|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
2.1.2012 17:04:40   
S*
Evo bom prva, ki bo pokvarla statistiko letošnjega leta. user posted image se je pravkar prikazala, tako da se selim v februar.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 401
2.1.2012 17:12:22   
LittleSun
Čer pupe.

ninej hitro se pozdravi, za boleče bradavičke je pa pomoje še prehitro, da bi bile znak, čeprav nikoli ne veš, nekatere user posted image pravijo, da imajo takoj po O znake nosečnosti.

marantz ne obupaj prehitro, ker ravno ko ne pričakuješ pride presenečenje. Če se meni jutri narišejo user posted image bo to res veliko presenečenje, saj ta mesec res nismo veliko slončkali, sploh ne med O, ker sem imela zdravstvene težave in vse kaže na to, da sem user posted image user posted image glede PDP je tako kot je že ena napisala ja, da ga G določi glede na velikost plodeka. Pri meni je bilo tudi za par dni drugače kot po izračunu.

epica držim pesti, da je ne bo, januar se je res krasno zaćel, tako da kar nadaljujteuser posted image
meni je pa prav hecno se tukaj pri vas štulim, ampak sem še decemberkauser posted image user posted image

anonimna metuljček jaz v prvi nosečnosti sploh nisem imela nobega znaka, razen, da mi je rastel trebuh, niti prsi, niti krči, niti slabosti, nič, bila sem polna energije in vse kontra kot so kao znaki za nosečnostiuser posted image

Sa.je hvala za lepe želje, enako tudi tebi

Takle imamo pri nas....prsi me bolijo iz minute v minuto bolj, čeprav se spomnim, ko mi je na začetku M zamujala, so me en dan preden je pritekla tut bolele za znoret. Rahlo mi je slabo, tako v grlu, ne znam razložit, cel čas me zvija kot da bo ravnokar pritekla, a je ni in ni. No upam, da je do jutri ne bo in da bo črtica na testu vidnauser posted image se spomnite, da je naša crtek tudi videla takšne mikroskopske črtice, pa je bila potem čez par dni taprava močna črticauser posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 402
2.1.2012 17:42:02   
curly
Hej hej, punce!
Najprej, čestitke novima nosečkama. Smo z najlepšimi novičkami začeli novo leto. user posted image user posted image user posted image
Želim vama predvsem zdravo in brezskrbno nosečnost! ;)

Vsem ostalim pa SREČNO, ZDRAVO in zlasti PLODNO LETO 2012. Upam, da nam v tem letu uspe vsem!

Mi smo na čakanju. Ne smemouser posted image do user posted image , tako da komaj čakam, da se najavi, da lahko pokličem v ambulanto in grem na pregled ter dobim datum za IVF. :D

Objemčke in poljubčke .

Upam, da bomo nadaljevali tako kot smo začeli, tako da punce, kje so user posted image user posted image user posted image ??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 403
2.1.2012 18:21:11   
oreh
Čer,
o, kaj jaz vidim, čestitke nosečkama!user posted image
Littlesun, zate pa še posebejj držim pesti, da je to to. Ja, še kot najstnike so nas v šoli učili, da je enkrat dovolj, a ne?user posted image
Se mi zdi, da si ta mesec tut to temo izklopila, ko se ti je pa nabralo tolko drugih zadev, mogoče je tudi to pripomoglo. držim pesti, da jutri preberemo najlepšo novičko.

midva sva se imela fantastično, sem se v mojga kr mal zatrapala.
dobila sem energije do konca januarja (+ 3 kg-polpenzion)user posted image in ta zlobnica, ki je danes pritekla, mi ni niti malo pokvarila razpoloženja. sem se nanjo pripravila že 2 dni prej, ja zgleda, da ostajamo borke še naprej.
lep večer, vsaj nas čaka krajši delovni teden.
aja, user posted image bom zagledala 29.1.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 404
2.1.2012 18:52:25   
ana88
Zdravo! Sem nova na tem forumu, čeprav vas spremljam že dalj časa. S fantom sva se odločila za malo bebiko. Septembra sem končala s tabletkami in po prenehanju dobila menzo. Odločila sva se za 3 mesece pazljivosti in v tem času sem dobila 3 dokaj redne menze (ciklus 27, 28 in 31 dni). Zadnjo menzo sem dobila 30. 11. 2011. Decembra sva brez zaščite user posted image ....test First Sign sem z jutranjim urinom že naredila 28. 12. 2011, ki pa je bil negativen. Vendar pa me od ovulacije naprej bolijo prsi in jajčniki, kot da bom vsak čas dobila menzo, pa je še ni. Danes je 34. dan ciklusa.
Zanima me, kdaj bi test pokazal pozitivno? user posted image user posted image ..oz. kdaj priporočate, da spet lulam?

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 405
2.1.2012 19:07:16   
LittleSun
ana88 zgleda sva v istem šmornuuser posted image jaz bom lulala spet zjutraj in če še kar nebo ne pozitiven test, ne mezne spet naslednjo jutro in tako naprej, dokler se nekaj ne premakneuser posted image mogoče je komu smotano, meni je pa lažje, če naredim test, pa čeprav je neg. No upam, da bo jutri plusek in da je konec te moreuser posted image tudi zate držim pesti, da bo plusek!

oreh
hvalauser posted image in user posted image za nežaljen obisk, ampak si še v januarju in močno navijam zateuser posted image

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 406
2.1.2012 19:49:15   
iwa
čestitke novima mosečkama, bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Litttle sun, če bi le vedla kako zelo vse stiskamo pesti zate, res!!!!!!!In kako bomo že zgodaj zjutraj vse na RR gledale tvoje user posted image !!!!!!

Pa dajte tud mene med navijačice, prosim!!!!

Življenje je lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 407
2.1.2012 20:45:46   
ninej

IZVIRNO SPOROČILO: marantz

Ninej, kolk dolge cikle pa imaš?  Veš vsaj približno?ž

Dober večer!!!Marantz moji cikli so dolgi od 48-60 dniuser posted image ,k mi je user posted image ful zabluzila odkar sm nehala s KT,tko da nimam pojma kdaj naj nardim testuser posted image !!Sm se odločila d ga bom okol 15.januarja,pred pregledom za HSG,po moje bo najbolje tako in do tistega cajta bi že moglo kej pokazat,a ne?

Little sun-hvala za lepe želje,se že malo boljše počutim.Ja,ja sej vem ,da je še prezgodaj za nosečniške znake lahko da se pauser posted image bliža in so zato brdavice tolk bolj občutljive-test bo najboljši pokazatelj,če je ratalo kej iz tega veselega decembrauser posted image

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 408
2.1.2012 20:50:17   
ninej
Aja,Little sun držim pesti,da boš srečka nosečka!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 409
2.1.2012 20:58:13   
ninej

IZVIRNO SPOROČILO: Pajama

Hvala za dobrodošlico!

Jah, res upam, da ta pot ne bo predolga, glede na to, da mi je ostal samo en jajcevod...user posted image

Moram priznati, da me zadnje čase daje velika jeza na sam sistem (mimogrede - rapidno hitro drvim proti 30). Najprej pritisk s strani staršev in šole, nato pri ginekologih delijo KT kot nekakšne vitaminčke, potem študij, nato iskanje službe..., ki mimogrede dvomim, da bo kdaj za nedoločen čas user posted image ... In šele nato se zavem, da nisem več rosno mlada in partner misli, da bo kot da po netu naročiš z 9 mesečno dostavo... Pa sem tam, kjer si nikoli ne bi predstavljala (ob zgoraj našteti reklami). Povem vam, da bi zdaj raje imela otroke že kot najstnica (vse ostalo se uredi, če je volja), kot pa možnost, da ne bom mogla imeti otrok.

Joj upam, da nisem preveč zamorila - a enostavno moram nekomu povedati, ker me moj vedno ustavi, ko začnem to temo...

Kdo ve, mogoče bo pa januar res nekaj posebnega in bomo vse tukaj postale user posted image septemberke.

Draga moja Pajama!! Tud jst sem na istem kot ti,približujem se 30-im in se zdravim zaradi neplodnosti,na začetku sem ful prejokala zaradi tega in še zdej mi je kdaj hudo,ko izvem ,da je kak moja kolegica zanosila-JAZ PA NIČ!Počasi postaneš odporen na vse te namigovanja,kdaj pa ti,itd...
Vem in upam,da bom tudi jst mama,če ne letos pa drugo leto,zato punca glavo gor in preklopit na pozitivo,tud če je včasih to tako prekleto težko.Vedi da nisi sama,mnogo nas je na istem in tu smo,da si pomagamo in vzpodbujamo ena drugo!user posted image
Zato JUST GO GIRL!user posted image user posted image

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 410
2.1.2012 21:34:01   
Nitkica11
zivjo punce!

Evo pa da se vam tudi jaz ta mesec pridruzim, ne pricakujem jo 19.1.! vidim da vas je kar nekaj takih ki z meseca v mesec cakate na user posted image drzim pestke da vam bo ta mesec naklonjen! Jaz imam ze enega soncka doma in grem cist brez obveznosti v nove boje saj mali ni star se eno leto. sem pa tudi med tistimi ki sem nanj cakala 3 leta preden sem ga dobila v narocje!

pridnouser posted image in upam na cimvec pluskov.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 411
2.1.2012 21:59:29   
lunica 85
lineta:Ta mesec bi pač lahko bila modra za spremembo ,omogoče bi pa bolj delovalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
princess :se strinjam s tabo ,tudi potemneli kolobarji nastopijo šele okoli 6t, prej skoraj ni opaziti razlike.
S*:pA NE NO ,GROZAuser posted image pa februarja.držim pesti
curly,naj ti hitro mine in potem veselo na delo da bo plusek user posted image
littlesun>:kaj pa če bi raje šla na odvzem krvi ,kjer bo takoj pokazalo če si ali ne ,pa še brezplačno je user posted image
ninej:tebe sem prestavila iz x kar na 15.1 pa veselo na plusek
Oreh ,:tebe sem dala na 29.1
ana88 :tebe sem daal pod x user posted image
nitkica.dobrodošla in čimprejšnje ugledanje pluskauser posted image

evo za mano je prvi delovni dan po dopustu ,gužva pa taaka kot da folk ni jedel cele praznikeuser posted image malčen me noge bolijo pa bo že .Drugače pa čakamo ,še 5 fni in bomo videli ,seveda če ne bo zamujala ali pa upam seveda da bo prej kakšen user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 412
2.1.2012 22:00:14   
lunica 85

user posted image

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
šaci
Ana88

1.1.       
anckica (1. krog)

2.1.
   Pajama (4. krog po IMN)user posted image

3.1.
Epica

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
RoseBay

05.1.

Anonimnauser posted image (testek 12.1user posted image )
GregUr (2. krog)

06.1.
S*(4. krog)user posted image
mmojka (3. krog)
princess13 (2. krog)

07.1.
Lunica85user posted image
romare user posted image
HeLenčica

9.1.

Žabica86 (2. krog)
Aksi (1. krog)

10.1.
srce77
Mamabear

12.1.
Anonimnauser posted image user posted image
Katte (20. krog)
Zewa

13.1.
marantz
mladika
SILVA

14.1.
Monsy

15.1.
Niri (1.krog po SS)
ninej

17.1.
Tarinca

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)
Nitkica11

21.1.
dspela
PinaColada

22.1.
štručka2503

28.1.
skrivnost

29.1.
Izabelina
oreh

31.1.
rozi55

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 32
NOSEČK user posted image : 2

user posted image

VESELE NOSEČKE :

user posted image       
Navijačice:
LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77,
klopek,Katte,Srečkiuser posted image ,Lunica85user posted image ,iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m , crtekuser posted image ,coco22,Kratkauser posted image , tarinca,
curly, haram,kliki, monsy,skrivnost, Mojarožicauser posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 413
2.1.2012 22:09:04   
pathra
Vas malo berem in navijam, čeprav pričakujem svojega prvega user posted image zdej v januarju, pa sem vidla, da je Pajama zanosila po IMN in da jo je strah... tudi sama sem zanosila po IMN in sicer celo v prvem krogu poskušanja.. in je bilo v redu, samo jaz sem imela odstranjen jajcevod, ki je delal probleme, .. mene je moje g. naročila že v 7tednu na pregled, da smo pogledali ali je v maternici plod, tako da najboljše da ko se naročiš poveš svojo izkušnjo pa da te naročijo prej.

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 414
2.1.2012 22:43:53   
Pajama
Hvala vsem za čestitke... še vedno nisem čisto dojela... user posted image

S* in Oreh: user posted image Ne obupat!!! Držim pesti, da zagledata pluske in črtice še v januarju!!!
ninej: Občudujem tvojo vzdržnost od testov. Jaz bi jih delala vsak dan. Upam, da boš kmalu septembrka!!!!
Ana88: Jaz sem test delala 31. 12. pa ni nič pokazal, danes zjutraj pa presenečenje... Hitro spat in zjutraj takoj test delat. Nestrpno čakam tvoje in LittleSun poročilo !!!
Nitkica11: Dobrodošla. Vaja dela mojstra - prepričana sem, da bo tokrat hitreje...
pathra: O, najlepša hvala. Res me je groza. Tudi meni so laparskopsko odstranili jajcevod in pregledali preostalega. Baje, da je ok, niso pa povedali, kaj naj bi bilo s prvim narobe. Jutri pokličem v upanju, da pridem čim prej na vrsto za pregled. Želim ti hiter in čim manj utrujajoč porod. Praviš, da si januarka? Bom spremljala in komaj čakam na veselo novico!!!

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 415
3.1.2012 7:46:02   
lunica 85

user posted image

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)
šaci
Ana88

1.1.       
anckica (1. krog)

2.1.
   Pajama (4. krog po IMN)user posted image

3.1.
Epica

4.1.
dr. Knowitall(2.krog po SS)
RoseBay

05.1.

Anonimnauser posted image (testek 12.1user posted image )
GregUr (2. krog)

06.1.
S*(4. krog)user posted image
mmojka (3. krog)
princess13 (2. krog)

07.1.
Lunica85user posted image
romare user posted image
HeLenčica

9.1.

Žabica86 (2. krog)
Aksi (1. krog)

10.1.
srce77
Mamabear

12.1.
Anonimnauser posted image user posted image
Katte (20. krog)
Zewa

13.1.
marantz
mladika
SILVA

14.1.
Monsy

15.1.
Niri (1.krog po SS)
ninej

17.1.
Tarinca

18.1.
Maisha

19.1.
Sa.je (3.krog po SS)
Nitkica11

21.1.
dspela
PinaColada

22.1.
štručka2503

28.1.
skrivnost

29.1.
Izabelina
oreh

31.1.
rozi55

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 39
NOSEČK user posted image : 2

PROCENTNO : 0,05 %user posted image

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77,
klopek,Katte,Srečkiuser posted image ,Lunica85user posted image ,iwauser posted image ,
S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
majcy_m , crtekuser posted image ,coco22user posted image ,Kratkauser posted image , tarinca,
curly, haram,kliki, monsy,skrivnost, Mojarožicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 416
3.1.2012 7:51:03   
LittleSun
Dobro jutro

No zame ni tako dobro, test je bel ko sneguser posted image user posted image user posted image ampak M še vedno ni. Prsa me bolijo ko user posted image včeraj zvečer nisem mogla zaspat od bolečin v trebuhu, želodcu, jajčnikih, se mi zdi, da je kaj druga narobe, saj to ni bilo normalno. Danes je boljše, počakam do jutri in če me bo spet bolelo bom kar šla do moje G. Noseča zgleda res nisem, upam samo, da ni kaj druga narobe.

Lep dan vam želim pikepoke moje.

Neposredna povezava do sporočila: 417
3.1.2012 8:06:32   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Dobro jutro

No zame ni tako dobro, test je bel ko sneguser posted image user posted image user posted image ampak M še vedno ni. Prsa me bolijo ko user posted image včeraj zvečer nisem mogla zaspat od bolečin v trebuhu, želodcu, jajčnikih, se mi zdi, da je kaj druga narobe, saj to ni bilo normalno. Danes je boljše, počakam do jutri in če me bo spet bolelo bom kar šla do moje G. Noseča zgleda res nisem, upam samo, da ni kaj druga narobe.

Lep dan vam želim pikepoke moje.

DRŽIM PESTI ZA VSE ANJBOLŠE ,LAHKO PA DA JE KAŠNO VNETJE ,ZNAKE pa že tko imamo vse polno glave,vse samo o tem razmišljamouser posted image .Jaz se nekako probam otrest znakov ,ker imam še 4 dni do nepričakovane M ,pa bomo videli .

Neposredna povezava do sporočila: 418
3.1.2012 8:08:47   
epica
LittleSunuser posted image user posted image Prav pričakovala sem kaj boš sporočila, upala sem sicer na najbolj veselo novico.. Vedi da si borka, in da ti je namenjeno biti mama in da to tudi boš postala! Mogoče ne ta mesec, ampak sigurno pa pride tvoj čas!

Danes je dan ko ne pričakujem user posted image , zaenkrat je še ni, pri meni cikel lahko niha za par dni, tako da tole še ni nujno nek pozitiven znak. Par dni nazaj sem imela konstantno neke krče v maternici in jajčnikih, moram pa priznati da se ne spomnim ali so to običajni znaki za user posted image , ker ponavadi nisem tako pozorna na take malenkosti.. Prsi imam še vedno rahlo boleče, ampak to se mi je že zgodilo enkrat ali dvakrat pred user posted image .. Verjetno bom kar test šla kupit, da bo mir. Vsaj za kak danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 419
3.1.2012 8:09:05   
Katte
Dobro jutro.
No, pa je konec dopusta, spet sem v službi user posted image .
Veliko novih se vas je pridružilo, ogromno ste napisale. Težko sem sledila, sama se pa nisem mogla oglašati.
Upam, da ste se vse lepo imele čez praznike, v krogu svojih najbližjih.
Vidim, da imamo že takoj na za četku meseca dve nosečki. Čestitam, punci user posted image .
Za tiste, ki vas je presenetila user posted image , pa objemčke. Posebej tudi za LittleSun. Kaj te zafrkava... Upam, da se kmalu odloči, če bo prišla ali ne.
Jaz sem po O, tokrat se res nisem preveč ubadala s tem. Ni bilo časa. Zdaj pa čakam na naslednji teden, ki bo hitro tu. Upam, da se 2012 lepo začne tako zame kot za vse tukaj.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 420
3.1.2012 8:14:22   
iwa
Little sun, držimo pesti da bo vse OK, tako ali drugače.... Drži se!user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 421
3.1.2012 8:20:22   
LittleSun
Punce moje kako ste zlate user posted image user posted image Jaz sem tokrat res čisto trčena, se sploh ne morem na nič skoncentrirati in mi gre samo eno po glavi...kaj je z menoj. Pa ravno ta mesec, ko sem tako lepo odklopila od vsega in sem čakala da priteče, da grem na pregled, da vidim kakšno je stanje. Res se nam ne končajo te more, ki se nam vlečejo že od decemra. Sedaj je upanja, da je test user posted image še res zelo malo....eventuelno če bi 24. zanosila...čeprav dvomim, da je možno, da se O prestavi kar za 7 dniuser posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 422
3.1.2012 8:30:35   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Punce moje kako ste zlate user posted image user posted image Jaz sem tokrat res čisto trčena, se sploh ne morem na nič skoncentrirati in mi gre samo eno po glavi...kaj je z menoj. Pa ravno ta mesec, ko sem tako lepo odklopila od vsega in sem čakala da priteče, da grem na pregled, da vidim kakšno je stanje. Res se nam ne končajo te more, ki se nam vlečejo že od decemra. Sedaj je upanja, da je test user posted image še res zelo malo....eventuelno če bi 24. zanosila...čeprav dvomim, da je možno, da se O prestavi kar za 7 dniuser posted image

vse je možno.. sem sama mislila da tudi ni možno. ker sva nazadnje 31.10., očitno pa sem zanosila nekje med 5.in 6.11 ali še kasneje..
Lahko pa se tudi naredi luteinska cista,ki zadržuje M. (sem brala o tem ,ko mi je zamujala 8 dni, test pa bel)

Neposredna povezava do sporočila: 423
3.1.2012 8:34:43   
Pajama
LittleSun: Po moje je najbolje, da se oglasiš pri gin. Tako boš mirneje spala in boš vedela črno na belem. A ne pozabi, še vedno je upanje!!!

Jaz pa danes nisem več tako zelo srečna. Je možno da ti drug dan test ne pokaže močnejših črtic? Zjutraj sem spet naredila 2 testa in sta enako (ali celo bolj) nežni črtici kot včerajuser posted image . Upam, da bo vse ok in sem samo panična. Pa še nek kašelj me že tri dni muči, vročine pa nimam... Oh, to je tako stresnouser posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 424
3.1.2012 8:48:04   
oreh
službauser posted image user posted image user posted image

oh, littlesun, vse je možno, kot je napisala bobika. Vseeno je pa dobro, da si realna in ne upaš preveč. želim ti, da kmalu ugotoviš pri čem si.

Pajama ne si tega delat, če je črtica take debeline kot je napisano v navodilih je to to, pusti nam, da se živciramo, ti pa uživaj ali pa pejdi na krvnega.
Ker ti testi so res mal mim. Jaz pravim, da te v 99% skor spravijo do živčnega zloma ne do nosečnostiuser posted image

Še eno vprašanje: kaj vse, poleg krvomočnice, vpliva na debelejšo sluznico?

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?