Tiščanje dol: hudiča, meni še kar ornk dol tišči ... trebuh mi sicer manj otrdeva, ampak dol mi pa še kar tišči .... danes smo šli samo v center, kar je 5 minut hoje in sem komaj prišla. Prav obup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bi rada mal s tamalo bolj okoli hodila, k so taki lepi dnevi, pa kar ne gre user posted image

Služba - user posted image user posted image user posted image So me klicali, če pridem drug teden še 2 dni pomagat .... sem mislila iti v ponedeljek zadnjič, zdaj pa bom tam še v sredo in četrtek ... se mi kar izmika tale dopust, madona user posted image

Nič, grem po podolgem, kar brat, po TV itak ni nič pametnega .... mam zdej par knjig o vzgoji  user posted image user posted image user posted image Me trenutno to ful zanima .... rada bi bila boljši starš user posted image

(odgovor članu ovnica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
13.1.2012 20:55:09   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

Naša tamala je bila pa danes tako kul user posted image . Sva se zvečer sami skopali, gledali risanke in dali spat, ker je bil moj nekaj zmenjen - in ni bilo nobenih problemov. No, ko je bila že v postelji, se je odločila, da jo kao spet lulat (pa ni nič nalulala), potem, da ima poln nosek (pa ga ni imela), potem pa še, da je žejna (spila en požirek). No, nazadnje mi je le uspelo do konca zapeti "čuk se je oženil" in sem lahko šla user posted image .
Zdaj se pa spravljam še malo delat - če me res kaj preseneti že februarja, da bo pač čim več narejenega.

Jaz tamalo vedno (skoraj vedno no, razen če kam grem) sama dajem spat in kopam. Ne vem, meni to bolj leži ... mojemu pa igranje z njo ... to pa ni moje področje user posted image user posted image user posted image user posted image   Nekak sva tako zmenjena - brez dogovora sicer, je samo po sebi tako prišlo user posted image user posted image
Jaz jo moram pa zdaj božat po laseh in obrazku preden grem iz sobe ..... je prav luštna, cuker mali ... reče mami tko .. in pokaže user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
14.1.2012 6:37:17   
Hov hov
Prebava - probaj z goji jagodami. Jaz se moram pohvalit, da imam domače ;-), drugače pa se jih dobi v raznih DM-jih ali eko štacunah.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
14.1.2012 6:48:01   
Hov hov
IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

Meni se zdi, da me na cesti vsi čudno gledajo user posted image .

Mene to sploh ne moti. Pomoje da se spominjajo svoje nosečnosti, ugotavljajo, kdaj imamo rok itd.... skratka nič negativnega. Motijo pa me razne nerode po trgovini in ulicah, ki so tako vase zagledane, da sploh ne opazijo mojega ogromnega treguba in me npr, tako kot zadnjič ena punca butnejo vanj s košaro.  Ali pa v tisti prednovoletni histeriji me je ena 200 kilska gospa s vozičkom prav nonšalantlo butnila v hrbet, ker se ji je mudilo naprej. Ampak če je gužva, ne moraš kar nekam naprej silit...

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
14.1.2012 6:52:02   
Hov hov
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Tiščanje dol: hudiča, meni še kar ornk dol tišči ... trebuh mi sicer manj otrdeva, ampak dol mi pa še kar tišči .... danes smo šli samo v center, kar je 5 minut hoje in sem komaj prišla. Prav obup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bi rada mal s tamalo bolj okoli hodila, k so taki lepi dnevi, pa kar ne gre user posted image

Meni se isto dogaja, hoje pa prenesem maximalno 30-40 minut. Se mi zdi, kot da bi bo otrok lihker ven padel...user posted image Dogaja pa se mi predvsem proti večeru. Nekje sem videla ene trakove, ki naj bi razbremenili hrbet in nudili dodatno oporo trebuhu...moram poiskat, mogoče po pomagalo. Stanejejo pa okoli 20 eur.

Aja, kako se pravilno pobere stvari s tal? Opažam, da sploh ni dobro, da se sklonim, ker se mi vse "čakre" zavrtijo in je velik pritisk na trebuh. Pomoje, da je treba počepnit? (To je tudi muka postaja - in kot nalašč mi vse z rok pada user posted image ).

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
14.1.2012 7:02:31   
Hov hov
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Služba - user posted image user posted image user posted image So me klicali, če pridem drug teden še 2 dni pomagat .... sem mislila iti v ponedeljek zadnjič, zdaj pa bom tam še v sredo in četrtek ... se mi kar izmika tale dopust, madona user posted image

Itak, verjetno bo 2 dni postalo cel teden ali še več (lastne izkušnje).

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
14.1.2012 11:03:30   
hrchy
Hov Hov, a goji doma gojite al kaj???? se jih da? hmmm, sezona vrtickarstva se zacenja ;)

Skoda, da imate slabe izkusnje z okolico... Meni se pa ravno obratno zdi, da me na cesti vsi ful prijazno gledajo, pa da so vsi ful prijazni do mene... No, saj se najdejo izjeme, ampak vsi pac ne morejo imeti dobrega dne, a ne...user posted image Recimo zadnjic me je en mlad taksist (Turek) peljal v shopping center in ko je izvedel, da sem noseca je ratal tako simpaticno prijazen, cestital, spraseval o malem in o nacrtih, zazelel vso sreco in na koncu izrazil upanje, da bo on tudi nekoc ocka... se mi je zelo fletno zdelo. Potem me ej pa se cisto previdno vprasal, ce me lahko odlozi na postajaliscu za taksije, ki je ene 20 metrov naprej od dejanskega vhoda - da mi ne bo treba pes hodit user posted image

glede pobiranja stvari s tal - ko smo nosece, je treba cim vec stvari delati 's tal' namesto prepogibanja v pasu... to pomeni pobiranje iz cepecega polozaja, tudi ce kaj delas na tleh, se raje vsedi na tla (recimo da moras kaj pomest izpod prucke itd...)....

Sicer pa kaj boste pocele tale vikend? tu je tak lep dan, da kar ne morem verjet. jaz sem ze spekla cokoladne rogljicke za zajtrk (jih je ratalo toliko, da vsaki enega posiljam za sladkanje), zdaj pa pred-pripravljam pico, ker sva se k prijateljem najavila na vecerjo, pa sva rekla, da ni treba skrbet za hrano, ker jo bova midva zrihtala. Pa se kokosove kocke bom spekla popoldan. Sicer me pa caka pranje, vmes bom pa spalno vreco za malega zasila. Potem pa upam, da bom ujela se nekaj soncka za sprehod.

Dolgcas mi ne bo, upam, da tudi ve uzivate tole lepo soboto (sem slisala, da imate super vreme) user posted image

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
14.1.2012 12:15:07   
Osala
Živjo. Se opravičujem za uletavanje. Prodajam otroško posteljico, če jo katera še rabi. Oglas je tule http://www.gugu.si/oglasi/otroska-posteljica-mothercare-13562?Itemid=0 Sicer pa lepo nosečnost, čim lažji porod in zdrave dojenčke želim user posted image .

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
14.1.2012 14:13:33   
Lešnica
Jaz sem se pa kar najedla jote in koruznih žgancev, bo treba iti malo ven dokler je še sončekuser posted image .
Vidim da vse nekaj pečete in ustvarjate, meni se pa nič ne dauser posted image . bom možička popokala pa greva mal na sprehod.
Najina žaba danes bolj počiva, včasih pa se mi zdi, da kar nogomet igrauser posted image . Nič, gremo mi trije mal ven, je treba izkoristiti tak danuser posted image !
Ursonok hvala za recept, ga bomo preizkusili kar kmalu!

(odgovor članu pokalona1)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
14.1.2012 14:54:01   
ovnica8
Tudi do mene se vecinoma vsi obnasajo ful uvidevno in vedno ponudijo pomoc (npr. prodajalke v trgovini bi kar namesto mene nosile stvari naokoli,..),se pa najde vsake toliko kdo ki se pa obnasa totalno cudasko in se prav zamislis kaksna cudaska oseba more to bit...
Ker sama nosim zelo nizko malega podnajemnika ze nekaj casa uporabljam medenicni pas,predvsem ko gremo na sprehod in zelo zelo pomaga. Si sploh ne predstavljam kako bi brez njega,bi si mogla polovico cajta trebuh gor drzat. Kupila sem si pa dva,enega v baby centru in enega v sanolaborju,cena cca 20€.
Lep soncen vikend zelim vsem skupaj

(odgovor članu Lešnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
15.1.2012 8:34:36   
Jada82
Joj, sem gledala včer zvečer film One day ... joj, sem tako jokala, da je bil že kar obup ... potem sem pa še kar razmišljala in nisem mogla zaspat .. rezultat: zalimana danes user posted image Ampak je bilo vredno, prav krasen film je in res zdaj za nas, k smo noseče, še bolj hormončki delajo .... iiii .....

Nič, nov dan nas čaka, moram pospraviti stanovanje ... tamala še gleda Živ žav, samo počasi se bova mogle pa zrihtat .... jaz še eno kavico spijem, pa hop v nov dan  user posted image user posted image user posted image user posted image

Prijetno nedeljo vam želim!!!!!

(odgovor članu ovnica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
15.1.2012 17:27:22   
Hov hov
Hrchy - goji jagode vzgajamo doma. Lani sva jih pričela razmnoževati za nasad in obrodile so nama že 20 cm sadike, medtem ko so kolegici obrodile celo v tegelcu na okenski polici. Plodove pa imajo od konca julija do konca novembra. In to ogromno.

Hemeroidi -
imam eno nenavadno vprašanje - stric google mi ni znal odgovoriti user posted image - ko recimo hodim pol ure se mi zdi, kot da se pojavijo hemeroidi. Potem pa ko se uležem ali čez noč, pa se zadeva umiri. Ko grem na Wc pa se nikoli ne napenjam. Ali je možno, da se mi to pojavlja samo zaradi hoje, ker je preveč pritiska?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
15.1.2012 19:41:24   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

Hrchy - goji jagode vzgajamo doma. Lani sva jih pričela razmnoževati za nasad in obrodile so nama že 20 cm sadike, medtem ko so kolegici obrodile celo v tegelcu na okenski polici. Plodove pa imajo od konca julija do konca novembra. In to ogromno.

Hemeroidi -
imam eno nenavadno vprašanje - stric google mi ni znal odgovoriti user posted image - ko recimo hodim pol ure se mi zdi, kot da se pojavijo hemeroidi. Potem pa ko se uležem ali čez noč, pa se zadeva umiri. Ko grem na Wc pa se nikoli ne napenjam. Ali je možno, da se mi to pojavlja samo zaradi hoje, ker je preveč pritiska?

Velika verjetnost da res, jaz se tudi nikoli ne napenjam in imam težave če dalj časa sedim oz. sem pokonci. Ko ležim me pa nič ne boli.

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
15.1.2012 20:59:35   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: zmajcy_

IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

Hemeroidi -

Velika verjetnost da res, jaz se tudi nikoli ne napenjam in imam težave če dalj časa sedim oz. sem pokonci. Ko ležim me pa nič ne boli.

Ja tudi jaz če hodim, čutim veliko huje ... valda, pritisk še bolj povzroči ... pa mene dostikrat user posted image brca v črevesje ...

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
16.1.2012 8:52:32   
Jassika
desire, boljša polovica in vajini user posted image user posted image držite se user posted image user posted image user posted image ! Desire, tebi želim da čim dlje ostanete 3v1, možek tebi pa, da boš še naprej tako lepo stal ženki ob strani in jo spodbujal user posted image user posted image user posted image

Drugače pa ste pridne, pridne, ste naklofale čez vikend user posted image user posted image . Mi smo bili pri tašči/tastu, kjer sem se res pustila razvajat user posted image . Kar paše takole, da te nekdo malo pocarta. Sem se naspala zjutrej, kar ne pomnim že. Mava z user posted image tak dogovor, da zjutrej vedno jaz vstajam za malega, da se on vsaj za vikend lahko naspi. Ker jaz potem potegnem še kako črtico popoldne, pa je. Zdaj je pa malega vzel zjutrej tast in ga odnesel k njima, kjer so se trapali, mami pa je spaaaaaaaaaaaaaaaala user posted image Lep vikned je bi, prav zares, pa še tako lepo vreme...
Čestitke vsem za uspešne preglede! Jst tut komej čakam to sredo, ko ga imam. Čeprav ne vem, če mi bo sploh delala UZ - po mojem ne, ni nekega razloga. Čeprav mi je pri sinku zmerej naredila Uz, pa ji ne bi bilo treba. Pa v tej user posted image tudi, za kar jo lahko samo pohvalim.
Me pa zanima, če katera slabše občuti gibe. Meni se zdi, da je mala zadnje 3 dni precej mirna. Sicer panike ni, ampak sem bila do zdaj navajena, da je brcala kt nora. In sine je bil isti - še ob injekciji za pljučka, ko naj bi se mali umirili, je naš špilal fuzbal ves čas. No, itak da je vse OK, samo navajena nisem, mala pa itak da ima skoz manj prostora za kolovratenje user posted image . Me pa zanima, če že kaj štejete gibe? Pri sinku mi jih nikol ni blo treba, ker je bil tako aktiven, zdajle pa sem bila malo pozorna čez vikend.
Lepo bodite, upam da mate tolk sončka, kot mi tukaj user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
   [Brisano sporočilo]
16.1.2012 8:55:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2598
   [Brisano sporočilo]
16.1.2012 9:18:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2599
16.1.2012 9:31:52   
ursonok
Dobro jutro!

Jaz sem pa danes čisto zalimana user posted image user posted image . Spala sem morda 3-4 urce, še to ne. Zaspat nisem mogla, vmes sem se zbujala, tamala je dvakrat klicala - enkrat je zgubila "ovčko, ki pika" (pika zato, ker je umazana - ima polno prilepljenih smeti na sebi user posted image ), drugič je bilo pa treba lulat). Ma čisti odklop. Ne štekam, kaj je bilo ... morda zato, ker sem po dolgem času neko pivo pila zvečer? Najedla se nisem preveč, res je, da sem telovadila, a to počnem precej pogosto
user posted image

Vikend je bil bolj tako tako - v soboto smo se zbudili v minus in sneg! user posted image Mene je ful napadla revma - po dolgem času, tako da sem rabila kar precej, da sem dojela, da je to to. Sem najprej razmišljala, od česa hudiča bi me sploh lahko bolele noge ... Potem sem se pa zavlekla pod kouter, se segrela in je bilo bolje - pa mi pa zacingljalo: ja, valda, revma spet. Ma trgalo me je cel dan po obeh nogah. Počutila sem se ko ena stara baka user posted image . Zdaj je že dva dni ok, trkam!

Hemeroidi,
nimam tega, se je pa tudi težje odvajanje normaliziralo - sem se začela obilno prenalivat z vodo, spijem kakšne 3 litre tekočine na dan (večinoma koprivni čaj), in moram rečt, da pomaga.

Zdaj bom šla pa kmalu na lov za čajem iz malinovih listov. Da vidim to čudo. Je vsaj po okusu dober?

Goja jagode
Nisem še poskusila, jih pa videvam tukaj v Naturi (eko trgovini) - precej drag špas, ja. user posted image

Ne morem verjet, da je še manj kot mesec in pol do marca, aaaaa! No, po drugi strani se pa seveda že neznansko veselim zadeve, ker sem, resnici na ljubo, že sita tega spremenljivega počutja, občutka prenasičenosti, bolečega želodca itd. Pa zdi se mi, da imam ogrooomen trebuh - sem se včeraj, ko smo šli v nek igralni center, malo gledala v ogledalih user posted image user posted image . Ni kaj, "visoka nosečnost", ali kako se temu reče user posted image .

Nič, grem grizljat, potem pa delat. Al pa spat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.