|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
3.1.2012 8:53:33   
Anonimen
littleSun ... user posted image upam da se vse dobro izteče in da si samo prehitra pri testih user posted image

Pri nas je pa jutri al pa čet. dan za user posted image , samo, ne da  mam filing, da bo prišla (ker do 1h pred user posted image nimam nobenih znakov pms, pol me začne pa trebuh bolet), ker itak da upam da je ne bo, AMPAK je manj razočaranja če jo "pričakujem", kot če si govorim da je ne bo in da je to to.

Jutri ja pa LOTO, a ga kera igra? Jst upam da se mi enkrat userje (pardon izrazu) in zadanem, pa ne rabim vse, 1/9 bi bla čist dost user posted image

user posted image

(odgovor članu Pajama)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
3.1.2012 8:54:43   
HeLenčica
Pajama user posted image user posted image user posted image Čestitam in zdravo user posted image do konca. Mogoče pa res ne bi blo slabo, da bi šla na krvnega....

LittleSun, tudi zate enako velja. Seveda je možno, da se ovulacija prestavi za 7 dni. No, pri meni je to nekaj normalnega, pri vas, ki imate približno enake cikluse pa se O lahko prestavi zaradi stresa, potovanja ipd. In ti SI imela stresni mesec. Držim pestke, da bo user posted image samo malce kasneje!

nove, dobrodošle, vse ostale ki imate dan D pa na dan z lepimi novičkami!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 427
3.1.2012 9:08:40   
Pajama
Ok bi šla na krvnega. Kje pa to opraviš? Moraš k svojem osebnem zdravniku, ginekologu ali kam drugam?

Hvala za odgovor!

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 428
3.1.2012 9:14:25   
lunica 85
pajama:kolikor vem greš v bolnico ali pa v ZD .Lahko pa tudi h G ,če se ne motim .Srečno in jaz vem da je to to ,zastonj se sekiraš ,delaš ponovne teste .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
oreh:poleg krvomočnice,hm,mmmmm ne vem .malo po googlaj
littlesun:ostani mirna , je pa res da te heca tko kot je mene pred meseci ,potem pa kot strela z jasnega .user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 429
3.1.2012 9:14:52   
HeLenčica
To narediš v laboratoriju. Ne vem sicer od kod si, v LJ je npr. Adrialab, mislim pa da ne bi blo nič narobe če te tja pošlje tudi G. Držim pesti!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 430
3.1.2012 9:22:16   
oreh
ja greš v laboratorij, baje ga delajo skoraj v vsakem ZD, stane cca. 14 evrov, čakaš 2 uri na rezultat. podatki so čist okvirni, malo po spominu, koliko je katera razlagala.

jaz tudi mislim, da je to najpametneje, pa srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 431
3.1.2012 9:28:02   
lunica 85
oreh_:kako za plačat ,kolikor jaz vem so brezplačni.hmmm zdaj pa res ne vem ?!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 432
3.1.2012 9:29:49   
mmojka
Pozdravljene punce!

Najprej naj vam zaželim vse lepo v tem letu in da čimprej zagledate user posted image , tiste, ki ga seveda še niste.

Čestitam nosečkam user posted image  Pajama možno je, da je črtica šibkejša (bolj razredčen urin, manj občutljiv test - če nisi delala z enakim). Morda res najbolje, da greš v lab ali pa probaj z digitalnim CB.

S* zate en user posted image  pa LittleSun tudi user posted image user posted image , da bi se izteklo najbolje. Kako ne razmišljat o tem. Pojma nimam! Ker jaz bi tudi delal teste kar naprej. Samo, da jaz še nisem tam pa me vseeno ima, da bi ga že naredila. Grem zjutraj na wc pa hitro odlulam v školjko potem pa vem, da nima smisla in sem rešena te skušnjave. Zate predvsem upam, da res ni kakšno vnetje. Sprašujem pa se... Če bi bilo, a bi te potem tudi prsa tako bolele? Verjetno ne. Tako, da jaz zate še vedno upam.

Princess13 res je. Znaki so včasih šele pozno. Jaz v prvi user posted image  sem jih čutila šele nekje v 7. tednu pa še to bolj blage.

Ajde punce, pogum user posted image  in lulajte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 433
3.1.2012 9:35:04   
oreh
mislim, da so za plačat, hmm, najbolje, da počakava kiro, ki je že bla in pove resnicouser posted image
lahko pa ta čas debatirava, kaj je še v naši državi zastonj. v neplodnostni so mi dali en kup zdravil, da bi lahk že kar privat lekarno odprla doma, pa sem morala prav za vse plačatuser posted image

mislim, da je tudi krvni za plačat, ker potem bi vse hodile raje vsak mesec tja, kot pa zapravljale premoženje za CB, FS... edin, če te G pošlje je zastonj.

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 434
3.1.2012 9:42:37   
lunica 85
oreh:user posted image user posted image user posted image ja sam res kJ JE  še pri nAS BREZPLAČNO ,VSE moraš plačat,še mal pa bomo morali če bomo hotli naa wc user posted image user posted image user posted image  

Čičajva ,čaajva in lulajva user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 435
3.1.2012 9:49:18   
ana88
Hvala za spodbudo, punce! user posted image Danes kupim testek in jutri zjutraj lulam...pol pa poročam

Neposredna povezava do sporočila: 436
3.1.2012 9:49:27   
oreh
user posted image user posted image no, pa čakajva na odgovor, kosilo se naj pa kar samo skuha.
če hočem iti v lj v centru na wc plačam 17 centov-tromostovje. če bi šla kr v en lokal, bi itak po moje mislili, da se grem fiksat, pa me ne bi not spustli, torej že wc je plačljiv, kaj, še da ne bi bil krvni. lunica, lunica, mislim, da bom zmagalauser posted image
še svojemu dragemu poljubček ukrast ni zastonj- pol mu moraš vse življenje gate prat

Neposredna povezava do sporočila: 437
3.1.2012 9:57:22   
lunica 85
oreh:ma daj a res al kaj ,nebi si misla za lj .Ajd ne rečem kaka postojnska jama ko greš tam ,ne pa to no .No saj je tudi pri nas v Celju bilo nekaj časa na železniški za plačat ,sam kolk si mislim ni več ,ker je blo tko kot da bi šel na največje smetišče na wc.
heheheh gate pa še kaj druga.
Joj midva z dragim imava danes 6 let skupne poti user posted image user posted image user posted image ,to bi bilo lepo darilo ,če bi videla plusek user posted image

Pri meni se je pa kosilo že skuhalo ,je pripravljeno za v službo -gre z mano user posted image ,mali bo jedel v varstvu ,ga peljem predno grem v službo ob 11h,dragi pa tko spi iz nočne user posted image
Ja tkole imamo .Na polno .Sej sem pa jutri prostauser posted image

ana:držimo pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 438
3.1.2012 10:07:25   
šaci
kje na fbku pa se vas najde?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 439
3.1.2012 10:13:49   
mojamura
a me lahko date med navijačice....vidim da ste me pozabile user posted image

sicer pa vsem nam želim da vsaj do konca 2012 ugledamo pozitivne teste user posted image ...da smo zdrave, zadovoljne, brez celulita in strij

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 440
3.1.2012 10:18:07   
lunica 85
 mojamurA:TE BOMO DODALE;)
šaci: vpričakovanju ii

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 441
3.1.2012 10:31:46   
haram
Ko sem bla jst prvič noseča sploh nisem vedla da sem, nisem mela nobenih takih očitnih znakov. Sam menstruacije nisem mela ampak to pr men ni blo nč tazga če je zginla za par mescev. Pa skoz sem mela krče k da bo lihkar pršlauser posted image . No in če me nebi kolegica prepričala da test nardim bi zvedla da sem noseča k bi mi trebuh zrastu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 442
3.1.2012 10:42:51   
LittleSun

Moje M še kar ni...menda sem na 10 min na wcuser posted image user posted image user posted image Pušenjak pravi: možno je oboje, kasna ovulacija in/ali luteinska cista, nobeno od teh dveh stanj pa ni potrebno nujne obravnave pri ginekologu. za enkrat torej počakajte, saj nekaj dnevna zamuda tudi ni nič takšnega, da bi tako potrebovali pojasnitev.

Upanje torej ostaja dokler ne priteče  user posted image čeprav moram rečt, da sem se danes kar nekako pripravila na dejstvo, da nisem noseča.

ana navijamo in stiskamo pestke!!

oreh in lunica sem se vama nasmejalauser posted image user posted image user posted image res je, da dandanes ni več NIČ zastonj...vse je treba plačat. Nosečniški test (krvni) krije zavarovalnica, če te tja napoti ginekolog (oz. ko te tja napoti).

haram tudi moja prva nosečnost je bila takšna, če nebi delala testa nebi vedela dokler nebi trebuh zrasteluser posted image user posted image

prav nimam delodiša, ko imam polno glavouser posted image popoldne grem malo migat, da spravim ven to stisko, ki je nastala v mojih mislih.

(odgovor članu haram)
Neposredna povezava do sporočila: 443
3.1.2012 12:20:04   
LittleSun
Pajama za krvni test greš v MB lahko tudi na Fontano, drugače pa pomoje v vsak zdravstveni dom v laboratorij in vprašaš, če lahko samoplačniško opraviš ta test.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 444
3.1.2012 13:06:19   
Niri
Heheh punce ste me nasmejale - sicer pa sam za info - un wc pri tromostovju je prostovoljno za plačat, lahko greš tudi zastonj, če si gorenc ;)

Jaz pa tudi po tistem izcedku 1.1. nisem nič več krvavela, zdaj pa čakam še 10 dni. user posted image doooolgaaaa....

LittleSun - tebe pa tole res heca :( sej najhuje je, ko ti da upanje pa ko potem priletiš na trda tla...upam, da bo drug mesec res zamujala z dobrim razlogom!

Neposredna povezava do sporočila: 445
3.1.2012 13:08:40   
Žabica86
Hej punce !!!

Lunica, Skrivnost in seveda ostalim : Hvala in upam, da je res bilo dovolj user posted image user posted image !

Vsem nosečkam želim veliko cartanja !!! Ostale pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....... do neskončnosti !!!!

Jaz sem trenutno rahlo odsotna ( služba), zato se bolj malo javljam !!! Takoj ko mi uspe, pa poročam novosti !!!

Še vedno sem mnenja, da sma zamudila O ! A vseeno bom počakala do pravega dneva, da to potrdim !!! Tako, da se selim v februar in takrat bom 100 % srečka nosečka !!!!

In da ne pozabim !!! Z manjšo zamudo : SREČNEGA IN ZDRAVEGA !!! IN VELIKO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V 2012 !!!

Neposredna povezava do sporočila: 446
3.1.2012 13:14:17   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Niri
LittleSun - tebe pa tole res heca :( sej najhuje je, ko ti da upanje pa ko potem priletiš na trda tla...upam, da bo drug mesec res zamujala z dobrim razlogom!

Ja ko ima hudič mlade,jih ima dosti, pa ta moj jih je imel zgleda s satanom...skoz imamo nekaj...No jaz še vedno upam, da je bila pozna O in da bo kmalu testek narisal user posted image user posted image čeprav so možnosti minimalne, pa nič ne deuser posted image user posted image samo da se nekaj premakne, sedaj bom tudi M vesela, samo da vem na čem sem.

Zate močno stiskam pestke, da je bila vgnezditvena in da kmalu nalulaš te čudežne user posted image

Žabica nič ni izgubljeno dokler ne priteče M!!!!

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 447
3.1.2012 13:53:19   
šaci
nena vas najdem na fbku user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

Neposredna povezava do sporočila: 448
3.1.2012 14:43:39   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: šaci

nena vas najdem na fbku user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

Mislim, da je skrita skupina, če se prav spomnim. So se punce nekako med seboj dodale v skupino. Počakaj, da se katera ki je zraven javi in pove kako in kaj.

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 3.1.2012 14:44:42 >

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 449
3.1.2012 14:52:23   
princess13
Pa se tudi jaz javljam en dan pred nepričakovano M. Ko sem gledala datume za 3 mesece nazaj, sam jo vsaki mesec dobila na točno 30-i dan in to je jutri.
Ponavadi sem vedno pred M imela ali glavobol, ali slabost ali pa špikanje v jajčnikih. Danes se z mano ne dogaja popolnoma nič user posted image Še vedno upam, da je tisti krvavi izcedek, ki sem ga imela bil znak za nosečnost. Živčnost je na višku...Naj bo že enkrat petek! user posted image

LittleSun, trdno držim pesti zate! user posted image

Upam, da bo ta teden še veliko veselih novičk!! user posted image

(odgovor članu šaci)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.