Anonimen
|
littlesun ... Jst bi tut že pri 21 mela če bi lahko no, sej ni dost mankal, ker mi je po prvem k sva z mojim začela, naslednji mesec že zamujala in če nebi prišla, bi mela doma že 5letnico, skoraj 6 :D drgač je pa nov dan, gremo novim zmagam na proti tamala je v vrtcu, moj na šihtu, deda od moojga še spi in JAZ?, jaz doma uživaaaaaam v miru in tišini ... aaaaaah paše zeva, tebi pa pošiljam en je pa tko, moj je ko sem bla noseča kar naprej hodu h kolegu na drink (parkrat je še mene s sabo zvleku), mi je reku, pol k se tamala rodi bo tega konc in je res zmanjšu, od kar smo se preselili k njemu domov, je pa še bolš, nič več letanja okol, mogoče 1x na 14 dni, ostalo pa je doma in drugi pridejo k nama. Tako da, ko pride otrok je vse drugač, lahko da ti bo šov pa pol že na živce, ker bo skos zravn tebe oz. vaju . Zdej delajta na in tut če vama ne uspe, boš mela štručko, ki ti bo polepšala vsak dan in ti dala novo energijo za premagovanje ovir . Kako sem jaz, dobro. Zdej sem si zaželela, da ko bo , da me bo na UZ "šokirala" in rekla, gospa 2 srčka in 2 zarodka vidim pa vem da ni kej dost možnosti, ker nimava z mojim nikjer nobenih dvojčkov, sam nikol se ne ve
|