oreh
|
Joj kako je to lepo, vsakdan kaka nova, mažiga čestitam! vidi, vidi, koga vidim za jutri, Katte kako si ti danes? vedno deluješ zelo umirjena. A bo že jutri test ali boš počakala, da je res ne bo? Princess vidim, da ti optimizma ne manjka in tako je tudi prav. Še sreča, da ti ni treba čakati in greš v nove boje. Ali jemati to kot M ali kot SS? enkrat sem bila v podobni situaciji, test pokazal +, drug dan pa lilo. In sem šla na urgenco in je napisal Menstruacija??? test +. če bi znala kako borilno veščino, bi ga kar pripopala na zid, sej je bil neki suhec, tako sem bila jezna nanj kako lahko pozitivnemu testu reče menstruacija! no zdej pa si jaz tudi rečem, da je bila M in sem imela samo 1 dejanski SSv 12t in je lažje. tako, da tukaj se kar ti odloči, kako boš to poimenovala, ker dejansko ne boš nikoli izvedela. Jaz sem se pa prav bala današnjega dne. če ne bi imela SS bi bil moj otrok danes star 1 leto, seveda, če bi rodila na rok. Ampak v vsaki situaciji je nekaj pozitivnega in tudi tukaj je-porodniška me še čaka, namesto, da jo je konec. Ampak, a veste, da mi ni neki ful hudo. Vem, da sem lani ves dan prejokala v službi, moji dragi otroci pa so jokali z mano, čeprav niso vedeli, zakaj je učiteljica dala na urnik skupinsko jokanje seveda čas prinese svoje in preboliš, mislim pa, da imate veliko vlogo pri tem tudi ve punce. mene prav grejejo vaše besede, smešne ali žalostne. Pa sej smo vse verjetno v istem zosu- 5 kolegic z otroki, 3 kolegice z novorojenčki, 4 kolegice nosečke, 5 kolegic zagriženih ali razočaranih samskih. In komu zdej težit o tej temi, pa še razumevanje nazaj dobit, kakor vam? še enkrat hvala, da ste.
|