skrivnost
|
Kim80- držim pesti, da tokrat uspe! Roxy-držimo pestke tudi za tebe in upam, da ti ne bo treba iti v februar!! Mmojka-objemček, in pogumno naprej. Verjemi, vsem nam bo uspelo. Vse bomo enkrat mamice. Jupi, jaz se že močno veselim! Romare-bravo, upam, da bo tokrat vse ok! Želim ti, da tvoja pikica prijoka zdrava na svet. Drži se in ostani med navijačicami ;) Monsy-objemček, držim pestke za februar! Princess13-objemčke za tvojo pikico, da je vse ok . drži se! Poročaj! Nitkica11-držim pestke tudi za tebe! Rose Bay-objemčke, držim pestke tudi za tebe! Tarinca, ninej -navijamo tudi za vaju, pestke pestke za plusek! Niri-bravo bravo, čestitke in mirnih 8 mesecev. Pa le glej, da držiš pestke še za nas ;) Jutro, kako ste kaj? Ste se naspale? Eto jest ko nova, že v službi.. Sicer je pri nas takole. Že dva dni me zelo navija, predvidevam, da ovulacija (mam bolj neredne cikluse ). Čutim jajčnike, pa skos imam občutek, da me tišči lulat, potem pa ne morem.. le kak curek. Sem pa zjutraj ugledala rjav izcedek, a je možno, da je to ugnezditvena? Je možno, da ni ugnezditvena, pa je samo zaradi tako močne ovulacije? Sicer smo pridni, redno slončkamo, ker močno upamo na plusek! Pozdravček vsem srečkam nosečkam in navijačicam.
|