ursonok
|
Hola! Jaz sem v kavarnici oddelala svoje, potem sva šla po tamalo v vrtec, nato pa v neko trgovino bogu za ledžama po mleti mak! Smo že spekli dve porciji kolača (sem ravno po prvem kosu ). Saj vem, da je pozno, a imam za seboj eno uro orbitreka, tako da si zaslužim okrepčilo . Spečt smo ga pa "morali", ker jutri v vrtcu praznujejo rojstni dan - tisti, ki so rojeni januarja (naša tudi). In vedno jedo torto, naša pa ne sme, tako da ji mi pripravimo neko dovoljeno sladico in jo prinesemo tja. Drgnjenje bradavic Halo . Sem brala nekje na forumu, pa se mi je že takrat zdelo bizarno. Jaz si nisem ničesar drgnila in si tudi ne mislim. Pri prvi je dojenje steklo takoj, nikoli me ni nič bolelo (včasih, če je premočno zagrabila, a to je druga zgodba), nikoli rdeče, boleče, nobenih vnetij. Tako da nisem potrebovala nobenih krem ... Moram torej priznat, da mi je vsa ta "filozofija" okoli problemov z bradavicami pri dojenju čisto tuja in upam, da bo tudi tokrat tako . Diserejin tečko - super novice! Upam, da vam uspe zdržati čim dlje. Jih moraš pa pogrešat - tri babnice niso kar tako Velikost otroka Sem danes brala nekaj na Pušenjaku - UZ meritve pred 24. tednom kažejo na starost otroka, se pravi, da če kažejo, da je glede na rok po zadnji M večji za en teden, pomeni, da se lahko rok prestavi za en teden (oziroma kolikor je pač starejši). Meritve po 24. tednu pa ne govorijo več o njegovi starosti (tj. zrelosti), ampak le o velikosti, na katero vplivajo geni, pa tudi sladkorna bolezen nosečnice. No, glede na to, da je bil naš na vseh začetnih UZ-jih en teden starejši, da imam datum z nuhalne na 1.3., se bom kar tega držala. Ker 19. februar (zadnji UZ v 32. tednu) je malo too much. Mene zadnje dva dni želodec popolnoma ubija. Pa zaprta sem nekaj, napenja me ...skratka, sranje. Ne razumem, zakaj je par dni lahko čisto v redu, potem pa pridejo dnevi, ko sem za na pokopališče. Jem približno enake stvari kot vedno, telovadim redno, spim približno enako ... ne štekam. Nič, grem še malo posurfat, da dopijem svoj litrček (urološkega čaja ), potem pa spančkat.
|