rozi55
|
Čav punce! Ker sem ful ažurna (not) vam najprej želim veliko lepega v 2012, predvsem pa, da vse postanemo rozike in donosimo! Sem si mogla prav malo frej vzet, da sem vse prebrala, kar mi pač sproti ni uspelo, bravo čvekice!!! Princess , zelo mi je žal, da moraš čez to. Pošiljam ti veliko , vzemi si čas, zjokaj se, pozabila pa ne boš nikoli. Je pa po mojih izkušnjah tako, da prej kot se zgodi ss, lažje je potem, ker ti hormoni vsak dan bolj šopajo in potem preden se to umiri ... ni fajn. Malo tolažbe, če se je že moralo zgoditi Jaz sem lani izgubila 2 , pa mi nikoli ni lilo. Samo malo sem krvavela Drugače pa je en kup rozik, za katere extra močno navijam Tko se dela punce! Vam bomo sledile. Mi ga bomo ta teden naredili, sem se odločila Možu tud ni hudega Nimam pa ta mesec nobenih hudih ukrepov, če se spomnim, si skuham krvomočnico, drugače sem pa na izi. Sem pa imela tudi jaz nekaj slabih dni. Mene pa zdaj ful iz tira spravijo novice o kakih znankah, ki imajo še mesec, 2 do poroda in šele zdaj izvem, ker se redko vidimo. Saj sem vesela zanje, ampak jaz bi tudiiiiiiii. In to takoj!!! Imam pa 2 dobri prijateljici ki sta noseči, pa nimam težav. Bi pa jaz itak prvih 7 mesecev nosečnosti preskočila, ker me bo ful strah, čeprav sem drugače res nakulirana babnca. Ampak vseeno tako čakam ta plusek, ker se mi meša, da bi lahko mečkala eno malo štručko Še sreča, da je moj škratek precej crkljiv, da je malo lažje. Lepo se imejte.
|