|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
10.1.2012 21:23:36   
marantz
Pricess, tudi jaz sem pred prvo nosečnostjo doživela podobno zgodbo kot ti. Menstruacija mi je zamujala en dan, test je kazal šibek plus, čez par dni pa krvavitev. Midva nisva odlašala in sva že v naslednjem ciklu nadaljevala s proizvodnjouser posted image . Sedaj imava doma navihanega fantiča. Mene ginekologinja niti ni obravnavala kot nosečnico, rekla ja da se to včasih zgodi. In če bereš komentarje vidiš da je kar nekaj punc dalo podobno zgodbo čez. Vem da trenutno boli, tudi mene je, ampak mogoče je bolje tako. Tudi jaz sem se dolgo spraševala ali je bil SS ali samo M.

Niri, Mažiga čestitke!!! Priejtnih preostalih osem mesecev!!!

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 851
10.1.2012 21:29:44   
Anonimen
Aja, glede čakanja, kdaj po ss je pa tako, če je bila vgnezditev in če je bilo potrebno čiščenje, potem priporočajo 3 mesece. V mojem primeru so mi delali splav, samo da ni bilo zarodka, ampak sem bila pri G naročena 2 meseca po posegu in mi je rekla da lahko že začneva načrtovat, da je videti vse ok. Tako da takrat ko bi praviloma lahko začela delat user posted image sem bila že 1 mesec nosečka user posted image .
V tvojem primeru verjetno lahko kr začneta, tako da ko krvavitev mine user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu marantz)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
10.1.2012 22:46:55   
ninej
Bejbe,mislim da se bliža user posted image ,tko da ta mesec spet ni blo nič...sm razočarana in žalostna...tko da bom kar zaključla za danes....

Vsem nosečkam čestitke,tistim ki čakate stiskam pesti,ostale pa lepo pridno na delo da bodo februarja +......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 853
11.1.2012 7:07:25   
Katte
Čestitam, mažiga!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Super, število nosečk se povečuje.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 854
11.1.2012 7:12:22   
Katte
princess13, nosečka si bila, ampak je prišlo do zelo zgodnjega splava. Temu pravijo kemična nosečnost. Pride do oploditve jajčne celice, začne se ugnezditev, sproščati se začne hCG, ampak zaradi kake napake se ne prime, tako kot bi se moralo. Zadeva je menda kar pogosta, ampak se je niti ne ugotovi, če se čaka s testom.
Mirne vesti delaš na user posted image  naprej. Tako zgodnji SS ni problematičen za naslednjo nosečnost. Čakati pa je treba, če je zarodek starejši in če je potrebna abrazija.
Pa srečno.

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 855
11.1.2012 7:33:17   
mmojka
Princess user posted image user posted image user posted image user posted image  Bodi pogumna, če pa ti zmanjka moči, se stisni k svojemu dragemu in se izjokaj. Drug drugemu bodita v oporo.

Mažiga čestitam in upam, da user posted image  mine bp. user posted image

Ninej user posted image user posted image user posted image   Držim pesti, da rata v februarju.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 856
11.1.2012 7:44:22   
oreh
Joj kako je to lepo, vsakdan kaka nova, mažiga čestitam!

vidi, vidi, koga vidim za jutri, Katte kako si ti danes? vedno deluješ zelo umirjena. A bo že jutri test ali boš počakala, da je res ne bo?

Princess vidim, da ti optimizma ne manjka in tako je tudi prav. Še sreča, da ti ni treba čakati in greš v nove boje. Ali jemati to kot M ali kot SS? enkrat sem bila v podobni situaciji, test pokazal +, drug dan pa lilo. In sem šla na urgenco in je napisal Menstruacija??? test +. če bi znala kako borilno veščino, bi ga kar pripopala na zid, sej je bil neki suhec, tako sem bila jezna nanj kako lahko pozitivnemu testu reče menstruacija! no zdej pa si jaz tudi rečem, da je bila M in sem imela samo 1 dejanski SSv 12t in je lažje. tako, da tukaj se kar ti odloči, kako boš to poimenovala, ker dejansko ne boš nikoli izvedela.

Jaz sem se pa prav bala današnjega dne. če ne bi imela SS bi bil moj otrok danes star 1 leto, seveda, če bi rodila na rok.
Ampak v vsaki situaciji je nekaj pozitivnega in tudi tukaj je-porodniška me še čaka, namesto, da jo je konec. user posted image
Ampak, a veste, da mi ni neki ful hudo. Vem, da sem lani ves dan prejokala v službi, moji dragi otroci pa so jokali z mano, čeprav niso vedeli, zakaj je učiteljica dala na urnik skupinsko jokanjeuser posted image
seveda čas prinese svoje in preboliš, mislim pa, da imate veliko vlogo pri tem tudi ve punce. mene prav grejejo vaše besede, smešne ali žalostne. Pa sej smo vse verjetno v istem zosu- 5 kolegic z otroki, 3 kolegice z novorojenčki, 4 kolegice nosečke, 5 kolegic zagriženih ali razočaranih samskih. In komu zdej težit o tej temi, pa še razumevanje nazaj dobit, kakor vam? še enkrat hvala, da ste.

(odgovor članu orhidelija)
Neposredna povezava do sporočila: 857
11.1.2012 8:00:03   
Pajama
Dobro jutro,

toliko čvekate, da vam ne uspem sleditiuser posted image . Čisto na kratko, iskrene čestitke rozikam user posted image user posted image , user posted image user posted image pa vam, ki se selite v februar in držim pesti, da zagledate pluske!! Februar je moj priljubljen mesec - tak poseben je, zaradi števila dni, diši po pomladi, pa ponavadi je pust!!! Jej, obožujem pust - vsako leto se našemim, čeprav jih imam že skoraj 3!!! Mogoče zato, ker sem bila rojena na pustni torekuser posted image . Aja, pa še valentinovo - nekateri so proti, jaz pa pravim, če povzemamo dobre in prijetne običaje in sisteme, ni škode. Slabe pa naj kar v ameriki ostanejo!!!
Z veseljem čakam tudi na nove januarske user posted image !!!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 858
11.1.2012 8:38:09   
iwa
Mažiga, bravo! Čestitam! Srečno in zdravo user posted image inuser posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 859
11.1.2012 9:08:41   
princess13
O epica, sem te že pogrešala user posted image
Res ne vem kaj bi brez vas punc. Niti moja najboljša prijateljica ne ve toliko podrobnosti kot ve user posted image Ne morete si mislit koliko ste mi pomagale, da zdaj razumem določene stvari, ste me tolažile, zaupale vame,... Tako kot ste napisale, nikoli ne bom vedela kaj se je točno zgodilo. Nima niti smisla razmišljat več o tem. Raje energijo preusmerim v nove boje za novo user posted image Moj dragi je že cel nervozen, komaj čaka da mine ta M (al karkoli je), da lahko začneva user posted image user posted image

Mažiga, držim pesti, da se ti v petek pokaže močan + user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 860
11.1.2012 9:14:45   
Katte
oreh, ja, po datumu naj bi te dni prišla moja user posted image . Ampak jaz se dam vedno na seznam en dan kasneje, kot jo res pričakujem. Tako da naj bi prišla danes.
Zaenkrat je še ni, ampak se lahko prikaže v trenutku.
Trudim se biti mirna. Drugače sem pa itak živčna. Posebnih znakov nimam, bolijo me prsi in malo me špika. Povedala bo šele user posted image  ali pa testek.

Still hoping.

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 861
11.1.2012 9:19:12   
Anonimen
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa to ne morš vrjet noooooooooooo
Dons za foro pišem kolegici kako je, da se nič ne spomne name in ona men napiše, da nima  cajta za nobenga, da ma probleme, ker je poču kondom in gre v pondelk na splav, pol pa napiše loooool spodi ... haloooooooo, ni fer sploh!!!
user posted image user posted image user posted image pa ne prepriča me noben v splav, razn če je kej narobe!

kr na jok mi gre, tok sm jezna pa žalostna, da bi pretepla enga, u pm nej gre vse skupi
Pardon izrazom, sam pomojm da me glih ve najbl razumete!!!

(odgovor članu princess13)
  Neposredna povezava do sporočila: 862
11.1.2012 9:22:09   
Anonimen
aja, pa prej je mela že 2 al 3 splave (po svoji odločitvi) pa pol je 1 user posted image obdržala, ker je kao prevečkrat že delala splav, no in zdej speeet ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 863
11.1.2012 9:23:10   
Katte
user posted image  
Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
Izabelina user posted image
Ana88user posted image

1.1.       
anckica (1. krog)user posted image

2.1.
   Pajama (4. krog po IMN)user posted image

3.1.
Epica user posted image

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
user posted image
RoseBay  user posted image

05.1.

Anonimnauser posted image user posted image
GregUr (2. krog)user posted image

06.1.
S*(4. krog)user posted image
mmojka (3. krog)user posted image
princess13 (2. krog)user posted image

07.1.
Lunica85user posted image user posted image
HeLenčicauser posted image

8.1.
Monsy
 dspelauser posted image  

9.1.

Žabica86 (2. krog) user posted image
Aksi (1. krog)user posted image
Romare user posted image

10.1.
srce77
Mamabear
Anonimna user posted image (1.krog)

11.1.
Roxy (5.krog)

12.1.
Katte (20. krog)

13.1.
marantz
mladika
SILVA
Zewa

14.1.
šaci

15.1.
Niri (1.krog po SS)user posted image
ninej

17.1.
Tarinca

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)
Nitkica11

21.1.
PinaColada

22.1.
štručka2503

25.1.
zvezdica5

27.1.

Klopek
Kim80 (6. krog)

28.1.
skrivnost
chungalunga

29.1.
oreh

30.1.
Acjom1

31.1.
rozi55
kliki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 49
NOSEČK user posted image :8

PROCENTNO : 16,3 %user posted image

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun, rozi55, HeLenčica, srce77,
klopek, Katte, Srečkiuser posted image , Lunica85user posted image , iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m, crtekuser posted image , coco22user posted image , Kratkauser posted image , tarinca
haram, kliki, monsy, skrivnost, Mojarožicauser posted image
Pajamauser posted image , princess13, mojamura

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 864
11.1.2012 9:24:21   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

aja, pa prej je mela že 2 al 3 splave (po svoji odločitvi) pa pol je 1 user posted image obdržala, ker je kao prevečkrat že delala splav, no in zdej speeet ... user posted image user posted image user posted image

Ful plodna punca...

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 865
11.1.2012 9:33:50   
HeLenčica
Maziga, braaavoooo! Čestitke!

Katte, daj se pridruži rozikam no! Drugače pa bom iz obzirnosti do princess malček popravila seznam, prav?

Oreh ti si taka faca, vedno me nasmejiš user posted image

Princess, drži se, razmišljaj kot da je to M in prepričana sem da bo v februarju spet user posted image .

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 866
11.1.2012 9:40:53   
HeLenčica
user posted image  
Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
Izabelina user posted image
Ana88user posted image

1.1.       
anckica (1. krog)user posted image

2.1.
   Pajama (4. krog po IMN)user posted image

3.1.
Epica user posted image

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
user posted image
RoseBay  user posted image

05.1.

GregUr (2. krog)user posted image

06.1.
S*(4. krog)user posted image
mmojka (3. krog)user posted image
princess13 (2. krog) user posted image user posted image

07.1.
Lunica85user posted image user posted image
HeLenčicauser posted image

8.1.
Monsy
 dspelauser posted image  

9.1.

Žabica86 (2. krog) user posted image
Aksi (1. krog)user posted image
Romare user posted image

10.1.
srce77
Mamabear
Anonimna user posted image (1.krog)

11.1.
Roxy (5.krog)
Mažiga user posted image

12.1.
Katte (20. krog)

13.1.
marantz
mladika
SILVA
Zewa

14.1.
šaci

15.1.
Niri (1.krog po SS)user posted image
ninej

17.1.
Tarinca

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)
Nitkica11

21.1.
PinaColada

22.1.
štručka2503

25.1.
zvezdica5

27.1.

Klopek
Kim80 (6. krog)

28.1.
skrivnost
chungalunga

29.1.
oreh

30.1.
Acjom1

31.1.
rozi55
kliki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 49
NOSEČK user posted image :8

PROCENTNO : 16,3 %user posted image

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun, rozi55, HeLenčica, srce77,
klopek, Katte, Srečkiuser posted image , Lunica85user posted image , iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m, crtekuser posted image , coco22user posted image , Kratkauser posted image , tarinca
haram, kliki, monsy, skrivnost, Mojarožicauser posted image
Pajamauser posted image , princess13, mojamura

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 11.1.2012 9:41:49 >

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 867
11.1.2012 9:56:04   
Katte
Seveda. Sem opazila. Najprej sem imela vse poštimano, pa mi ni objavilo. Sem šla še enkrat popravljat, ampak sem to izpustila. Drugič mi pa ni uspelo, ker so me zmotili s službenimi zadevami. Sem že imela nastavljeno.

Still hoping.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 868
11.1.2012 9:56:40   
oreh
majcy-m a se lahk prosim posnameš ko si jezna, pa gor pripopaš video, ej ful si zabavna k si jezna (pa tudi, ko nisiuser posted image ).
oprosti, sej vem, da tema in tvoji občutki niso zabavni, sam tko dobr opišeš jezo, da skor s stola padem. in koga si pretepla?
mogoč bi mogu pa tut nam kondom počt, pa bi ratal.

Neposredna povezava do sporočila: 869
11.1.2012 10:05:42   
Katte
No, pa se začenja. Točno kot urica. Nič novega. Ne vem, kako sploh lahko pričakujem kaj drugega kot user posted image ...
Sem prevelik optimist po 20 krogih, ne?

Still hoping.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 870
11.1.2012 10:06:51   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Težka, če not strelamo na polno, pa ne rata user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 871
11.1.2012 10:19:32   
anckica
Katte- joj kok mi je hudo res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa ****tiš še zmeri imam občutek da boš kmalu user posted image Nič obupat pridi k nam v februar in to bo predzadnja selitev, potem sledi samo še k oktobrčkom 2012!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 872
11.1.2012 10:29:25   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

No, pa se začenja. Točno kot urica. Nič novega. Ne vem, kako sploh lahko pričakujem kaj drugega kot user posted image ...
Sem prevelik optimist po 20 krogih, ne?

Skoraj spregledala tvoj post! Najprej en velik objem! Nisi prevelik optimist, ker če so te na laparo "poštimali" imaš seveda veliko možnosti za user posted image . Pozabila sem, tvoj ima v redu spermiogram? Če ima, potem je verjetno samo vprašanje časa, sama pa veš da je vsak ciklus samo 25% možnosti....drugače pa verjemi, da če te kdo razume te jaz! Tudi jaz vsakič pred M mislim "kaj pa če me tokrat preseneti...", ko pa priteče pa se tolčem po glavi, ker je itak neverjetno, da bi zanosila. A vidva sta že v obravnavi v neplodnostni? Ker če nista bi jaz na tvojem mestu malo zagnjavila, saj vaju nič ne stane. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 873
11.1.2012 10:35:08   
oreh
user posted image user posted image user posted image katte. si že preveč dobra oseba, da te ima frendica tako rada. upam, da vama uspe jo v februarju poslat v maloro.

ne helenčica resno, ko sem prebrala tisti post od punce o dobronamernih nasvetih, ki je vse naštevala(jaz bi si ga kr dala v okvir tolk mi je dober, sam pol me moj res pošlje v polje), sem rekla, da tale je pa res vse, vse probala... pa ni! ali je seksala s preluknjanim kondomom?ni! enim tudi tako uspe, pa kaka krvomočnica...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 874
11.1.2012 11:15:06   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

majcy-m a se lahk prosim posnameš ko si jezna, pa gor pripopaš video, ej ful si zabavna k si jezna (pa tudi, ko nisiuser posted image ).
oprosti, sej vem, da tema in tvoji občutki niso zabavni, sam tko dobr opišeš jezo, da skor s stola padem. in koga si pretepla?

Evo, nimam videa, mam pa sliko kako zgledam ko sm jeznaaaaaaaaa
user posted image     Sam izraz ni tok prijazen kot na sliki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
  Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?