sirenetta
|
IZVIRNO SPOROČILO: pathra Ja sej.. je sama sebi škodila.. in še to da mi je začela govorit kako ona itak nima nobenih problemov, da je veganka in to... kot da ima to kaj veze s sladkorno.. eh.. kaj češ. Tudi jaz se držim vsega... pač mi ni težko zdržat brez določenih stvari 8 mesecev, če je potem z otrokom vse v redu.. bom pa pol si malo privoščila... sej so šli tej meseci tako hitro mimo, da mi ni bilo nič slabega hehe.. pa še vsi mi govorijo kako sem lepa nosečnica, ker se nisem ne vem kako zredila, nič ne zatekam itd.. po mojem je tudi od hrane odvisno to . Smajila je res fajn ginekologinja, jo ima tudi ena kolegica. Jaz imam Guzejevo in ona se tudi zavzame zame, sploh pa zdej ko nima več operacij, samo ambulanto (je v penziji).. Meni je prav fajn imet g. v bolnici, ker imaš vse na enem mestu... CTG, preglede, laboratorije itd. Ja ja jaz enako...edino kar mi hudo dela gušte so salamice...ki jih imam od vedno full rada..mislim pancetka, pršut, vratovina jao jao...še glih tak čas, so imeli vsi moji najbližji rojstne dneve v času od avgusta do oktobra, pol pa še prazniki in vsi tej narezki...ma sem se vzdržala, čeprav bi najraje tako navalila na en narezek, da bi celega sama zmazala...ja ja itak bomo vse lahko nadoknadili potem, samo da je z otrokom vse ok. To mi je itak na prvem mestu. Guzejeva je tudi zelo zelo v redu, sem videla, ko je bila ena nosečnica hospitalizirana za nekaj tednov zaradi popadkov v 30.tednu, ji je Guzejeva sama od sebe takoj drugi dan poslala fizioterapevtko za razgibavanje. Se mi je zdelo tako pozorno, da je to naredila, še posebej ker ni noben drug ginekolog za nobeno drugo nosečnico, ki so ležale takrat na oddelku in jih je bilo kar nekaj. Mi je bilo všeč, ker je to ena stvar, ki res ni nujna, pa jo je vseeno naredila za svojo pacientko. Ja to je tudi meni fajn, da imaš vse tam od laboratorija pa do CTG-ja, pa da laboratorij dela cel dopoldan, da ni treba hitet med 7 in 9.uro (še posebej, če si tak zaspanec kot sem jaz, ).
|