|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke!!
22.12.2011 15:03:06   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: pathra

Naša je tudi punčka :) pa je tudi že bila obrnjena v 31.tednu ko sem imela UZ.. Drugače pa se menda drugi otroci kasneje obrnejo.. vsaj tako sem prebrala, tako da ne skrbi...

Drugače pa imam srečo da sem celo nosečnost imela super,.. razen te nosečniške sladkorne ... ne more bit vse v rožicah hehe.. vsaj ne redim se pretirano user posted image . Jaz sem imela laboratorij v 26.tednu.. sem popila glukozo 50g in po eni uri dala kri, pa je bilo nad dovoljeno mejo 7,8.. pol pa me je poslala na diabetično na dodaten test.. to sem imela v 29.tednu.. tam sem popila 75g glukoze.. in imela samo zadnjo vrednost povišano nad mejo (jaz sem imela 8,8 meja pa je bila 8,5). No od takrat pa sem na dieti. Sej ni tako hudo.. samo zdej med prazniki bi res pasal en paneton user posted image


Oj! To bi pa zgleda lahko držalo! Saj zdaj ko pomislim, da imam tokrat veliko večji trebuh kot prvič - pravijo, da je pri drugi user posted image še vse "razširjeno" od prej. Ima user posted image posledično več placa za kobacanje in se mu še nič ne mudi se obrnit na glavo. Pri meni je res ta drugi user posted image veeeeliko bolj živahen kot prvi, skozi se nekaj kobaca in brcota itd. Valjda ko pa ima cel lep prostrani "bazenček" zase,user posted image .

Eh ja paneton...sem ga zmazala polovico še isti dan ko sem ga prinesla domov iz trgovine,user posted image user posted image user posted image To je edina stvar, ki mi je za praznike res njaaaami. V bistvu imam po eni strani srečo, da grem komaj po božiču na cuker test (bom v 27.tednu), čeprav sem se ves čas sekirala, če ni že pozno in bi že morala it delat test.

Kako je pri nosečniškem diabetesu z dieto - so dovoljene kakšne izjeme ali res absolutno nič sladkarij?

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 776
   RE: Primorke!!
22.12.2011 15:08:13   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

user posted image Ej imaš opcijo kot briatore in njegova ki sta dala dve imeni Natan Falco in on ga kliče z enim ona z drugim imenom user posted image user posted image user posted image ....ali pa upaš, da se bo ob porodu raznežil in se strinjal s tvojim imenom (kar se menda zelo pogosto zgodi - mi je že par kolegic povedalo, kako se je mož takoj po porodu predal in "spustil" svoje ime)

Oj ma ti si imela torej pestre začetke tako kot jaz...imam tudi skozi nekaj v tej nosečnosti...zato tudi jaz pravim, da bo pupa, ker pri prvem fantku je šlo vse celo nosečnost gladko kot po maslu...tokrat pa še z obrestmi zgleda pokasiram vse še za nazaj za prvo nosečnost. Evo edino bruhanja in slabosti so mi bila prišparana tako v 1. kot v 2. ...Boljše da ne zanosim v tretje, ker si že kar mislim, kaj me lahko z obrestmi čaka user posted image user posted image user posted image


Mahhh, ne verjamem, da si bo premislil, ker je to eno trmasto bitje.. Prav ga ne razumem user posted image Sem izbrala res eno krasno in redko ime in 2 mesca nazaj se je strinjal, ker sva že od 2 mesca nosečnosti izbirala imena in nikakor nisva našla eno pametno ime.. Zdaj pa hoče eno ime, ki sploh ne paše zraven njegovega priimka, ki je zeloooo kratko pa še ime ultra kratko..

E jaaa.. Ta moja žabica je precej aktivna- prav ne da miru, smotka ena user posted image



Potem imaš še res opcijo varjanta briatore natan falco,user posted image user posted image user posted image . Še posebej če je njegovo ime kratko in še kratek priimek, bi bila opcija dve imeni. Poskusi kako zveni. No, upam da se bosta do poroda (ali pa ob poroduuser posted image ) zmenila, kaj otročku najbolj paše. A ja, par mamic mi je tudi povedalo za varjanto, ko so šle v porodno z dvemi ali celo tremi potencialnimi imeni in ko je otroček prišel na svet, so ga skupaj z možem pogledale in dobile preblisk, katero ime je ta pravo za tega otročka. Tako da so dejansko odločili v porodni, ko je bil otroček zunaj.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 777
   RE: Primorke!!
22.12.2011 15:12:41   
pathra
Nič sladkarij, pa stvari iz bele moke so več ali manj slabe ker zvišajo sladkor, pa manj maščob... če ti ne zviša sladkor se lahko kaj pregrešiš (lahko kakšen košček temne čokolade npr. med kosilom).. tko no.. se je 5x na dan (trije glavni in dve malici), količine so predpisane (tipo 3 enote zelenjave, 1 enota mesa itd... dobiš pa knjigico kjer pogledaš kaj predstavlja eno enoto), jaz si morem merit sladkor samo po glavnih obrokih, na začetku pa sem mogla tudi pred glavnimi obroki, samo sem imela cel čas v redu, tako da so mi dovolili da omejim špikanje... pijem pa samo vodo, al pa kakšen čaj brez sladkorja, lahko si daš tudi kaj limone in to je to.. aja pa kavo (samo to pri zajtrku, ker je zraven še mleko). No tako poteka :)

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 778
   RE: Primorke!!
22.12.2011 15:25:39   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Potem imaš še res opcijo varjanta briatore natan falco,user posted image user posted image user posted image . Še posebej če je njegovo ime kratko in še kratek priimek, bi bila opcija dve imeni. Poskusi kako zveni. No, upam da se bosta do poroda (ali pa ob poroduuser posted image ) zmenila, kaj otročku najbolj paše. A ja, par mamic mi je tudi povedalo za varjanto, ko so šle v porodno z dvemi ali celo tremi potencialnimi imeni in ko je otroček prišel na svet, so ga skupaj z možem pogledale in dobile preblisk, katero ime je ta pravo za tega otročka. Tako da so dejansko odločili v porodni, ko je bil otroček zunaj.


Mahhh, ti dve imeni nikakor ne gresta skupaj- na žalost user posted image
Resnično, ne vem kako bova to izpeljala.. Obstaja pa še eno ime (tretje), ki je nekako rezervna opcija.. Sicer, obema ne diši lih najbolj, ampak se strinjava, da, če ne bo ne eno ne drugo, bo pa moralo to obveljat.. Kako je težko to usklajevanje user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 779
   RE: Primorke!!
26.12.2011 19:26:44   
_vanilija_
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Vanilija joj upam, da se izkaže, da je vse ok s srčkom...kaj vejo, zakaj je to tako oz. pravijo kaj o tem, da se to popravi, ko otroček raste? Vem, kako je to bit prisiljen ležat, sem doživela to avgusta, sem bila ves mesec v bolnici. Zdrži še malo, saj bomo kmalu proti koncu... Je to tvoj prvi user posted image ?

...

Drugače punce kako se kaj pripravljate na praznike? Ste že nakupile darila, postavile jelko? Gre katera kam na snegec med prazniki?



Ja, to je moj prvi user posted image . Zdravnik v Šempetru je rekel da je možno da se bo srček še razvil do konca nosečnosti. Ampak ni mogel pogledat nekakšne žile ker nima tko dobrega UZa. Zaradi tega me je poslal v pediatrično kliniko dr. Veselu ki je kardiolog. Upam da bo ta rekel da je sve ok. user posted image

Midva se nisva to leto nič pripravljala... Moj user posted image itak ma preveč dela, ker zdej mora vse sam delat (kuhat, pospravljat, pomivat, cujne rihtat, psa peljat ven,...). Smrekice nimamo kam dat, ker mamo tko mičkeno stanovanje. Bomo pa nasljednje leto user posted image Ponavadi okrasiva stanovanje, narediva piškote, tortice, .... Darilca.... Hmmm... Moja družina je v Sarajevu, od mojega user posted image so pa v Ljubljani.... Tko da tudi to nič nisva pripravljala... Ponavadi sva ali pri mojih ali pri njegovih. Zdej pa bova sama z najino pikico praznovala user posted image .

Pa vam želim vse najboljše, lepe in vesele praznike!!!! user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 780
   RE: Primorke!!
28.12.2011 12:56:31   
pathra
Punce... menda pri nas v porodnišnici Izola sploh ni več na razpolago epiduralna.. samo da veste... so neki skregani...

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 781
   RE: Primorke!!
29.12.2011 16:40:24   
sirenetta
Oj punce!

Kako ste preživele božične praznike?
Mi smo imeli pestro, je sinko domov iz vrtca za darilo prinesel eno trebušno virozo, tako da smo imeli res en zelo vesel božič,user posted image . Z mojim se sicer nisva nalezla, sva pa imela polno dela z lovljenjem njegovih bruhic. Je pa šenkal naprej tašči in bratu od mojega dragega.

Ej, ste za to, da naredimo en seznamček nosečk s PDP-ji?

Če se ne ponudi katera druga, ga bom poskušala urejati jaz, vi mi samo napišite z odebeljeno pisavo nick, PDP, koliko user posted image doma, kraj bivanja in spol otročka.

Evo tako nekako:
sirenetta, 30.03.2012, doma 1user posted image user posted image 3 l, Koper, mogoče user posted image user posted image


(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 782
   RE: Primorke!!
29.12.2011 16:56:29   
pathra
Pathra, 30.01.2012, doma 0 user posted image , Koper, pričakujemo user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 783
   RE: Primorke!!
29.12.2011 17:07:44   
Anonimen
Pozdravljene,

ali me sprejmete med se?
Sem Koprčanka, v tretje user posted image ; doma imamo 6 letnega user posted image  in skoraj 3 letno user posted image ; PDP imam 28.4.2012 - spol je zaenkrat še user posted image ....
Tako fantka kot pupiko sem rodila v Izolski porodnišnici, vse je bilo Ok in hitro; tako da tudi v tretje grem gor....
Moj G je pa Ravnikar in mi je kr mučno k njemu hodit; ga imam od kar je šel Milošević v pokoj, ker drugega nisem dobila; mi pa ni nič včeš....

(odgovor članu pathra)
  Neposredna povezava do sporočila: 784
   RE: Primorke!!
29.12.2011 17:09:41   
Smrketa3
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene,

ali me sprejmete med se?
Sem doma iz okolice kopra; v tretje user posted image ; doma imamo 6 letnega user posted image  in skoraj 3 letno user posted image ; PDP imam 28.4.2012 - spol je zaenkrat še user posted image ....
Tako fantka kot pupiko sem rodila v Izolski porodnišnici, vse je bilo Ok in hitro; tako da tudi v tretje grem gor....
Moj G je pa Ravnikar in mi je kr mučno k njemu hodit; ga imam od kar je šel Milošević v pokoj, ker drugega nisem dobila; mi pa ni nič včeš....



zgleda sem po nesreči pritisnila anonimno user posted image ma mi ni treba bit anonimena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 785
   RE: Primorke!!
29.12.2011 18:17:40   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Sandra...žal sem čisto z drugega konca obale, to je blizu Kopra...imava pa eno drugo skupno točko...imam tudi jaz doma enega razgrajača, ki bo aprila dopolnil 4 leta. Tako da zdaj res upam, da bo pupa, da malo uravnotežimo,user posted image .
Tvoj 4 letnik se veseli novega člana? Kaj pravi - bi imel bratca ali sestrico? Pa vi2 z možem?
Moj sin je (zaenkrat) vesel za dojenčka, bomo pa videli, kako bo ko bo zares dojenček tukaj. Sicer je tak skrben in ljubeč fantič, edino mi dela preglavice je, ker se dostikrat tako razživi, da ne upošteva več nič, ne posluša, nagaja itd. Upam, da je tvoj kaj bolj mirne sorte...




glede na to, da sem službeno večkrat v Kopru na terenu, nisi tako daleč user posted image
naš 4 letnik se zelo veseli novega člana. nekaj časa je govoril, da si želi bratca, zaj pa vztraja pri sestrici...večkrat mi vztrajno gnjavi nej mu že povem, kaj mi je tata dal not user posted image al user posted image user posted image
9.1. imam NS v Domžalah, ga bova verjetno kr sabo vzela, tako da bo lahko tudi on videl novega člana kako miga in da bo prisoten, če nam bo spol znala povedati
je pa živahen 4 letnik, sem imela na začetku kr težave, ker sem bila zelo slabotna, brez energije in slabo mi je skoz bilo, on pa nebi imel 5 minut mira in se usmilil mamice user posted image hvala bogu, me je vsaj tata razumel in je on preživljal večina časa z njim, da je to obdobje minilo. se mi pa zdi, da je najhujše obdobje trm, nagajanja in neposlušanja mimo-vsaj upam nouser posted image
kaj si midva z partnerjem želiva? moj pravi, da je tokrat delal punčko, ker je enostavneje, ker je imel model spodajuser posted image meni je pa čisto vseeno, samo da čimprej pride na svetuser posted image

dr. Guzejeva me je imela pri 1. porodu in moram reči, da sem bila zelo zadovoljna z njo

mina88 a imaš že kakšnega malčka doma? al bo tole 1.user posted image . glede na tvoj nick predvidevam, da si letnik 88, tak kot tut na moje imenu piše user posted image




_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 786
   RE: Primorke!!
29.12.2011 18:42:52   
Trobentica_
Trobentica_, 25.01.2012, doma 0user posted image , Divača, pričakujemo user posted image

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 29.12.2011 18:45:28 >

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 787
   RE: Primorke!!
29.12.2011 19:16:02   
kimica86
kimica86, 20.1.2012, doma 0 user posted image , Ankaran, pričakujemo user posted image

< Sporočilo je popravil kimica86 -- 29.12.2011 19:17:17 >

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 788
   RE: Primorke!!
29.12.2011 19:54:28   
sirenetta

PRIMORSKE NOSEČKE 2012


user posted image


JANUAR


kimica86, 20.1.2012, doma 0 , Ankaran, pričakujemo
Trobentica_, 25.01.2012, doma 0 , Divača, pričakujemo
Pathra, 30.01.2012, doma 0 user posted image , Koper, pričakujemo user posted image


MAREC


sirenetta, 30.03.2012, doma 1 3 l, Koper, mogoče



APRIL


_vanilija_,01.04.2012, Nova Gorica
smrketa3, 28.04.2012, 2user posted image user posted image 6l, user posted image 3l, Koper, user posted image



JUNIJ

mina88, doma 0user posted image , 01.06.2012


JULIJ

sandra85, doma 1user posted image user posted image 4l



< Sporočilo je popravil sirenetta -- 29.12.2011 20:05:58 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 789
   RE: Primorke!!
29.12.2011 20:05:42   
sirenetta
Evo seznamček je narejen! Če ima katera malo več smisla za oblikovanje in računalniške spretnosti, ji z veseljem prepustim oblikovno urejanje seznama. Meni več kot to ni uspelo sčarati user posted image . Bom poskusila v nadaljevanju še kaj polepšati.

Če sem pa nehote katero izpustila, se opravičujem in bom dopisala!


Evo en pozdravček vsem primorskim nosečkam. Vidim, da imamo kar tri januarke v bolj ali manj nizkem štartu! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 29.12.2011 20:06:41 >

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 790
   RE: Primorke!!
29.12.2011 20:19:43   
sirenetta


PRIMORSKE NOSEČKE 2012


user posted image



JANUAR

kimica86, 20.1.2012, doma 0 , Ankaran, pričakujemo user posted image
Trobentica_, 25.01.2012, doma 0 , Divača, pričakujemo user posted image
Pathra, 30.01.2012, doma 0 user posted image , Koper, pričakujemo user posted image


MAREC


sirenetta, 30.03.2012, doma 1 3 l, Koper, mogoče
user posted image


APRIL


_vanilija_,01.04.2012, Nova Gorica
smrketa3, 28.04.2012, 2user posted image user posted image 6l, user posted image 3l, Koper, user posted image



JUNIJ

mina88, doma 0user posted image , 01.06.2012


JULIJ

sandra85, doma 1user posted image user posted image 4l



SKUPAJ = 8

št. user posted image : 3
št. user posted image : 1
št. user posted image : 4


(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 791
   RE: Primorke!!
29.12.2011 20:56:50   
_vanilija_
Da še jst dodam:
doma 0 , pričakujemo verjetno user posted image

< Sporočilo je popravil _vanilija_ -- 29.12.2011 20:57:14 >

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 792
   RE: Primorke!!
30.12.2011 21:02:43   
sirenetta


PRIMORSKE NOSEČKE 2012


user posted image



JANUAR

kimica86, 20.1.2012, doma 0 , Ankaran, pričakujemo user posted image
Trobentica_, 25.01.2012, doma 0 , Divača, pričakujemo user posted image
Pathra, 30.01.2012, doma 0 user posted image , Koper, pričakujemo user posted image


MAREC


sirenetta, 30.03.2012, doma 1 3 l, Koper, mogoče
user posted image


APRIL


_vanilija_,01.04.2012, 0user posted image , Nova Gorica, user posted image
smrketa3, 28.04.2012, 2user posted image user posted image 6l, user posted image 3l, Koper, user posted image



JUNIJ

mina88, doma 0user posted image , 01.06.2012


JULIJ

sandra85, doma 1user posted image user posted image 4l



SKUPAJ = 8

št. user posted image : 4
št. user posted image : 1
št. user posted image : 3




(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 793
   RE: Primorke!!
30.12.2011 21:24:33   
sirenetta
Oj! Ma tle je pravo zatišje...nismo nič kaj preveč čakulone, kaj je zdaj to,user posted image .

Januarske nosečke ste verjetno že bile na materinski šoli? Kimica in Pathra sta bili najbrž v Kopru? Kako je bilo? Kaj pa ostale - kdaj in kam boste šle na predavanja? Jaz sem bila pred 4 leti pa zdaj ne vem, ali bi šla spet ali ne. Nekaj sem poskušala najdet moj zvezek z zapiski od takrat pa ga žal nisem še našla, nimam pojma kam sem ga založila (sem si takrat vse pridno zapisovala, saj je bil 1.user posted image in sem bila totalno brez izkušenj).

Vanilija in Smrketa3 ve2 imata rok kmalu za mano, kako sta s pripravami na dojenčka? Jaz še kar odlašam, sicer ta večje stari imam že od prvega user posted image (voziček, lupinica, banjica...). Najbolj me bega to, da nimam za ziher potjeno, ali je res user posted image . Sicer oblekic kupovala ne bom, jih imam spravljene od sina, ampak mi par kolegic ponuja oblekice za punčko in te bi z veseljem sprejela, če bi le imela potrjen spol na uz. Tako na blef pa jemat oblekice ne upam. Vgl. čakam 2.2. ko grem na zadnji Uz. Skratka nimam še niti ene stvari zares naštimane za user posted image - voziček bo treba oprat in zrihtat, enako lupinico in ostale zadeve, pol pa še oblekice spravit na kup, oprat in zložit...Bomo že...

Januarke pa ste verjetno že vse tipi top glede priprav? Že vse naštimano?

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 794
   RE: Primorke!!
30.12.2011 21:44:47   
kimica86
Ja, tukaj je res malo zatišja, ker midve s pathro sva bolj med januarkami.. hehe user posted image

Jaz sem bila v MŠ v Kopru in sicer že oktobra, ko sem bila v 6. mesecu, ker zadnji mesec pa res ne bi šla, ker nikoli ne veš kdaj te kaj prehiti in še z unim trebuhom do zob- ne hvala user posted image Je pa bilo kar fajn, veliko poučnih stvari in koristnih sem zvedla.. No, določene so bile preveč napihnjene, ker kažejo preveč strokovno..

Jaz imam vse pripravljeno za user posted image , razen svoje torbe za P in torbe za user posted image .. Sem mislila, da bom že danes kaj pripravljala pa ne vem, če se mi da, ker sem fullll utrujena, saj sem že cel dan na nogah user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 795
   RE: Primorke!!
30.12.2011 22:05:33   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Ja, tukaj je res malo zatišja, ker midve s pathro sva bolj med januarkami.. hehe user posted image

Jaz sem bila v MŠ v Kopru in sicer že oktobra, ko sem bila v 6. mesecu, ker zadnji mesec pa res ne bi šla, ker nikoli ne veš kdaj te kaj prehiti in še z unim trebuhom do zob- ne hvala user posted image Je pa bilo kar fajn, veliko poučnih stvari in koristnih sem zvedla.. No, določene so bile preveč napihnjene, ker kažejo preveč strokovno..

Jaz imam vse pripravljeno za user posted image , razen svoje torbe za P in torbe za user posted image .. Sem mislila, da bom že danes kaj pripravljala pa ne vem, če se mi da, ker sem fullll utrujena, saj sem že cel dan na nogah user posted image


Dajta se oglašat še malo tukaj, če ne bom samevala tukaj sama, user posted image user posted image user posted image .

Kaj pa ostale primorke??? Sem bila pri prvem user posted image tu na forumu pri takratnih primorkah in smo bile res ene prave čakulone, sem se takrat kar razvadila, smo non stop čakulale...tu pa imam filing, da punce kar štrajkajo!!!user posted image



(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 796
   RE: Primorke!!
30.12.2011 22:28:38   
kimica86
Hehehe.. Jahhh, sedaj je bolj praznično vzdušje pa še velikooo je januark, ki samo še čakajo na dan D user posted image

Zame se bo itak takoj vedlo- čim me ne bo vsaj 2 dni gor na RR, veste kje sem user posted image user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 797
   RE: Primorke!!
30.12.2011 23:06:16   
pathra
Evo mene :)... no jaz sem bila novembra v kopru na materinski šoli.. je kar hitro šlo mimo, pa imam občutek da mi ni nič ostalo v glavi... lahko bi malo več pokazale kako se previja in tako... jaz osebno sem več stvari zvedla tukaj na forumih in na internetu.. boo.. mogoče pa je vse odvisno katera patronažna predava...

Več ali manj imam vse pripravljeno.. tudi torbo za v P in za user posted image imam na pol pripravljeno.. manjkajo samo še stvari ki jih morem dodat zadnji trenutek, pa neke malenkosti.


(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 798
   RE: Primorke!!
30.12.2011 23:49:11   
sirenetta
Oh ve dve sta praktično že z eno nogo v porodni po vzdušju vidim...

Kimica ko bo napočil tvoj dan d nam boš zaupala svojo izkušnjo s porodom v vodi...mene je v prejšnji nosečnosti mikalo, samo potem sem bila preveč nosečka boječka in sem se odločila za klasiko...kdove če me s svojim porodom v vodi ne navdušiš. Takrat nisem poznala nobene, ki bi se odločila za to varjanto in nekako nisem upala biti prva. Vgl. super, da si se tako odločila!

Pathra se spomneš mogoče katera patronažna je vodila prejšnji mesec?
Menda se izmenjujejo ene 3 sestre...Ne vem, če se bom odločila, bom šla februarja, si ne upam prej, ker imam predpisano mirovanje in sem nekako v "stendbaju" glede vsega. Cioe čakam 32-33 teden in potem mi scateno glede vsega...če me (trkam trkam) kaj ne prehiti...v tem primeru buh pomagej, bom preživela anka brez materinske, ostale priprave za dojenčka bo pač moral moj prevzet...zdaj si res ne upam preveč migat. Samo čakam, da grejo še tej kritični tedni mimo in pol akcija!

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 799
   RE: Primorke!!
31.12.2011 0:01:52   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Oh ve dve sta praktično že z eno nogo v porodni po vzdušju vidim...

Kimica ko bo napočil tvoj dan d nam boš zaupala svojo izkušnjo s porodom v vodi...mene je v prejšnji nosečnosti mikalo, samo potem sem bila preveč nosečka boječka in sem se odločila za klasiko...kdove če me s svojim porodom v vodi ne navdušiš. Takrat nisem poznala nobene, ki bi se odločila za to varjanto in nekako nisem upala biti prva. Vgl. super, da si se tako odločila!


Sem res že skoraj v porodni sobi, ampak vseeno si ne morem predstavljat, ker jaz sem tašna boječka srečka.. hehe user posted image
Oooo, seveda bom prišla gor na RR sporočit kako je potekal moj porod.. Bomo videli sicer kdaj- kot mi bo tamala beštjica dovolila user posted image Za porod v vodi sem se največ navdušila zaradi lajšanja bolečin in ker je manj možnosti raztrganin, ker se grozno bojim šivanja in igle user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Darilo za otroka
nada56

Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?

DA, v vrednosti med 20 in 30 eur (24%)

NE, ker ne vem kaj je v darilu (76%)


Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!