sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: xdmx Punce, jst sem pa danes zagledala kri, ko sem šla lulat..potem ko sem se obrisala. Takoj sem morala h ginekologu, ki je ugotovil, da je krvavitev iz maternice, bila je temna, in samo tisto kot sem zagledala na papirju, sedaj ne krvavim več nič. Sem pa dobila tablete proti splavu, jih moram jemati 2 tedna in strogo počivanje. Ginekolog pravi, da grem lahko na wc in nekaj pojest za mizo. To je pa to. Ker sem RH - moram jutri v laboratorij in v cetrtek po injekcijo. Tiste ki ste kaj krvavele...je to normalno, da je taka panika ali je res tako narobe to? Ginekolog pravi, da je majhna sansa, da splavim ampak da po vsaki krvavitvi treba 1 teden počivati. Eh, kr neki...nikol brez skrbi.Zgleda me je stres glede faksa malo zdelal. :( js sem krvavela v 6. tednu in kasneje še v 9. in 10. ampak samo malo ko sem šla lulat, je bilo na papirju krvava lužica, pol pa nič več...in sem naredila tako paniko, da je moram prit moj oče (ker je bil moj v službi), odpeljat Eneja v varstvo, peljat mene v bolnico......na koncu se je izkazalo, da je vse ok....in pri tebi je seveda enako hvala bogu! js pa pravim, raje 10x naredim paniko brezveze, kot enkrat pa prepozno! drži se in res počivaj kar se pa mojih odgovorov tiče: tudi js lahko komentiram tudi tisto, kar me nej nebi zanimalo. ne gre se za to, da me tema ne zanima, daleč od tega, to se lahko vsakemu zgodi in vsaka ima nekak malo globoko v sebi strah dokler ne zagleda svojega zdravega otročka v svojem naročju....ampak že tako smo panične vse, pol pa še tak strah z tem, da ni NS zanesljiva in nevem kaj......ns je zanesljiva in je zelo malo možnosti, da bi se zmotili---če pa se zmotijo, pa bi js za to krivila površnost G! kot sem že prej omenila, je današnja medicina preveč napredna, da bi se po konkretnem pregledu ploda, lahko zgodila tragedija
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|