|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
10.1.2012 7:17:05   
Katte
Niri!!!!!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Mirno naprej še 8 mesecev!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 801
10.1.2012 7:28:55   
oreh
NIRI čestitke!!!! tokrat pa bo šlo srečno do konca!!!
ja, sva se pogovarjale o tem, no počakajmo do 1. pregleda in bomo pol lahko debatirale, kolk si dejansko spila v decembru. user posted image
Seveda, jaz se pa zadnje čase bolj kot ne na vodi držim, zato pa tudi ne rata.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 802
10.1.2012 7:36:26   
ROXY_
Jutro punce,
niri čestitkeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in srečno do koncauser posted image user posted image user posted image .
Moja  user posted image bi naj prišla danesuser posted image . Še kira takšna??

Lep dan vam želim..

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 803
10.1.2012 8:04:17   
skrivnost
Kim80- držim pesti, da tokrat uspe!
Roxy-držimo pestke tudi za tebe in upam, da ti ne bo treba iti v februar!!
Mmojka-objemček, in pogumno naprej. Verjemi, vsem nam bo uspelo. Vse bomo enkrat mamice. Jupi, jaz se že močno veselim!
Romare-bravo, upam, da bo tokrat vse ok! Želim ti, da tvoja pikica prijoka zdrava na svet. Drži se in ostani med navijačicami ;)
Monsy-objemček, držim pestke za februar!
Princess13-objemčke za tvojo pikico, da je vse ok . drži se! Poročaj!
Nitkica11-držim pestke tudi za tebe!
Rose Bay-objemčke, držim pestke tudi za tebe!
Tarinca, ninej -navijamo tudi za vaju, pestke pestke za plusek!
Niri-bravo bravo, čestitke in mirnih 8 mesecev. Pa le glej, da držiš pestke še za nas ;)  
Jutro, kako ste kaj? Ste se naspale? Eto jest ko nova, že v službi.. Sicer je pri nas takole. Že dva dni me zelo navija, predvidevam, da ovulacija (mam bolj neredne cikluse ). Čutim jajčnike, pa skos imam občutek, da me tišči lulat, potem pa ne morem.. le kak curek. Sem pa zjutraj ugledala rjav izcedek, a je možno, da je to ugnezditvena? Je možno, da ni ugnezditvena, pa je samo zaradi tako močne ovulacije? Sicer smo pridni, redno slončkamo, ker močno upamo na plusek!  Pozdravček vsem srečkam nosečkam in navijačicam.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 804
10.1.2012 8:07:20   
HeLenčica
Niri jeeeeej, seveda bo zdravo!!! user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!

Roxy...držim pesti!

Ninej....jaz pijem krvomočnico od konca M do M, tako da če je še ni....ni panike če jo piješ, če je pa ne piješ več pa tudi ne, po mojem user posted image

Oreh, te pa rukni kakega! user posted image user posted image user posted image

RoseBay, bo pa oktoberček! cuser posted image user posted image user posted image

mmojka, ne bit žalostna...sej bo, boš videla!

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 10.1.2012 8:08:32 >

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 805
10.1.2012 8:15:22   
LittleSun
dobro jutro

niri juhuhuhu čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa s pikecom doma, ima vnete očke user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 806
10.1.2012 8:20:42   
HeLenčica
user posted image

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
šaci
Izabelina user posted image
Ana88user posted image

1.1.       
anckica (1. krog)user posted image

2.1.
   Pajama (4. krog po IMN)user posted image

3.1.
Epica user posted image

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
user posted image
RoseBay
                       user posted image
05.1.

Anonimnauser posted image user posted image
GregUr (2. krog)user posted image

06.1.
S*(4. krog)user posted image
mmojka (3. krog)user posted image
princess13 (2. krog)user posted image

07.1.
Lunica85user posted image user posted image
HeLenčicauser posted image

8.1.
Monsy

9.1.

Žabica86 (2. krog) user posted image
Aksi (1. krog)

Romare user posted image

10.1.
srce77
Mamabear
Anonimna user posted image (1.krog)

11.1.
Roxy (5.krog)

12.1.
Anonimnauser posted image user posted image
Katte (20. krog)

13.1.
marantz
mladika
SILVA
Zewa
15.1.
Niri (1.krog po SS)user posted image
ninej

17.1.
Tarinca

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)
Nitkica11

21.1.
dspelauser posted image
PinaColada

22.1.
štručka2503

27.1.

Klopek
Kim80 (6. krog)

28.1.
skrivnost
chungalunga

29.1.
oreh

30.1.
Acjom1

31.1.
rozi55
kliki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 48
NOSEČK user posted image :8

PROCENTNO : 16,6 %user posted image

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77,
klopek,Katte,Srečkiuser posted image ,Lunica85user posted image ,iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m , crtekuser posted image ,coco22user posted image ,Kratkauser posted image , tarinca
haram,kliki, monsy,skrivnost, Mojarožicauser posted image
Pajamauser posted image ,princess13user posted image ,

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 10.1.2012 8:23:26 >

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 807
10.1.2012 8:33:27   
oreh
user posted image user posted image user posted image HELENČICA, ne boš verjela, zraven računalnika imam predal in notr je medica, jegr, belo, rdeče vino, borovničke, šampanjc.... sam kaj k je čez dobri 2 uri služba, pa še k ravnatelju moram na zagovoruser posted image , bom raje v času ovulacije.

skrivnost jaz imam zadnje čase tudi v času O tak temno rjav izcedek.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 808
10.1.2012 9:16:52   
Sa.je
Niri čestitamuser posted image user posted image user posted image veš, da bo tokrat vse tako kot mora bit! Samo pozitivno mislit. Želim ti lepih preostalih 8 mesecev in zdravega user posted image

Mislim tale januar je pa res lepo roza, ste bile vse pridne decembra.user posted image user posted image
Drugače pa tud mi smo ga kar malo popili čez praznike, sej se ne moremo ves čas samo pazit...user posted image
Se pa tudi meni poznajo prazniki na kilah, sem kar eni dve novi pridelala, na splošno pa od kar delamo na user posted image sem se zredila 7 kg, torej v osmih mesecih. Res pa je, da se ne upam toliko športat, zdaj po enem ss si pa še sploh ne upam nekaj pretiravat v fitnesu...ampak bomo že potem, ko bo user posted image mimo zbijali pridobljene kilograme.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 809
10.1.2012 9:38:25   
anckica
romare- juhuhuhu!!! Čestitam!!! Tokrat ma da je vse vredu in bo ven pokukal zdrav in vesel user posted image ! Držim pestke da bo res tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

niri- čestitke tudi tebi! Ste bile pa res pridne, seznamček je vedno bolj roza tako kot bi moral bit vedno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

princess13- nič obupat, upam da bo vse okej in da ti čas do pregleda čimprej mine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 810
10.1.2012 9:50:47   
zvezdica5
Pozdravljene punce!

berem več, pišem pa bolj slabo. vendar sem še zmeraj z vami.
nisem bila decemberska srečka. pravzaprav se mi je vse zamešalo, M v začetku januarja me je pozdravila že konec decembra.
morda zaradi malce službenega stresa ipd. upam oz. štejem še zmeraj tistih 28 dni. torej - dodajte še mene na seznam - 25.01.2012 je tisti datum.

lp

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 811
10.1.2012 9:51:08   
mmojka
Dobro jutro! in res je lepo jutro danes, a ne user posted image

Skrivnost hvala za vzpodbudo. Saj ni tako hudo, veš. Pa doma imam že enega navihančka, ki mi kravžla možgančke... sam kaj, ko si želim še enega. In odkar sva se odločila, da greva v akcijo sem tako neučakana... Saj bo. Vem, da bo user posted image
Tvoj izcedek pa mislim, da je lahko tudi O-krvavitev. Baje se to zgodi nekaterim puncam. Nekaj sem že brala na to temo.

Helenčica hvala. Zate user posted image . In mislim, da v feb približno istočasno ne pričakujeva user posted image . Upam, da rata.

Sa.je nisem ti povsem sledila in ne vem, kaj je bil vzrok za SS in kako daleč si že bila. Ampak mislim, da rekreacija ne škodi. Še posebej, če si od prej navajena na neko aktivnost, lahko mirno nadaljuješ z njo. Razen seveda, če ti G ne zapove ležanje. Itak boš sama tekom nosečnosti začutila, kaj lahko in koliko. Moram povedati, da sem bila jaz v prvih 3 mesecih bolj zadihana kot potem. Potem je bolj problem okornost zaradi trebuščka. Če pa telo že od prej ni navajeno na aktivnost potem pa ne gre pretiravati. Seveda pa kot sem že na začetku rekla, ne vem za kaj je šlo v tvojem primeru. In lahko, da moj komentar ni na mestu. Če je tako, potem oprosti.
Sem pa tudi jaz pridobila 1 kg zaradi praznikov user posted image  in upam, da se ga kmalu znebim, ker ne bi rada štartala v novo nosečnost s tako kilažo. Po porodu je res težje izgubiti pridobljene kg. Radi ostanejo user posted image

Pozdravček vsem user posted image  in navijam za vse, ki čakajo v teh dneh, da ugledajo user posted image . Za nas pa, ki smo na začetku ciklusa pa želim, da se čimbolj spočijemo, da bomo kmalu lahko šle v akcijo user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 812
10.1.2012 9:56:22   
oreh
JA, glede kilogramov...
jaz se nisem nikoli mogla držat diete več kot 2 dni. sem si vedno pol rekla, da kako sem jaz en ubogi človek, da že cela 2 dni gibam, diham in delam le na osnovi brokolija in cvetače in sem si kupila dobro obložen sendvič za nagrado.user posted image user posted image
tako, da željeno težo ohranjam z gibanjem.
ko pa sem izvedela za PCO, pa punce so pisale, da ssi lahko ful pomagaš tudi s prehrano, sem začela novembra z nizkoklaorično dieto in v šusu zgubila 4 kg, potem so prišli prazniki in tehtnica je kazala olala kil več, januarja sem pa spet na  strogi dieti, pa je spet šel kazalec strmo navzdol, sej se mi bo še pokvaril od takšnih ekstremnih nihanj.
glavni point je pa moja motivacija, da lahko s hrano pomagam h kakovosti jajčec in se mi res ni problem ničemur odreči (razen kavi), pa še kilce se topijo in počutje je super. o tem veliko piše kitty pod PCO in prehrana in je res zanimivo, je pa običajna dieta z nizkim indeksom OH, ki jo vse poznamo. bistvo pa je res motivacija, da ne  vnašaš enostavnih OH in pri tem še malo shujšaš, pa ne samo zaradi zaradi sebe, dragega ali sosede, ampak zaradi pomoči k čimprejšnjemu user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 813
10.1.2012 10:30:31   
Sa.je
Mmojka SS sem imela v 8 tednu, razlog ni bil znan. G mi je rekel, da je to naravna selekcija.
Glede gibanja pa sicer vem, da rekreacije ne škodi, samo jaz sem prej intenzivno (4x/teden) hodila v fitness na vadbo z utežmi in sem dejansko vzdigovala tudi po 40 kg, tega si sedaj res ne upam, da slučajno nebi kaj škodila, če bi bilo že kaj pa še ne bi vedela. Sem tudi zelo rada hodila ne aerobiko pa sem tudi kar nehala. Grem pa še vedno dostikrat v hribe. Mislim, da so moje kile tudi malo posledica tega, da sem 1 leto nazaj imela ločevalno dieto in sem izgubila 13 kg in jih sedaj počasi pridobivam nazaj, ko se nič več ne pazim.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 814
10.1.2012 10:54:27   
princess13
Imam žalostno novičko, mela sem SS user posted image Zarodek se ni pravilno vlegel, zato naj bi prišlo do krvavitve (trenutno ne krvavim več). Ob 13h grem še po izvide za kri, pa da vidimo kaj bojo še izvidi pokazali. Lahko popravite seznam, jaz pa se selim v februar.

Hvala punce, da ste verjele vame in me tolažile! Najboljše ste! user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 815
10.1.2012 11:00:21   
Anonimen
princess ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princess13)
  Neposredna povezava do sporočila: 816
10.1.2012 11:04:31   
Katte
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 817
10.1.2012 11:06:03   
oreh
oh, princess. zdaj pa daj svojim čustvom prosto pot, jokaj, kriči, posadi drevo v spomin, prižgi svečko...razbijaj, obkur...caj kakšno nosečnico naskrivaj, ne pozabi se pa tudi nasmehniti v družbi svojega dragega in bližnjih.
vedno pa lahko prideš sem po optimizem in tolažbo. te pa razumemo kakšna bolečina je to, čas bo pa prinesel svoje.

(odgovor članu zvezdica5)
Neposredna povezava do sporočila: 818
10.1.2012 11:23:02   
mojamura
princess sočustvujem s tabomuser posted image user posted image user posted image

romare dspela in niri čestitam, prav tako čestitam tudi vsem ostalim nosečkam. lepo nosečnost in zdravega otročeka!!user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz je tudi ne čakam, kot že nekaj let vsak mesec, pa je še vsak mesec prišla....tečna tečka zarukanauser posted image . sorry jezna sem. 19.1. upam, da je NE bo!! grrr (ne me dajat na seznam plz....med navijačice pa me kar dajte

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 819
10.1.2012 11:23:17   
ninej
Princess13-user posted image user posted image user posted image
Izjoči se,trgaj bolečino s sebe,daj si duška potem pa dej gledat pozitivno naprej,ker bos tudi ti deležna enga škratka,ko bo čas za to.....
Življenje je pač tako,da nam zadaja vzpone in padce in le na nas je da smo tolko močne da se lahko poberemo in gremo naprej....Verjamem da boš tudi ti to zmogla....
Drži se......

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 820
10.1.2012 11:36:13   
Anonimen
Men se bo zmešal .. če februarja ne bo + se mi bo res zmešaaaaal. Kr neki no. Ne vem v čem je fora, da ne rata. Sm zadne dni, od kar je M prišla tok žalostna, jezna, pa ne vem kaj še vse, kr vre v men. Tok sm že sita tega neuspeha, da adijo. Pa sory k težim, samo nekomu morm to povedat, napisat, k adijo pamet. Pol pa še berm slabe novičke tuki, k ste mi tok boge, k vem kako je, pa k vem kako hudo je zgubit neki, k si se tko veselil. Samo če že misl jet naprej nej gre čimprej, ker dl ko se veseliš, težje ti je ... pa nočm vas zabederat, sam sm tok slabe vole, pa ni nobenga kermu bi se lohk izpovedala.
Najrajš bi prodala vse kar mam za dojenčke, od tamale, k sm spravla za naslednga, sam če pa rata kmal, pa nimam tok financ, da bom vse spet kupovala.
PA RES, NE ZAMERT ZA TO SLABO VOLO

Nove nosečke ... user posted image vsaj vam je ratal user posted image

(odgovor članu ninej)
  Neposredna povezava do sporočila: 821
10.1.2012 11:46:51   
LittleSun
princess user posted image user posted image user posted image ah jej user posted image sedaj imaš pa tudi ti svojo zvezdico na nebu. Pravijo, da po ss hitreje zanosiš, pikica bo kmalu spet s tabo.

majcy user posted image tudi mene prime takšno razpoloženje, par dni, pa je mimo in je spet vse ok. Je čisto normalno da si žalostna in jezna, ker smo nemočne, lahko naredimo karkoli pa ne bo pomagalo, čeprav enkrat pa bouser posted image in ti že imaš eno sončico doma, brez skrbi, kmalu boste štirje. Vsak izgubjen mesec pomeni, da si en mesec bližlje ciljuuser posted image

pošiljam user posted image user posted image user posted image za vse ki čakate na user posted image .

Jaz sem pa tak boga danes, me boli glava ko user posted image , še sreča da sem doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 822
10.1.2012 12:02:05   
haram
user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: princess13

Imam žalostno novičko, mela sem SS user posted image Zarodek se ni pravilno vlegel, zato naj bi prišlo do krvavitve (trenutno ne krvavim več). Ob 13h grem še po izvide za kri, pa da vidimo kaj bojo še izvidi pokazali. Lahko popravite seznam, jaz pa se selim v februar.

Hvala punce, da ste verjele vame in me tolažile! Najboljše ste! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 823
10.1.2012 12:16:03   
skrivnost
Princess13-velik objemček ti pošiljam. Želim ti, da čimprej pozabiš in da greš s trdo voljo naprej. Drži se, me smo s tabo!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 824
10.1.2012 12:20:46   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: princess13

Me nekaj dni ni bilo in najprej preberem najbol žalostno novička.user posted image Tako mi je hudo za tebe pa kaj nam ta narava dela. Draga moja odpočij si in pogumno naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?