ursonok
|
Kaj je zdaj to - ga vse nekje žurirate? Jaz sem se spet ful najedla. Kolača, česa pa . Se tolažim, da sem plavala danes in da torej ni tako hudo. Eh. Prebava mak je težak za želodec, ampak mislim, da mene želodec boli neodvisno od tega, kaj jem, ali veliko jem ali sploh nič . Mislim, da bo ok šele po porodu . Laneno seme je vsak dan na mojem jedilniku. Enako suho sadje. Sem pa malo premišljevala - mislim, da je kriva dehidracija. Zadnje dni nisem šla plavat in sem bila vsak večer - tri dni zaporedoma - na orbitreku. Po telovadbi zvečer pa nimam dovolj časa, da bi pred spanjem nadoknadila izgubljeno tekočino - od tod moten urin in trše blato . Tako da bom morala zdaj bolj paziti na hidriranje že med samo akcijo . Meni se zdi, da me na cesti vsi čudno gledajo . Na bazenu to še razumem - pač ne vidiš pogosto, da pride nosečnica in obsedeno plava kravl 45 minut . Ne štekam pa tega buljenja v kavarni, na tramu itd. Res ne vem, zakaj. Takega trebuha tudi še nimam, da bi zgledalo, kot da bom ravnokar rodila. Morda vseeno zato, ker je trebuh relativno velik glede na celotno mojo postavo oziroma konstrukcijo? Ne vem, odvisno od počutja, ampak včasih mi gre kar malo na živce to buljenje. Tukaj te še posebej bulijo ženske - z nekakšno polzavistjo v očeh. Eh, morda sem pa samo občutljiva. Naša tamala je bila pa danes tako kul . Sva se zvečer sami skopali, gledali risanke in dali spat, ker je bil moj nekaj zmenjen - in ni bilo nobenih problemov. No, ko je bila že v postelji, se je odločila, da jo kao spet lulat (pa ni nič nalulala), potem, da ima poln nosek (pa ga ni imela), potem pa še, da je žejna (spila en požirek). No, nazadnje mi je le uspelo do konca zapeti "čuk se je oženil" in sem lahko šla . Zdaj se pa spravljam še malo delat - če me res kaj preseneti že februarja, da bo pač čim več narejenega. Pišite kaj, babe, da imam jaz med "pavzami" kaj za brat . (Vam povem, ob branju poljskih forumov se mi pritisk zviša ziher za 20 enot! Tam je intelektualni nivo vsaj 30% nižji (nekakšen slovenski parlament, hehe), vse punce se bašejo s tableti (nekatere same sebe imenujejo "hodeča lekarna" ), razpravljajo o tem, kakšno menikuro, pedikuro in ne vem kakšno kuro še bodo naredile pred porodom, kakšne barve nohte bodo imele (ko jim nekdo pove, da rodit pač ne smeš z nalakiranimi nohti, se jim podre svet), kako si bodo obrile luliko, kako pobarvale lase, kakšen mejkap bodo imele ( ), ker ženska po 25. letu brez mejkapa je "grozna", "strašna oh in sploh. Da ne omenjam, da se tu vsepovprek daje nosečnicam steride za razvoj pljuč - tudi če so popolnoma zaprte, če jim nič ne grozi. Pač živiš nekje na vasi, kjer so dohtarji ****njeni, tebi se pa zdi, da jih "skrbi zate" in si še zadovoljna. Prav razmišljam, da bom morala o svojem bivanju na Poljskem nekoč kakšno knjigo napisat. V stilu "saj ni res, pa je" .)
< Sporočilo je popravil ursonok -- 13.1.2012 20:47:25 >
|