|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
10.1.2012 12:26:01   
Kliki
No primeni je pa tako da se je moja nepovabljena gostja že skoraj poslivila in greva z user posted image v nov krog upam da tokrat rata.

Mam pa problem sem že spraševala pa ni nobena podala mnenja:
3.1 SE MI JE POJAVIL IZCEDEK , KI JE TRAJAL DO 7.1.
7.1. SE JE VLILA.
SEDAJ PA IMAM PROBLEM KDAJ NAJ ZAČNEM RAČUNAT ZA OVOLACIJO.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 826
10.1.2012 12:31:32   
lale
Pozdravljena Kliki

računaš od takrat ko se ti je vlila, meni je vedno tako pravilno pokazalo kdaj bo ovulacija.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 827
10.1.2012 12:33:48   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: lale

Pozdravljena Kliki

računaš od takrat ko se ti je vlila, meni je vedno tako pravilno pokazalo kdaj bo ovulacija.

Sej to me malo mede ker je enkrat Pušenjak rekel da od prvega znaka M.
Najbolje bo da kar na 2dni pa jo ziher ne bova zgrešila.

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 828
10.1.2012 13:26:30   
SILVA
Joj punce, jaz pa sem ostala brez računalnika in se mi bo kar zmešalo, ker ne morem viset tuki goruser posted image

Čestitke vsem novim nosečkamuser posted image

Za vse, ki vas je obiskala veliko objemčkovuser posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem že dobila šike, da začnem s postopkom....čakam menstruacijo, ki pa naj ne bi prišla v petek, upam, da je ne bo.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 829
10.1.2012 13:32:44   
anckica
Imam žalostno novičko, mela sem SS  Zarodek se ni pravilno vlegel, zato naj bi prišlo do krvavitve (trenutno ne krvavim več). Ob 13h grem še po izvide za kri, pa da vidimo kaj bojo še izvidi pokazali. Lahko popravite seznam, jaz pa se selim v februar.

Hvala punce, da ste verjele vame in me tolažile! Najboljše ste!

Me je kar pretreslo, pošiljam ti veliko veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdica5)
Neposredna povezava do sporočila: 830
10.1.2012 13:33:37   
curly
Princess13, iskreno mi je žal za tvojo pikico. Upam, da te to ne bo preveč potrlo. Zdaj vsaj veš, da lahko zanosiš in srčno upam, da se naslednjič pikica obdrži!!! Pošiljam en močan objem user posted image ...

Vsem novim nosečkam ČESTITAM, želim vam brezskrbno nosečnost in že gledam, katera bo naslednja sporočila veselo novičko! Kje so pluski???

Za vse tiste, ki vas je obiskala tečka, naj vam hitro mine, da lahko greste spet v nove boje!

LP

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 831
10.1.2012 13:34:33   
Zewa
Ojla punceeee.. Kako ste?

Sonček sije zunaj, upam da ga izkoristite. Vas skozi berem, vendar mi čas za napisat kaj uide.. Danes sem si pa prav vzela čas. No, moje user posted image ne pričakujem v petek ali soboto, upam da je ne bo. Nimam pa prav nobenih znakov, prejšnji mesec so me tako prsi bolele, pa ni bilo nič..  Mogoče je pa to znakuser posted image

Princess user posted image user posted image nimam drugih besed...

Kdo bo kaj lulal zdaj? Držim pesti za vse!!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 832
10.1.2012 13:45:01   
Katte
Hudo mi je za vsako, ki se tako vrne k nam.

< Sporočilo je popravil Katte -- 10.1.2012 13:46:08 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 833
10.1.2012 13:53:43   
ROXY_
Draga princess  objem zate, drži se in pogumno naprej user posted image user posted image user posted image ..
Jaz ne bom lulala sigurno do konca tedna, čeprav se mi zdi da bom spet razočarana.
Zadnje 3 mesece mi zamuja par dni in imam vse možne znake , potem pa se ulije user posted image
majcy_ m te čisto razumem in tvojo slabo voljo tudi..user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 834
10.1.2012 14:17:39   
rozi55
Čav punce!
Ker sem ful ažurna (not) vam najprej želim veliko lepega v 2012, predvsem pa, da vse postanemo rozike in donosimo!
Sem si mogla prav malo frej vzet, da sem vse prebrala, kar mi pač sproti ni uspelo, bravo čvekice!!!
Princess user posted image user posted image user posted image , zelo mi je žal, da moraš čez to. Pošiljam ti veliko user posted image , vzemi si čas, zjokaj se, pozabila pa ne boš nikoli. Je pa po mojih izkušnjah tako, da prej kot se zgodi ss, lažje je potem, ker ti hormoni vsak dan bolj šopajo in potem preden se to umiri ... ni fajn. Malo tolažbe, če se je že moralo zgoditi user posted image Jaz sem lani izgubila 2 user posted image , pa mi nikoli ni lilo. Samo malo sem krvavela user posted image
Drugače pa je en kup rozik, za katere extra močno navijam user posted image user posted image user posted image Tko se dela punce! Vam bomo sledile. Mi ga bomo ta teden naredili, sem se odločila user posted image Možu tud ni hudega user posted image Nimam pa ta mesec nobenih hudih ukrepov, če se spomnim, si skuham krvomočnico, drugače sem pa na izi.
Sem pa imela tudi jaz nekaj slabih dni. Mene pa zdaj ful iz tira spravijo novice o kakih znankah, ki imajo še mesec, 2 do poroda in šele zdaj izvem, ker se redko vidimo. Saj sem vesela zanje, ampak jaz bi tudiiiiiiii. In to takoj!!! Imam pa 2 dobri prijateljici ki sta noseči, pa nimam težav. Bi pa jaz itak prvih 7 mesecev nosečnosti preskočila, ker me bo ful strah, čeprav sem drugače res nakulirana babnca. Ampak vseeno tako čakam ta plusek, ker se mi meša, da bi lahko mečkala eno malo štručko user posted image Še sreča, da je moj škratek precej crkljiv, da je malo lažje.
Lepo se imejte.

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 835
10.1.2012 15:32:32   
princess13
Hvala punce, zlate ste! user posted image Danes bom bolj preležala popoldan, ker sem res utrujena od vsega laufanja in jokanja. Ampak prihajam k sebi. Sreča, da imam tak zlatega fanta doma, ki me crklja, tolaži in razvaja. Zdaj greva v nove boje za novo user posted image in prepričana sem, da bo pa februar najin mesec. Valentinovo je, obletnico imava, kaj je še lepšega user posted image Mi je pa rekla G, da me bo naročila na pregled šele ko bom v 7t nosečnosti, ker prej nima smisla. Je pa do 12t najbolj nevarno obdobje za pikico. Je pa tudi rekla, da mi točno ne zna povedat kaj se je v bistvu zgodilo. Možno je, da je bilo vse premajhno, da bi se obdržalo ali pa da se je zarodek narobe vlegel, kao da ni našel prave pozicije v maternici...
No za pikico na i pa dobim še danes sms od kolegice, da je ponoči rodila fantka. Juhu user posted image Mislim sej sem vesela, samo tajming je čist mimo user posted image

majcy_m, februarja nama bo ratalo, boš vidla user posted image

Držim pesti za vse vas, ki še čakate na user posted image v januarju, jaz pa se selim v februar in upam, da vas bo čim manj šlo z mano user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 836
10.1.2012 17:25:56   
sonček85
princess13:zdaj sem pa žalostna ,res veliko bjemček ti pošiljam
Pogumno naprejuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 837
10.1.2012 17:27:51   
šaci
Se vam malo oglasamuser posted image ...

vsem novim noceskam cestitke pridne ste ble da ste same pluseke nalulale....user posted image

Tistim kerim pa ni ratalo ta mesec pauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz test delam po 14.1, znakov za M se ni, razen tega da se mi razpolozenje menjuje tak hitro da joj, no vceraj sem zjutraj bruhala mi je blo slabo, dans zjutraj pa bruhanja ni blo je pa bla samo slabost tisto sem pa kr prespala...vceraj sem sicer ze predcasno delal test in je bil zal minus, menda ga bom ponovila se o 14 tem...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 838
10.1.2012 18:59:29   
mažiga
Živijo punce user posted image

Vsem novim user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Princess13 februar bo itak user posted image  

Šaci tudi jaz je ne pričakujem 13.1.,pa mi je že od sobote tak rahlo slabo,pa ko sem recimo v počepu me notri nekaj špika...glavno en tak čuden občutek...no,in sem zdaj delala test,pa se je na CB prikazal rahel,ampak res rahel + ...sem moža vprašala če ga on tudi vidi,pa je rekel da ja....Tako da mislim da sem user posted image ,s tem da v petek na dan D še nekrat delam test user posted image
Ti pa ne obupaj....

Punce upam,da je to to user posted image
Držim pesti za vse, da čimprej zagledate user posted image .
Se javim v petek.

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 839
10.1.2012 19:16:30   
sonček85
mažiga:bravo čestitke še 1 nosečka .Bravo tako se dela punce.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mažiga)
Neposredna povezava do sporočila: 840
10.1.2012 19:26:01   
orhidelija
princess13 kaj ti je ginek. rekel, da lahko zanosiš takoj, preden dobiš prvo menstruacijo po ss??

Jaz sem imela ss v začetku decembra, pa še vedno čakam . Nikjer še nisem zasledila kako je z nosečnostjo pred prvo user posted image po ss.

Neposredna povezava do sporočila: 841
10.1.2012 19:29:22   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: orhidelija

princess13 kaj ti je ginek. rekel, da lahko zanosiš takoj, preden dobiš prvo menstruacijo po ss??

Jaz sem imela ss v začetku decembra, pa še vedno čakam . Nikjer še nisem zasledila kako je z nosečnostjo pred prvo user posted image po ss.

večinoma svetujejo da minejo 3 M ,potem pa veselo na delo.Nekateri pa grejo po svoje in probajo takoj ,večini uspe in donosijo zdrave ,vesele otročke.Tudi jaz bi pomoje počakala 1m potem pa bi šli veselo na delouser posted image Upam ,da tega nikoli ne doživim;(

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu orhidelija)
Neposredna povezava do sporočila: 842
10.1.2012 19:43:48   
šaci
IZVIRNO SPOROČILO: mažiga

Živijo punce user posted image

Vsem novim user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Princess13 februar bo itak user posted image  

Šaci tudi jaz je ne pričakujem 13.1.,pa mi je že od sobote tak rahlo slabo,pa ko sem recimo v počepu me notri nekaj špika...glavno en tak čuden občutek...no,in sem zdaj delala test,pa se je na CB prikazal rahel,ampak res rahel + ...sem moža vprašala če ga on tudi vidi,pa je rekel da ja....Tako da mislim da sem user posted image ,s tem da v petek na dan D še nekrat delam test user posted image
Ti pa ne obupaj....

Punce upam,da je to to user posted image
Držim pesti za vse, da čimprej zagledate user posted image .
Se javim v petek.

ja super cestitke user posted image

jaz bom sicer probala nardit test se po 14 enkrat pa bomo vidli, ceprau nekaj ful na pluseka ne upamuser posted image

(odgovor članu mažiga)
Neposredna povezava do sporočila: 843
10.1.2012 19:53:05   
princess13
IZVIRNO SPOROČILO: orhidelija

Ja, ker kolikor sem jaz razumela, je ona to smatrala, kot da se nosečnost ni obdržala in sem dobila M. Niti mi ni znala povedat kaj me je doletelo, ker meni je samo test pokazal +, potem pa sem začela krvavet. Rekla je, da se je njej zgodilo isto...test pokazal +, potem pa je dobila M. Tako da ne vem več kako naj jemljem to krvavitev...kot SS ali kot M user posted image Rekla pa je, da ni ovir in da lahko takoj začnem spet delat na tem, da zanosim. Pikica je bila preveč šibka (kar je potrdil tudi test, ki mi ni pokazal močnega +, ampak srednje močnega). Jaz se res ne spoznam na to, še zdaj ne vem kaj se mi je dejansko zgodilo in niti ginekologinja mi ni znala točno povedat. Jaz sem pač to najprej vzela kot SS (kaj pa drugega). Ampak bolj ko razmišljam, je možno tudi, da je to samo M. Jasno mi je samo to, da noseča nisem in da lahko takoj spet delava na tem, da bom čimprej tudi jaz imela pikico pod srčkom.

Kaj mislite ve, da se mi je zgodilo? SS ali samo M? V čem je sploh razlika oziroma kako razlika izgleda? Bedarije sprašujem vem, ampak zame je to vse novo user posted image

(odgovor članu orhidelija)
Neposredna povezava do sporočila: 844
10.1.2012 20:02:03   
skrivnost
Zvezdica5 in ostale sotrpinke-upamo na pluske, pestke!
Majcy_m-  te cisto razumemo, ti kar izlij svoja čustva, res tukaj lahko. Sicer ti pa želim, da čim manj misliš na to tečko in pozitivno izkoristiš trenutke, ko pikice še ni. ;) vedi da nekje čaka zvezdica tudi za tebe!
mažiga-kaj res? Super, user posted image user posted image user posted image user posted image zelo vesela za tvoj rahel plusek. Upam, da se pokaže v vsem svojem sijaju in da bo vse ok s tvojo pikico. Drzim pesti. Vse dobro. Pa poročaj!!!
 Jaz pa se že veselo pripravljam, da naslednja pove lepo novičko... kje so rozike in pluski? Pogrešamo vas!

Neposredna povezava do sporočila: 845
10.1.2012 20:13:50   
princess13
Nekaj me še zanima...če bi imela SS, bi morala obvezno met krče in bolečine v trebuhu??  Ker jaz nisem mela nič od tega. No mogoče malo špikanja, ampak še to verjetno uato, ker sem mogla v nedeljo na urgenco. Da krvavim sem opazila šele, ko sem šla na wc. Sicer pa brezveze, da zdaj premlevam to, a ne. Očitno nikoli ne bom 100% vedela, a sem mela SS ali pa je to samo M user posted image

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 846
10.1.2012 20:57:53   
epica
Princess, z zamudo še objemčki od mene (danes imam gužvo tako da samo na hitro kaj preberem...)user posted image user posted image user posted image
Bila sem v podobni situaciji kot ti - test mi je pokazal + (še preden mi je M sploh zamujala), imela sem tudi znake nosečnosti (predvsem večje in grozno boleče prsi),  ker takrat nisme hotela zanositi sem šla takoj k G, ki me je najprej malo čudno pogledala glede na to da mi M niti zamujala še ni, ampak ko sem rekla da je CB pokazal +, je rekla da to pomeni da sem noseča. No dva dni kasneje pa me je pol ure močno špikalo, in potem sem krvavela kot pri M. Za tem sem šla na UZ (da so videli ali je potrebno čiščenje), in ni bilo nobenega dvoma o tem da je prišlo do SS. Zelo zgodnji SS so precej pogosti, dostikrat se jih zameša z M, ker če ravno ne delaš testa misliš da M samo kakšen dan zaostaja, ne pa da gre za nosečnost. Mislim da si ga imela tudi ti, ampak sploh pri prvi nosečnosti to ni nič čudnega, niti ne pomeni da boš imela v prihodnosti težave. Včasih je lahko kaj narobe z zarodkom (velike kromosomske nepravilnosti) in se ne more normalno razvijati, zato pa pride do SS. Kakorkoli, jaz verjamem da narava ve najbolje in naredi prav.. Stisni se še malo k fantu, potem pa pridno na delo, ker vaju kmalu čaka nov user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 847
10.1.2012 21:00:51   
*viva*
Princess13 ne več razmišljat o tem, glavo gor in naprej v nove boje. Te pa popolnoma razumem, verjemi pa, da je veliko boljše tako, kot pa če bi bilo kasneje. Kdo ve kaj je bilo narobe. user posted image user posted image user posted image za naprej.

Za vse tiste, ki ste zagledale user posted image pa user posted image user posted image user posted image user posted image še posebej zate Niri upam, da se ti kmalu pridružim user posted image In ne preveč skrbet, v tretje gre rado, sploh pa je letošnje leto dobro leto, tako sem se odločilauser posted image user posted image

no, ker pa sem bila tako neažurna pa naj še zaželim vse najlepše v tem letu in samo roza barvo z veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tako tako. V bistvu čakam april, ko imava pregled v ambulanti za neplodnost. Polagam veliko upanja na to. Ta mesec pa skoraj dvomim da bo user posted image , čeprav sva zeloo pridna user posted image

Če je ne bo potem bom test delala okrog 18. Čeprav bom od strahu najbrž oklevala in še malo počakala. Ali pa tudi ne user posted image odvisno kakšen bo občutek, hehe.

nič punce, gremo v akcijo, zvečer se baje delajo najlepši otroci user posted image user posted image user posted image

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

Neposredna povezava do sporočila: 848
10.1.2012 21:22:47   
Anonimen
Princess ... na to ti pa nebi znala odgovort, ker jst sm mela zadržan splav v 13t, samo za moje pojme je ss vsaka naravna prekinitev nosečnosti, ki se konča s krvavenjem. Nosečnost se pa itak šteje od zadnje M naprej. Ne vem no.

Čestitke novi nosečki user posted image

Evo, jst sm glih iz obiska in je pasal, mal off od vsega user posted image

(odgovor članu *viva*)
  Neposredna povezava do sporočila: 849
10.1.2012 21:22:58   
Kim80
Princess13, kot ti je povedala epica, verjetno je šlo za SS v zelo zgodnji nosečnosti in je vse skupaj izgledalo kot M. Veliko puncam se to zgodi, pa sploh vedo ne, ker ne delajo testa tako hitro. Ker je bilo vse še tako majhno in nerazvito, ti G niti ni rekla, da moraš počakat 3 mesece (tako rečejo ponavadi) preden zanosiš. Tako da, če je bilo res vse skupaj kot m, kar v akcijo, pa ne se preveč sekirat. Pa ni nujno, da so bolečine pri SS, čeprav pogosto so. Poznam primere, ko je bil le rjav izcedek brez bolečin in nič drugega. V glavnem, veliko sreče ti želim v prihodnje, pa da se ti kaj takega ne ponovi.
Drugač pa sem vesela punce, da ste me dale na seznam. Sicer se mi vedno bolj zdi, da bom kar presenečena, ko bo enkrat ratalo. Zdaj pa grem izkoristit plodne dneve user posted image
Lahko noč.

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?