katerina
|
oh punce, samo me ni sem vprašala, če gre na ac, ker sva pač približno enako stari. zbiram mnenja, odločila se bom pa seveda čist po svoje. nisem hotela, da se zdaj tle kregamo, sploh ker večinoma očitno hodite na ns zato, ker je to fino. itak, da tudi jaz komaj čakam, da vidim mulčka, slišim srčka in vse te reči, ampak predvsem me zanima, če je z njim vse uredu, kakšno je tveganje za ds (pač glede na mojo starost, pa poudarjam, rekla sem TVEGANJE, ker to je to, kar ns pač pokaže), pa če je še vedno plodovnice ful preveč, pa kaj je novega z mojo cisto na jajčniku, ki me skrbi. aja, me ni, si me vprašala glede bolniške, sem bila nejasna, itak, mal sem zmedena zadnje tedne, to se vsepovsod opaža, hehe. na bolniški sem že več kot en mesec, sem imela krvavitve in to ne občasne, ampak 10 dni, vsak dan vsaj po 6x novo pošiljko črne krvi. kasneje z razmikom par dni še 2x. včeraj sem pojedla zadnji dabroston, tudi počutim se veliko bolje. pa še z dimeljsko kilo imam probleme. milo rečeno. a ne bom zdaj o tem. aja, punce, ki ste kaj krvavele, še nekaj o tem. jaz sem bila grozno presenečena nad odzivom svojega telesa. ko je bilo najhuje, sem bila čisto zanič. od postelje do wcj-a in do mize, več ni šlo. še knjigo sem brala vedno na istem mestu, ker mi je bila pretežka za nosit jo za sabo. kot da bi telo samo mi sugeriralo, koliko fizičnega napora mi dovoli. zato sem vedno poslušala svoje telo in ga še sedaj, ko nimam več krvavitev. ko moram počivat, počivam. domače delo si pač organiziram tako, da recimo solato operem, ko se mi pač da, pa čeprav že zjutraj - za večerjo. se pa zavedam, da ne bi šlo, če ne bi bila doma. ko bom šla nazaj v službo, bo pa kakšna stvar mal dlje počakala, ali slabše zrihtana, pa kaj! skratka, moj nasvet glede počitka - poslušajte svoje telo, ono najbolje ve! pa srečno vsem!!!!
|