|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
10.1.2012 14:38:14   
me ni
No jaz sem mela malo manj drastično spremembo. Zamenjala sem avto. Lani sem kupila novega, pa mi ne bo zneslo odplačevat še pol cene (sm mela na lizinng) naslednja tri leta. Otrok bo povečal stroške, bolniška oz. porodniška pa zmanjšala prihodke ... takoda sem po hitrem premisleku zamenjala za rabljen avto, ki je poleg vsega še manj potrošen, bolj prostoren in dizeluser posted image .

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
10.1.2012 14:46:39   
afnica mala
tud mi smo mislili menjat avto- za novejšega,lepšega, ampak bi iz karavana prišli na limuzino. Ko se je pokazala user posted image , sem mojemu povedala, da velikega vozička ne mislim tlačit v malo luknjo user posted image , da hočem obdržat avto. Zdaj pravi, če bo šlo vse po sreči dobim novo hišo, stanovanje na morčku in še enoprostorca - da ne bo potem svizec zavil čokolado user posted image

zdaj grem pa na mučenje- depilacijo- grrrrr

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
10.1.2012 15:47:20   
sandra85
SUPER ZA VSE NOVO KUPLJENE NEPREMIČNINE IN PREMIČNINE PA TUDI ČE NA SLABŠE-JE ŽE Z RAZLOGOM user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
10.1.2012 16:36:10   
xdmx
Jst sem pa kaksne 2 uri nazaj spet malo krvavela...ko sem šla na wc, zdaj je pa ok. Je bil papir po lulanju čist. Bomo videli...jst upam na najboljše. Je bila pa spet temna, rjava kri. Redka,ravno toliko, da se je poznal flekec na papirju.

Še to sem mislila vprašati...jutri moram dati kri za indirektni antiglobulinski (coombsov) test ICT - kaj je to, ve katera?

< Sporočilo je popravil xdmx -- 10.1.2012 16:41:54 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
10.1.2012 16:51:40   
Natty77
Jao, kolk postov, komaj dohajam..:)) Pridne ste.
Jst imam pa nuhalno pojutrišnjem, komaj čakam, čeprav malo s strahom.
Držite pesti!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
10.1.2012 16:51:46   
katerina
oh punce, samo me ni sem vprašala, če gre na ac, ker sva pač približno enako stari. zbiram mnenja, odločila se bom pa seveda čist po svoje.
nisem hotela, da se zdaj tle kregamo, sploh ker večinoma očitno hodite na ns zato, ker je to fino. itak, da tudi jaz komaj čakam, da vidim mulčka, slišim srčka in vse te reči, ampak predvsem me zanima, če je z njim vse uredu, kakšno je tveganje za ds (pač glede na mojo starost, pa poudarjam, rekla sem TVEGANJE, ker to je to, kar ns pač pokaže), pa če je še vedno plodovnice ful preveč, pa kaj je novega z mojo cisto na jajčniku, ki me skrbi.

aja, me ni, si me vprašala glede bolniške, sem bila nejasna, itak, mal sem zmedena zadnje tedne, to se vsepovsod opaža, hehe. na bolniški sem že več kot en mesec, sem imela krvavitve in to ne občasne, ampak 10 dni, vsak dan vsaj po 6x novo pošiljko črne krvi. kasneje z razmikom par dni še 2x. včeraj sem pojedla zadnji dabroston, tudi počutim se veliko bolje. pa še z dimeljsko kilo imam probleme. milo rečeno. a ne bom zdaj o tem.

aja, punce, ki ste kaj krvavele, še nekaj o tem. jaz sem bila grozno presenečena nad odzivom svojega telesa. ko je bilo najhuje, sem bila čisto zanič. od postelje do wcj-a in do mize, več ni šlo. še knjigo sem brala vedno na istem mestu, ker mi je bila pretežka za nosit jo za sabo. kot da bi telo samo mi sugeriralo, koliko fizičnega napora mi dovoli. zato sem vedno poslušala svoje telo in ga še sedaj, ko nimam več krvavitev. ko moram počivat, počivam. domače delo si pač organiziram tako, da recimo solato operem, ko se mi pač da, pa čeprav že zjutraj - za večerjo.
se pa zavedam, da ne bi šlo, če ne bi bila doma. ko bom šla nazaj v službo, bo pa kakšna stvar mal dlje počakala, ali slabše zrihtana, pa kaj!
skratka, moj nasvet glede počitka - poslušajte svoje telo, ono najbolje ve!

pa srečno vsem!!!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
10.1.2012 16:59:14   
suzy29

user posted image

NICK / starost / kraj/  št.user posted image  / št.user posted image  / kaj bo? 

2.7.
user posted image
  bankc /  28let / Primorska/ 2user posted image  / 1user posted image  / user posted image

3.7.
user posted image  mala06 / 33 let / Šentjur/ 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image

5.7.
user posted image  polho3006 / 36 let /?/  2user posted image  / 1user posted image  / user posted image

6.7.
user posted image  beti82 / ? let /? / 2user posted image / ?user posted image  / user posted image
user posted image  mala_roo / 25 let / Celje/ 4user posted image / 0user posted image  /user posted image

7.7.
user posted image  tamy82 / 25 let / Ajdovščina/ 3user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image  Ajsika / 28 let / Lj/  1user posted image  / 0user posted image / user posted image  

8.7.
user posted image   Soncek17 / 27 let / Lj / 3user posted image  /0user posted image  / user posted image

10.7.
user posted image  nina166 / 29 let / Savinjska dol./ 3user posted image / 2user posted image /  user posted image  
user posted image  miska6 / ? let / ? / ?user posted image  /?user posted image  / user posted image   
user posted image   Katka86 / 25 let / Rogaska slatina / 1user posted image  /0user posted image  / user posted image    

11.7.
user posted image  fabula / ? let / ?/ 2user posted image / 1user posted image / user posted image

12.7.
user posted image  TinKkara / 36 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

13.7.
user posted image  P1ka23 / ? let/ Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

14.7.
user posted image  kajčy / 26 let/ NM / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

15.7.
user posted image  rola / 25 let /KR / 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image

16.7.
user posted image  ancy7 / 24 let /Ajdovščina/ 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image  sandra85 / 26 let/ Portorož/ 2user posted image  / 1user posted imageuser posted image
user posted image  iwa / 29 let / Radovljica/ 2 user posted image / 1user posted image / user posted image

17.7.
user posted image  tallla / 33 let / Domžale/ 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image  P1ka23 /? let/ ? / ?user posted image / ?user posted image /  user posted image
user posted image Suzy29 /30 let/ Laško/ 5.user posted image /1 user posted image  / user posted image

18.7.
user posted image  šalčkaa / ? let / ?user posted image  / ?user posted image  / ? / user posted image
user posted image  miska32 / 32 let / NM / 2user posted image  /  1user posted image  / user posted image
user posted image   borovnicka / 30 let /Mb / 2user posted image  / 1user posted image  / user posted image

19.7.
user posted image  Caarmen / 28 let / Radovljica / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image  tigica / ? let / ?user posted image  / ?user posted image  / ? / user posted image

20.7.
user posted image  xdmx / ? let / 1user posted image  / 0user posted image  / ? / user posted image
user posted image  alysa /34 let/ Sloven Gradec/ 2user posted image  / 1user posted image  /  user posted image
user posted image  lidy31 / 31let / Črna na Kor./ 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image

21.7.
user posted image  sisi8 / ? let / Štajerska / 4user posted image / 3user posted imageuser posted image
user posted image  buškolinka / 31 let / Lj/ 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image  spelap / 24 let / Celje / 2user posted image / 1user posted image  / user posted image
user posted image  ThinkPink /29 let / MB / 2user posted image  / 1user posted image  / user posted image

22.7.
user posted image  valek / 30 let / Ptuj / 2user posted image  / 1user posted image / user posted image
user posted image  Maat / ? let / 3user posted image / 2user posted image / ? / user posted image
user posted image  katerina / 37 let / Lj / 2user posted image  / 1user posted image  / user posted image  
user posted image  Vegi / 18 let / KR / 2user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image  2bambinos / 30 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image user posted image
user posted image   me ni / 38 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

23.7.
user posted image   uta_ / 33 let /Kamnik / 1user posted image  / 0user posted image   / user posted image

24.7.
user posted image  Katalenca / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted image  / user posted image   

25.7.
user posted image  Tečnobica / ? let /? /  ?user posted image  / ?user posted image  /user posted image
user posted image  afnica mala / 34 let / ? / 2user posted image / 1user posted image   / user posted image
user posted image  Natty77 / 35 let / Celje / 3user posted image / 2user posted image   / user posted image

28.7. 
user posted image  Arya / 23 let / Velenje / 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image

30.7.
user posted image  amyZ / 25 let / ? / 1user posted image / 0user posted image  / user posted image
user posted image  SamoTi / 28 let / Ptuj / 1user posted image / 0user posted image  / user posted image
user posted image  *bobika* / 30 let / Celje / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image  julieb / 33 let / Pomurje / 3user posted image  / 1user posted image  / user posted image

1.8.
user posted image  am...mami bom / 34 let / ? / 1user posted image / 0user posted image  / user posted image

2.8.
user posted image  ananaska78 / 33 let / Celje / 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image

5.8.
user posted image   junior08 /  let /  / 2user posted image  / 0user posted image  / user posted image

x.7.

user posted image  asteraki / 31 let / ? / 3user posted image / 2user posted image / user posted image
user posted image  mommy to be / ? let / LJ / ?user posted image  / ?user posted image  /user posted image
user posted image  zvezdica** / ? let / ?user posted image  / ?user posted image  / ? / user posted image
user posted image  srečki / ? let / LJ / ?user posted image  / ?user posted image  / user posted image
user posted image  Afrodita / 25 let / ? / 1user posted image / 0user posted image  / user posted image
user posted image  Caarmen / ? let /? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image  Tanza / ? let / ?user posted image  / ?user posted image  / ? / user posted image   
user posted image  julji / ? let / ? / ?user posted image  / ?user posted image  / user posted image
user posted image  marettimara / ? let / ? / ?user posted image  / ?user posted image  / user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled:
11.1.Katka86
11.1. beti82
16.1. polho3006
16.1. nina166
18.1. spelap1
18.1. alysa
18.1. *bobika*
23.1. SamoTi
24.1. julij82
25.1. mala_roo
31.1 TinKkara
2.2. xdmx
3.2. Soncek17
6.2.julieb
7.2. iwa
2.3. Soncek17

Nuhalna svetlina:
11.1. afnica mala
11.1. 2bambinos
16.1. amyZ
16.1. ananaska78
16.1. arya
16.1. Julieb
17.1. julija82
23.1. SamoTi

Morfologija:
5.3. iwa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 62
OD TEGA Z DVOJČKI :  1

Z nami so pot začele:
 butt3rfly, cebela2, MioBambino, racka8, 31Goga, julij82 

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

[/quote]

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
10.1.2012 17:13:35   
iwa
Berem vas že dva dni pa se še nisem lotila odgovarjat glede NS in teh zadev.... Meni se zdi glavno da na srečo živimo v dokaj sodobni državi, kjer se vsak lahko sam odloča kako in kaj bo s svojim življenjem in telesom...
In v bistvu vsem dajem prav, zakaj? Zato ker je vsaka drugačna, posebna, ima svoje izkušnje, občutke in doživlja user posted image edinstveno. Nekatere so v user posted image bolj flegma kot prej, ene ful bl panične... To tako je.. Jest tud za ene stvari totalno paniciram, ene so mi čist ravne...
Vsaka naj naredi kot ji paše, mam znanko ki je pri razmerju 1:12000 šla na AC ker je imela v svoji družini sestro z DS in je bila tolk s tem determiniraan da se ne bi pomirila do poroda brez AC, in poznam punco ki je mela 1:76 pa ni šla nič delat....

Punce vse ste super in molim da bomo vse rodile samo zdrave, živahne otroke!

Življenje je lepo!

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
10.1.2012 17:52:44   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: katerina

oh punce, samo me ni sem vprašala, če gre na ac, ker sva pač približno enako stari. zbiram mnenja, odločila se bom pa seveda čist po svoje.
nisem hotela, da se zdaj tle kregamo, sploh ker večinoma očitno hodite na ns zato, ker je to fino. itak, da tudi jaz komaj čakam, da vidim mulčka, slišim srčka in vse te reči, ampak predvsem me zanima, če je z njim vse uredu, kakšno je tveganje za ds (pač glede na mojo starost, pa poudarjam, rekla sem TVEGANJE, ker to je to, kar ns pač pokaže), pa če je še vedno plodovnice ful preveč, pa kaj je novega z mojo cisto na jajčniku, ki me skrbi.

ni tvoje vprašanje o AC vzbudilo to temo :)  seveda je prav, da vprašaš za mnjena, zato so forumi user posted image   mene je razjezil post, kjer je bilo rečeno, da NS ni zanesljiva in da so bili primeri, kjer se je izkazalo, da ....bla bla bla...nisem niti brala do konca, ker zaj v teh preostalih 6 mesecih nočem nikakor slišati nobeno kakršno koli negativno zgodbo kar se nosečnosti tiče, razen seveda, kar se nas samih tiče in naših problemov, ki si jih tukaj zaupamo, ne pa neke zgodbice iz preteklosti, za katere sploh ni rečeno, da so resnične.....

tako, da kar se pa tebe in tvojih skrbi tiče...ja AC je rizična, kakor si že sama povedala, nimam izkušenj in glede na to, da sem mlada in pričakujem že zadnjega otroka user posted image , verjetno ne bom rabila razmišljat o tem, če pa bi bila starejša in bi mi moj G svetoval, bi mu verjetno zaupala, saj mu zelo zaupam-tako, da bi se nanašala na njego mnenje o tej odločitvi. kaj pravi tvoj/a G?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu katerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
10.1.2012 17:57:08   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: iwa

Punce vse ste super in molim da bomo vse rodile samo zdrave, živahne otroke!

AMEN! user posted image    in to je vse kar je pomembno!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
10.1.2012 18:07:39   
karin412
Včeraj sem imela pregled, G je pogledala vratno gubo za nuhalno, ni videla nič posebnega, sicer pa posebej na NS ne grem. user posted image je migal z rokicami in nogicami in bila sem presrečna. Rok poroda mi je spet prestavila, zdaj imam že 9 dni prej, to je 20.7., ovulacijo sem vedela, da sem imela prej, ker je dojenči nastal "po nesreči", ampak sem vesela, da je že kar zdaj, sicer bi bila prevelika razlika z Ajlo in Mihom. Sem se pa dogovorila za polovično bolniško 4 ure, tako da mi je lažje sedet v službi.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
10.1.2012 18:21:53   
marettimara
Da vam povem še jaz moje rezultate, rodila bom pri 37ih. Rezultati NS in DHT skupaj so 1:3430 in sem kljub temu, da mi je ginekolog rekel, da po njegovem mi ni potrebno it na AC, v veliki dilemi. 5 minut sem prepičana, da bom šla na AC, spet ostalih 5 minut prepičana da ne. Po velikem prebiranju o izvidih NS, DHT, sem prišla do zakjučka, da je vse to en larifari, edino AC pove prave izvide, vse ostalo je le neka verjetnost v verjetnosti z verjetnostjo. Poslala sem tudi vprašanje na medovernet dr. Pušenjaku in tu spodaj je njegov odgovor, kar potrjuje moje ugotovitve. Kogar zanima, naj si prebere.

ODGOVOR DR: PUŠENJAKA MENI:

Spoštovani,

če bi obstajal neinvazivni način ugotavljanja ali izključevanja DS, verjemite, da bi postopek AC takoj bil odpravljen. žal ni tako in z nobeno UZ metodo nobenih dimenzij ni mogoče DS izključiti. Seveda z UZ lahko poiščemo še mehke markerje ampak te ima le polovica plodov z DS. Tako smo sposobni verjetnost spregledanega DS zmanjšati na kvečjemu 3 do 5%, nikoli pa ne bomo ujeli vseh plodov z DS na podlagi UZ. Tveganje za rojstvo otroka z DS pri vas je torej nizko ampak se lahko zgodi. Ste torej v dilemi ali izkoristiti pravico do invazivnega testa, ki vam pripada zaradi starosti (zaradi tveganja bi ga ne imeli) ali ne in s tem pač tako kot vsaka mlajša nosečnica tvegati, da se ji vseeno rodi otrok z DS. Sami pa morate presoditi, kaj si boste lažje odpustili, ker že tako presojate, da bi se vam rodil otrok z DS, kar bi z AC lahko preprečili ali, da se vam sploh ne rodi otrok, ker bi po AC splavili. To je prava dilema, kajti neodvisno od vaše odločitve za ali proti AC, imate > 99% verjetnost, da se vam rodi zdrav otrok. Vrag se skriva v tistem 1%, katerega vas nihče ne more razbremeniti, le izbrati morate, če se mora kaj slabega zgoditi, kaj bi izbrali: DS ali brez otroka. Ko boste to razrešili, boste vedeli, kaj storiti.

LP,

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
10.1.2012 18:34:16   
amyZ
Uf...ste se razgovorile. Malo vas berem okoli te NS in rezultatov in me zanima ali bi otroka potem vseeno obdržale ali ne? In če bi ga, zakaj potem toliko preiskav? Zato, da se pač pripraviš in to? Mislim kakšno je vaše mnenje glede tega, ker je težko 100% nekaj zagotovit in verjetno vedno upaš na kakšen odstotek da bo pa vse ok.

(odgovor članu marettimara)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
10.1.2012 18:53:11   
sandra85
loično je, da nobena preiskava ne more izključiti kakršnekoli kromosomske napake!!! to pove tudi G na pregledu NS in mislim, da je to popolnoma vsaki jasno...tako kot mi je rekla, da je 20% možnosti, da se je zmotila glede spola, tako je logično, da niso rezultati zagotovo taki!

če bi imela v družini kogarkoli, celo po 3. kolenu z kakršnimi koli napakami, bi gledala na vse to mal drugače...

amyz čisto kratko in jasno: ja, šla bi delat splav, brez kakršnega koli oklevanja...in nej zaj kera obsoja, me ne gane!!! sploh pa da me gre obsojat kakšna, ki nima niti pribljižno takih izkušenj, nej raje obdrži zaseuser posted image   vsaka ima svoje mišljenje....kakor sem že pred 5 tedni pisala o tem, je bila moja sestra v neki podobni situacjij--- (ampak nič kar se DS in kakšnih K napak tiče.....sem se postavila v njeno kožo, saj je moja kri, moja edina sestra in takrat sem prišla tudi sebi na jasno, da bi v takem primeru splavila, ker nočem, da trpi otrok, ki ga že imam (saj nebi razumel, zakaj vsa pozornost bolnemu otroku), trpimo mi in vsi okrog njega. on mogoče res nebi trpel, ker nebi sploh dojel da je živ---in zakaj bi revček živel, če nima nobenega smisla...žal se te stvari dogajaja in hvala bogu raznim preiskavam, kjer se marsikdo kasneje, logično odloči za splav in to podpiram!

za tiste, ki pa nebi splavile, je pa verjetno jasno, da se ne odločajo za razne preiskave, tako, da vsaka ki se za preiskavo odloči, se odloči z enim razlogom--vsaj js sem se, no

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
10.1.2012 19:37:31   
bankc
Pozdravljene nosečke!

Full ste vse pridne s klepetanjem. Jaz vas berem redno sam do pisanja ne pridem, se skoz nekaj dogaja!

No kar se tiče nuhalne je bil moj rezultat 1:3716 in je bil ginekolog zadovoljen in je rekel da ne rabim nobenih nadaljnih raziskav! In jaz mu zaupam tako da bo ostalo samo pri nuhalni! Pri prvem sinu sem imela še slapši rezultat pa nisem opravljala nobenih drugih raziskav in je popolnoma zdrav fant!
Je pa res, da se vsaka odloča po svoje in vsaka ima sveje mišljenje in vsaka se mora sama pri sebi odločiti kako in kaj! Hvala bogu da smo si različne je tako bolj zanimivo user posted image

Sandra85 se ti pa pridružujem pri želji po dobri sočni lubenici, pa po meloni,.... mjami! Pašejo mi pa same solate z raznimi majoneznimi in jogurtvimi prelivi.....

Kar se pa tiče nosečniških cunj jih pa nosim že 3 tedne!!!! Prej sem bila zelo suha in se mi je z osmimi tedni začel že kar pošteno trebušček poznat in kmalu so me hlače tako tiščale, da je vse bolelo tako da mi ni preostalo drugega!

Sem pa zelo vesela, saj je moj sine se končno sprijaznil, da bo dobil bratca ali sestrico in se sedaj vsak dan pogovarja s trebuščkom in ga lupčka user posted image user posted image user posted image sem tako srečna da se končno veseli novega člana in da bo imel nekoga s katerim se bo lahko igral!!!!!

Imam pa na žalost še vedno grozne probleme z sramno kostjo, ki me grozno boli, pa tudi če samo ležim! user posted image
Se sam tolažim da moram malo potrpeti, da bomo imeli pol še en zakladek!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
10.1.2012 19:48:11   
nina166

IZVIRNO SPOROČILO: xdmx

Še to sem mislila vprašati...jutri moram dati kri za indirektni antiglobulinski (coombsov) test ICT - kaj je to, ve katera?

Vem kaj to je, vendar ti ne znam razložit...je preveč zakomplicirano user posted image user posted image ...grem iskat kak članek

Evo:
http://www.mojmalcek.si/teme/nosecnost/180/rh_negativnost_in_nosecnost.html
http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/rh-faktor-in-nosecnost.html

Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
10.1.2012 19:58:51   
nina166
Sem hotla malo prebrat in pokomentirat, ker imam ravno čas (otroka spita, mož pa je na košarki) pa vidim, da se pogovarjate samo o AC in DS. Pa raje ne bom komentiralauser posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
10.1.2012 20:05:16   
xdmx
Hvala nina za clanek...mam vsaj kej za pocet...sem namrec pristala v bolnici, ker sem spet krvavela. :( krvavitev je se kar temna..zdravnica je po pregledu rekla, da je mozno, da je hematom, da maternicni vrat ni razsirjen, srcek sem pa tudi slisala...ultrazvok bom imela pa jutri zjutraj...drzite pesti, da bo vse v redu...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
10.1.2012 20:07:14   
nina166

Hvala nina za clanek...mam vsaj kej za pocet...sem namrec pristala v bolnici, ker sem spet krvavela. :( krvavitev je se kar temna..zdravnica je po pregledu rekla, da je mozno, da je hematom, da maternicni vrat ni razsirjen, srcek sem pa tudi slisala...ultrazvok bom imela pa jutri zjutraj...drzite pesti, da bo vse v redu...

Ojoj...držim pesti da bo jutri vse vredu in da boš oz. bosta čimprej doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
10.1.2012 20:13:03   
iwa
xdmx držim pesti zelo zelo! Zihr je sam hematom, se bo sčstil pa bo vse OK, boš vidla! Drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
10.1.2012 20:18:01   
buškolinka
nina166 se strinjam s tabo, tudi sama sem prišla do ugotovitve, da nima več smisla izgubljati časa in besed na to temo, itak sem napisala že preveč (za tiste, ki so bolj panične sorte) in se zato opravičujem...želela sem samo pravočasno obvestit oz. dati v razmislek nekaterim user posted image ... sicer pa vsi vejo, da če si preveč strahopeten (pa s tem ne mislim nič slabega), je bolje da ne prebiraš forumov, ker prebereš še preveč negativnih zgodbic.

Sicer pa sandra85 moj strah glede moje user posted image zaradi povečanega tveganja pač spada v to temo ... tako kot vse ostale nesrečne zgodbice, katerim smo bile v preteklosti žal priča...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
10.1.2012 20:38:50   
nina166
buškolinka odkar smo imeli pri nas to težko izkušnjo z mojo sestrico, gledam na te stvari popolnoma drugače kot sem prej...spoznala sem kar nekaj staršev bolanih otrok, slišala preveč žalostnih zgodb. V življenju žal ne moremo predvidet vseh stvari, ki se nam bodo zgodile in na nekatere žal nimamo vpliva. Sem mnenja, da se nam bo zgodilo to, kar nam je usojeno. Moja mama je po mnenju zdravnikov zanosila "po čudežu", opravila AC kjer so bili rezultati super in potem rodila zelo bolano punčko. Takšno je pač življenje...polno nepredvidljivih stvari.

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
10.1.2012 21:08:06   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: buškolinka

nina166 se strinjam s tabo, tudi sama sem prišla do ugotovitve, da nima več smisla izgubljati časa in besed na to temo, itak sem napisala že preveč (za tiste, ki so bolj panične sorte) in se zato opravičujem...želela sem samo pravočasno obvestit oz. dati v razmislek nekaterim user posted image ... sicer pa vsi vejo, da če si preveč strahopeten (pa s tem ne mislim nič slabega), je bolje da ne prebiraš forumov, ker prebereš še preveč negativnih zgodbic.

Sicer pa sandra85 moj strah glede moje user posted image zaradi povečanega tveganja pač spada v to temo ... tako kot vse ostale nesrečne zgodbice, katerim smo bile v preteklosti žal priča...

ne obsojam, če kdo napiše svoje mnenje, hvala bogu, ma ne o zgodbicah, ki mogoče sploh niso resnične...smo imele na naši temi že preveč user posted image , ki so nas zapustile in moram reči, da je mene osebno za vsako posebej prizadelo!

kar se tvojega tveganja tiče, hotela sem povedat, da moramo mislit pozitivno, ker js vrjamem v to, da so vsi naši otročki zdravi in to je to!!! kar se pa AC tiče, kakor sem že napisala, js ti ne morem svetovat, lahko pa po svoji vesti povem, da bi se posvetovala z svojim G in mu definitvno zaupala (ker imam dobrega G, v primeru, da mu ne zaupaš, pa je zgodba drugačna)

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
10.1.2012 21:10:42   
sandra85

to je pa to, kar sem najmanj pričakovala in upala!!!!!!!!

celo noč bom v sanjah držala pesti za vaju! vrjamem, da je sam smotan hemanom........tak kot je verjetno tudi pri meni. verjeno ti zaj ne bojo tega reševali, takoj po porodu pa se bom tudi js spravila na preiskave o tej buli

drži se in upam, da boš kej spala user posted image    poročaj zjutraj takoj po UZ!!!

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
10.1.2012 21:25:31   
amyZ
xdmx - držim pesti zate, da se vse dobro izteče! Naj srček še naprej tako bije kot je do zdaj! Pa javi kako bo, ker me res skrbi zate.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......