sirenetta
|
Ojla! Vse lepo preživele novo leto? Vanilija moje "praznovanje" je bilo podobno tvojemu, . Imam tudi predpisano mirovanje, pa še mojega 3 letnika, ki zaspi ob devetih...tako da smo praznovali: otrok speč v posteljici, mene je zmanjkalo pred tvjem okoli enajstih in pol, moj pa na računalniku, ...ko je začelo pokat in treskat sem se zdramila, pa moj mi je prišel voščit in to je bilo to...ob polnoči in petnajst sem že bila v postelji. Čista romantika smo mi ni kaj, . No, smo se pa imeli lepo prej, preden je šel otrok spat, smo se v dnevni zraven jelke igrali družabne igre...domine s slikicami živalic, črni peter in kikiriki (ena igra tipo človek ne jezi se, samo bolj za otroke). Tudi glede spola sva na istem, . Prvi mesec, ko sem bila v bolnici sem imela sicer skozi ultrazvoke, samo je bilo še full prekmalu za videt spol. Sicer redni Uz pa je v 20. tednu - na tem se je stisnil z ritko in nogicami k maternično steno in G ni videla nič. Naslednjega pa bom imela komaj v 32. tednu. Vmes sem šla na samoplačniški Uz, ker me je preveč mikalo vedet spol, v izoli stane 25 eur - delala sem ga v 25. tednu, sem šla k drugi G, ki je full izkušena, pa je rekla, da je res otročič v neugodnem položaju z ritko navzdol, naj bi bila deklica, ampak ni mogla 100 procentno potrdit, ravno zato, ker je gledala s stani ritke. Pred božičem sem imela normalen pregled pri moji G in mi je naredila na hitrco en izredni uz zato, da mi izmeri MV. Sem jo prosila, če mi lahko samo na hitrco pogleda , če je vse ok, ker se je tiste dni full umiril, pa je samo pogledala, če srček dela in če se premika in to je bilo to. Niti mi ga ni hotela izmerit, je rekla, da to bomo delali v 31.tednu. Za spol je nisem niti vprašala, ker je rekla, da je še vedno z ritko dol in sem tudi videla na Uz na hitro da se ga vidi s stranjo hrbtka, tako da ziher ne bi videla nič. Vgl. redni Uz so pri moji G tako kot je redno določeno - morfologija v 20.tednu in okoli 30. tedna. Je pa tako kot pravi Trobentica podobno tudi pri marčevkah je nekaj takih, ki jim G na vsakem pregledu na hitro naredijo Uz in nekaterim tudi na hitro izmerijo otročka. Pathra kako je s težo tvojega otročiča, je kaj večji zaradi sladkorne? Pa na tvoje počutje je kaj vplivala sladkorna-si imela kakšne težave preden so ti ugotovili oz. je boljše odkar imaš kontrolirano prehrano? Januarke kaj je bil med januarkami kakšen novoletni novorojenček rojen 1.1? Lep začetek novega leta, uživajte s svojimi trebuščki
|